Επιστροφή στο Forum : Νεα Επαφη
THESSALONIKIOS
20-12-05, 20:39
Eνας πολιτισμός εξωγήινων πρόσφατα επικοινώνησε μαζί μας ανοιχτά τον
Άυγουστο του 2005 σε αγρογράφημα στο Wenchister της Αγγλίας. Απάντησε σε δυαδική μορφή (01) με ελικοειδή γραφή εντός δίσκου, βασισμένος στον πίνακα ASCII των 8 bits. Το μύνημα έλεγε συγκεκριμένα :
"Beware the bearers of false gifts and their broken promises. Much pain but still time.There is good out there.We oppose deception.Conduit closing.
Θα θέσω λοιπόν ύστερα από αυτό το ερώτημα ανάποδα:
Πιστεύετε ότι είναι έτοιμοι οι εξωγήινοι να έρθουν σε επαφή μαζί μας?
epimytheas
20-12-05, 21:12
Νομίζω πως εδώ αξίζει να σε παραπέμψω στα λεγόμενα ενός από τους αξιολογότερους συγγραφείς και ερευνητές, του Λουκά Καβακόπουλου, μέσα από την συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει στο κανάλι του metafysiko.gr στο IRC.
Παραθέτω την στιχομυθία:
DragonFly__: Καλησπέρα Λουκά, εγώ θέλω να σε ρωτήσω αν πιστεύεις οτι κάποια στιγμή θα επιτευχθεί επίσημη επαφή με όντα από άλλους πλανήτες...
LuxCav: Βλέπω ότι το μαγειρεύουν...
DragonFly__: ...και γιατί το αποκρυπτούν συστηματικα οι κυβερνήσεις;
LuxCav: Δεν το αποκρύπτουν. Βλέπεις να το αποκρύπτουν;
DragonFly__: Έτσι νομίζω, ναι. Διότι εγώ πχ που είμαι στο στρατό...
LuxCav: Πολύ φοβάμαι ότι έχει δρομολογηθεί μια επαφή με εξωγήινους...
DragonFly__: ...γνωρίζω περιστατικά που έγιναν και δεν έγιναν ποτέ γνωστά
LuxCav: ...που θα φαίνονται εχθρικοί και θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός νέου Μεσαίωνα. Στον προηγούμενο Μεσαίωνα, για όλα έφταιγε ο Σατανάς. Τώρα θα φταίνε οι «κακοί» Εξωγήινοι...
DragonFly__: Εχθρικοί επίτηδες ή όντως εχθρικοί;
LuxCav: Έχεις υπόψη σου τη θεωρία του Greer;
DragonFly__: Όχι !
LuxCav: Το Diclosure Project;
DragonFly__: Μμμ.... όχι. Να ρωτήσω, γιατί είπες φοβάσαι;
LuxCav: Αυτός λέει ότι μετά τον Πόλεμο ενάντια στην Τρομοκρατία, μας περιμένει ένας πόλεμος ενάντια στους Εξωγήινους... Μια ερώτηση έχω να σου κάνω: Είδες πουθενά εσύ τρομοκράτες, πέρα από την τηλεόραση;
DragonFly__: Δεν έτυχε...
LuxCav: Ούτε και σε μένα έτυχε...
DragonFly__: ...δεν πάει να πεί όμως οτι δεν υπάρχουν. Σωστά;
LuxCav: Εκεί λοιπόν θα δεις και τους κακούς εξωγήινους (που αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν). Το πιάνεις;
Τα συμπεράσματα και οι συνειρμοί είναι δική σου υπόθεση.
Αγρογλυφικά:Μεγάλο θέμα.Άλλοι λένε είναι ψέματα, άλλοι λένε είναι αλήθεια.Η απόδηξη για αυτούς που λένε ότι είναι ψέματα είναι πως οι ίδιοι οι άνθρωποι τα κάνουν αυτά τα σχέδια για να εντυπωσιάσουν ή τα κάνουν στο photoshop και ότι πολλοί αγρότες(από την Αγγλία όπου γίνονται κυρίως αυτά)λένε ότι τα έκαναν οι ίδιοι.Όσο για τον πίνακα ASCII τον γνωρίζω όπως και τον πίνακα UNICODE.Το αγρογράφημα είναι εκείνο που εμφανίζεται στο άβαταρ σου?Και κάτι άλλo:Πού βρήκες την είδηση και πως κανένας από εδώ μέσα δεν πήρε χαμπάρι για κάτι που έγινε τόσους μήνες πριν?
THESSALONIKIOS
21-12-05, 14:27
Φίλε Καβείριε καλησπέρα. Εχθές αφού τελείωσα από τη δουλεία είπα να ψάξω μέσα στο Internet σχετικά με το site που υπήρχε από πέρσι (διαπύστωσα ότι έχει καταργηθεί) HUFORS.NET (Hellinic U.F.O. Reporting Center).Αφού όπως σε προαναφέρω διαπύστωσα ότι δεν υπάρχει πλέον πήγα σε μηχανή αναζήτησης και έγραψα UFO και σε ένα αμερικάνικο site έπεσα πάνω στο σχετικό άρθρο.Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι το μύνημα γράφτηκε στις 24/8/2005 σε αγρογλυφικό και η αποκρυπτογράφηση τελείωσε πριν από ένα μήνα.Έχουν και σχετικές φώτο που τις έχω αποθηκεύσει στο σκληρό και με το αγρογλυφικό αλλά και με την διαδικασία αποκρυπτογράφησης.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν γνωρίζω την σχετική διαδικασία για να κατεβάσω τις φώτο στο σχετικό άρθρο.Αν γννωρίζεις θα χαρώ πολύ να μου πεις έτσι ώστε να τις κατεβάσω για να τις δεις. Αυτό όμως που μου προκαλεί εντύπωση αλλά και πολλά ερωτηματικά είναι γιατί κάθε φορά τα αγρογλυφικά γίνονται με τόσο μεγάλη συχνότητα μόνον στην Μεγ. Βρετανία και δεν έχει παρατηρηθεί το σχετικό φαινόμενο και στην Ελλάδα.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
THESSALONIKIOS
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις το site που το βρήκες?Για να ανεβάσεις τις φωτο εκεί όπου γράφεις νέο μήνυμα αν προχωρήσεις λίγο κάτω το scroll bar θα βρεις ένα κομμάτι που γράφει Προσθήκη αρχείων.Πάτα στο Διαχείρηση συννημένων αρχείων και κατόπι Αναζήτηση,πηγαίνεις στην τοποθεσία όπου είναι αποθηκευμένες οι φωτό στο pc σου,διαλέγεις πια θέλεις και πατάς Open και τέλος Ανέβασμα. Όσο για κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα αλλά και περετέρω αγρογλυφικά φτάνει να γράψεις αγρογλυφικά στο google.
to συγκεκριμενο αγρογλυφικο ειχε ξαναναφερθει στο παλιο forum του μεταφυσικου...
εμφανιστηκε στις 15 Αυγουστου του 2002 στο Hampshire της Αγγλιας...και ειναι γνωστο ως "the Crabwood face" crop formation.....
υπαρχουν πολλα sites με αναφορες και αναλυσεις γι'αυτο sto internet!!!
για οσους θελουν να αναλυουν τα πραγματα σε βαθος,και να βγαζουν κι'απο τη μυγα ξυγκι,οριστε μερικα links ....
http://www.physi.uni-heidelberg.de/~petracek/glyphs/about_uk02dl.html
http://galactic2.net/c45d8621k/alien.html
http://www.swirlednews.com/article.asp?artID=549
υπαρχουν ακομα και videos, με την παρουσιαση του πως εγινε η ερμηνεια του μηνυματος αν το ψαξετε λιγο.....
Διαβάζοντας και τα 3 παραπάνω siites έχω ορισμένες παρατηρήσεις:
1)Το μήνυμα που υπάρχει πάνω στο δίσκο με τη μορφή του κώδικα ASCII
(Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still time.There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit(partly dammaged word) CLOSING.)
μοιάζει λίγο με αμπελοφιλοσοφία κάτι σαν κι αυτά που πέρνουμε με sms στα κινητά μας.
2)Υπάρχει μια καταστραμένη/λάθος γραμμάνη λέξη(..EELIAH..)που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι BELIEVE.Το ζήτημα είναι αυτή η λέξη είναι λάθος γραμμένη οι πιθανότητες να έγινε από εξωγήινους μειώνονται γιατί όπως θα δούμε παρακάτω οι εξωγήινοι έδειξαν απίστευτη εξυπνάδα.
3)Ο εξωγήινος στο σχήμα είναι παρόμοιος με εκείνους που βλέπουμε στις ταινίες. Ένα πράσινο, κοντό ανθρωπάκι, χωρίς γεννετικά όργανα, με κεφάλι σαν του τερμίτη και μεγάλα μάτια. Οι περισσότεροι όμως δεν πιστεύουμε πως οι εξωγήινοι είναι έτσι και οι επιστήμονες όταν λένε εξωγήινοι ενοούν μικρόσκοπικά σωματίδια. Άρα οι πιθανότητες να έγινε από εξωγήινους ξαναμειώνονται.
4)(Αυτούσιο από ένα εκ των πάραπάνω κειμένων)Two years ago, in 2000, we had a formation at Chilbolton. Then, almost a year to the day later, in the same field and almost in the same location, the Arecibo reply arrived, which also incorporated a schematic diagram of the 2000 formation.
5)Δοκιμάστε να σχεδιάσετε σε χαρτί το αγρογλυφικό με ρήγες, διαβήτες, τρίγωνα,υπολογιστικές και ότι άλλο μέσο θέλετε. Ίσως να δοκιμάσω και εγώ ανα και δεν είμαι καλός στην τέχνη γιατί ένα απ’ τους συγγραφείς των πάραπάνω κειμένων λέει ότι δεν μπορούμε.
6)Αν όντως το αγρογλυφικό έγινε από εξωγήινους σημαίνει ότι μας παρακολουθούν από παλιά και ξέρουν πολλά για μας όπως μας δείχνει το μήνυμα που πιθανών να έγραψαν στον κώδικα ASCII. Επίσης ο ίδιος συγγραφέας που ανέφερα στο σημείο 6) λέέι(αυτούσιο από το κείμενο)
Due to the fact that there are missing lines in the image, it is an interlaced image. This is EXACTLY how your TV works (for more info see http://www.howstuffworks.com/tv.htm). To me, this is a logical progression; newspaper technology last year, TV technology this year, nothing surprising. And yet some researchers are suggesting that this is one of the reasons it has to be faked. My feeling is that the three dots on the left hand side are a representation of Orion’s belt, but others suggest they may represent the three coloured tubes of a television set, or that they are UFO’s. My favourite theory is Barry Reynolds’s suggestion that, in fact, the three dots are the fingers on its right hand, with a fourth dot near the shoulder being it’s thumb. It may be meant to work on many levels.
Το παραδοξο ειναι οτι συνηθως οι εξωγηινοι προτιμουν την Αμερικη και τα αγρογλυφικα την Αγγλια.
Οπως και οι τρομοκρατες.
Μου φαινεται οτι αφου μας μαντρωσουν για τα καλα,θα μας δεσουν χειροποδαρα.
Στο καιρο του αλλοκοτου φοβου.
..."Beware the bearers of false gifts and their broken promises. Much pain but still time.There is good out there.We oppose deception. Conduit closing. ...
Κάντε και μια μετάφραση...
Παιδια γνωριζει κανεις για καποια εξελιξη στο θεμα? Καποιο παραπανω στοιχειο ισως? Ή καποια επισημη απαντηση?
Valtoxionokota
09-02-06, 06:40
Για να πω την αληθεια αρκετα εντυπωσιακο το συγκεκριμενο αγρογλυφικο. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειτε προκειται για απατη ειτε για προπαγανδα. Ειναι λιγακι παραλογο να πιστευουμε οτι οι εξωγηινοι με τεχνολογια να επισκεπτονται το πλανητη πας οποτε θελουνε να επικοινωνουνε μαζι μας μεσο αγρογλυφικων πανω σε χωραφια στην Αγγλια ((και θα μιλουσαν και με γριφους??????).. Ετσι κιαλλως εχει αποδειχτει (δεν θυμαμαι ποιος ειχε παραθεσει το συγκεκριμενο λινκ) οτι και ανθρωπινα αγροφυλικα γινονται το ιδιο εντυπωσιακα.
Η ολη ιστορια με τα αγρογλυφικα ξεκινησε με τους υποτιθεμενους κυκλους που αφηναν τα ΑΤΙΑ πανω σε χωραφια (καμενο χορταρι κτλ) πριν αρκετα χρονια. Τωρα αν αργοτερα θελανε να εξερευνησουν τις καλλιτεχνικες τους τασεις δεν ξερω
Excellent να η μετάφραση...
"Πρόσεξε τους κουβαλητές ψεύτικων δώρων και τις σπασμένες τους υποσχέσεις.
Πολλής πόνος αλλά ακόμα υπάρχει χρόνος. Υπάρχει Θεός εκεί έξω. Αντικρούομε την απάτη. Κανάλι μεταφοράς (πιστεύω/πίστεψε) κλείνει."
Δεν ξέρω ρε παιδία, ίσως είναι παράλογο να άφησαν τέτοια μηνύματα εξωγήινοι, αλλά σου προκαλεί δέος αυτή η αποκρυπτογράφηση....
μόνο μια διόρθωση: το broken promises μεταφράζεται ως "αθετημένες υποσχέσεις"...
κατά τα άλλα αγνοείστε με :D
ApportBassman
11-02-06, 14:26
Ορίστε μια μετάφραση:«Προσοχή στους φέροντες ψεύτικων δώρων και στις ψεύτικες υποσχέσεις τους. Πολύς πόνος μα (υπάρχει) ακόμα χρόνος. Υπάρχει καλό εκεί έξω. Εμείς είμαστε κατά της απάτης. Ο σωλήνας κλείνει.» Τώρα όσο για το τι σημαίνει, ασ βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Γιατί πάντα στα περίφημα μηνύματα από τους εξωγήινους κυριαρχεί το διφορούμενο, τα μισόλογα και ένας "Πυθιονικού" τύπου λόγος? γιατί, άραγε αυτό που θέλουν να πουν δεν το λένε ξεκάθαρα? Σε ποιούς αναφέρονται ως φέροντες ψεύτικων δώρων? Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που κυριαρχούν σχετικά με αυτές τις επαφές.
Το παραδοξο ειναι οτι συνηθως οι εξωγηινοι προτιμουν την Αμερικη και τα αγρογλυφικα την Αγγλια.
Οπως και οι τρομοκρατες.
Μου φαινεται οτι αφου μας μαντρωσουν για τα καλα,θα μας δεσουν χειροποδαρα.
Στο καιρο του αλλοκοτου φοβου.
Πολύ τηλεόραση βλέπεις...κόψε λίγο
[QUOTE=Nirava]Κάποιος είπε προηγουμένως:
"Ειναι λιγακι παραλογο να πιστευουμε οτι οι εξωγηινοι με τεχνολογια να επισκεπτονται το πλανητη πας οποτε θελουνε να επικοινωνουνε μαζι μας μεσο αγρογλυφικων πανω σε χωραφια στην Αγγλια ((και θα μιλουσαν και με γριφους??????).."
Όπως λένε και οι ίδιοι, επειδή οι Γήινοι δεν είναι ακόμα σε θέση να δεχτούν άλλου τύπου επαφή, το αγρογλυφικό είναι ο ηπιότερος και πιο προσιτός τρόπος επικοινωνίας τους με τον εξω-γήινο, για την ώρα. Μάλιστα το κάνουν αυτό γιατί πιστεύουν πως, αντιμετωπίζοντας ο Γήινος ένα φαινόμενο το οποίο δεν συνάδει με τα μέχρι τώρα γνωστά του φαινόμενα, είναι για αρχή ο καλύτερος τρόπος για "μπεί" στο νού του, το ενδεχόμενο πως δεν εμπίπτουν όλα στο πεδίο γνώσης που ήδη κατέχει, αλλά να! βρίσκεται τώρα κάτι διαφορετικό μπροστά του!
Αυτό τον προετοιμάζει να δεχτεί το "άλλο".
Όσο για την αρχικη ερώτηση: "Αν είναι οι εξωγήινοι έτοιμοι να μας δεχτούν".
Το σίγουρο είναι ότι οι Γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Οι Γήινοι δεν δέχεστε ακόμα ο ένας τον άλλον, θα δεχτείτε τον ξένο? ΑΥτό το έχουν καλά υπόψη οι εξωγήινοι.
Όσο για την αρχικη ερώτηση: "Αν είναι οι εξωγήινοι έτοιμοι να μας δεχτούν".
Το σίγουρο είναι ότι οι Γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Οι
το θέμα δεν είναι αν είμαστε ετοιμοι.Εσυ για παράδειγμα θα ενδιαφερόσουν να ερθεις σε επαφή με μια φυλή ζουλού?θα σε ενδιέφερε πως ζουν και τι κάνουν?αφου είναι εντελώς υποαναπτυκτοι.γιατι αν όντως εξωγήινοι μας επισκέπτονται θα ναι σίγουρα πιο εξελιγμενοι σε όλους τους τομεις.τεχνολογικούς και μη.το οτι δεν είμαστε ετοιμοι είναι λίγο προσβλητικό και αν κάποιες κυβερνησεις έχουν κάτι στα χερια τους σίγουρα αυτο θα πουν.δεν είναι ετοιμος ο κόσμος δεν λέμε τίποτα.
[QUOTE=SAM_502]το θέμα δεν είναι αν είμαστε ετοιμοι.Εσυ για παράδειγμα θα ενδιαφερόσουν να ερθεις σε επαφή με μια φυλή ζουλού?θα σε ενδιέφερε πως ζουν και τι κάνουν?αφου είναι εντελώς υποαναπτυκτοι.
Ασφαλώς και θα με ενδιέφερε. Το κριτήριο για να προσεγγίζω άλλους δεν είναι το ανεπτυγμένο ή υποανάπτυκτο επίπεδο.
Μάλλιστα, αν είναι βεβαιωμένο πως εγώ έχω περισσότερο ανεπτυγμένο επίπεδο (όπως οι εξωγηινοι σε σχέση με μας), τοτε οπωσδήποτε θα θέλω να συναντήσω τους ζουλού, για να τους αφυπνίσω και να τους μεταδώσω κάποια μέσα για βελτίωση της ζωής τους.
Ετσι λειτουργούν πνευματικά οι εξωγήινοι, γιατί βρίσκονται στην 5 διάσταση και πάνω, όπου δεν υπάρχουν οι "3διάστατοι" τρόποι σκέψης με τους διαχωρισμούς και τις κρίσεις που ανέφερες.
γιατι αν όντως εξωγήινοι μας επισκέπτονται θα ναι σίγουρα πιο εξελιγμενοι σε όλους τους τομεις.τεχνολογικούς και μη.το οτι δεν είμαστε ετοιμοι είναι λίγο προσβλητικό
(Εδώ όφειλες να παραθέσεις όλο το σχόλιό μου μαζί με το επειχείρημα που το συνοδεύει).
Είναι προσβλητικό? Συγνώμη, αλλά αυτό το σχόλιο που έκανες, είναι λίγο προσβλητικό για την νοοτροπία σου.
NIRBANA μηπως βρισκεσαι σε νιρβάνα?ξαναδιαβασε το ποστ μου.δε προκειται να αντιπαρατεθω μαζι σου σε κανενα επιπεδο γιατι αν μη τι αλλο σέβομαι τους ανθρώπους που φιλοξενούν της απόψεις μου.
''το οτι δεν είμαστε ετοιμοι είναι λίγο προσβλητικό και αν κάποιες κυβερνησεις έχουν κάτι στα χερια τους σίγουρα αυτο θα πουν.δεν είναι ετοιμος ο κόσμος δεν λέμε τίποτα.''
αυτο το ειπα για της εκαστοτε κυβερνησεις μεγαλων κρατων.
Μάλλιστα, αν είναι βεβαιωμένο πως εγώ έχω περισσότερο ανεπτυγμένο επίπεδο (όπως οι εξωγηινοι σε σχέση με μας), τοτε οπωσδήποτε θα θέλω να συναντήσω τους ζουλού, για να τους αφυπνίσω και να τους μεταδώσω κάποια μέσα για βελτίωση της ζωής τους.
οσο γιαυτο βλέπω τι κάνουν τα αντιστοιχα ανεπτυγμένα κράτη στη γη για αυτους και για ολους τους αλλους που ειναι σα και αυτους.
τώρα για το
Ετσι λειτουργούν πνευματικά οι εξωγήινοι, γιατί βρίσκονται στην 5 διάσταση και πάνω, όπου δεν υπάρχουν οι "3διάστατοι" τρόποι σκέψης με τους διαχωρισμούς και τις κρίσεις που ανέφερες.
no comment
Νομίζω πως είναι λίγο άτοπο να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε εμείς τις προθέσεις και τον τρόπο σκέψης των εξωγήινων. Και στα δύο επιχειρήματα που αναφέρατε (θα επεδίωκαν επαφή με μια μη ανεπτυγμένη φυλή - όχι δεν θα καταδέχονταν να επικοινωνήσουν με μια πρωτόγονη φυλή) υπάρχει λογική, οπότε ούτε το ένα αποκλείεται ούτε το άλλο.
Και να πω εγώ τώρα κάτι άλλο. Υποτίθεται ότι οι εξωγήινοι, που διαφέρουν και στη μορφή από εμάς, είναι πολύ πιο ανεπτυγμένα όντα από εμάς (αφού διανύουν πάρα πολλά έτη φωτός για να έρθουν εδώ [πρέπει να αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες...Χα.Χα.Χα. Τρία κοφτά ειρωνικά ΧΑ]), οπότε γιατί να επικοινωνήσουν μαζί μας; Θα επικοινωνούσατε εσείς με μία κότα, έναν σκύλο, ή έστω με έναν πίθηκο;
Φιλικά,
ο κόκορας...
Και να πω εγώ τώρα κάτι άλλο. Υποτίθεται ότι οι εξωγήινοι, που διαφέρουν και στη μορφή από εμάς, είναι πολύ πιο ανεπτυγμένα όντα από εμάς (αφού διανύουν πάρα πολλά έτη φωτός για να έρθουν εδώ [πρέπει να αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες...Χα.Χα.Χα. Τρία κοφτά ειρωνικά ΧΑ]), οπότε γιατί να επικοινωνήσουν μαζί μας; Θα επικοινωνούσατε εσείς με μία κότα, έναν σκύλο, ή έστω με έναν πίθηκο;
ο κόκορας...[/font]
αυτο δε λέω και φω excellent?Το σίγουρο είναι οτι αν επικοινωνουσαν δε θα το έκαναν μεσω αγρογλυφικου.Αυτό το thread πρεπει να διαβαστεί και σε συναρτηση με το thread crop circles.Στη τελίκη αν είναι ικανοι να έρχονται δω και κατα συνέπεια πολλύ ανεπτυγμένοι θα έρθουν παρα μόνο για να παρουν κατι
NIRBANA μηπως βρισκεσαι σε νιρβάνα?
οσο γιαυτο βλέπω τι κάνουν τα αντιστοιχα ανεπτυγμένα κράτη στη γη για αυτους και για ολους τους αλλους που ειναι σα και αυτους.
τώρα για το
no comment
Εάν αγνοείς τα περί "διαστάσεων" λυπάμαι, θα ήταν καλό να γνώριζες το θέμα για να σου δώσεις απαντήσεις. Ομως είναι σεβαστό. Ο καθένας δεν είναι έτοιμος να πληροφορηθεί ανα πάσα στιγμή. Ερχεται η ώρα του σιγά-σιγά. Μέχρι τότε την "σκαπουλάρει" με σχόλια του τύπου "no comment".
Το νικ μου ΔΕΝ είναι νιρβάνα. Πώς σου ήρθε?
Βλέπεις τι κάνουν τα ανεπτυγμένα κράτη στη γή και απο εκεί συμπεραίνεις, πώς σκέφτονται και δρούν οι έξω-γήινοι?. Μεγάλο λάθος!.
Εϊπαμε οι εξωγήινοι, ΔΕΝ σκέφτονται όπως οι Γήινοι. Κινούνται σε άλλη συχνότητα, σε άλλη δόνηση, βρίσκονται σε άλλη διάσταση. Πώς να το ξαναπούμε?
Αχεμ φίλε Νιράβα, από που προκύπτει όλη αυτή η βεβαιότητα για το ότι υπάρχουν εξωγήινοι και μάλιστα είναι και ανώτερων διαστάσεων?
Απίθανο δεν είναι, (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι), αλλά είναι τελείως διαφορετικό να μιλάμε υποθετικά και τελείως διαφορετικό να μιλάμε με βεβαιότητα για τέτοια θέματα.
Στο λέω γιατί διάφοροι γραφικοί τύποι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, συνήθως καταφεύγουν σε τέτοιες εξηγήσεις που δεν είναι επαληθεύσιμες. Δεν λέω ότι στην περίπτωσή σου συμβαίνει το ίδιο, αλλά ως γνωστόν, καλύτερο είναι να κρατάς μικρό καλάθι όταν ακούς πολλά κεράσια....
αυτο δε λέω και φω excellent?Το σίγουρο είναι οτι αν επικοινωνουσαν δε θα το έκαναν μεσω αγρογλυφικου.Αυτό το thread πρεπει να διαβαστεί και σε συναρτηση με το thread crop circles.Στη τελίκη αν είναι ικανοι να έρχονται δω και κατα συνέπεια πολλύ ανεπτυγμένοι θα έρθουν παρα μόνο για να παρουν κατι
ΟΙ εξωγήινοι για την ώρα επικοινωνούν με αγρογλυφικά.
Είναι γνωστό ότι η γεωμετρία, οι γεωμετικές δομές είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν πληροφορίες στην ανθρώπινη διάνοια. Είναι φορείς διάνοιας.
Η διάνοια είναι πέρα απο την ομιλία και πέρα από τον γραπτό λόγο, γιατί είναι συχνότητα και συχνά έρχεται με γεωμετικά σχήματα. Ο Πυθαγόρας κατείχε την απαρχή αυτής της κατανόησης.
Η γεωμετρία είναι μι εξελιγμένη διάνοια, ένα σύνολο εμπειρίας που μπορεί να μεταδώσει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών.
Στην πραγματικότητα, οι κύκλοι στα σπαρτά τοποθετούνται εκεί με ήχους που βρίκονται όμως πάνω απο τις ανθρώπινες συχνότητες και που εκτελούν αυτά τα γλωσσικά σχήματα.
Οι κύκλοι και τα σχήματα που τοποθετούνται πάνω στη Γη, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε και να χειριστείτε την συχνότητά σας. Κάνουν τις πληροφορίες για την συχνότητα προσβάσιμες με έναν πολύ λεπτοφυή τρόπο, και κανείς δεν μπορεί ακόμα να τις εξιχνιάσει..
Τοποθετούνται απο τη μία Ηπειρο στην άλλη και κινούν μια ζώνη συχνότητας γύρω απο τον πλανήτη, που θα βοηθήσει να ενεργοποιηθεί το δικτύωμα της Γής.
Αυτά, είναι απλά λίγες πληροφορίες για τα σχήματα στους αγρούς των Γήινων.
2) Οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν να πάρουν κάτι. Τι να πάρουν άλλωστε?
Είμαστε μπροστά στην αλλαγή συχνότητας-διάστασης που θα συμβεί στη Γή. ΟΙ εξωγήινοι θα έρχονται σιγά-σιγά για να βοηθήσουν τους Γήινους να περάσουν στην νέα δόνηση...να προσαρμοστούν στην αλλαγή συνειδητότητας που θα συμβεί στην νέα δόνηση.
Αντε, είδατε τι καλά νέα σας φένω?
Καλημέρα!
Αχεμ φίλε Νιράβα, από που προκύπτει όλη αυτή η βεβαιότητα για το ότι υπάρχουν εξωγήινοι και μάλιστα είναι και ανώτερων διαστάσεων?
Απίθανο δεν είναι, (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι), αλλά είναι τελείως διαφορετικό να μιλάμε υποθετικά και τελείως διαφορετικό να μιλάμε με βεβαιότητα για τέτοια θέματα.
Στο λέω γιατί διάφοροι γραφικοί τύποι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, συνήθως καταφεύγουν σε τέτοιες εξηγήσεις που δεν είναι επαληθεύσιμες. Δεν λέω ότι στην περίπτωσή σου συμβαίνει το ίδιο, αλλά ως γνωστόν, καλύτερο είναι να κρατάς μικρό καλάθι όταν ακούς πολλά κεράσια....
Η άποψή σου έχει βάση λογική.
Δεν θα πώ όμως κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Ας αφήσουμε τον χρόνο και τις εξελιξεις να τα πούν αυτές!
Καλημέρα!
[QUOTE=excellent]Και να πω εγώ τώρα κάτι άλλο. Υποτίθεται ότι οι εξωγήινοι, που διαφέρουν και στη μορφή από εμάς, είναι πολύ πιο ανεπτυγμένα όντα από εμάς (αφού διανύουν πάρα πολλά έτη φωτός για να έρθουν εδώ [πρέπει να αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες...Χα.Χα.Χα. Τρία κοφτά ειρωνικά ΧΑ]), οπότε γιατί να επικοινωνήσουν μαζί μας; Θα επικοινωνούσατε εσείς με μία κότα, έναν σκύλο, ή έστω με έναν πίθηκο;
Εφόσον μας ρωτάς, ας απαντήσω εγώ πρώτα.
Εγώ θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με ένα όν κατώτερης διάνοιας και η κίνησή μου αυτή ακριβώς θα απεδείκνυε το ανώτερο επίπεδό μου.
Διότι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ανώτερη διάνοια πάντονε ενέχει την ανάγκη να μεταδώσει γνώση στις κατώτερες. Εϊναι στη φύση της.
Ομως, μάλλον δεν θα επιδίωκα επαφή με ένα όν που ειρωνεύεται.
2) Οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν να πάρουν κάτι. Τι να πάρουν άλλωστε?
Είμαστε μπροστά στην αλλαγή συχνότητας-διάστασης που θα συμβεί στη Γή. ΟΙ εξωγήινοι θα έρχονται σιγά-σιγά για να βοηθήσουν τους Γήινους να περάσουν στην νέα δόνηση...να προσαρμοστούν στην αλλαγή συνειδητότητας που θα συμβεί στην νέα δόνηση.
Αντε, είδατε τι καλά νέα σας φένω?
Καλημέρα!
περίπτωση κορτεζ αζτέκων.Οσο για τα αγρογλυφικά ακόμα περιμένω να δώ κάποιο πειστικό.
http://www.circlemakers.org/
Διότι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ανώτερη διάνοια πάντονε ενέχει την ανάγκη να μεταδώσει γνώση στις κατώτερες. Εϊναι στη φύση της.
σου ξαναλέω έχω ως παράδειγμα τι κανμουν οι πλουσιοι και ισχυροί της γης για τους φτωχούς λαούς.Εξάλλου ξαναρωτάω γιατί με αγρογλυφικά.
[/COLOR]
ΟΙ εξωγήινοι για την ώρα επικοινωνούν με αγρογλυφικά.
Είναι γνωστό ότι η γεωμετρία, οι γεωμετικές δομές είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν πληροφορίες στην ανθρώπινη διάνοια. Είναι φορείς διάνοιας.
Η διάνοια είναι πέρα απο την ομιλία και πέρα από τον γραπτό λόγο, γιατί είναι συχνότητα και συχνά έρχεται με γεωμετικά σχήματα. Ο Πυθαγόρας κατείχε την απαρχή αυτής της κατανόησης.
Η γεωμετρία είναι μι εξελιγμένη διάνοια, ένα σύνολο εμπειρίας που μπορεί να μεταδώσει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών.
Στην πραγματικότητα, οι κύκλοι στα σπαρτά τοποθετούνται εκεί με ήχους που βρίκονται όμως πάνω απο τις ανθρώπινες συχνότητες και που εκτελούν αυτά τα γλωσσικά σχήματα.
Οι κύκλοι και τα σχήματα που τοποθετούνται πάνω στη Γη, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε και να χειριστείτε την συχνότητά σας. Κάνουν τις πληροφορίες για την συχνότητα προσβάσιμες με έναν πολύ λεπτοφυή τρόπο και κανείς δεν μπορεί ακόμα να τις εξιχνιάσει..
Τοποθετούνται απο τη μία Ηπειρο στην άλλη και κινούν μια ζώνη συχνότητας γύρω απο τον πλανήτη, που θα βοηθήσει να ενεργοποιηθεί το δικτύωμα της Γής.
SAM502
Με ρωτάς γιατί οι εξωγήινοι κάνουν το αγρογλυφικό.
Μάλλον η παραπάνω πληροφόρηση ήταν ελλιπής, προσθέτω λοιπόν, για να σου απαντήσω όσο μπορώ:
-Όπως είπα, τα γεωμετρικά σχήματα είναι φορείς διάνοιας. Αυτά που καταφθάνουν στη Γή, με την μορφή των αγρογλυφικών είναι σαν ενεργειακές πύλες ή ενεργειακές γλυφές. Διαθέτουν διάνοια και τοποθετούνται έτσι ώστε τελικά να συνδεθούν και να φτιάξουν ένα δικτύωμα διάνοιας γύρω από τον πλανήτη. Αυτό το δικτύωμα θα έχει μία συχνότητα που θα την χρησιμοποιήσει η άνθρωπότητα για να εξελιχθεί.
Οι γλυφές φτάνουν στη Γη, ώς αποτέλεσμα της εξέλιξης της συνειδητότητας.
Συνεργάζονται με τοποθεσίες που είναι κέντρα δίνης που τις έλκουν.
Οι κύκλοι στα σπαρτά είναι φαινομενολογικές εκφράσεις συνειδητότητας.
Φτάνουν στην πραγματικότητά σας, για να σας δείξουν ότι ο λογικός νούς δεν μπορεί να ελέγξει όλα τα δεδομένα, όσο κι αν θα του άρεσε αυτό.
Έρχονται για να διασταυρωθούν με τις κωδικοποιήσεις στις συνειδητότητες όλων των ανθρώπινων όντων.
Όποτε δεν μπορεί να εξηγηθεί η πραγματικότητα, κάποια γωνίτσα ανοίγεται μέσα στη συνείδηση.
Οι κύκλοι στα σπαρτά ξεπερνούν παντελώς το λογικό νού. Γι αυτό εξαναγκάζουν την ομόφωνη οπτική της πραγματικότητας να διευρυνθεί, μιας και η πραγματικότητά σας, δεν μπορεί να χωρέσει αυτά τα γεγονότα σαν μια πιθανότητα.
Είναι πυροδότες.
Εξαναγκάζουν την πραγματικότητα να κινηθεί πέρα από τους ίδιους της τους περιορισμούς.
Υπάρχουν για να εξαναγκάσουν την πραγματικότητα να κινηθεί, κάνοντάς σας να αισθανθείτε αντί να σκεφτείτε.
Το φαινόμενο των αγρογλυφικών, δεν έχει καμμία λογική. Εξαναγκάζει μια κοινωνία που προσανατολίζεται στη λογική, να αναγνωρίσει κάτι που δεν βγάζει κανένα νόημα και αυτό το κάνει με έναν πολύ εμφανή τρόπο, χωρίς να απειλεί την όποια οπτική πραγματικότητας κάποιου. Αν προσεδαφίζονταν παντού αστερόπλοια, οι άνθρωποι τα ταράζονταν. Όμως όταν το καλαπμόκι ξαπλώνει σε ομοκεντρους κύκλους και ούτε καν σπάει ή πεθαίνει, κανείς δεν ταράζεται ιδιαίτερα.
Καταλαβαίνετε πώς παίζουν μαζί σας οι ενέργειες?
Αυτή η γλώσσα πρωτοεισάγεται στον πλανήτη σαν μια ιστορία -μια γλυφή πληροφοριών που κρατάει μια συχνότητα, για να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη δική σας συχνότητα. Καθώς αφυπνίζεστε, οι άλλοι σας διαβάζουν και σας αναγνωρίζουν όλο και πιο εύκολα. Σας παρακολουθούν, επειδή υπάρχουν μηχανήματα που καταγράφουν την εξέλιξη και την τοποθεσία της συνειδητότητας. Όταν η συνειδητότητα φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, έρχεται βοήθεια από έξω για να εγκαθιδρυθούν άλλα επίπεδα συχνότητας.
Αυτά τα σχήματα, σας βοηθούν να φτάσετε σε ένα καινούριο επίπεδο επίτευξης.
Αγαπητέ SAM, έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερο για να αποδώσω τις πληροφορίες που έχω. Ελπίζω πως δεν θα έχεις άλλες απορίες.
Αν αυτές οι πληροφορίες, "χτυπάνε" μέσα σου σαν αλήθειες καλώς. Αν πάλι όχι, καλώς και τότε.
Σε χαιρετώ για την ώρα.
σ.σ. Είμαι γυναίκα. :)
Μήπως εμείς δεν ψαχνόμαστε στο αν υπάρχει άλλη ζωή σε άλλους πλανήτες?
Εκείνοι γιατί να μην το κάνουν?
Μπορεί να θέλουν να μας προειδοποιήσουν για κάτι..ίσως για εισβολή..
Ίσως μας δοκιμάζουν ακόμα..
Εμείς τι θα κάναμε αν τους ανακαλύπταμε?
Το σίγουρο είναι για εμενα πως κάτι υπάρχει,δεν μπορούμε να λέμε πως δεν υπάρχει άλλη ζωή.Το θεωρώ εγωιστικό να λέω πως μονο εμείς είμαστε.
Απλά δεν τους έχουμε ανακαλύψει και δεν νομίζω να το καταφέρουμε ποτε.
Μάλλον εκείνοι θα κάνουν την πρώτη παρουσία τους.
Φίλε/η Nirava, μας λες διάφορες κουταμάρες περί δονήσεων που ξέρεις εσύ τέτοιες λεπτομέρειες; Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι αυτά που λες είναι αληθινά, φαίνεται άλλωστε από τον χαρακτηρισμό που έδωσα.
Οι εξωγήινοι αν υπάρχουν θα είναι σίγουρα διαφορετικής μορφής από εμάς, αλλά εσύ πια έχεις κάνει ολόκληρο έργο επιστημονικής φαντασίας με αυτά που λες. Θα έρθουν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε διάσταση, ε; Την fantasygate που ανήκει στο metafysiko την ξέρεις;;;
Η ειρωνεία Nirava είναι ο αγαπημένος μου τρόπος για να πω σε κάποιον ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, βέβαια την χρησιμοποιώ και σε άλλες καταστάσεις............
Φίλε/η Nirava, μας λες διάφορες κουταμάρες περί δονήσεων που ξέρεις εσύ τέτοιες λεπτομέρειες; Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι αυτά που λες είναι αληθινά, φαίνεται άλλωστε από τον χαρακτηρισμό που έδωσα.
Λές: "Σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω πως αυτά που μας λές είναι αληθινά".
Θα το έλεγε ποτέ αυτό ένας έξυπνος άνθρωπος, δίχως να έχει αποδείξεις περί του αντιθέτου?
Πού ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες? Αν ρωτούσες με ευγένεια, θα σου έλεγα, όπως έχω πει σε μορφωμένους και ευγενικούς συνομιλητές εδώ μέσα.
Οι εξωγήινοι αν υπάρχουν θα είναι σίγουρα διαφορετικής μορφής από εμάς, αλλά εσύ πια έχεις κάνει ολόκληρο έργο επιστημονικής φαντασίας με αυτά που λες. Θα έρθουν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε διάσταση, ε; Την fantasygate που ανήκει στο metafysiko την ξέρεις;;;
Λές: "Οι εξωγήινοι ΑΝ υπάρχουν, θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ, διαφορετικής μορφής"
χαχααααα! Τόση απόλυτη βεβαιότητα πάνω σε υποθετικό ενδεχόμενο, σίγουρα δεν είναι έκφραση ενός έξυπνου ανθρώπου! Και συνέχεια. Είπα εγώ κάπου πως είναι της ίδιας μορφής με μάς? Αν και υπάρχουν και κάποιοι πολιτισμοί που προσομοιάζουν με μας, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.
Εσένα, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει τίποτα να σε βοηθήσει να αλλάξεις διάσταση.
Η ειρωνεία Nirava είναι ο αγαπημένος μου τρόπος για να πω σε κάποιον ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, βέβαια την χρησιμοποιώ και σε άλλες καταστάσεις............
Ε, τώρα πια το σιγουρεύεις το πράγμα.
Η ειρωνία, είναι το τελευταίο μέσον έκφρασης που θα χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος με συνειδητότητα και ευφυία. Ρώτα και τις κότες που έλεγες πρίν.
ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ. ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΒΑΡΕΤΑ "ΚΛΕΙΣΤΗ".
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
Επειδή βλέπω πως η συζήτηση βαθμιαία εξελίσσεται σε κόντρα επί προσωπικού, παρακαλώ τους συμμετέχοντες να προσέχουν τις εκφράσεις τους και να επιχειρηματολογούν σεβόμενοι την αντίθετη άποψη. Δοκιμάστε το, δεν είναι δύσκολο...
Λές: "Σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω πως αυτά που μας λές είναι αληθινά".
Θα το έλεγε ποτέ αυτό ένας έξυπνος άνθρωπος, δίχως να έχει αποδείξεις περί του αντιθέτου?
Έχεις εσύ αποδείξεις για αυτά που είπες για την αλλαγή διάστασης και αυτά τα περί δονήσεων; Φέρε απόδείξεις και μετά συζητάμε...
Αν ρωτούσες με ευγένεια, θα σου έλεγα, όπως έχω πει σε μορφωμένους και ευγενικούς συνομιλητές εδώ μέσα.
Λές: "Οι εξωγήινοι ΑΝ υπάρχουν, θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ, διαφορετικής μορφής"
χαχααααα! Τόση απόλυτη βεβαιότητα πάνω σε υποθετικό ενδεχόμενο, σίγουρα δεν είναι έκφραση ενός έξυπνου ανθρώπου!
Απόλυτη βεβαιώτητα φίλε/η Nirava, αλλά δεν θα σου πω γιατί. Αν θέλεις κάθισε να διαβάσεις λίγο χημεία και λίγο εξωβιολογία και θα καταλάβεις γιατί, το μόνο που χρειάζετε είναι να έχεις λίγο μυαλό. Εκτός και αν καταλάβεις τη λάθος στάση σου και έτσι πω σε όλους για ποιό λόγο είπα αυτό που είπα.
->Ε, τώρα πια το σιγουρεύεις το πράγμα.
Η ειρωνία, είναι το τελευταίο μέσον έκφρασης που θα χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος με συνειδητότητα και ευφυία.
<-Ίσως να είναι το τελευταίο μέσο, όταν συζητάς με όντα που έχουν νοημοσύνη. Όμως εγώ συζητώ μαζί σου.
Η διαφορά ανάμεσα στην ηλιθιότητα και στην ευφυΐα είναι ότι η δεύτερη έχει όρια. (einstein)
Συγγνώμη Μιχάλη, αλλά όταν προκαλούμαι "δημοσίως" δεν μπορώ να μην το ανταποδώσω "δημοσίως".
Επειδή βλέπω πως η συζήτηση βαθμιαία εξελίσσεται σε κόντρα επί προσωπικού, παρακαλώ τους συμμετέχοντες να προσέχουν τις εκφράσεις τους και να επιχειρηματολογούν σεβόμενοι την αντίθετη άποψη. Δοκιμάστε το, δεν είναι δύσκολο...
Αγαπητέ, είστε ευγενέστατος σε αντίθεση με τον συνομιλητή μου που ενώ παρέθετα τις πληροφορίες μου, τις αποκάλεσε "κουταμάρες", "εκτός τόπου και χρόνου" και "fantasygate".
Έπειτα, όλο "ευγένεια" δήλωσε σε σας, ότι προκαλείται!
Θαρρείς και η ευγένεια, τηρείται υπό όρους!
Αν προσέξατε καλά, εγώ ήδη από το προηγούμενο πόστ μου δήλωσα την επιθυμία στον συνομιλητή να σταματήσουμε την συζήτηση, συμφωνώντας με τα όσα λέτε στο παρόν πόστ.
Ο συνομιλητής μου όμως δεν το "πρόσεξε".
Τι να κάνουμε?
Καλά η ευγένεια του excellent δε θα κριθεί απο ένα μύνημα.Οσο για το αν μοιάζουν με μας σίγουρα και δε θα μοιάζουν.Αλλοι πλανήτες άλλες συνθήκες.λογικό δεν είναι???
Για τα αγρογλυφικα δε συνεχίζω.Ειναι ανθρωπινα κατασκευάσματα.Οχι όλα.στα 100 τα 99.Εχεις την αποψη σου.Εγω προσωπικα πρώτη φορα την ακουω.Οπως και για τα περι δονήσεων.αν θες εξηγεις περισσότερα.
Καλά η ευγένεια του excellent δε θα κριθεί απο ένα μύνημα.Οσο για το αν μοιάζουν με μας σίγουρα και δε θα μοιάζουν.Αλλοι πλανήτες άλλες συνθήκες.λογικό δεν είναι???
Για τα αγρογλυφικα δε συνεχίζω.Ειναι ανθρωπινα κατασκευάσματα.Οχι όλα.στα 100 τα 99.Εχεις την αποψη σου.Εγω προσωπικα πρώτη φορα την ακουω.Οπως και για τα περι δονήσεων.αν θες εξηγεις περισσότερα.
Επειδή βλέπω πως σε ενδιαφέρει το θέμα ρίξε μια ματιά εδώ .....#105,106,107
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=212&page=11&pp=10
και αν έχεις λίγο διαθέσιμο χρόνο δες και αυτό το βιντεάκι.....
http://www.youtube.com/watch?v=6sonpvUxGL8&search=webs%2520of%2520maya%0A
Συνδύασε τα
και σκέψου τα πριν κοιμηθείς .
Το επόμενο πρωί...
πες μας αν είδες κάποιο όνειρο ...
Δ.
Η ευγένεια αγαπητέ μου κρίνεται ανά πάσα στιγμή από τη συμπεριφορά μας απέναντι στον καθένα. Διότι είναι αξία και δεν τηρείται υπο προυποθέσεις.
Εχετε σοβαρή αντίθεση με τις πληροφορίες μου (δεν λέω με τις απόψεις μου, γιατί δεν πρόκειται για τέτοιες), και είναι απόλυτα σεβαστό.
Δεν θέλησα να επιβάλλω τις πληροφορίες σε κανέναν. Ούτε και πίστευα ποτέ πως κάποιος που δεν συμφωνεί με κάτι το αποκαλεί "κουταμάρα " βέβαια.
Πρώτη φορά το συνάντησα κι αυτό.
Για τις δονήσεις έχω πληροφορίες επίσης, αλλά θα σας ζητήσω συγγνώμη και θα αρνηθώ να τις παραθέσω, γιατί μετά θα πρέπει να υποστώ χαρακτηρισμούς αχαρακτήριστους απο "ανοιχτά" μυαλά. Χο χο
Μια ερώτηση μόνο: Όταν ακούτε μια "άποψη" όπως την αποκαλέσατε πριν, για πρώτη φορά, η πρώτη κίνηση είναι να κλείνετε τα αυτιά σας?
Και να συμπληρώσω κάτι εδώ: Δεν θα μπορούσα να είχα προσωπική άποψη για το τι είναι τα αγρογλυφικά ή για τι υπόσταση έχουν οι εξωγήινοι. Μόνο υποθέσεις θα μπορούσα να κάνω, κι αυτές βασισμένες στην πενιχρή δραστηριότητα της ανθρώπινης λογικής. Γι αυτό δεν σχηματίζω προσωπικές απόψεις γύρω από αυτά τα θέματα.
Αν παρατηρήσατε, απο το πρώτο μου πόστ μιλώ ΜΟΝΟ για πληροφορίες.
Επειδή βλέπω πως σε ενδιαφέρει το θέμα ρίξε μια ματιά εδώ .....#105,106,107
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=212&page=11&pp=10
και αν έχεις λίγο διαθέσιμο χρόνο δες και αυτό το βιντεάκι.....
http://www.youtube.com/watch?v=6sonpvUxGL8&search=webs%2520of%2520maya%0A
Συνδύασε τα
και σκέψου τα πριν κοιμηθείς .
Το επόμενο πρωί...
πες μας αν είδες κάποιο όνειρο ...
Δ.
Πολύ ενδιαφέρον αγαπητέ μου φίλε! Μα, για τις συχνότητες και τις δονήσεις είναι πλέον γνωστά ευρέως τα θέματα. Περίμενα όταν μπήκα σε αυτό το φόρουμ οι συζητήσεις να στρέφονται κυρίως γύρω απο αυτό το θέμα.
Καλημέρα!
leo morpheus
12-12-06, 11:00
Δεν νομίζω..Δοκίμασε να φτιάξεις αγρογλυφικά σε μία νύχτα με την παρέα σου...δεν θα καταφέρετε τίποτα!
Δεν γνωρίζω αν είναι φτιαγμένα από εξωγήινους αλλά μόνο για ανθρώπινη κατασκευή δεν μου μοιάζουν.
Και για να σε προλάβω,οι τύποι που βγήκαν και είπαν ότι τα έφτιαξαν,νομίζω μετά είπαν ότι ψεύδονταν...
Πολύ ενδιαφέρον αγαπητέ μου φίλε! Μα, για τις συχνότητες και τις δονήσεις είναι πλέον γνωστά ευρέως τα θέματα. Περίμενα όταν μπήκα σε αυτό το φόρουμ οι συζητήσεις να στρέφονται κυρίως γύρω απο αυτό το θέμα.
Καλημέρα!
Και τι σε εμποδίζει να το κάνεις αγαπητέ μου....
Για ποιο λόγο νομίζεις πως περιμένουμε ολημερίς και ολονυχτίς τα νέα μηνύματα ;
Για να την πούμε ο ένας στον άλλον η για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας ;
Προχώρα χωρίς ενδοιασμούς ...
Τρέλανε μας , μας αρέσει ...... :D
Δ.
Δεν νομίζω..Δοκίμασε να φτιάξεις αγρογλυφικά σε μία νύχτα με την παρέα σου...δεν θα καταφέρετε τίποτα!
Φυσικά και δε θα το καταφέρω εγω προσωπικά.
Δεν γνωρίζω αν είναι φτιαγμένα από εξωγήινους αλλά μόνο για ανθρώπινη κατασκευή δεν μου μοιάζουν.
Και για να σε προλάβω,οι τύποι που βγήκαν και είπαν ότι τα έφτιαξαν,νομίζω μετά είπαν ότι ψεύδονταν...
οι τυποι που λες οτι ψευδονταν αποκαλύφτηκαν γιατι τα κανάλια τους ζήτησαν εναντι πληρωμης να κανουν ενα αγρογλυφικο on κάμερα και δε μπόρεσαν.εκαναν απλους κύκλους χωρίς περίτεχνα σχήματα.το κανάλι σκαι έδειξε ενα ντοκυμανταιρ με της ομάδες που τα δημιουργουν και μαλιστα ζωντανα.σε fast forward δηλαδη.Επισης αναφέρω οτι δεν είναι όλα ανθρωπίνος κατασκευασμένα.Εχε υπόψη σου τα εξής.τα αγρογλυφικά είναι βανδαλισμός,τα σπαρτα καταστρέφονται και δημιουργουν οικονομικές ζημιές στους αγρότες αρκετά μεγάλες.λογικό είναι να μην υπάρχουν πολλά σαιτ που να διαφημίζονται αυτοι οι ανθρωποι.για να δημιουργηθουν,στο ντοκυμανταιρ που έδειξε το σκάι χρειάστηκαν 3 ατομα και 4 ώρες.χρησιμοποιούσαν σανίδες και σκοινιά. αυτα που γράφω σε συνάρτηση με την υπογραφή και το άβαταρ μου κατι πρέπει να σου λένε.Επίσης διάβασε και uriarte,ο οποιος κυνηγα αποκλειστικα τα ακρως ανεξήγητα αγρογλυφικα και δεν εννοώ μόνο σχηματικώς.Ακόμα και το εξαιρετικό βίντεο με δυο light orbs να δημιουργουν ενα αγρογλυφικο ήταν μονταζ.Εν κατακλείδι τα αγρογλυφικά είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα.οχι όλα όμως.στα 100 τα 99 ειναι ανθρώπινα.η τα 90.οτι προτιμάς.Για μένα είναι σα τα γκράφιτι στους τοίχους.και ενα τιπ.παρατήρησε οτι όλα είναι φτιαγμένα στης γραμμές των τρακτέρ.
Παιδιά μη "τρελαινόσαστε" ...
Ορισμένα ειδικά τα περίπλοκα ,είναι αδύνατο να φτιαχτούν σε ένα βράδυ ..
Και ένα στα εκατό να μην είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα...
Τότε τι είναι ;
Δ.
Τότε τι είναι ;
Δ.
Ακριβώς προς τα εκεί πρέπει να πάει η συζήτηση.αυτα που δε γνωρίζουμε τι είναι.Εχουν προταθεί πολλές θεωρίες αλλα πρέπει να πουμε ίσως τι θα πρέπει να εχει ένας κυκλος για να θεωρηθεί πραγματικά ανεξήγητος.σΕ μερικές περιπτώσεις αναφέρονται υψηλά ποσοστά ραδιενέργειας στους κύκλους αυτους καθώς και αλλα φαινόμενα οπως το να μη φυτρώνει οτιδήποτε εκει πλέον.
Παιδιά μη "τρελαινόσαστε" ...
Ορισμένα ειδικά τα περίπλοκα ,είναι αδύνατο να φτιαχτούν σε ένα βράδυ ..
Τότε τι είναι
Δ.
Επαναλαμβάνω για σένα ειδικά, ένα πόστ μου:
Είναι οι πληροφορίες που χαρακτηρίστηκαν "κουταμάρες".... :p :)
"ΟΙ εξωγήινοι για την ώρα επικοινωνούν με αγρογλυφικά.
Οι κύκλοι και τα σχήματα που τοποθετούνται πάνω στη Γη, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε και να χειριστείτε την συχνότητά σας. Κάνουν τις πληροφορίες για την συχνότητα προσβάσιμες με έναν πολύ λεπτοφυή τρόπο και κανείς δεν μπορεί ακόμα να τις εξιχνιάσει..
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ:
-Όπως είπα, τα γεωμετρικά σχήματα είναι φορείς διάνοιας. Αυτά που καταφθάνουν στη Γή, με την μορφή των αγρογλυφικών είναι σαν ενεργειακές πύλες ή ενεργειακές γλυφές. Διαθέτουν διάνοια και τοποθετούνται έτσι ώστε τελικά να συνδεθούν και να φτιάξουν ένα δικτύωμα διάνοιας γύρω από τον πλανήτη. Αυτό το δικτύωμα θα έχει μία συχνότητα που θα την χρησιμοποιήσει η άνθρωπότητα για να εξελιχθεί.
Οι γλυφές φτάνουν στη Γη, ώς αποτέλεσμα της εξέλιξης της συνειδητότητας.
Συνεργάζονται με τοποθεσίες που είναι κέντρα δίνης που τις έλκουν.
Οι κύκλοι στα σπαρτά είναι φαινομενολογικές εκφράσεις συνειδητότητας.
Φτάνουν στην πραγματικότητά σας, για να σας δείξουν ότι ο λογικός νούς δεν μπορεί να ελέγξει όλα τα δεδομένα, όσο κι αν θα του άρεσε αυτό.
Έρχονται για να διασταυρωθούν με τις κωδικοποιήσεις στις συνειδητότητες όλων των ανθρώπινων όντων.
Όποτε δεν μπορεί να εξηγηθεί η πραγματικότητα, κάποια γωνίτσα ανοίγεται μέσα στη συνείδηση.
Οι κύκλοι στα σπαρτά ξεπερνούν παντελώς το λογικό νού. Γι αυτό εξαναγκάζουν την ομόφωνη οπτική της πραγματικότητας να διευρυνθεί, μιας και η πραγματικότητά σας, δεν μπορεί να χωρέσει αυτά τα γεγονότα σαν μια πιθανότητα.
Είναι πυροδότες.
Εξαναγκάζουν την πραγματικότητα να κινηθεί πέρα από τους ίδιους της τους περιορισμούς.
Υπάρχουν για να εξαναγκάσουν την πραγματικότητα να κινηθεί, κάνοντάς σας να αισθανθείτε αντί να σκεφτείτε.
Το φαινόμενο των αγρογλυφικών, δεν έχει καμμία λογική. Εξαναγκάζει μια κοινωνία που προσανατολίζεται στη λογική, να αναγνωρίσει κάτι που δεν βγάζει κανένα νόημα και αυτό το κάνει με έναν πολύ εμφανή τρόπο, χωρίς να απειλεί την όποια οπτική πραγματικότητας κάποιου. Αν προσεδαφίζονταν παντού αστερόπλοια, οι άνθρωποι θα ταράζονταν. Όμως όταν το καλαπμόκι ξαπλώνει σε ομοκεντρους κύκλους και ούτε καν σπάει ή πεθαίνει, κανείς δεν ταράζεται ιδιαίτερα.
Καταλαβαίνετε πώς παίζουν μαζί σας οι ενέργειες?
Αυτή η γλώσσα πρωτοεισάγεται στον πλανήτη σαν μια ιστορία -μια γλυφή πληροφοριών που κρατάει μια συχνότητα, για να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη δική σας συχνότητα. Καθώς αφυπνίζεστε, οι άλλοι σας διαβάζουν και σας αναγνωρίζουν όλο και πιο εύκολα. Σας παρακολουθούν, επειδή υπάρχουν μηχανήματα που καταγράφουν την εξέλιξη και την τοποθεσία της συνειδητότητας. Όταν η συνειδητότητα φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, έρχεται βοήθεια από έξω για να εγκαθιδρυθούν άλλα επίπεδα συχνότητας.
Αυτά τα σχήματα, σας βοηθούν να φτάσετε σε ένα καινούριο επίπεδο επίτευξης.
Αγαπητέ LUX, πάντα θα καταφθάνουν σε σένα οι σωστές πληροφορίες (και δεν μιλάω για τις δικές μου, αλλά γενικά μιλώ), γιατί διαθέτεις την σωστή διανοητική στάση. Και καθώς ξέρεις, σύμφωνα με τον νόμο της Ελξης του Σύμπαντος, έλκουμε αυτό που η διανοητική μας στάση προσκαλεί...δηλ. συγγενών δονήσεων πληροφορίες με τις σκέψεις μας!
Ευγε! Ο καθένας ό,τι του αξίζει...δηλ. ό,τι έλκει!
Αγαπητέ LUX, πάντα θα καταφθάνουν σε σένα οι σωστές πληροφορίες (και δεν μιλάω για τις δικές μου, αλλά γενικά μιλώ), γιατί διαθέτεις την σωστή διανοητική στάση. Και καθώς ξέρεις, σύμφωνα με τον νόμο της Ελξης του Σύμπαντος, έλκουμε αυτό που η διανοητική μας στάση προσκαλεί...δηλ. συγγενών δονήσεων πληροφορίες με τις σκέψεις μας!
Ευγε! Ο καθένας ό,τι του αξίζει...δηλ. ό,τι έλκει!
αγαπητέ μου αν ένα πράγμα έχω μάθει να κάνω καλά στη ζωή μου είναι το να βρίσκομαι σε ετοιμότητα ,πάντα ζούσα με την εντύπωση πως κάτι με ψάχνει...
έτσι από τότε που το κατάλαβα το ψάχνω και γω...
δε ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά είμαι σίγουρος πως αλληλοψαχνόμαστε ...
αν τελικά κάνω λάθος η είναι απλά η ιδέα μου , το μόνο που απομένει τελικά να με ψάχνει είναι ο θάνατος.
Αλλά και σε αυτόν είμαι προπονημένος αφού του έχω ξεφύγει δύο φορές μέχρι τώρα...
Όσο για τη συνείδηση δες εδώ τον ~ειδικό~ τι λεει.....
http://www.youtube.com/watch?v=e2AthHmtytk&NR
Τέλος όσον αφορά την ιερή γεωμετρία θα σου συνιστούσα φιλικά να προσέξεις –μελετήσεις την αρχιτεκτονική ορισμένων κυρίως γαλλικών καθεδρικών ναών και πιο συγκεκριμένα εκείνου της Σαρτρ ...
Δ.
knight_templar
12-12-06, 19:11
Έλεος ρε παιδιά απλά έλεος. Το οτι εμφανιστήκανε κάποια αγρογλυφικά σε κάτι χωράφια δε σημαίνει οτι τα κάνανε εξωγήινοι. ΗΜΑΡΤΟΝ. Δηλαδή αποκλείεται να τα έκανε ανθρώπινο χέρι; Είναι απίστευτο το γεγονός πως κάποιοι αρπάζονται ακόμα και απο μια τρίχα και λένε πως υπάρχουν εξωγήινοι.
Τα αγρογλυφικά γίνονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή κυρίως (Βρετανία) γιατί απλά εκεί είναι μαζεμένοι εκείνοι που ξέρουν να τα φτιάχνουν(και έχουν και τη θέληση να το κάνουν). Όλα τα άλλα είναι για να ασχολούμαστε. Απλά ξεκολλήστε και ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό.
Βάλτε το σκαι αυτη τη στιγμη να δειτε πως φτιαχνουν αγρογλυφικα τωρα.με τη χρηση ηλεκτρονικων υπολογιστών και άλλα.προσπαθουν να τα συνδιασουν με της γραμμες της nazca
Έλεος ρε παιδιά απλά έλεος. Το οτι εμφανιστήκανε κάποια αγρογλυφικά σε κάτι χωράφια δε σημαίνει οτι τα κάνανε εξωγήινοι. ΗΜΑΡΤΟΝ. Δηλαδή αποκλείεται να τα έκανε ανθρώπινο χέρι;
δε γίναν όλα απο ανθρώπινο χέρι και δω προσπαθούμε να πουμε για αυτα που είναι πραγματικά ανεξήγητα.στηη πλειοψηφία τους ομως παρ'ολη την πολυπλοκότητα τους ναι ειναι ανθρωπίνος κατασκευασμένα.
Έλεος ρε παιδιά απλά έλεος. Το οτι εμφανιστήκανε κάποια αγρογλυφικά σε κάτι χωράφια δε σημαίνει οτι τα κάνανε εξωγήινοι.
Τα αγρογλυφικά γίνονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή κυρίως (Βρετανία) γιατί απλά εκεί είναι μαζεμένοι εκείνοι που ξέρουν να τα φτιάχνουν(και έχουν και τη θέληση να το κάνουν). Όλα τα άλλα είναι για να ασχολούμαστε. Απλά ξεκολλήστε και ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό.
Φίλε μου, διαβάζοντας κανείς τη δημοσίευσή σου και χωρίς να έχει τίποτα υπόψη του για τα αγρογλυφικά, θα νομίζει πως είναι τίποτα σχεδιάκια που όλοι μπορούν να φτιάξουν με το ψαλίδι του κηπουρού, ακόμα και στον δικό του τον κήπο. Αν είσαι αρνητιστής, είναι δικαίωμά σου σαφώς, αλλά έχουμε και τη ρημάδα την όραση που βλέπει όλα αυτά τα τεράστια σχέδια, τα συμμετρικά, τα φτιαγμένα από κάποια διάνοια και όχι από την τύχη, για την κατασκευή των οποίων δεν υπάρχουν μάρτυρες, γίνονται σε μια νύχτα, καταστρέφουν σοδιές και οι κατασκευαστές τους δεν γίνονται αντιληπτοί από κανέναν και τα σχέδια είναι πολύ μεγαλύτερα από τον κήπο της πολυκατοικίας σου. Δηλαδή, δεν θα πρέπει να αναφωνείς εσύ έλεος αλλά όλοι εμείς μου φαίνεται. Έλεος που πάντα θα βρίσκουν μερικοί την εύκολη εξήγηση που στηρίζεται μόνο στη δική τους την άποψη και σε κανενός είδους μελέτη του όποιου φαινομένου. Τη λέξη άποψη τη χρησιμοποίησα αντί της λέξης "ξεροκεφαλιά".
Δεν είπαμε πως σίγουρα τα κατασκεύασαν εξωγήινοι, λέμε απλά πως είναι ένα περίεργο και προς το παρόν ανεξήγητο φαινόμενο, το οποίο χρήζει διερεύνησης και ανοιχτών οριζόντων, αφού σίγουρα κάποιος το προκαλεί (ή κάτι) και δεν γίνεται εκ του μηδενός.
Όσο για το σχόλιο περί του να ασχοληθούμε με κάτι περισσότερο σοβαρό, είναι δημόσιος χώρος το φόρουμ, ανοιχτός στην εισήγηση "σοβαρών θεμάτων". Άνοιξε ένα σοβαρό θέμα εσύ μιας και ένα τέτοιο το βρίσκεις αστείο. Κάνε το μόνος σου λοιπόν και μην γκρινιάζεις για δήθεν έλλειψη σοβαρότητας.
leo morpheus
13-12-06, 21:34
Έλεος ρε παιδιά απλά έλεος. Το οτι εμφανιστήκανε κάποια αγρογλυφικά σε κάτι χωράφια δε σημαίνει οτι τα κάνανε εξωγήινοι. ΗΜΑΡΤΟΝ. Δηλαδή αποκλείεται να τα έκανε ανθρώπινο χέρι; Είναι απίστευτο το γεγονός πως κάποιοι αρπάζονται ακόμα και απο μια τρίχα και λένε πως υπάρχουν εξωγήινοι.
Πρώτον δεν εμφανίστηκαν ''κάτι'' αγρογλυφικά,είναι τέλεια σχεδιασμένα και πληρούν όλους τους κανόνες της γεωμετρίας.
Δεύτερον δεν αρπαζόμαστε από μία τρίχα γιατί οι ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ είναι πολλές και κανείς δεν είπε ότι υπάρχουν εξωγήινοι,απλά αναρωτιόμαστε υγιώς μέσα από ανταλλαγή απόψεων.
Τα αγρογλυφικά έχουν γίνει και εκτός Βρετανίας.Τους γνωρίζεις αυτούς που είναι ''μαζεμένοι'' εκεί και τα φτιάχνουν;Δηλαδή το έχουν για χόμπι;Αφού σε καλύπτει εσένα...
Έχεις δίκιο,θα ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό!Τι προτείνεις φιλε Ναίτη;Να συζητήσουμε για το τι φύτευε στην αυλή του ο Απ.Παύλος π.χ,...;
Δεν διαφωνώ με όσα λέγονται, αλλά μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε λογικά και συνετά αν υπάρχουν εξωγήινοι και τι πιθανότητες υπάρχουν να έχουν έρθει στη γη;
Το ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτιαχτούν τα αγρογλυφικά από ανθρώπους έίναι αλήθεια. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μπορούν να το κάνουν οι εξωγήινοι; Γιατί τα φανταζόμαστε σαν υπερδύναμα στο νου όντα τα οποία έχουν αναπτύξει "τρομερή" τεχνολογία;
Επανερχόμενος στο θέμα των αγρογλυφικών, ρωτώ: γιατί πιστεύετε ότι είναι αδύνατο να έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι; Το θεωρείτε αδύνατο; Δύσκολο, οκ, αλλά γιατί αδύνατο;
Τέλος, θέλω να πω ότι είναι αδιανόητο -με βάση τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα- να αναπτύχθούν ταχύτητες -δεν το συζητώ για παραπάνω- κοντά στην ταχύτητα του φωτός. Πόσα έτη φωτός διήνυσαν και σε πόσο χρόνο αυτά τα όντα για να έρθουν στη γη; Για ποιό λόγο να έρθουν; Για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε συχνότητες; Γιατί να το κάνουν αυτό;
Επαναλαμβάνω οτι τα αγρογλυφικά είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα.το discovery έχει βγάλει πάρα πολλούς που οχι μονο ισχυρίζονται οτι τα κάνουν αλλα το έχουν πράξει και On camera.το θέμα είναι οτι ενα μικρο ποσοστο είναι ανεξήγητα,γιατι περιέχουν υψηλά ίχνη ραδιενέργειας,οι μισχοι ειναι μακρύτεροι η έχουν εκραγεί.σε ένα ''αυθεντικό'' αγρογλυφικό τα σπαρτά είναι λυγισμένα ενω σε ένα δημιουργημένο είναι σπασμένα.
αυθεντικο
ψεύτικο
Αυθεντικό και ψεύτικο αγρογλυφικό, ε;
Κατά τα άλλα: "Επαναλαμβάνω οτι τα αγρογλυφικά είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα". Καλό θα ήταν να μας έλεγες με ποιό κριτήριο έκανες αυτήν την ταξινόμηση σε αυθεντικά και ψεύτικα.
το θέμα είναι οτι ενα μικρο ποσοστο είναι ανεξήγητα,
αυτό δε το είδες????Ισως δε χρησιμοποίησα καλά την ελληνική γλώσσα.ως αυθεντικό εννοώ το πραγματικα ανεξήγητο.ψεύτικο αυτο που είναι ανθρωπίνος κατασκευασμένο.η ταξινόμηση είναι απλή και δεν είναι δικιά μου. είναι σύμφωνα με τον ουριαρτε διευθυντή mufon βορειας καλιφορνιας
(Ξανά)διάβασε
περιέχουν υψηλά ίχνη ραδιενέργειας,οι μισχοι ειναι μακρύτεροι η έχουν εκραγεί.σε ένα ''αυθεντικό'' αγρογλυφικό τα σπαρτά είναι λυγισμένα ενω σε ένα δημιουργημένο είναι σπασμένα.
Τα ίχνη ραδιενέργειας πρέπει να μας κάνουν να σκεφτούμε...
Ίχνη ποιού στοιχείου ή χημικής ένωσης βρέθηκαν σε ίχνη, ή αν δεν ξέρεις αυτό, μήπως ξέρεις αν είναι στο ίδιο ΄στοιχείο ή ένωση σε όλα τα αγρογλυφικά;
[Ίχνη ποιού στοιχείου ή χημικής ένωσης βρέθηκαν σε ίχνη, ή αν δεν ξέρεις αυτό, μήπως ξέρεις αν είναι στο ίδιο ΄στοιχείο ή ένωση σε όλα τα αγρογλυφικά;
Δυστυχώς δε γνωρίζω φίλε excellent ομως αναφέρει οτι ανθρωποι που επισκέπτονται κάποιους κύκλους υποφέρουν απο πονοκεφάλους,ζαλάδα,τάσεις εμέτων,και γενικά προβλήματα που προέρχονται απο έκθεση σε ραδιενέργεια.επισης αναφέρει παρεμβολές σε ηλεκτρονικά μηχανήματα και πυξίδες αλλα και κινητά.η ερευνα είναι στα σκαριά δηλαδη θα γίνει καποιο update συντομα.το discovery έχει προετοιμασει τρία ντοκυμτανταιρ σε συνεργασία με αυτον και σύντομα θα έχουμε παραπάνω στοιχεία.θα ναι παρόντες και επιστήμονες αποτι είδα οποτε θα έχουμε σφαιρική αποψη.
βεβαια το πιο περίεργο είναι οτι το φαινόμενο αυτο πρωτοεμφανίστηκε το 800 στη λυων.Ισως η πιο παλια αναφορά του φαινομένου...
leo morpheus
14-12-06, 15:18
Τα ίχνη ραδιενέργειας πρέπει να μας κάνουν να σκεφτούμε...
Ίχνη ποιού στοιχείου ή χημικής ένωσης βρέθηκαν σε ίχνη, ή αν δεν ξέρεις αυτό, μήπως ξέρεις αν είναι στο ίδιο ΄στοιχείο ή ένωση σε όλα τα αγρογλυφικά;
Εσύ γνωρίζεις φίλε excellent;
Για πιο λόγο κάποιος άνθρωπος να φτιάξει αγρογλυφικά;Κατά τη γνώμη μου είναι αδύνατον να φτιαχτούν από άνθρωπο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Απλώνονται σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων,είναι τέλεια σχήματα,μερικά από τα οποία δεν βγάζουν νόημα...
Πιο λογικό μου φαίνεται να είναι φτιαγμένα από εξωγήινους παρά από ανθρώπους!
Κι αν υποθέσουμε ότι μαζεύτηκαν κάποιοι τύποι και τα δημιούργησαν...ποιος ο λόγος κατασκευής τους;Αυτό είναι ένα σημαντικο έρώτημα.
...ποιος ο λόγος κατασκευής τους;Αυτό είναι ένα σημαντικο έρώτημα.
=ΑΚΡΩΣ αρχαιοτεχνολογικομυστικιστικός (για αναλύστε τα ,για να μη σας βομβαρδίσω πάλι με φωτος .......)
...Αν εχετε όρεξη βεβαίως βεβαίως.....:)
Δ.
Κι αν υποθέσουμε ότι μαζεύτηκαν κάποιοι τύποι και τα δημιούργησαν...ποιος ο λόγος κατασκευής τους;Αυτό είναι ένα σημαντικο έρώτημα.
οι τύποι αυτοί τα κάνουν για χομπι.γιατι κάνουν τα πιτσιρίκια γράφιτι στους τοίχους???η ολη συζητηση μου θυμίζει εκεινο το περιστατικό με το πατέρα μάξιμο που του κανε ενα ταχυδακτυλουργικό ο βαλτάσαρ στην εκπομπη του χαρδαβέλλα και ο πατέρας μάξιμος του λέει πως το κανες?σίγουρα με τη βοήθεια καποιου πνέυματος...
Essentially, we’re artists, and for us the most important thing that we do is the stuff after the circles are made, which is all the myth,” he told MSNBC.com. “It’s kind of like a mass-participation artwork. It’s like a mind virus, really. ... You could say what we’re doing is propagating belief systems.”
leo morpheus
14-12-06, 23:00
οι τύποι αυτοί τα κάνουν για χομπι.γιατι κάνουν τα πιτσιρίκια γράφιτι στους τοίχους???
Δεν ξέρω,η ερμηνεία αυτή δεν με ικανοποιεί...άλλο το γκράφιτι που είναι έκφραση μιας πιο street κουλτούρας και άλλο να ερημώνεις χιλιόμετρα σπαρτών με τόσο τέλεια σχεδιασμένο τρόπο...
Aγρογλυφικά: Αν εμφανίζονταν όλα ταυτοχρόνως και σε όλες τις χώρες του πλανήτη τότε θα άρχιζα να προβληματιζόμουν. Έλα όμως που εμφανίζονται κάπου κάπου σχεδόν αποκλειστικά στην Αγγλία..
ανθρώπινα κατασκευάσματα...
leo morpheus
17-12-06, 17:40
Aγρογλυφικά:
ανθρώπινα κατασκευάσματα...
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος;Θα μου απαντήσει κανείς για ποιο λόγο τα φτιάχνουν άνθρωποι;Τι προσπαθούν να επιτύχουν;
Βραζιλία. Αρχή δεκαετίας '80. Φεβρουάριος μήνας (καλοκαίρι).
Η σύζυγός μου με την αδελφή και τον γαμπρό της, ταξίδευαν νύκτα σε Ι.Χ., στην εθνική οδό Σάο Πάουλο - Ρίο. Ξαφνικά πέρασε πάνω από το αμάξι σε χαμηλή σχετικά πτήση ένα Α.Τ.Ι.Α., με κατεύθυνση το πλησιέστερο βουνό. Την επομένη ο τύπος τη Βραζιλίας ανέφερε με εκτενή σχόλια το συμβάν, αφού αυτό είχε παρατηρηθεί και καταγγελθεί από πολύ κόσμο. Στις επίμονες ερωτήσεις μου απάντησε ότι θυμόταν πολύ καλά το περιστατικό. Μού ανέφερε το δισκοειδές σχήμα του αντικειμένου, τα εκτυφλωτικά παλλόμενα φώτα του, τόν παράξενο ήχο πού, ενώ τον είχε ακόμη στην μνήμη της, δεν μπορούσε να μου τον μεταδώσει. Συζητώντας μού είπε, ότι πολλές τέτοιου είδους εμφανίσεις έχουν αναφερθεί στη Βραζιλία, να μήν μου κάνει λοιπόν εντύπωση το γεγονός και πώς ο λόγος πού πηγαίνουν στά βουνά, είναι για να συλλέξουν φυτά και ρίζες με τα οποία φτιάχνουν φάρμακα.
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος;Θα μου απαντήσει κανείς για ποιο λόγο τα φτιάχνουν άνθρωποι;Τι προσπαθούν να επιτύχουν;
Σε ένα ντοκυμαντερ του discovery είδα φοιτητές του MIT να προσπαθούν να αναπαράγουν ένα αυθεντικό αγρογλυφικό μέσα σε μια νύχτα. Ε, λοιπόν τα πέτυχαν όλα, και το τέλειο σχήμα και να μην τους αντιληφθούν ακόμα και τα ίχνη ραδιενέργειας υπό μορφή μικροσφαιριδίων που εντοπίζονται σε ορισμένα αγρογλυφικά και όλα αυτά μέσα σ'ενα βράδυ.. Συμπέρασμα τα αγρογλυφικά μπορούν να δημιουργηθούν από ολιγομελή ομάδα ανθρώπων αρκεί να το θέλουν.. Όσον αφορά για ποιο λόγο το κάνουν; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι: Mορφή τέχνης, παραθρησκευτικές newage oμάδες, προσπάθεια να πείσουν τον κόσμο ότι υπάρχουν εξωγήινοι, ανεξήγητα φαινόμενα κλπ...
'οποιος επαιρνε τα cd που δίνει "γρουσούζικη" εφημερίδα θα είδε παρομοιο ντοκυμανταιρ.οσο για τους λογους αναφέρθηκαν πιο πανω.οσο για τη βραζιλια που ειπε ο ζευ ίσως είναι η μόνη χώρα που το κινημα της ουφολογίας γνωρίζει τέτοια άνθηση.
Δεν νομίζω οτι ένας άνφρωπος μπορεί να φτιάξει τόσο καλοσχεδιασμένα σχέδια . Αν ένας άνθρωπος προσπαθούσε να φτιάξει κάτι τέτοια σίγουρα θα έσπαγε τα φυτά (τα αγρογλυφικά ειναι λιγισμένα) . Και 1 δεύτερο ο άνθρωπος δεν μπορει να δημιουργήσει κάτι τέτοιο γιατί απετεί πολοί ώρα να κάνει κάτι τέλοιο σαν και αυτό.Και αν μέσα σε μια νύχτα εμφανίζονταν π.χ. 10 αγρογλυφικά δεν θα μπορούσε να φτίαξει δέκα τέτοια μεσα σε μια νύχτα.
Πολοι προσπάθησαν να φτιάξουν κύκλους σαν και αυτούς στα αγρογλυφικά
για να αποδίξουν οτι εμείς τα φτιάχνουμε αλλα ουτέ με κύκλους δεν έμοιαζαν τα σχέδια τους . :)
Ούτε και εγώ νομίζω πως για το σύνολο αυτών ευθύνεται ο άνθρωπος.
Κάποια από αυτά είναι πολύ περίπλοκα για να δημιουργηθούν σε ένα βράδυ από μία ομάδα ατόμων - έστω και τεχνικών - που να ξέρουν καλή γεωμετρία στον χώρο.
Μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να κάνετε αυτό το πείραμα στο σκοτάδι και με ένα περίπλοκο σχέδιο από αυτά που έχουν εμφανιστεί και να χρονομετρήσετε.
Άλλωστε εάν μία ομάδα κατάφερνε κάτι παρόμοιο δεν θα έμενε για πολύ κρυφό - οι άνθρωποι έχουν το κακό ότι κοκορεύονται για τα κατορθώματα τους. Λέτε να γίνεται στα κρυφά ένας παγκόσμιος διαγωνισμός και να συμετέχουν ομάδες από την Βραζιλία μέχρι την Ελλάδα;
dragoness_crysta
10-01-07, 22:39
Επειδη στην τηλεοραση δεν εχω δει μονο ενα αλλα παρα πολλα σχηματα αγρογλυφικων, θελω να υποθεσω το εξης: καποια απο τα αγρογλυφικα ειναι πολυ πολυπλοκα και μου δινουν την αισθηση οτι ειναι στην ουσια ενα πλανητικο συστημα. Αν υποθεσουμε λοιπον οτι πραγματι ηρθα εξωγηινοι, τοτε αφησαν το σημαδι τους σαν χαιρετισμο και επισης για να μας πουν απο ποιο πλανητη η πλανητικο συστημα ηρθαν. Φυσικα εμεις δεν το ξερουμε αυτο.
Ναι αυτό πιστεύω και έγω οτι αυτά τα αγρογλυφικά προσπαθούν να μας δώσουνε ένα μύνημα οπως πχ από που έρχονται η να μας προειδοποιήσουν για κάτι που μπορεί να συμβεί η κατι άλλο που έχω ακόυσει και διαβάσει οτι τα αγρογλυφικά ειναι κάτι σαν χάρτης για τους εξωγίηνους .Το ερώτημα είναι τι προσπαθούν να μας πούν.Αυτό θα ήθελα πολύ να το μάθω.
Σαν πολυ μεγαλα αλματα λογικης κανετε....
Κατα 1ον και κυριον, στο ντοκιμαντερ εχει δειξει ΑΚΡΙΒΩΣ πως γινονται τα αγρογλυφικα, χωρις να σπανε τα φυτα, και δεν ειναι τοσο δυσκολο. Προκειται για απλα γεωμετρικα σχηματα και συνδιασμους αυτων. Μαλιστα μια ομαδα κανει ακριβως αυτο, και το εδειξε στην τηλεοραση πως το κανει ακριβως. Αξιζει να το ψαξετε να το βρειτε το συγκεκριμενο ντοκιμαντερ.
Το περιβοητο βιντεο με το ΑΤΙΑ που δημιουργει αγρογλυφικα ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ οτι ηταν φαρσα, καθοτι ο φαρσερ βγηκε και μιλησε γι αυτο. Εννοειται οτι δεν τον πιστεψε κανενας απο τους πιστους και τον ειπαν ολοι κατασκοπο, ακομα και οταν προσκομισε το πρωτοτυπο βιντεο.
Γιατι κανουμε αλματα λογικής?
Που το είδες.Εκφρράζουμε τις απόψεις μας.
Ξέρεις οτι αυτά τα είναι γεωμετρικά σχεδιασμενα και το βρίσκω λίγο δυσκολο να τα δημιουργούν άνθρωποι. Αν εσυ δεν συμφωνεις ,δεν με ενδοιαφέρει. Άυτο που λες εσυ ξέρω οτι γίνεται αλλα δεν το θεώρω πιθανό. Αλλα ούτε ειμαι αντίθετη ετσι και αλιώς υποθέσης μπορούμε να κάνουμε μόνο.
Real Scientist
11-01-07, 19:49
Eνας πολιτισμός εξωγήινων πρόσφατα επικοινώνησε μαζί μας ανοιχτά τον
Άυγουστο του 2005 σε αγρογράφημα στο Wenchister της Αγγλίας. Απάντησε σε δυαδική μορφή (01) με ελικοειδή γραφή εντός δίσκου, βασισμένος στον πίνακα ASCII των 8 bits. Το μύνημα έλεγε συγκεκριμένα :
"Beware the bearers of false gifts and their broken promises. Much pain but still time.There is good out there.We oppose deception.Conduit closing.
Θα θέσω λοιπόν ύστερα από αυτό το ερώτημα ανάποδα:
Πιστεύετε ότι είναι έτοιμοι οι εξωγήινοι να έρθουν σε επαφή μαζί μας?
Δεν είναι παράξενος ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισαν οι "εξωγήινοι" να επικοινωνήσουν μαζί μας; Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο που δίνει απάντηση στο ερώτημα. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Εξωγήινοι:Διεπιστημονική Προσέγγιση" (Εκδόσεις Πέργαμος). Οι εξηγήσεις που δίνει είναι εκπληκτικές!
Κατα 1ον και κυριον, στο ντοκιμαντερ εχει δειξει ΑΚΡΙΒΩΣ πως γινονται τα αγρογλυφικα, χωρις να σπανε τα φυτα, και δεν ειναι τοσο δυσκολο. Προκειται για απλα γεωμετρικα σχηματα και συνδιασμους αυτων. Μαλιστα μια ομαδα κανει ακριβως αυτο, και το εδειξε στην τηλεοραση πως το κανει ακριβως. Αξιζει να το ψαξετε να το βρειτε το συγκεκριμενο ντοκιμαντερ.
Το περιβοητο βιντεο με το ΑΤΙΑ που δημιουργει αγρογλυφικα ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ οτι ηταν φαρσα, καθοτι ο φαρσερ βγηκε και μιλησε γι αυτο. Εννοειται οτι δεν τον πιστεψε κανενας απο τους πιστους και τον ειπαν ολοι κατασκοπο, ακομα και οταν προσκομισε το πρωτοτυπο βιντεο.
+1 σε voel.αν δεις το ντοκυμανταιρ θα πειστεις.θα το ανεβαζα αλλα βαριεμαι.
ακομα και τα πιο περιπλοκα που ειχα στο σκληρο απεδειχτηκαν φτιαγμενα δυστυχως
Καλησπέρα.
Τι δεν έχει ειπωθεί, τι δεν έχει γραφεί για το θέμα αυτό και γενικότερα για τους εξ(σ)ωγήινους.
Ταπεινή μου γνώμη όσο αφορά τα αγρογλυφικά είναι ότι έστω και ένα πολύ μικρό ποσοστό δεν είναι γήινα. Στην περιοχή NAZCA, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, πως δημιουργήθηκαν;;
Η άποψη της NIRAVA ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά θα ήθελα να γνώριζα και περισσότερα στοιχεία, αν η ίδια το επιθυμεί.
Θυμάστε την ταινία «Στενές επαφές τρίτου τύπου»; Η επικοινωνία νομίζω ότι έγινε μέσω μουσικής (τουλάχιστον σίγουρα από την μεριά των επισκεπτών).
Γιατί να μην υπάρχει και το ενδεχόμενο των εσωγήινων για τα αγρογλυφικά;;
Σ΄ ένα ξένο περιοδικό είχε μια γελοιογραφία στην οποία ήταν δυο άνθρωποι των σπηλαίων και ο ένας ζωγράφιζε στον τοίχο ένα ιπτάμενο δίσκο. Τον ρωτάει ο άλλος τη είναι αυτό και απαντάει: - Δεν γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι μετά από πολλά, πολλά χρόνια ο κόσμος θα τρελαθεί με αυτή τη ζωγραφιά.
Άσχετο, αλλά έχει υπέροχο ηλιοβασίλεμα έξω, όποιος/α το προλάβει να το θαυμάσει.....
Iced earth
13-01-07, 00:03
Οποιος εχει στα χερια του το βιβλιο του Colin Wilson με τιτλο "εξωγηινοι" μπορει να καταλαβει ορισμενα πραγματα αλλα δε ξερω αν ολα αυτα που γραφονται αγγιζουν την πραγματικοτητα,εδω εχει ειπωθει μεσα στο βιβλιο οτι ζουν μεχρι και αναμεσα μας,δηλαδη απο παλια εχει εγκατασταθει αποικια εξωγηινων οντων οι οποιοι εχουν παρει ανθρωπινη μορφη και συμβιωνουν μαζι μας.
Ενα αλλο ιχνος εξωγηινων οντων ειναι καποιοι πελωριοι κυκλοι διαμετρου 20 μετρων οι οποιοι ανακαλυφθηκαν μεσα σε καλλιεργουμενες εκτασεις σε καποια περιοχη της Αμερικης και λεγετε οτι δημιουργηθηκαν απο UFO που εγκατασταθηκαν εκει
beetlejuice
13-01-07, 00:09
Γεια σου Iced Earth και καλως ορισες! Προφανως θα αναφερεσαι στο βιβλιο των εκδοσεων Αρχετυπο με τιτλο Εξωγηινοι (http://www.metaekdotiki.gr/archetypo/6/aliens.phtml) απο τις εκδοσεις Αρχετυπο. O Colin Wilson ειναι απο τους πολυγραφοτερους μελετητες της ερευνας του Αγνωστου. Το βιβλιο οντως ειναι Must για τους λατρεις του ειδους και το εχω στην κατοχη μου. Θα μπορουσες να αναφερεις τις σελιδες στις οποιες ο συγγραφεας κανει λογο για τις θεωριες που παρεθεσες παραπανω;
Iced earth
13-01-07, 00:29
Γεια σου Iced Earth και καλως ορισες! Προφανως θα αναφερεσαι στο βιβλιο των εκδοσεων Αρχετυπο με τιτλο Εξωγηινοι (http://www.metaekdotiki.gr/archetypo/6/aliens.phtml) απο τις εκδοσεις Αρχετυπο. O Colin Wilson ειναι απο τους πολυγραφοτερους μελετητες της ερευνας του Αγνωστου. Το βιβλιο οντως ειναι Must για τους λατρεις του ειδους και το εχω στην κατοχη μου. Θα μπορουσες να αναφερεις τις σελιδες στις οποιες ο συγγραφεας κανει λογο για τις θεωριες που παρεθεσες παραπανω;
Εγω δεν ημουνα και τοσο λατρης αλλα εγινα ετσι ξαφνικα,αυτο ακριβως το βιβλιο περιεχει παρα πολλα στοιχεια και μαρτυριες ατομων που ειδαν παραξενα πραγματα,το βρηκα στο Κτελ Μακεδονιας στη θεσσαλονικη,δε το χω διαβασει ολο προσφατα το πηρα,στη σελ 50 αναλυει τους κυκλους και στη σελ 39,λεει για μια ομαδα υπερανθρωπινων οντων που ονομαζονταν <<Εννεα>>,σκοπος τους ηταν να βοηθησουν την ανθρωπινη εξελιξη κτλπ
beetlejuice
13-01-07, 00:57
Γεια και παλι. Πηγα στη σελιδα 39. Το Περιστατικο με τον Πουχαριτς και του μηνηματος των "Εννεα Αρχων" που μετεφεραν οντοτητες στο ζευγος Laghead αποτελει μια κλασσικη περιπτωση chanelling εν υπνωσει. Αυτα τα καναλιζαρισμενα μηνυματα των ασωματων νοημοσυνων μας εχουν απασχολησει κι αλλες φορες στο φορουμ του μεταφυσικου. Πανω σε αυτα εχουν κατα καιρους εκδοθει προφητειες, εχουν γραφτει βιβλια (δες εδω (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=519) και σημερα γυριζονται ακομη και ταινιες (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1344) ! Η προελευση τους δεν ειναι φυσικα κατ' αναγκη εξωγηινη (κατι που εχει προκυψει τις τελευταιες δεκαετιες μολις) και οι πιθανες εξηγησεις εχουν περασει απο 40 κυμματα. Αν διαβασεις αυτο (http://www.metafysiko.gr/books.php?id=32) θα καταλαβεις απολυτα τι θελω να πω (Κρατα το ονομα του συγγραφεα, δηλαδη του Τζων Κηλ γιατι θα τον συναντησεις παρακατω στο βιβλιο του Wilson). Σου προτεινω να το διαβασεις πρωτα ολο και να μην ενθουσιαζεσαι ευκολα απο διαφορα περιστατικα που αναφερει ο συγγραφεας στα πρωτα κεφαλαια! Προς τα πισω ειναι το ζουμι! :D
...περιεργο συμβολο/σημαδι, εμφανιζεται σε διαφορα μερει του πλανητη,και με διαφορετικο τροπο.....(απο crop-cyrcle,μεχρι και σε ανθρωπινο δερμα)...
τι να σημαινει???
(δεν μπορω να ανεβασω αλλες φωτο,για να το δειτε εδω)....
για να το δειτε ριξτε μια ματια στο site αυτου που το εκανε γνωστο...
http://www.exexexe.com/
εχει εμφανιστει σε 6 διαφορετικα μερει,με 6 διαφορετικους τροπους μεχρι στιγμης....μηπως σας λεει κατι το σχεδιο???..εμενα προσωπικα οχι....
chaoticblue
20-01-07, 19:00
Πολλές απόψεις πάνω σε ενα μέγαλο κατά την γνώμη μου μυστήριο. Δυστυχώς όμως όλες αφορούσαν το αν έχει γίνει απο εξωγήινους ή απο ανθρώπους και συγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Λοιπόν θα το πω αυτό που σκέφτομαι τώρα αν και ίσως φανώ γραφικός. Αποκλείεται να μην ωφείλεται ούτε στους μεν ούτε στους δε.Εχω διαβάσει κάποια άρθρα επι του θέματος πριν απο καιρό που παρουσιάζαν το ενδεχόμενο να είναι αποτέλεσμα δράσης ενεργειακών οντοτήτων. Διάβασα ακόμα και την άποψη οτι τα στέλνει η ίδια η Γη ως μύνημα. Υπάρχουν πολλές θεωρίες. Εν'τω μεταξύ το θέμα δεν πρέπει να ανήκει στην κουλτούρα της "Νεας Εποχής". Εχουν βρεθεί βραχογραφίες που αναπαριστούν παρόμοια γεγονότα. Αλλα δεν αναφέρομαι στην Nazca. Δεν πιστεύω και εγω απο την μεριά μου, όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα, οτι είναι κατασκευάσματα ανθρώπινα. Να είμαστε λογικοί. Ακόμα και με πολύ σχεδιασμό πριν την εκτέλεση και με τεράστια προσπάθεια και υπομονή κατά την εκτέλεση ενος τέτοιου επιχειρήματος δεν πιστεύω οτι είναι δυνατό να επιτευχθούν σχέδια όπως κάποια πολύ σύνθετα μα και ακριβή που κατα καιρούς έχουμε δει.Αλλα και να σφάλω και να είναι κάτι το επιτεύξιμο προς τι όλος αυτός ο κόπος.Γιατί είναι κόπος και μεγάλος μάλιστα. Για φάρσα? Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Να πιαστούμε σαν να λέμε μια παρέα να ξεσκιστούμε στους γεωμετρικούς υπολογισμούς και στην κουραση γιατί, για να μην μαθευτεί ποτέ οτι εμείς είμαστε οι καλλιτέχνες? Οτι μοχθήσαμε για κάτι το τόσο αξιοθαύμαστο? Οχι δεν το πιστεύω. Αλλα ούτε και οι εξωγήινοι πολυ-στέκουν. Ας το σκεφτούμε λίγο. Τεχνολογία και γνώσεις να το πράξουν έχουν αλλά γιατί με αυτόν τον τρόπο μα κυρίως γιατί με τόση μυστικότητα. Η Nirava πρότεινε την σωστή λύση της επικοινωνίας με γεωμετρία αλλα ακόμα και αυτό επιδέχεται αμφισβήτηση. Κάποιοι απο εσας θα ξέρετε οτι η Ευκλείδια γεωμετρία είναι μόνο μία απο της γεωμετρίες που έχει γεννήσει ο ανθρώπινος νους.Αλλα και πάλι ο "ανθρώπινος" οχι ο εξωγήινος. Αλλα ακόμα και να το προσπεράσουμε αυτό, με την μυστικότητα τι γίνεται? Οταν κάνεις απόπειρα επικοινωνίας, εξ' ορισμού είσαι έτοιμος να φανερωθείς. Δεν λέμε να ανοίξεις και τις πύλες της ψυχής σου πια αλλά το να φανερωθείς ως οντότητα που αποζητά την επαφή, ε αυτό είναι ο ορισμός. Αρα λοιπόν τι μας κάνει να είμαστε βέβαιοι οτι το έκαναν οι εξωγήινοι ή γήινοι? Προσωπικά παιδιά δεν ξέρω.
Ναι -boogieman- το ίδιο μοτίβο το έχω δει και εγώ.
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που.....
Αμυδρά, ίσως είναι σημάδι από κάποιο κτήριο (που ανήκει όμως;;;;), μου φέρνει κάπως σε λογότυπο κατασκευαστικής ή εταιρείες ασφαλίσεων (ζωής, περιουσίας, αυτοκινήτων κ.α.)
Θα προσπαθήσω να καθαρίσω το κεφάλι μου, μπας και το θυμηθώ. Γμτ...
...η εμφανιση του σμηνους στο Μεξικο και την Μεξικανικη αεροπορια,και παρουσιαση/σχολιασμος του βιντεο σε "Fox News" kai "CNN"...
http://www.youtube.com/watch?v=uDOOZ_IPb6Y
-----Prepare4Contact-----
peace... :)
InfinitySurfer
19-09-07, 00:50
To Project Camelot παιρνει συνεντευξη απο τον αποστρατο USAF Command Sergeant Major "Robert Dean"....
http://video.google.com/videoplay?docid=-753656281971152722&q=bob+dean&total=844&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1
Μια απο τις πολλυ καλες συνεντευξεις που μας εχει δωσει ως τωρα το
Project Camelot ....αναμεσα σε αυτες του "David Wilcock", "Jim Sparks", "David Corso" και αλλων....
η συνεντευξη ειναι προσφατη και ισως να ειναι και η τελευταια που θα δωσει ο "Robert Dean"...(ειναι χωρισμενη σε 2 βιντεο)...
...η εμφανιση του σμηνους στο Μεξικο και την Μεξικανικη αεροπορια,και παρουσιαση/σχολιασμος του βιντεο σε "Fox News" kai "CNN"...
http://www.youtube.com/watch?v=uDOOZ_IPb6Y
Υπάρχουν πολύ ισχυρά στοιχεία για την υπόθεση του Μεξικού(στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερθεί εδώ) που αποδεικνύουν ότι τα λεγόμενα ΑΤΙΑ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από απομακρυσμένες φλόγες που προέρχονταν από τις πολλαπλές θαλάσσιες πετρελαιοπηγές που υπάρχουν διάσπαρτες στον κόλπο του Μεξικού.
Το ότι το έδειξε το FOX News και το CNN δεν προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στην υπόθεση αν αναλογιστείτε τι άλλο έχει δείξει το CNN:
http://www.decodesystems.com/cnn-columbia.jpg
:D
ή και άλλα ανάλογα "μεγάλα" "σοβαρά" και "βαρύγδουπα" ΜΜΕ:
http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/bbc_wtc7_2.jpg
:D
InfinitySurfer
24-09-07, 09:18
...μερικες ακομα πολλυ 'δυνατες" συνεντευξεις απο το Project Camelot...(γενικα οτι μπορειτε να δειτε απο
Project Camelot πιστευω οτι κατι εχει να πει)...
1:"Ralph Ring"
...aν εχεται ακουστα το ονομα Nicola Tesla,τοτε καλο ειναι να ξερετε και τα ονοματα Otis Carr,και Ralph Ring!
ειναι ατομα συνεχιστες του πνευματος του Tesla...(ο Otis Carr μαλιστα τον γνωριζε προσωπικα)...
...καταπληκτικες εμπειριες ζωης απο τον 71 χρονων πια,"Ralph Ring"...
http://video.google.com/videoplay?docid=8949307179416464163&q=project+camelot+interview&total=43&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=6
2:"Sgt.Clifford Stone"
...αποστρατος πλεον ο Clifford Stone,αναφερει τις εμπειριες του με τους Ε.Τ'ς, κατα την διαρκεια και μετα της
της θητειας του,μεσα απο το μουσειο UFO του Roswell στο New Mexico...
http://www.youtube.com/watch?v=5W_3aneRPOg
3:"Dan Burisch"
...πολλυ δυνατη συνεντευξη απο τον Burisch,βιολογο και προην μελος των ΜJ 12....
μιλαει για την εμπειρια του με τον Ε.Τ "Chi'el'ah" ,μιλαει για Stargates,χρονομηχανες,και βαλε....
πολλυ υλικο προσπαθωντας να συμπληρωσει περισσοτερα καμματια του παζλ στο μυστυριο των UFO's...
η συνενετυξη ειναι σε 3 κομματια...και εχει γινει και μια ανανεωση προσφατα με αλλα 2 βιντεο 1 χρονο
μετα την 1η συνεντευξη...
http://video.google.com/videoplay?docid=5644737635291531402&q=project+camelot+interview&total=43&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=0
4:"Gordon Novel"
...καταπληκτικη συνεντευξη...ενα ατομο που εχει δει πολλα,μεσα απο την θητεια του στις διαφορες κυβερνησεις της
Αμερικης απο το '60 και μετα...και μιλαει για το οραμα του της "Extraterrestrial Revolution", οπως την ονομαζει...
οπου ο κοσμος μας θα ειναι πολλυ πιο διαφορετικος απο αυτον που ζουμε τωρα...με ελευθερη ενεργεια κλπ...
http://video.google.com/videoplay?docid=5552374969982631654&q=project+camelot+interview&total=43&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=7
5:...και τελος μια ομιλια/παρουσιαση του Dr.Steven Greer στην "Consiousness Life Expo" στο Los Angeles...
ο Greer ειναι ο προεδρος του "Dislosure Project" και ιδρυτης του "CSETI" (Center for Study of
Extra-Terrertrial Intelligence"...πιστευω οτι ειναι ο πιο γνωστος απο ολους τους παραπανω,και δεν χρειαζεται
να πω κατι το ιδιαιτερο γιαυτον...στην ομιλια του τα λεει ολα!!!...
http://video.google.com/videoplay?docid=-4726267025130797673
ενα μικρο εναυσμα για λιγο περισσοτερο ψαξιμο πανω στο θεμα των Ε.T's....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.