PDA

Επιστροφή στο Forum : Νυχτερινοι επισκέπτες;

Silent power
25-01-17, 03:24
Καλησπέρα σας!
Εχω ενα θέμα εδω και μερικές μερες και θα ηθελα να το μοιραστω..
Γενικα ξενυχταω το βραδυ και ειδικα τις τελευταιες μερες και εχω παρατηρησει οτι αργα το βραδυ,συγκεκριμενα σημερα στις 02:52 ακουσα για αλλη μια φορα το ασανσερ να φτανει στον οροφο μου,χωρις να ανοιγει η πορτα..
Αυτο το εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο να συμβαινει-παντα μεσανυχτα-
και σημερα βγηκα να δω αν οντως ειναι στον οροφο μου-ειμαι και πολυ κοντα του οποτε το ακουω εντονα ειδικα βραδυ-..και ηταν..φυσικα λοιπον περιμενα να ακουσω και τον διπλανο μου στην πολυκατοικια να ανοιγει την πορτα του-που θα το ακουγα ξεκαθαρα-αλλα δεν τον ακουσα...αυτο εχει συμβει καμποσες φορες ακομα..δηλαδη ο ιδιος θορυβος της πορτας του ασανσερ που φτανει στον οροφο και οχι που ανοιγει..γενικα το ασανσερ δν φαινεται να εχει τεχνικο προβλημα..δν εχω παρατηρησει ακριβως αν γινεται και τη μερα..
δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι..ειχε κανεις παρομοια περιπτωση; :p

Kakopedi
01-02-17, 12:58
Προφανος ο συντηρητης του ασανσερ να κανει βραδυνες υπερωριες.

Emirata
08-02-17, 11:25
Καλησπέρα σας!
Εχω ενα θέμα εδω και μερικές μερες και θα ηθελα να το μοιραστω..
Γενικα ξενυχταω το βραδυ και ειδικα τις τελευταιες μερες και εχω παρατηρησει οτι αργα το βραδυ,συγκεκριμενα σημερα στις 02:52 ακουσα για αλλη μια φορα το ασανσερ να φτανει στον οροφο μου,χωρις να ανοιγει η πορτα..
Αυτο το εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο να συμβαινει-παντα μεσανυχτα-
και σημερα βγηκα να δω αν οντως ειναι στον οροφο μου-ειμαι και πολυ κοντα του οποτε το ακουω εντονα ειδικα βραδυ-..και ηταν..φυσικα λοιπον περιμενα να ακουσω και τον διπλανο μου στην πολυκατοικια να ανοιγει την πορτα του-που θα το ακουγα ξεκαθαρα-αλλα δεν τον ακουσα...αυτο εχει συμβει καμποσες φορες ακομα..δηλαδη ο ιδιος θορυβος της πορτας του ασανσερ που φτανει στον οροφο και οχι που ανοιγει..γενικα το ασανσερ δν φαινεται να εχει τεχνικο προβλημα..δν εχω παρατηρησει ακριβως αν γινεται και τη μερα..
δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι..ειχε κανεις παρομοια περιπτωση; :p

Ρώτησε και τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία αν μπαίνει κανείς ύποπτος το βράδυ.

Μην κλειδώσεις την κεντρική, άσε να το ξανακάνει όποιος είναι για να τον πιάσεις στα πράσα.

BlueIris
08-02-17, 18:55
σε ποιο οροφο μενεις? πολλα ασανσερ ειναι προγραμματισμενα να επιστρεφουν ισογειο πχ ακομα και οταν δεν ειναι κανεις εκει... αν ειναι αυτοματα ανοιγουν και τις πορτες και τις ξανακλεινουν

Johnkokk
09-02-17, 07:54
Ίσως απλά να έχει θέμα το ασανσέρ όπως είπαν και άλλα άτομα. Π.χ σεέναν φίλο μου που μένει τρίτο όροφο,δυσλειτουργούσε το ασανσέρ και έπρεπε να πας πρώτα στον πέμπτο και να ξανακατέβεις.

Επίσης,τρελή ιδέα αλλά όχι αμελητέα η πιθανότητά της, θα μπορούσε να έκανε <<πειράματα>> κάποιο ζευγάρι τηςς πολυκατοικίας :Ρ
https://www.youtube.com/watch?v=zh4KB-ZdOIM