Επιστροφή στο Forum : Ευτυχισμένο το 2006!
beetlejuice
01-01-06, 02:53
Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά!
Είθε το 2006 να σας φέρει ότι επιθυμείτε!
Πάνω από όλα υγεία για να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία!
Καλή χρονιά metafysiko.gr! :)
Χρόνια πολλά!!!!
Καλή χρονιά!!!
Και του χρόνου :p ;) :cool:
Inolvidable
01-01-06, 12:25
Καλή χρονιά και από μένα που ναι μεν είμαι καινούριο εγγεγραμμένο μέλος , αλλά σας παρακολουθώ και σας διαβάζω από παλιά .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!
Καλή χρονιά και ό,τι καλύτερο σε όλους εύχομαι...
Α,,, και χρόνια πολλά στους Βασίληδες και στις Βασιλικές... :D
Υγεία και καλά μυαλά... :)
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!
Εύχομαι σε όλους το 2006 να δώσει υγεία, αγάπη και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Να δώσει έμπνευση, δημιουργικότητα, διαύγεια, ενώ να μη σας στερήσει τίποτα.
Να έχετε όλοι μια πολύ καλή χρονιά! :)
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία,ευτυχία,ευημερία,προκοπή,μακροημέρευση και ο καθένας να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για το 2006!!!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου εύχομαι αρειανέ(!!!!).Φρονώ πως θα την έχεις!!!
xontro_mpizeli
02-01-06, 17:08
Kαλή Χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!
Εύχομαι το 2006 να είναι ένα έτος δημιουργικό για όλους μας!!
Πάντα Υγεία, Χαρά και Ευτυχία!!!
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες!!
Εύχομαι να καταφέρουμε ότι ονειρευόμασταν και δέν μπορούσαμε κάν να πλησιάσουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Onirocosmos
02-01-06, 22:53
Ευχές για ένα ονειρικό 2006!!
Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους/ες για να κάνουμε όμορφη αυτή την Χρονιά.
Εύχομαι σε όλους χαρά και υγεία για την νέα Χρονιά πάνω απ’ όλα. Ελπίζω να αρχίσει μια καλύτερη περίοδος για την Ελλάδα αλλά και για τον κόσμο και ελπίζω, εύχομαι, αυτή η χρονιά να μας φέρει όλους πιο κοντά στην αλήθεια και στις αναζητήσεις μας κάνοντας μας καλύτερους, πιο σοφούς και πιο ανοιχτόμυαλους…. :D
Καλή χρονιά και από εμένα, με υγεία και εσωτερική γαλήνη, σε όλους τους φίλους και συμμετέχοντες στα φόρουμ και στην αρθρογραφία. Η παρέα θα συνεχιστεί και το 2006 και όλα τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αν κάτι πάει στραβά το 2012 ελπίζω με μεταλλαγμένη συνείδηση να εξακολουθήσουμε να προβληματιζόμαστε και να αναζητούμε το ποσοστό της αλήθειας που μπορούμε να κατακτήσουμε, γιατί η πλήρης γνώση της απαιτεί κάτι πολύ περισσότερο από μια αντιστροφή των πόλων, κάθοδο των εξωγήινων θεών ή αλλαγή της συνείδησης...
Καλή Χρονιά Σε Όλους Γεμάτη Υγεία!!!!!!!!!!
Για το νέο τούτο έτος...
Ας γίνει πραγματικότητα αυτό που εδώ και χρόνο προχωρά, αυτό που μέλει να επέλθει, αυτό που μόνο κάτι δε το σταματά κι αυτό που ο χρόνος δεν αγγίζει.
Θέλω αυτό που βλέπω εκεί ψηλά, τα κύματα να φέρει. Θέλω αυτό που κύματα έχει φέρει, ποτέ να μη σωπάσει. Θέλω αυτό που ο κόσμος προσκυνά στην άβυσσο να πέσει. Θέλω αυτό που θέλω από καιρό, το σύμπαν μας να αγγίξει.
Επιθυμώ οι αλλαγές να προχωρούν, η ολοκληρωση να επέρχεται, ο κόσμος να προσαρμώζεται και οι ψυχές να επιλέγουν το δρόμο τους.
Χρόνια πολλά κι από εμένα... αρκετά είπα.
Το 2006 έυχομαι να είναι σέξυ,η υγεία μας να αντέξει,λεφτά πολλά να βρέξει,κακό να μην μας φέξει,κι όποιος δεν μας χωνεύει να πάει να πιεί μία pepsi....!!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.