PDA

Επιστροφή στο Forum : Dulce Base

DarkWizii
03-01-06, 10:20
Ολοι μας γνωριζουμε την υπαρξη της Area-51..οι φωτογραφιες απο τους αεροδιαδρομους και τα κτιρια συν το οτι η βαση μετα την δημοσιοποιηση ολου του υλικου, των σχετικων ερευνων κ γενικα του ντορου που προκληθηκε εγκαταλειφθηκε σε χρονο dt υποδηλωνει τον φοβο των υπευθυνων... :eek:

Τωρα, πολλα ακουγονται για την βαση Dulce... κ επειδη ειναι σχετικα νεα η υπαρξη της (τουλαχιστον σε εμενα) θα ηθελα να μαζεψουμε εδω οσα στοιχεια γνωριζουμε...

(φωτογραφιες δεκτες, αμα βρειτε..... :D :D :D )

rokko74
03-01-06, 13:23
Το παρακάτω υλικό είναι από ανθρώπους που ξέρουν ότι η Dulce Underground Genetics Facility υπάρχει. Είναι από ανθρώπους που δούλεψαν στα εργαστήρια, από άτομα που έχουν απαγάγει και τα έχουν πάει στη βάση, από ανθρώπους που δούλεψαν στην κατασκευή της, από άτομα σε μυστικές υπηρεσίες (FBI, CIA, NSA) και από UFO/Inner-Earth ερευνητές.

Βρισκόμενοι κοντά στην περιοχή Dulce, New Mexico είναι μια εγκατάσταση της οποίας η ύπαρξή της είναι άγνωστη στον πολύ κόσμο. Είναι το πρώτο βιογενετικό εργαστήριο στη Γη συνεργασίας Αμερικανικής Κυβέρνησης / Εξωγήινων. Υπάρχουν και άλλα στο Colorado, Nevada και Αριζόνα. Η βάση βρίσκεται 1 χλμ κάτω απ' τη γη, περιέχει πολλά πατώματα εκ των οποίων γνωστά είναι 7, έχει λεχθεί ότι υπάρχουν συστήματα ασφαλείας με κάρτες για κάθε πάτωμα και το οποίο σύστημα χρειάζεται όλο και πιο εξουσιοδοτημένη κάρτα ανά κάθε επίπεδο που κατεβαίνεις. Υπάρχουν πάνω από 3000 κάμερες ζωντανής λήψης και υπάρχουν πάνω από 100 έξοδοι που καταλήγουν κοντά στην περιοχή.

Οι Περισσότεροι από τους εξωγήινους είναι στα πατώματα 5,6,7 εκ των οποίων το πιο βασικό το 5. Το εξωγήινο είδος το οποίο και εξουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος της βάσης είναι οι Γκρίζοι. Στην δεκαετία του 50 οι Γκρίζοι άρχισαν να παίρνουν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για πειράματα. Στην δεκαετία του 60 αυξήθηκε αυτό το ποσοστό ως που την δεκαετία του 80 πλέον η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατάλαβε πως δεν υπήρχε τρόπος άμυνας ενάντια στους Γκρίζοι και έτσι δημιουργήθηκαν προγράμματα για την ενημέρωση του κοινού και για επικοινωνία μεταξύ εξωγήινων και Γης.

Ίσως ένας σύμμαχος του ανθρώπινου είδους είναι τα Reptoids όπου είναι αντίπαλα είδη με τους Γκρίζους. Όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα θα ξέρει για τα περίφημα "Dulce Papers" τα λεγόμενα έγγραφα Dulce όπου ένας πράκτορας του FBI έκλεψε κατά την εποχή του 60-70 με το όνομα Thomas C. καί τα οποία έδωσε σε 5-7 άτομα τα οποία περιείχαν 15 ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τα πειράματα που υπήρχαν στο εργαστήριο, ένα 6λεπτο βίντεο χωρίς ήχο και διάφορα έγγραφα. Αυτός αναφέρει πως υπάρχουν πάνω από 15000 Γκρίζοι στην βάση. Η Αμερικανική Κυβέρνηση κλωνοποίησε τον άνθρωπο ως σκοπό να φτιαχτεί ένα νέο είδος το οποίο θα είναι υποδουλωμένο στον άνθρωπο. Σε αυτό το εργαστήριο στο επίπεδο 6 γινόταν έρευνα για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DΝΑ που θα είχε την επίτευξη της μετατροπής ενός απλού κυττάρου σε έναν οργανισμό. Αυτό το επίπεδο είναι γνωστό στους υπάλληλους ως "Nightmare Hall" Εφιαλτική αίθουσα όπου εκεί βρίσκονται αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους ,ζώα και εξωγήινα είδη. Μαρτυρίες ανθρώπων που δούλευαν εκεί λένε πως είδαν ανθρώπους που έμοιαζαν με μισό άνθρωπο και μισό χταπόδι, Reptelians-άνθρωποι, και ζώα που είχαν ανθρώπινα χέρια, έκλαιγαν σαν μωρά και μιμούνταν την ανθρώπινη φωνή. Ακόμα υπήρχαν ερπετοειδή με μορφή ανθρώπου σε κλουβιά, ανθρωποειδή με φτερά νυχτερίδας και Draco-Reptoids. Κατά την διάρκεια των πειραμάτων μπορεί να προκύψει κάποια θεραπεία για κάποια ασθένεια. Τότε την δημοσιεύουν στο ευρύ κοινό υποστηρίζοντας πως εφευρέθηκε σε κάποιο από τα γνωστά επιστημονικά εργαστήρια μετά από μακροχρόνια έρευνα.

Το επίπεδο 7 είναι χειρότερο καθώς υπάρχουν χιλιάδες ανθρωποειδή και άνθρωποι κλεισμένη σε κρυογενής θαλάμους, επίσης υπάρχουν έμβρυα σε διάφορες μορφές και επίπεδα ανάπτυξης. Πολλές φορές είδαν ανθρώπους σε κλουβιά παρακαλώντας για βοήθεια και μερικοί υπάλληλοι επαναστάτησαν ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να σκοτωθούν κάτω από περιέργες συνθήκες. ( τότε ήταν όπου και ο Thomas C. υπέκλεψε τα Dulce Papers). Η αλήθεια ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν αποτελέσματα από απαγωγές γυναικών από τις οποίες έπαιρναν ωάρια και έκαναν πειράματα στα ανθρώπινα αυτά έμβρυα μέσω γενετικής. Η απαγωγή ανθρώπων και ζώων μειώθηκε στα μέσα δεκαετίας 80 καθώς ειδικό εργαστήριο δημιουργούσε τεχνητό αίμα μέσω μεταλλαγμένων κυττάρων αλλά και ανθρώπους που είχαν στο εργαστήριο και κλωνοποιούσαν. Το σύμβολο της βάσης ήταν ένα τρίγωνο που κοιτάει προς τα κάτω και μέσα του ένα Τ, εκτός από γενετικά πειράματα στην βάση έκαναν και πειράματα ως σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δημιούργησαν chip τα οποία διοχετεύονταν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσαν να ελέγχουν τον ανθρώπινο οργανισμό από τους ρυθμούς της καρδιάς έως την διάθεση που έχει.

Source:www.alito.gr

Picture1 (http://www.metafysiko.gr/forum/attachment.php?attachmentid=90&stc=1)

quendi
03-01-06, 17:14
Ο φιλος Rokko εδωσε μια αναλυτικη περιληψη των στοιχειων που εχουν βγει τα τελευταια χρονια στην επιφανεια για την βαση Dulce.Θα ηθελα να τα σχολιασουμε ολοι μας. Πως σας φαινονται? Τα πιστευετε? Φιλε Rokko τα πιστευεις ή απλα τα παραθετεις? Παντως ενα πραγμα απ αυτα να ειναι αληθινο, αν καποτε εχουμε τις αποδειξεις, φανταστειτε τις συνεπειες σε ολον τον κοσμο..Αλλα απ την αλλη μηπως ειναι ακομα μια εκφανση της "μυθολογιας" αλλα x-files σχετικα με τους εξωγηινους κ τη κυβερνηση των ΗΠΑ? Θα μπορουσε να υπαρχουν εκατονταδες μυστικα προγραμματα εκειπερα ως γνωστον κ ουτε ιχνος εξωγηινων!! Πως σας φαινονται ολα αυτα??

DarkWizii
03-01-06, 18:09
Εμενα παντως πολυ X-Files μου θυμιζουν ολα αυτα.....

αλλα...αν, λεω αν..ισχυουν αυτα τοτε πιθανοτατα η ιδια η κυβερνηση των ΗΠΑ εχει χρηματοδοτησει την δημιουργεια ταινιων οπως "Η Ημερα Ανεξαρτησιας", τα X-Files κλπ. σε περιπτωση που αποκαλυφθουν ολα αυτα να ειναι πιο ηπια η αποκαλυψη..

δεν ξερω..ισως ειναι ενα ειδος προετοιμασιας ολα αυτα..κ ολη η φασαρια σχετικα με το τελος μιας περιοδου συμφωνα με το ημερολογιο των Μαγιας το ετος 2012 ισως ειναι κατι σαν προθεσμια (deadline) απο τους εξωγηινους στην κυβερνηση των ΗΠΑ να γωνστοποιισει σε ολους την επικρατουσα κατασταση...
ε....??? :confused: :confused:

rokko74
04-01-06, 09:35
Φίλε Quendi μου είναι δύσκολο να τα πιστέψω γιατί είναι από τα πίο τρελά σενάρια που έχω ακούσει ή διαβάσει. Ακόμη και ταινία να γυριζόταν μάλλον θα συγκαταλεγόταν στις κωμωδίες παρά σαν επιστημονικής φαντασίας. :)
Δυστηχώς είναι λίγα τα στοιχεία που υπάρχουν και ακόμη πιο λίγες οι μαρτυρίες (αναξιόπιστες ή μη). :(
Αυτό που έχει σημασία κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι να μάθουμε εαν είναι αλήθεια ή όχι (γιατί αυτό δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να το μάθουμε) αλλά να προσπαθήσουμε να δούμε εάν είναι εφικτό κάτι τέτοιο να γίνει από το είδος μας, την τεχνολογία μας, το κλίμα μας κτλ και τέλος τέλος τι θα μας έδινε μια τέτοια βάση.
Δηλαδή, υποθέτουμε ότι υπάρχει αυτή η βάση με τις λειτουργίες που διαβάσαμε στο άρθρο (το οποίο παράθεσα καθαρά για πληροφόρηση) με τεχνολογία-βιολογία υπερβολικά αναπτυγμένη.
Τι προσφέρει στην ανθρωπότητα?
Θεραπεία σε ανίωτες αρώστιες? ΟΧΙ (Βλέπε aids, καρκίνο, καί άλλα πολλά).
Επιτεύγματα τεχνολογίας? ΟΧΙ (Βλέπε πρόσφατες αποτυχημένες προσπάθειες εκτόξευσης επανδρωμένων και μή αποστολών πρός το διάστημα). :confused:
Καλύτερο είδος ανθρώπων?ΟΧΙ (Βλέπε μέση ανατολή, βλέπε Ρωσσία,κτλ)
Λύση του ενεργειακού ή περιβαλοντικού προβλήματος της γης? ΟΧΙ (Βλέπε πετρέλαιο και πρόσφατη κρίση Ρωσσίας-Ουκρανίας για το γκάζι)

Άρα με λίγα λόγια δεν προσφέρει τίποτα σε όλη την ανθρωπότητα. Άρα γιατί να υπάρχει? Άρα ΔΕΝ υπάρχει.

Εκτός και αν μου πείτε ότι γίνονται όλα αυτά μόνο και μόνο για να μπασταρδέψουμε γήινους με εξωγήινους.

Δεν νομίζω καμία κυβέρνηση στον κόσμο (ειδικά η Αμερική που έχει πάρει την κατιούσα) να μην ήθελε να καρπωθεί δόξα και χρήμα βρίσκοντας το φάρμακο του καρκίνου ή του aids ή του ενεργειακού και να το διέθεται κατά αποκλειστικότητα στον υπόλοιπο κόσμο.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αυτή η βάση παρά είναι υπερβολικό σενάριο και ότι ακόμη και αν υπήρχε θα είχαμε ζωντανά παραδείγματα για να το αποδείξουμε.
Ίσως όμως, λέω ίσως υπάρχει μία βάση στην οποία βρίσκονται κάποια ευρήματα από τα ταξίδια μας στο διάστημα (πετρώματα, βιολογικά,φυτά) και πάνω εκεί γίνονται κάποια πειράματα. :confused:

Υ.Γ.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είμαι έτοιμος να πιστέψω κάτι που θα γκρεμίσει την άποψη μου. Όλοι κάνουμε λάθος εκτιμήσεις κάποια φορά.

Kamelot
04-01-06, 11:23
..τοτε πιθανοτατα η ιδια η κυβερνηση των ΗΠΑ εχει χρηματοδοτησει την δημιουργεια ταινιων οπως "Η Ημερα Ανεξαρτησιας", τα X-Files κλπ. σε περιπτωση που αποκαλυφθουν ολα αυτα να ειναι πιο ηπια η αποκαλυψη..
Συμφωνώ για την πιθανή υποκίνηση δημιουργίας τέτοιων ταινιών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να αφήσουμε τα X-Files απέξω! Εντάξει, ο κεντρικός πυρήνας της σειράς ήταν η συνομωσία κυβέρνησης - εξωγήινων, αλλά η σειρά καταπιάστηκε και με άλλα θέματα από το χώρο του ανεξήγητου και του παράξενου και πιστεύω πως είναι λίγο άδικο να τη ρίχνουμε στο ίδιο καζάνι με εμπορικές επιτυχίες του τύπου "οι εξωγήινοι είναι κακοί και θέλουν να αφανίσουν την ανθρωπότητα αλλά μη φοβάστε, η Αμερική είναι εδώ και θα σας σώσει!" :rolleyes:

Όσο για το πόσο ήπια θα ήταν μια τέτοια αποκάλυψη... τι να πω ρε παιδιά, νομίζω πως τίποτα δεν είναι ικανό να προετοιμάσει τους ανθρώπους για ένα τέτοιο γεγονός! Όσο προετοιμασμένη και να είναι η ανθρωπότητα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όσο κι αν βαθειά μέσα μας πιστεύουμε ότι ναι - δε μπορεί - υπάρχει και αλλού στο σύμπαν ζωή με νοημοσύνη, κανένας δε μπορεί να φανταστεί και να προβλέψει τις αντιδράσεις του κόσμου μπροστά σε αποδείξεις πλέον και όχι ενδείξεις.

Θα μπορουσε να υπαρχουν εκατονταδες μυστικα προγραμματα εκειπερα ως γνωστον κ ουτε ιχνος εξωγηινων!!
Φίλε quendi, συμφωνώ απόλυτα! Και ποτέ δεν κατάλαβα το εξής απλό : αφού τα προγράμματα αυτά υποτίθεται ότι είναι μυστικά, πώς γίνεται και διαρρέουν πληροφορίες και μάλιστα με τόσες λεπτομέρειες του στυλ "Οι Περισσότεροι από τους εξωγήινους είναι στα πατώματα 5,6,7 εκ των οποίων το πιο βασικό το 5" και "Το επίπεδο 7 είναι χειρότερο καθώς υπάρχουν χιλιάδες ανθρωποειδή και άνθρωποι κλεισμένη σε κρυογενής θαλάμους". Είναι δυνατόν να μπαίνουν κάποιοι σε τόσο κόπο και κόστος να κατασκευάσουν μια τέτοια βάση και μετά να αφήνουν τέτοιες πληροφορίες να διαρρέουν?
Προσωπική μου άποψη είναι ότι τέτοιες δήθεν αποκαλύψεις γίνονται για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του απλού κοσμάκη ώστε να ασχολείται με το τι γίνεται 1 χμ κάτω από τη γη και να μη βλέπει τι παίζεται δίπλα του... αποπροσανατολισμός.
Βέβαια πιστεύω πως υπάρχουν μυστικά προγράμματα αλλά όλα είναι ανθρώπινα (και όχι εξωγήινα) πειράματα για ανάπτυξη ανώτερων τεχνολογιών κλπ.
Αλλά όπως είπε και ο rokko74,
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είμαι έτοιμος να πιστέψω κάτι που θα γκρεμίσει την άποψη μου. Όλοι κάνουμε λάθος εκτιμήσεις κάποια φορά.

Εγώ θέλω τη γνώμη σας πάνω σε κάτι άλλο σχετικό :
Πιστεύετε ότι τα μεγάλα κεφάλια αυτού του πλανήτη δεν έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε σε περίπτωση μαζικής καταστροφής (πχ πυρηνικός πόλεμος) αυτοί να εγκαταλείψουν τη γη διασώζοντας επιλεκτικά κάποιους αντιπροσώπους του ανθρώπινου είδους για να συνεχίσουν αλλού? :cool:

Μιχάλης
04-01-06, 12:00
Πάνω σε αυτό το τελευταίο που ανέφερες Κάμελοτ, υπάρχει μια ολόκληρη παραφιλολογία για τις περίφημες Εναλλακτικές Λύσεις και περισσότερο από όλες για την τρίτη. Υποτίθεται ότι οι ισχυροί της Γης έχουν ήδη "κλείσει θέσεις" για να φύγουν από τον πλανήτη όταν φτάσει το τετελεσμένο. Σκεφτόμενος τη ματαιοδοξία τους δεν μπορώ να το αποκλείσω ως ενδεχόμενο. Εδώ κάποιοι προσπαθούν να αναπτύξουν την Κρυογονική για να διατηρηθούν καταψυγμένοι ως άλλοι Μπαρμπα - Στάθηδες.
Παρόλα αυτά έχετε δίκιο να αναρωτιέστε αν όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από προσπάθειες αποπροσανατολισμού του κόσμου. Ίσως είναι και προπαγάνδα, μάλιστα. Ότι εμείς, οι Αμερικανοί έχουμε επαφές με νοήμοντες πολιτισμούς από το διάστημα, που μας έχουν δώσει την τεχνολογία τους για υπερόπλα, οπότε, λαοί της Γης, καθίστε καλά, γιατί με τα νέα μας σεισμικά και άλλα "εξωτικά" όπλα θα σας αφανίσουμε χωρίς να το καταλάβουμε. Κάποτε οι ηγέτες προσπαθώντας να στηρίξουν την ηγεσία τους φρόντισαν να διασπείρουν πεποιθήσεις ότι είναι απόγονοι Θεών. Τώρα που οι Θεοί αμφισβητούνται, τους αντικατέστησαν οι Εξωγήινοι...

rokko74
04-01-06, 12:04
Ενδιαφέρουσα η άποψη του Μιχάλης :rolleyes:

Veronik
04-01-06, 14:47
Καλησπέρα παιδιά,
εμένα πάντως, μου ανακατεύτηκε το στομάχι με όλα αυτά που διάβασα.

είδαν ανθρώπους που έμοιαζαν με μισό άνθρωπο και μισό χταπόδι, Reptelians-άνθρωποι, και ζώα που είχαν ανθρώπινα χέρια, έκλαιγαν σαν μωρά και μιμούνταν την ανθρώπινη φωνή. Ακόμα υπήρχαν ερπετοειδή με μορφή ανθρώπου σε κλουβιά, ανθρωποειδή με φτερά νυχτερίδας και Draco-Reptoids.

Είτε είναι αλήθεια, είτε απλά μια θεωρία.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτά είναι ψέματα.

quendi
04-01-06, 16:34
Είτε είναι αλήθεια, είτε απλά μια θεωρία.Θέλω να πιστεύω ότι αυτά είναι ψέματα.

Θα συμφωνησω μαζι σου Veronik. Μονο κ μονο στην σκεψη οτι μπορει ανθρωποι να βοηθουν σε τετοια πειραματα,ΦΡΙΚΑΡΩ!!

Κάποτε οι ηγέτες προσπαθώντας να στηρίξουν την ηγεσία τους φρόντισαν να διασπείρουν πεποιθήσεις ότι είναι απόγονοι Θεών. Τώρα που οι Θεοί αμφισβητούνται, τους αντικατέστησαν οι Εξωγήινοι...

Πολυ ενδιαφερουσα αποψη Μιχαλη..Με βαζει σε βαθιες σκεψεις.60 χρονια ακουμε για εξωγηινους,συνομωσιες,απαγωγες,πειραματα,μυστικη τεχνολογια,οτι βρισκονται αναμεσα μας κτλ..Μηπως η νεα ταξη πραγματων απαιτει ενα μεσο εκφοβισμου που κανενας δεν θα τολμα να του αντισταθει..??Ενα σχεδιο που προχωρα βημα βημα..

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τέτοιες δήθεν αποκαλύψεις γίνονται για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του απλού κοσμάκη ώστε να ασχολείται με το τι γίνεται 1 χμ κάτω από τη γη και να μη βλέπει τι παίζεται δίπλα του... αποπροσανατολισμός.Βέβαια πιστεύω πως υπάρχουν μυστικά προγράμματα αλλά όλα είναι ανθρώπινα (και όχι εξωγήινα) πειράματα για ανάπτυξη ανώτερων τεχνολογιών κλπ.

Θα συμφωνησω..πιστευω οτι ολες αυτες οι δηθεν αποκαλυψεις γινονται για να μας ριξουν σταχτη στα ματια κ να μας κανουν να κυνηγαμε ιπταμενους δισκους κ πρασινα ανθρωπακια κ να μας απροσανατολιζουν απο αυτα που πρεπει να δουμε κ να ξεσκεπασουμε.Μυστικα πειραματα,οπλα κ εγκληματα των κυβερνησεων που δεν πρεπει να γνωριζουμε..

Απ την αλλη..το αντιθετο σεναριο (το να ειναι αληθεια ολα αυτα) ειναι πολυ πιο τρομακτικο..Φανταστειτε το χαος στον πλανητη μας.

Giorgos
04-01-06, 18:27
Μεχρι στιγμης ολα αυτα το μονο που προσφερουν ειναι τροφη για φανατικους της συνομοσιολογιας και για συγγραφεις χωρις εμπνευση.. δεν υπαρχουν αποδηξεις, παρα φωτογραφιες εντελος επεξεργασμενες.. η ακομα και πραγματικες φωτογραφιες σκηνοθετημενου background. Ειναι λοιπον φανερο οτι καπιοι θελουν κατι να πουν για καπιο λογο.. που μαλλων οδεβει προν την παραφροσυνη..
Ισως να εχουν ομως δικιο, πραγμα που συμενει πως οι πραγματικοι υπευθινοι ειναι "απιαστα" μυαλλα με το σκεπτικο οτι κανουν καλα την δουλεια τους (αποπροσανατολισμος)

rokko74
04-01-06, 19:39
Φίλε Giorgos έχεις να μας δείξεις κάποια φωτογραφία από αυτές?? Είμαι περίεργος να τις δω. :)

Voel
04-01-06, 20:30
Κανε Google search Dulce+Images η Dulce+photos και θα βρεις μπολικες......

agaliarep
05-01-06, 08:42
Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι πραγματικό ή όχι απλά να πω ότι αν ο Χιτλερ με μεγάλη ευκολία έβαζε τους Εβραίους στους κλίβανους, στους θαλάμους αερίων, αν άνθρωποι σαν τον Σεχίδη πολύ έξυπνοι, μάλλον υπερβολικά έξυπνοι καθαρίζουν όλοι την οικογένεια τους και την εξαφανίζουν, αν οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν άμαχο πληθυσμό….κτλ.
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου παράξενο να κάνουν τέτοια πειράματα και πιστεύω ότι ανεξάρτητα με την βάση, τους εξωγήινους και όλα αυτά, τέτοια πειράματα γίνονται καθημερινά.
(Τον Σεχίδη τον αναφέρω γιατί ποτέ κανείς δεν έμαθε τί έκανε τα πτώματα, αλλά και γιατί ποτέ κανείς δεν αποδείχθηκε οτι είναι παράφρον)

Μιχάλης
05-01-06, 17:46
Αν και οι γνώσεις που έχω για τη συγκεκριμένη βάση είναι εξαιρετικά περιορισμένες και ίσως κάποιος άλλος να σας ενημέρωνε καλύτερα από εμένα, θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου.
Πιστεύω ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις (αλλά όχι σε όλες), το "εξωγήινο ζήτημα" και οι φημολογούμενες συνεργασίες των γήινων με τους εξωγήινους δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μέσο άσκησης ψυχολογικής βίας στις μάζες. Χρησιμοποιώ τον όρο "μάζες", που θεωρώ υποτιμητικό και συνήθως αποφεύγω, για να διακρίνω τις ομάδες ατόμων εκείνες που συνηθίζουν να μη σκέφτονται λίγο παρακάτω από όσα τους επιβάλλονται και συνήθως καταπίνουν αμάσητο καθετί που τους προσφέρεται. Δεν μπορώ να γνωρίζω πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες και βάσεις που πραγματοποιούνται αυτά και ίσως και άλλα, ακόμα χειρότερα πειράματα, οπότε δεν το επιβεβαιώνω αλλά και δεν το αποκλείω. Πιστεύω, όμως, ότι η πλειοψηφία αυτών των φημολογιών είναι υποκινούμενη από κέντρα εξουσίας, πολιτικής και μη, που εξυπηρετούν δολιότερους σκοπούς. Η επέμβαση αυτών των φημολογιών στο Συλλογικό Ασυνείδητο θεωρώ ότι είναι ολέθρια για την ψυχική υγεία των ανθρώπων, φαινόμενο που δεν είναι τόσο έντονο στην Ελλάδα αλλά κυρίως σε χώρες που υποτίθεται ότι δραστηριοποιούνται όλες αυτές οι βάσεις.

rokko74
06-01-06, 00:31
Πιστεύω, όμως, ότι η πλειοψηφία αυτών των φημολογιών είναι υποκινούμενη από κέντρα εξουσίας, πολιτικής και μη, που εξυπηρετούν δολιότερους σκοπούς.
Δηλαδή τι εννοείς? Τι σκοπούς? :confused:
Ποιό το κέρδος έαν κάποιοι διαδίδουν τέτοιες φήμες?

Μιχάλης
07-01-06, 10:14
Πολλούς και διάφορους σκοπούς, κυρίως ψυχολογικούς, όπως έχω αναφέρει και παραπάνω. Έχω την εντύπωση ότι αν πραγματικά γίνονται τέτοια πειράματα, θα γίνονται σε βάσεις που πραγματικά θα είναι κρυφές και κανείς δεν θα τις ξέρει. Το Dulce και η Περιοχή - 51 θα μπορούσαν να είναι απλές "βιτρίνες", να αποπροσανατολίζουν δηλαδή τους ερευνητές από τις πραγματικές βάσεις.
Έπειτα, μπορεί να είναι μια τακτική ενός νέου "ψυχρού πολέμου". "Προσέξτε", δηλαδή, "έχουμε συνάψει μυστικές συμφωνίες με τους εξωγήινους, μας έχουν δώσει υπερτεχνολογία που ανά πάσα στιγμή μπορεί να στρέψουμε εναντίον σας". Έπειτα, μετά από κάθε μείζον περιστατικό (βλέπε Τσουνάμι, για παράδειγμα), φροντίζουν να διασπείρουν φήμες ότι δεν είναι ένα απλό φυσικό γεγονός αλλά η δοκιμή ενός νέου εξωτικού υπερόπλου. Αποδέκτες αυτών των φημολογιών είναι οι μυστικές υπηρεσίες των αντιπάλων εθνών που υποχρεώνονται να ψάξουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στον ψυχολογικό τομέα, οι φημολογούμενες σχέσεις με εξωγήινα έθνη λειτουργούν όπως παλιότερα οι "Θεϊκές" διαδοχές των αρχόντων. Τότε ήταν ελέω Θεού, τώρα είναι ελέω εξωγήινων. Με το φόβο που καλλιεργείται στις μάζες, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν. Φοβηθείτε τρομοκρατικά χτυπήματα, άρα θα δεχτείτε να σας παρακολουθούμε, να σας επιβάλλουμε τρομονόμους, να σας συλλαμβάνουμε προληπτικά. Φοβηθείτε έξαρση χαμένων επιδημιών άρα θα κατευθύνουμε το εμπόριο όπως μας συμφέρει, φοβηθείτε στρατιωτική ανάπτυξη άλλων κρατών και θα εγκρίνετε αυξήσεις στα στρατιωτικά κονδύλια και μιλιταριστική επέμβαση σε τρίτες χώρες.

rokko74
09-01-06, 10:22
Μιχάλης νομίζω ότι με κάλυψε η απάντηση σου. Την βρίσκω λογικότατη. Και συμφωνώ ότι εαν υπάρχουν τέτοιες βάσεις θα είναι τόσο καλά κρυμένες που ούτε οι ίδιοι δεν θα τις βρίσκουν. Αύτη η area 51 ειδικά την ξέρει όλη η γή. Τι σόι μυστική βάση είναι??? :confused:

Μιχάλης
10-01-06, 10:01
Θα ήθελα να προσθέσω και άλλη μια παράμετρο. Όλες αυτές οι φιλολογίες που αναπτύσσονται για μέρη που υπάρχει "μεταφυσική" δραστηριότητα, όπως στις γύρω από την Area - 51 περιοχές, στο Λοχ Νες, στη βάση Dulce, στους "στοιχειωμένους" πύργους της Σκωτίας και αλλού, γίνεται μια τεράστια εμπορική εκμετάλλευση, που αποφέρει ένα γιγάντιο οικονομικό έσοδο στους κατοίκους και στους επιτήδειους. Ορδές τουριστών, ερευνητών, περίεργων τύπων, οπαδών του New Age και άλλων, σπεύδουν εκεί και ακουμπάνε τα πολύτιμα λεφτά τους. Στην Ελλάδα, από την άλλη, όχι μόνο δεν γίνονται διάσημα τέτοια μέρη αλλά φροντίζουμε οι ίδιοι να τα κρατάμε μυστικά. Δεν λέω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο αλλά νομίζω πως η εμπορική εκμετάλλευση είναι άλλη μια παράμετρος που πρέπει να λάβουμε υπόψη.

agaliarep
11-01-06, 13:39
Θα είναι τόσο καλά κρυμμένες οι βάσεις που δεν θα τις ξέρει κανείς ή πολύ εμφανείς για να μην το πιστεύει κανένας.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι τέτοιες πληροφορίες θα άφηναν να τους ξεφύγουν αλλά ακόμα και αν γινόταν θα «διόρθωναν» το πρόβλημα.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι αν διαρρέανε τέτοιες πληροφορίες για μένα π.χ. Θα δημιουργούσα 200 άλλες προφανέστατα ψεύτικες πληροφορίες για να υποβαθμίσω τις αλήθειες.

Μιχάλης
12-01-06, 00:27
Είναι μια πολύ σωστή άποψη. Ένας από τους τρόπους απομυθοποίησης είναι η γελοιοποίηση και η διασπορά ψευδών ειδήσεων. Και τα δύο αυτά φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί στο φαινόμενο των ΑΤΙΑ. Πιστεύω πως όλοι αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτά τα σχέδια δεν είναι ανόητοι και φροντίζουν να προβλέψουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επειδή, βέβαια, είμαστε άνθρωποι και όλοι κάνουμε λάθη, όταν προκύψει κάτι τέτοιο, βρίσκουν και πάλι τρόπους να τα καλύψουν.

IMORTALL
07-02-12, 13:18
Ο PHIL SCHNEIDER είναι ο άνθρωπος που συμμετείχε στον πόλεμο ανθρώπων-εξωγήινων στα τέλη Αυγούστου του '79, στο Ντελσέι του Νιου Μέξικο, και ένας από τους ελάχιστους επιζώντες, ο μόνος που βγήκε και μίλησε δημόσια για τα άκρως απόρρητα ζητήματα των μυστικών υπογείων βάσεων στην Αμερική, (και ανά τον κόσμο) την ύπαρξη εξωγήινων στο υπέδαφος, τη συμφωνία που έκανε η Αμερικανική κυβέρνηση μ'αυτούς το 1954 κλπ. Οι δηλώσεις του είναι συγκλονιστικές και δίνουν νέα οπτική και νέο φως στα πράγματα.
Πρώην κυβερνητικού των Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγεις βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.

Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες.....

και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις.......

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ......

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ )

ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ γινει η υποτιθέμενη επίθεση από εξωγήινους να το πιστέψετε... και να βάλετε μετά το τσιπάκι και καλά για να σας ξεχωρίζουν από τους εξωγήινους.... στην αρχή αν δείτε το αρνείται και καλά ότι υπάρχει ΝΕΑ ΤΑΞΗ...

Υπόγειες βάσεις υπάρχουν όντως πάντως..

VIDEO ---> (1/8) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O-pb93PhhDg

SAM_502
29-05-12, 16:51
Δεν υπάρχει χειρότερος ψεύτης απο τον Phil Sneider.Με αυτο το παραμυθι περι βασης και εξωγηινων εκανε τουρ ανα την αμερικη βγαζοντας φράγκα.Εχει πει τόσα ψέματα που ανετα ντροπιάζει τον Αίσωπο.

Μη τσιμπατε με τη κάθε απάτη