Επιστροφή στο Forum : Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΜΕΣΑ.
22-05-18, 16:33
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Ανοίγω το θέμα για να κάνουμε μια συζήτηση γύρο απο τα NICK NAME η κοινώς ΑΒΑΤΑΡ....
Ο λόγος που το άνοιξα το παρόν θέμα είναι πως έχει αρχίσει μια επίθεση αλλά
και χαρακτηρισμούς από ορισμένους για να τα ΝICK NAME που χρησιμοποιούνται....
(ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΊΑ ΚΑΙ ΕΙΚΌΝΑ)
Η συζήτηση δεν αφορά μόνο τα ΑΒΑΤΑΡ σε φόρουμ αλλά και γενικότερα σε
όλα τα ηλεκτρονικά μέσα αλλά και τα παιχνίδια....
Το άβαταρ σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα είναι μια ψηφιακή πλασματική μορφή
σε ένα παιχνίδι η σε φόρουμ που θέλει ο χειριστής να τον αντιπροσωπεύει...
Συνήθως επιλέγονται ΑΒΑΤΑΡ (NICK NAME KAI EIKΟΝΑ) από την Ιστορία Θρησκείες κλπ...
Αναμένω τις απόψεις σας....
Ευχαριστώ.
Ναι πρέπει να απολογούμαστε για τα ονόματα που επιλέγουμε χαχαχαχα. Εδώ μέσα όντως είναι συχνό να υπάρχει μια σειρά ονομάτων που σχετίζονται με θρησκείες μύθους κτλπ. Μετά υπάρχουν και οι πιο πεζοί άνθρωποι σαν εμένα και τη λίτσα που χρησιμοποιούμε όνομα ή κάποιο παρατσούκλι που έχουμε εκτός ίντερνετ
Συνήθως κάποιος επιλέγει όνομα που θα τον κάνει να δίχνει πιο <<cool>> ή που θα τον εκφράζει.
Τέλος υπάρχουν και αυτοί με τρολ όνομα και εικονίδιο
Ίσως να ξέχασα κάποιες κατηγορίες :)
Υ.Σ 1
Ανεκδοτάκι δικής μου κατασκευής: -Ποια είναι η βραβευμένη με όσκαρ Π0ρνοστάρ?
-Merryl Streep-tease
:D
Y.Σ 2 Αν συνεχίσω να λέω τέτοια αστεία θα φάω μπαν :p
22-05-18, 17:28
Φίλοι μου και πάλι εδώ...
Φίλε Johnkokk αναφέρεις....
"Ναι πρέπει να απολογούμαστε για τα ονόματα που επιλέγουμε χαχαχαχα."
Όχι βέβαια κανένας δεν πρέπει να απολογείται για το NICK NAME που διάλεξε
απλά κάποιοι κάνουν κριτική γιατί δεν τους αρέσουν έτσι απλά δεν έχουν πολλές
φορές στοιχεία για να αντιπαραθέσουν σε διάφορες κόντρες που υπάρχουν
και το μόνο που βρίσκουν να κάνουν κριτική για αυτό....
Νομίζω πως ξέρεις τους σχετικούς Θρησκομανείς και βέβαια ΑΛΑΘΗΤΟΥΣ....
Ευχαριστώ.
Φίλοι μου και πάλι εδώ...
Φίλε Johnkokk αναφέρεις....
"Ναι πρέπει να απολογούμαστε για τα ονόματα που επιλέγουμε χαχαχαχα."
Όχι βέβαια κανένας δεν πρέπει να απολογείται για το NICK NAME που διάλεξε
απλά κάποιοι κάνουν κριτική γιατί δεν τους αρέσουν έτσι απλά δεν έχουν πολλές
φορές στοιχεία για να αντιπαραθέσουν σε διάφορες κόντρες που υπάρχουν
και το μόνο που βρίσκουν να κάνουν κριτική για αυτό....
Νομίζω πως ξέρεις τους σχετικούς Θρησκομανείς και βέβαια ΑΛΑΘΗΤΟΥΣ....
Ευχαριστώ.
Η κριτική για το όνομα κάποιου είναι θεμιτή...μέχρι την τρίτη δημοτικού.
Όσο για τους θρησκόληπτους και γενικά τους κολλημένους που αναφέρεις έχουν την καλύτερη επιχειρηματολογία(για να σε στρέψουν κατά της θρησκείας:p)
Ανάλογα και το φόρουμ. Σε φόρα με τέτοια θεματολογία νομίζω τα πιο συνηθισμένα είναι ονόματα δανεισμένα από την λογοτεχνία του φανταστικού, μυθολογίες λαών, θρησκείες, ταινίες, ακόμα και video games.
Αν μη τι άλλο τα nick μας δείχνουν πολλές φορές τα γούστα και τις προτιμήσεις μας. Κάποιες λίγες φορές δε, δείχνουν και θρησκευτικές /πολιτικές πεποιθήσεις.
Το δικό μου πάντως είναι πολύ απλό και λίγο βλακώδες, γιατί δίνω στη φόρα στοιχεία μου :D. Έχω δει και χειρότερα βέβαια, όπως να βάζουν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο. Εν πάση περιπτώσει, γούστα είναι αυτά...
22-05-18, 20:52
Και πάλι εδώ....
Δυστυχώς φίλε Johnkokk μας βλέπω στην πυρά.....
Διερωτόμαστε κάποιες φορές για το αυγό του φιδιού.....
Ήδη ο φίλος ilias1990 έβγαλε τα συμπεράσματα τι είμαστε τι πιστεύουμε τι σκεπτόμαστε..
Φίλε ilias1990 δικαίωμα του καθενός είναι να βάζει ότι NICK NAME θέλει και από
την στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν δεν πέφτει λόγος σε κανέναν....
Όπως και σε σένα σου άρεσε αυτο το NICK NAME και δεν μας πέφτει λόγος..
Όλα τα άλλα είναι προφάσεις.....
Σχετικά με το θέμα έχεις να προσθέσεις κάτι ;;;;;;;;;;;;;
Ευχαριστώ.
Avatargr, η τοποθέτηση του ilias1990 είναι σε κάθε περίπτωση θετική και απολύτως σχετική με το θέμα που άνοιξες. Απο όποια σκοπιά και να την δεις. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της έντασης που φαίνεται με τον τρόπο που του απαντάς. Μήπως τον μπέρδεψες με τον christos8 από κεκτημένη ταχύτητα;
23-05-18, 13:11
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε heretic κατ' αρχάς θα σου αναφέρω πως άνοιξα το θέμα γιατί ο φίλος ilias1990
λοιπόν έχει αναφέρει στο θέμα....
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΤΛ part2
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=8917&page=6
Στην αναφορά του #53 όπου και αναφέρει....
"Εγώ πάντως θα συνεισφέρω στο έργο του christos8 και στον αέναο πόλεμό του
κατά των αλλοθρησκών του φόρουμ.
Μετά το "ξεσκέπασμα" του Αβαταρ και την ομολογία του Robespierre, προσθέτω και αυτό...".
Τι ξεσκέπασμα έκανε ;;;;;
Με γνώμονα τα NICK NAME και τα ΑΒΑΤΑΡ βγάζει τα δικά του συμπεράσματα
μαζι με τον φίλο του cHrIsToS8....
Και στο παρόν θέμα αναφέρει....
"Αν μη τι άλλο τα nick μας δείχνουν πολλές φορές τα γούστα και τις προτιμήσεις μας.
Κάποιες λίγες φορές δε, δείχνουν και θρησκευτικές /πολιτικές πεποιθήσεις."
Τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ και σε άλλα βέβαια δεν βάζουν κόφτη σε
NICK NAME KAI ΑΒΑΤΑΡ...
Αυτή είναι η ένστασή μου....
Μέσα σε αυτό το θέμα πιστεύω πως καλό θα είναι να ιχνηλατήσουμε σχετικά
με τα ΑΒΑΤΑΡ και τα NICK NAME ΠΟΥ πολύς λόγος γίνεται και να πούμε την γνώμη μας....
Ευχαριστώ.
Άβαταρ το συγκεκριμένο που αναφέρεις από το άλλο θέμα το έγραψα για πλάκα, για να ειρωνευτώ όσους κρίνουν τους άλλους με τέτοιο τρόπο, για τα nick που διαλέγουν. Νόμιζα είναι ξεκάθαρο το ότι δεν μιλάω σοβαρά!
Συνήθως το nick name που διαλέγεις είναι το πρώτο που σου 'ρχεται όταν κάνεις εγγραφή σε κάποιο φόρουμ ή αρχίζεις ένα παιχνίδι στο ίντερνετ.
Δε σημαίνει κάτι ιδιαίτερο και σε καμία περίπτωση δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιον από το nick name που χρησιμοποιεί.
Προσωπικά, όταν έκανα εγγραφή διάλεξα κάτι που να μην είναι και πολύ σοβαρό, όποιος έχει δει ταινίες Evil Dead γνωρίζει ότι τα ντένταϊτς είναι δαίμονες που διαθέτουν έντονη αίσθηση του χιούμορ.
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι μπορείς να επιλέξεις όποιο όνομα θέλεις, αρκεί να μην είναι προσβλητικό, εάν εμφανιστεί πχ χρήστης με όνομα Fuck Christ ή κάτι ανάλογο, τότε (και μόνο τότε) ο Χρήστος 8 θα έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί.
Avatargr. Η αλήθεια είναι πως έχεις μια τακτική, την οποία έχω παρατηρήσει να εφαρμόζεις που και που. Θα μου επιτρέψεις να την θίξω: Αν στραβώσεις με κάτι που θα γράψει κάποιος για σένα, πας και φτιάχνεις ένα θέμα γύρω από το στράβωμα που έφαγες. Μέχρις εδώ καλά, μιας και τηρείς τα πλαίσια της κοσμιότητας από κάθε άποψη και ο τίτλος του θέματος που ανοίγεις, ανήκει στο πλαίσιο των συζητήσεων του φόρουμ.
Πάμε τώρα στα δύσκολα: όταν κάποιος γράφει κάτι με σαρκασμό, είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;
Εγώ πάντως θα συνεισφέρω στο έργο του christos8 και στον αέναο πόλεμό του κατά των αλλοθρησκών του φόρουμ.
Μετά το "ξεσκέπασμα" του Αβαταρ και την ομολογία του Robespierre, προσθέτω και αυτό...
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι αυτό; Λες να το εννοεί; Θα μπορούσε να το ευνοούσε αν ήταν κάποιος άλλος. Αν έκανες όμως τον κόπο να διαβάσεις τι πραγματικά γράφει ο ilias1990 (να το επεκτείνω στο "ο καθένας μας εδώ μέσα"), θα είχες ήδη διαμορφώσει άποψη για το τι "μέρος του λόγου είναι". Ο καθένας μας. Στην περίπτωση του ilias1990, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο εκτός από σαρκασμός.
Αντιθέτως, το:
Ανάλογα και το φόρουμ. Σε φόρα με τέτοια θεματολογία νομίζω τα πιο συνηθισμένα είναι ονόματα δανεισμένα από την λογοτεχνία του φανταστικού, μυθολογίες λαών, θρησκείες, ταινίες, ακόμα και video games.
Αν μη τι άλλο τα nick μας δείχνουν πολλές φορές τα γούστα και τις προτιμήσεις μας. Κάποιες λίγες φορές δε, δείχνουν και θρησκευτικές /πολιτικές πεποιθήσεις.
Το δικό μου πάντως είναι πολύ απλό και λίγο βλακώδες, γιατί δίνω στη φόρα στοιχεία μου . Έχω δει και χειρότερα βέβαια, όπως να βάζουν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο. Εν πάση περιπτώσει, γούστα είναι αυτά...
...είναι μια σαφής θέση. Θα συμφωνήσω κι εγώ με αυτή, ότι ένα ψευδώνυμο με θρησκευτική ή πολιτική χροιά σε προϊδεάζει για το "τι μέρος του λόγου είναι ο άλλος". Αν τον άλλον όμως, τον διαβάζεις ήδη ένα χρόνο, ξέρεις και τι απόψεις έχει. Δεν θα τον κρίνεις από κάτι που πέταξε για πλάκα.
Εμφανίζεται μια μέρα κάποιος με ψευδώνυμο 'Ο δούλος του θεού Βασίλειος" και κάποιος "Godless". Που αλλού θα πάει το μυαλό σου για αυτούς τους δυο, εκτός από το προφανές; Απολογητής ο πρώτος, άθεος ο δεύτερος, εκτός κι αν του αρέσει πολύ το κομμάτι των Dandy Warhols.
Η κάπου αλλού: Liberal ο ένας, "Ανάρχας" ο άλλος. Πρέπει να τους ρωτήσεις με το καλημέρα; Τι πιο προφανές να αρχίσει ο άλλος να γράφει για "λιγότερο κράτος πάσει θυσία" και ο άλλος "λευτεριά στον Ρουβικώνα";
Διάλεξες ένα ψευδώνυμο. Ανέλαβε τις ευθύνες σου για αυτό. Άλλοι που διαβάζουν τι πραγματικά γράφει ο άλλος, δεν τους νοιάζει. Άλλοι που ψάχνονται για κόντρες και καυγά, που είναι εδώ για προπαγάνδα ή για να τη σπάνε στους άλλους, θα κολλήσουν και με το Avatargr, θα κολλήσουν και με το heretic.
Όταν είχα γραφτεί το 13 (για δεύτερη γνωριμία, γιατί ήμουν με κάποιο άλλο nick για 1-2 χρόνια τότε που ξεκίνησε το φόρουμ) υπήρχε εδώ ένα άτυπο δικτυακό παρεάκι ψευτοσκεπτικιστών. Ήταν εδώ καθαρά για κόντρα, δεν τους ένοιαζε μια για αυτά που γράφεις. Να σου ρίξουν τη φόλα μόνο και "άντε γεια σου βλάκα". Μόνιμη ατάκα "δεν το λέει η επιστήμη αυτό". Έκαναν πως δεν έβλεπα αυτά που μου έσερναν, κάποια στιγμή κάνω τη μαγική ερώτηση: "εσύ ξέρεις τι πραγματικά λέει η επιστήμη;".
"Φυσικά ρε φίλε και ξέρω", μου απαντά. Και αρχίζει ένα ψευτοεπιστημονικό κατεβατό από ασυναρτησίες, που τύφλα να έχουν οι απολογητές.
Να μην μακρηγορώ, η πρώτη φόλα που έφαγα σε π.μ: Ρε φίλε, έχεις nick heretic και κάθεσαι να υποστηρίζεις τα πυροβολημένα, τους χαζούς, τους αγράμματους, τους ηλίθιους κλπ. Ο αιρετικός είναι άθεος, σκεπτικιστής, άντε αγνωστικιστής. Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα;
Με λίγα λόγια : πήγαινε πουθενά αλλού να παίξεις. Ακόμα εδώ είσαι; Στρίβε, εδώ κάνουμε (ή προσπαθούμε να κάνουμε) κουμάντο εμείς.
Γνωστή πάθηση, "πιο κομπλεξικός πεθαίνεις" λέγεται.
Πρόσεξε με τώρα Avatargr, όλοι αυτοί μπορεί να είναι τέτοιοι, όμως ο "κατά φαντασίαν επιστήμονας" που φοράει ταμπέλες στους άλλους με το καλημέρα, ξεχωρίζει. Δια της βλακείας του, να συμπληρώσω.
Θα το επαναλάβω άλλη μια φορά. Όποιος παρεξηγιέται ή έστω πειράζεται με αυτά που γράφει ο κάθε christos8, έχει πρόβλημα ο ίδιος, όχι αυτός που του τα γράφει. Χρειάζεται όμως να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις που γράφει ο άλλος, όχι να πιάνεσαι από 2-3 προτάσεις επιφανειακά, μόνο σαν ευκαιρία για να γράφεις τα δικά σου.
Όταν είχα γραφτεί το 13 (για δεύτερη γνωριμία, γιατί ήμουν με κάποιο άλλο nick για 1-2 χρόνια τότε που ξεκίνησε το φόρουμ)
Πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση...
Τι να πήγε στραβά στην πρώτη γνωριμία και χρειάστηκε και δεύτερη, με διαφορετικό όνομα; :rolleyes:
Τι να πήγε στραβά στην πρώτη γνωριμία και χρειάστηκε και δεύτερη, με διαφορετικό όνομα; :rolleyes:
"Ο σοφός δείχνει το φεγγάρι κι ο χαζός κοιτάει το δάχτυλο".
"Ο σοφός δείχνει το φεγγάρι κι ο χαζός κοιτάει το δάχτυλο".
Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια ;)
Κι επειδή ο Avatargr-1 είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ εδώ μέσα, θα σταματήσω εδώ και δε θα απαντήσω άλλο στους heretic & co.
Πλέον είναι φανερό τι συμβαίνει στο φόρουμ, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.
Ναι, θα σου πω και είναι πάρα πολύ απλό. Είναι ένας από τους λογαριασμούς που χάθηκε σε κάποιο κρασάρισμα του φόρουμ. Οπότε κάποια στιγμή αναγκαστικά ξαναγράφτηκα και δεν γινόταν να κρατήσω το παλιό, γιατί εξακολουθούσε να παραμένει ανενεργό. Μιας και το έφερε η συζήτηση, το ίδιο έγινε κάποια άλλη στιγμή και με τον Avatargr-1, που ήταν Avatargr σκέτο και με κάποιους άλλους χρήστες του φόρουμ. Λυπάμαι αν τα σενάρια που πιθανόν να σκέφτηκες για τη συνέχεια δεν σου βγαίνουν.
Κι επειδή ο Avatargr-1 είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ εδώ μέσα, θα σταματήσω εδώ και δε θα απαντήσω άλλο στους heretic & co.
Οπωσδήποτε είναι φανερό τι συμβαίνει στο φόρουμ. Θα την διατυπώσω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ για να σε βοηθήσω, μιας και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς. Άλλη μια ενορχηστρωμένη επίθεση χριστιανούληδων, ψευτοσεμνών και ταλιμπανοειδών έληξε άδοξα. Οπότε εμπρός στην διαφαινόμενη ξεφτίλα και στην καθιερωμένη διαπόμπευση που λογικά θα ακολουθήσει, προσπαθούν να σκεδάσουν τις εντυπώσεις με "χρησμούς τύπου Πυθίας". "Ήξεις, αφήξεις" δηλαδή.
Ναι, θα σου πω και είναι πάρα πολύ απλό. Είναι ένας από τους λογαριασμούς που χάθηκε σε κάποιο κρασάρισμα του φόρουμ. Οπότε κάποια στιγμή αναγκαστικά ξαναγράφτηκα και δεν γινόταν να κρατήσω το παλιό, γιατί εξακολουθούσε να παραμένει ανενεργό. Μιας και το έφερε η συζήτηση, το ίδιο έγινε κάποια άλλη στιγμή και με τον Avatargr-1, που ήταν Avatargr σκέτο και με κάποιους άλλους χρήστες του φόρουμ. Λυπάμαι αν τα σενάρια που πιθανόν να σκέφτηκες για τη συνέχεια δεν σου βγαίνουν.
Οπωσδήποτε είναι φανερό τι συμβαίνει στο φόρουμ. Θα την διατυπώσω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ για να σε βοηθήσω, μιας και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς. Άλλη μια ενορχηστρωμένη επίθεση χριστιανούληδων, ψευτοσεμνών και ταλιμπανοειδών έληξε άδοξα. Οπότε εμπρός στην διαφαινόμενη ξεφτίλα και στην καθιερωμένη διαπόμπευση που λογικά θα ακολουθήσει, προσπαθούν να σκεδάσουν τις εντυπώσεις με "χρησμούς τύπου Πυθίας". "Ήξεις, αφήξεις" δηλαδή.
Περίεργο...
Το κρασάρισμα στο οποίο αναφέρεσαι έγινε τέλη Δεκέμβρη 2013, εσύ ως heretic γράφτηκες 09-08-2013, κάτι μήνες ΠΡΙΝ... :rolleyes:
Ποια αλήθεια μωρέ; Είτε σπόντες της πλάκας είτε κακοπροαίρετα υπονοούμενα θα πετάς. Το μόνο που βλέπω είναι να υπερασπίζεσαι τα τρολ και τους απολογητές. Μάλιστα όσο πιο φανερό είναι ότι κάποιος τρολλάρει, αρχίζεις εσύ δήθεν ενοχλημένη, τα σχόλια για "απρόκλητες επιθέσεις" κτλ. Ένα από τα ελάχιστα άτομα που ήρθε τελευταία να πει τον πόνο του σοβαρά , είδαμε τι "ομορφιές" του έγραψες!
Robespierre
23-05-18, 21:16
Περίεργο...
Το κρασάρισμα στο οποίο αναφέρεσαι έγινε τέλη Δεκέμβρη 2013, εσύ ως heretic γράφτηκες 09-08-2013, κάτι μήνες ΠΡΙΝ... :rolleyes:
Έχουν γίνει πάνω από ένα τέτοια. Το forum λειτουργεί από τις αρχές του 2000.
btw δε μας λες dedite... εκείνον τον reader που σχολάσανε, τον ήξερες; :D
Περίεργο...
https://bbpcdn.pstatic.gr/P/bpimg53/1lK3r/1AolFL_SX250Y250/19958261/ksylina-tsokara-gynaikeia-sanital-light-527.jpg
24-05-18, 12:37
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε heretic αναφέρεις......
"Πάμε τώρα στα δύσκολα: όταν κάποιος γράφει κάτι με σαρκασμό, είναι τόσο
δύσκολο να το καταλάβεις;"
Αναφορές από τον φίλο ilias1990..
Εγώ πάντως θα συνεισφέρω στο έργο του christos8 και στον αέναο πόλεμό του
κατά των αλλοθρησκών του φόρουμ.
Μετά το "ξεσκέπασμα" του Αβαταρ και την ομολογία του Robespierre, προσθέτω και αυτό... "
Καθώς και την αναφορά
""Αν μη τι άλλο τα nick μας δείχνουν πολλές φορές τα γούστα και τις προτιμήσεις μας.
Κάποιες λίγες φορές δε, δείχνουν και θρησκευτικές /πολιτικές πεποιθήσεις."
Για μένα δεν είναι σαρκασμός αλλά μια ανοιχτή κατηγορία πως "έχετε" αυτό
το NICK NAME επομένως έχετε αυτές τις Πολιτικές πεποιθήσεις και αυτές τις
Θρησκευτικές πεποιθήσεις...
Εάν είναι για σένα σαρκασμός δικαίωμά σου φίλε μου...
Το NICK NAME που έχω καθώς και το ΑΒΑΤΑΡ (εικόνα) το έχω απο την αρχή
σχεδόν που έγραφα το ESOTERICA καθώς και σε άλλα αντίστοιχης θεματολογίας
φόρουμ δεν άλλαξα ποτέ το NICK NAME και το ΑΒΑΤΑΡ πάντα τα ίδια...
Σχετικά δεν με την αλλαγή AVATARGR σε AVATARG-1 έγινε εξ ανάγκης λόγο
του ότι υπήρξε το μεγάλο πρόβλημα στο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ σε πολλά NICK NAMES....
Και νομίζω πως το έπραξα σωστά γιατί δεν ήθελα να το αλλάξω είναι κάτι που
με ακολουθεί μέσα στα 15 χρόνια περίπου που γράφω μέσα στα φόρουμ...
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Πιστεύω πως σε αυτό το τόπικ αν και στην αρχή είχα κάποιες φοβίες μην
τυχόν δεν έκανα σωστά αλλά η πορεία προς το παρόν δείχνει πως γίνεται ένας
γόνιμος διάλογος και πρέπει να συνεχισθεί έτσι..
Ναι Άβαταρ, έτσι είναι. Η αλήθεια είναι ότι είμαι απολογητής και το μαλωματάκι μας με τον Christos8 ήταν ξεκάρφωμα. Ήθελα να την "πέσω" σε όσους έχουν εικόνες ή ψευδώνυμα που αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα άλλων θρησκειών. Στόχος μας είναι να μείνουν μόνο χριστιανοί στα ελληνικά φόρουμ!
Υ. Γ: Γιατί είμαι σίγουρος ότι πάνω από ένα άτομα θα πιστέψουν ότι μιλάω κυριολεκτικά;
:D
Robespierre
24-05-18, 13:13
Γιατί, όπως σου είπα, ο ένας πιο ... από τον άλλον ;)
Λευκός Λύκος
24-05-18, 14:13
Θα το επαναλάβω άλλη μια φορά. Όποιος παρεξηγιέται ή έστω πειράζεται με αυτά που γράφει ο κάθε christos8, έχει πρόβλημα ο ίδιος, όχι αυτός που του τα γράφει. Χρειάζεται όμως να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις που γράφει ο άλλος, όχι να πιάνεσαι από 2-3 προτάσεις επιφανειακά, μόνο σαν ευκαιρία για να γράφεις τα δικά σου.
Πολύ σωστή παρατήρηση. Ας το δούμε στην πράξη.
Λευκός Λύκος
24-05-18, 14:18
Γιατί, όπως σου είπα, ο ένας πιο ... από τον άλλον ;)
Ας διαβάσουμε πιο προσεκτικά. Ο Robespierre θέλει να παίξουμε κρεμάλα!
Τελικά δουλεύει! :D
Robespierre
24-05-18, 14:37
ΛΛ και cia. Τι έγινε; Όλα καλά; Μπας και την είδατε ότι θα μας σουτάρετε από το metafysiko; Ε; Κάτι λίγο; Λιγουλάκι; Όσο πατάει η γάτα ή ο ελέφαντας;
Πρόσεχε, τι θα απαντήσεις γιατί θα ακολουθεί η πολυαναμενόμενη απάντηση :cool:
Λευκός Λύκος
24-05-18, 15:10
ΛΛ και cia. Τι έγινε; Όλα καλά; Μπας και την είδατε ότι θα μας σουτάρετε από το metafysiko; Ε; Κάτι λίγο; Λιγουλάκι; Όσο πατάει η γάτα ή ο ελέφαντας;
Πρόσεχε, τι θα απαντήσεις γιατί θα ακολουθεί η πολυαναμενόμενη απάντηση :cool:
Εγώ να προσέχω τι θ' απαντήσω ή εσύ να προσέχεις τι γράφεις; Μήπως δεν το πρόσεξες; Μήπως η ανοχή σημαίνει κάτι άλλο για σένα; Το Λ.Λ (επιτυχημένο) είναι copyright του Νικόδημου που δεν μπαίνει πια... Το cia είναι δικό σου γιατί κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Σταμάτα επιτέλους να το παίζεις θύμα, σε βλέπουν! Ρε άνθρωπε αυτοσουτάρεσαι και δεν το βλέπεις! Μπορείς να μείνεις ήσυχος (από μένα τουλάχιστον) γιατί έχεις πέσει σε άνθρωπο που δεν κάνει τέτοια. Είσαι και τυχερός συν τοις άλλοις. Μόνος σου δίνεις ευκαιρίες στους άλλους. Γιατί;
Robespierre
24-05-18, 15:57
Ρε άσε τα copyright του Ν και τις πίπες που θα μου πεις έμενα... πριν λίγο καιρό έγραφες ότι θα με σουτάρεις από δω. Ίσα να που βαριέμαι να ψάχνω. Εκει που βγήκε ένας @ρας που το 'παιζε αρχαιολόγος και ξεκίνησε δήθεν διάλογο με τα ψευδώνυμα του Ελ. Αυτός που έκανε copy-paste από το νετ ότι έβρισκε (βλ. για τις Νήσους του Πάσχα) και μετά όταν παρεξηγήθηκε μου έγραψε ότι γράφω βλακείες. Τον ρωτάω να μου δείξει ακριβώς πως και τι και από τότε αγνοείται η τύχη του. Στεναχωρήθηκες πολύ που χάσαμε τέτοιο στέλεχος από τη σελίδα έτσι;
Και ο Ν. Γ@μω τα παιδιά έτσι; Με την @ρια στο στόμα 24/7 για να τη σπάσει σε όποιον έβαζε στο μάτι. Τραγική η απώλεια που δεν γράφει πια...
Εσύ. Ήθελα να 'ξερα τίποτα καλύτερο δεν έχεις να κάνεις απ' το να χαζολογάς για κουτσομπολιό εδώ μέσα; Κανένα φόρουμ με κοινωνικές σχέσεις; Θα τα 'χεις ξετινάξει κι αυτά φαντάζομαι.
Α, και η απάντηση που σου όφειλα. Λοιπόν, εσύ και η παρέα σου κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να με σουτάρετε. Ότι μπορείτε έτσι; Όχι εκπτώσεις. Αν τα καταφέρετε μαγκιά σας. Όσο είμαι εδώ μέσα, ούτε να το διανοηθείτε πως θα συνεχίσετε τους αεροψεκασμούς χωρίς κριτική :mad:
Λευκός Λύκος
24-05-18, 16:28
Δεν θυμώνω ο, τι και να γράψεις. Στενοχωριέμαι μόνο που βλέπεις στους ανθρώπους πάντα το χειρότερο. Αυτοσουτάρεσαι όπως προείπα και δεν το βλέπεις. Μακάρι να ήταν κριτική αυτό που κάνεις. Όπως και να χει συνέχισε ελεύθερα με τις επιλογές σου.
Υ.Γ. Δεν έκανα καν Quote, σε περίπτωση που θες κάτι ν' αλλάξεις.
24-05-18, 16:35
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε ilias1990 την μια αναφέρεις για αυτά που έχεις γράψει σαν αστείο και σε
άλλο τόπικ το έχεις κάνει αυτό απλά προσπαθείς να καλύψεις αυτά που στην
ουσία θέλεις να πείς με εύσχημο τρόπο..
Δεν θα ασχοληθώ άλλο....
ΑΒΑΤΑΡ ΛΟΙΠΌΝ...
ΑΒΑΤΑΡ λοιπόν είναι συνήθως η εικόνα που έχουμε επιλέξει να συνοδεύει το
προφίλ μας σε διάφορες διαδικτυακές κοινότητες που συμμετέχουμε.
Οι αβατάρ και η ινδουιστική Τριάδα
Στον ινδουισμό αβατάρ (από το avatara = κατάβαση) είναι η εσκεμμένη
κάθοδος μιας θεότητας στην γη, ή η κάθοδος ενός υπέρτατου όντος, που
συνήθως μεταφράζεται σε άλλες γλώσσες σαν ενσάρκωση, αλλά ακριβέστερα
σημαίνει «εμφάνιση» ή εκδήλωση (φανέρωση).
Ο αβατάρ θεωρείται σαν μια από τις βασικές αρχές του ινδουισμού.
Ο όρος αβατάρ λοιπόν, με λίγα λόγια, κατά τον ινδουισμό, σημαίνει την μορφή
που παίρνει κάποια θεότητα σε μια σκόπιμη κάθοδό της στην γη.
Ο όρος σχετίζεται συχνότερα με τον Βισνού, αλλά σχετίζεται επίσης και με άλλες θεότητες.
Και μια λεπτομέρεια ο Βισνού, όσο και οι περισσότεροι Αβατάρ του είχαν χρώμα μπλε.
Και πάνω σε αυτό στηρίχθηκε και χρωματολογικά το έργο ΑΒΑΤΑΡ....
Αλλά υπάρχουν και άλλα σχετικά με το ΑΒΑΤΑΡ τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα...
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους να εστιαστούμε στο θέμα.....
Ευχαριστώ.
Όλη η "φαση" πάντως μου θυμίζει την φράση του Ποσειδώνα στον Ιδομενέα : " Και οι πιο αχαμνοί, σαν πουν να σμίξουνε, κάτι θα κάνουν πάντα". ;)
Avatargr, στο θέμα μας είμαστε όλοι. Για κάποιους το nick name που επέλεξαν σημαίνει κάτι. Φανερώνει πολιτικές ή θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Απολύτως ξεκάθαρα. Για σένα όχι. Εσύ μπορεί να το επέλεξες απλά έτσι, επειδή είναι σχετικό με τη μεταφυσική. Αυτή η δήλωση αρκεί, δεν χρειάζονται άλλες επεξηγήσεις για εμάς. Για κάποιους άλλους χρήστες μάλλον όχι, οπότε ότι και να γράψεις εδώ, δεν θα ικανοποιηθούν. Δεν υπάρχει λόγος για επεξηγήσεις.
Λευκός Λύκος, βρίσκεσαι σε ένα χώρο που παράγεται βλακεία. Κυρίως. Είτε είσαι ο σπορέας, είτε η σπορά είτε το προϊόν, το ίδιο είναι. Το ότι δεν με πειράζει κάτι που γράφει κάποιος, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αντιδράσω και να τον αφήσω να εξαπλώνεται σαν παράσιτο. Η αντίδραση στη βλακεία είναι η πιο βαθιά ανθρώπινη αντίδραση. Είναι αυτή που μας έβγαλε από τις σπηλιές, αυτή που μας κατέβασε από τα δέντρα. Δυστυχώς δεν πρόκειται να κάνω υποχωρήσεις σε αυτό, οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό.
Προσωπικά έχω πρόβλημα με αυτούς που μπαίνουν σε ένα φόρουμ όχι για να συζητήσουν, αλλά για να μεταδώσουν την "αλήθεια" τους, τα πιστεύω τους κ.ο.κ. Έχω επίσης δηλώσει, ότι αν δεν αντιδρούσα σε τέτοιου είδους "κηρύγματα", δεν θα συμμετείχα ενεργά. Θέλω ο χώρος που συμμετέχω - είτε γράφοντας κάποια πράγματα, είτε σαν αναγνώστης - να αποτελεί χώρο αναζήτησης του μεταφυσικού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Κάνοντας λοιπόν μια μικρή αυτοκριτική, δηλώνω ότι η συμμετοχή μου δεν είναι αυτή που θα ήθελα να είναι. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο θα κάνω ένα διάλειμμα και θα ήθελα όσοι κυμαίνονται στον ίδιο τρόπο σκέψης, να αναλογιστούν τον λόγο της παρουσίας τους εδώ.
Τέλος, πιστεύω ότι ο Robespierre έγινε δέκτης αρκετών αρνητικών και άστοχων σχολίων . Η γενικότερη παρουσία του εδώ δείχνει άτομο με πολλές γνώσεις, συγκροτημένη λογική και πάνω απ 'όλα, διάθεση για πραγματική συζήτηση. Παρακαλώ αυτό το τελευταίο να μην ληφθεί σαν "αβάντα".
Καλή συνέχεια!
Robespierre
24-05-18, 23:51
Καλά Ηλία... ληφθεί δε ληφθεί σαν αβάντα, οι ίδιοι και οι ίδιοι τα λένε. Σιγά τα ωα δηλαδή ;)
25-05-18, 12:10
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Μετά τις επεξηγήσεις όλων μας και απόψεις που εκφράστηκαν ένθεν και ένθεν
ελπίζω να συμφωνήσετε να συνεχίσουμε το θέμα που έχει σαν τίτλο...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΜΕΣΑ.
Βέβαια ο τίτλος δεν είναι και πολύ σωστός μια και λείπει το NICK NAME...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ/NICK NAME ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΜΕΣΑ.
Πιστεύω πως είναι και ποιός σωστός...
Θα καταθέσω μιά άλλη άποψη σχετικά με το τι είναι ΑΒΑΤΑΡ....
(Αγγίζει τα όρια μαγικής υφής)
Οι άνθρωποι έχουν την φυσική ικανότητα να δημιουργούν ή να "αποδημιουργούν"
οποιαδήποτε πραγματικότητα κατά βούληση, και να της δίνουν «ζωή».
Η ζωή αυτή ξεκινά με τη νοητική δημιουργίας της παράλληλης μορφής και
εξελίσσεται χωρικά σε παράλληλα με το δικό μας σύμπαντα.
Αυτή η ικανότητα πηγάζει από το κεντρικό τμήμα της κοσμικής συνείδησης που
ονομάζεται «πηγή» Το Άβαταρ είναι ακριβώς αυτή, η ενδιάμεση ή διαφορετική
μορφή μιας συνεχιζόμενης (υπαρκτής στον χωρικό χρόνο) βασικής οντότητας,
και δημιουργείται (νοητικά) από τον ίδιο.
Στην καθημερινότητά είναι το απλό παράδειγμα ενός προφίλ ψευδωνύμου σε
σελίδες και αναρτήσεις μέσα στο διαδίκτυο..
(Βέβαια η όλη περιγραφή της δημιουργίας -βάση της θέλησης του δημιουργού-
ομοιάζει με την δημιουργία σκεπτομορφής.
Ίσως και να είναι σκεπτομορφή που την δημιουργούμε για πλοήγηση μέσα στον
νοητό κόσμο του Διαδικτύου.)
Συνεχίζεται....
Πηγή μου για κάποια στοιχεία είναι από....
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_2335.html
Στα οποία δεν συμφωνώ σε αρκετά σημεία -ως προσωπική μου επιλογή- αλλά
καταθέτω και την απόψή μου...
Ευχαριστώ.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.