PDA

Επιστροφή στο Forum : Αναγγελία 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας


quendi
16-01-06, 04:00
Ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

H Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «ΩΡΙΩΝ» αναγγέλει την διεξαγωγή του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας στις 5-6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 στον χώρο του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (http://www.confer.upatras.gr/).

Λοιπές πληροφορίες για το Συνέδριο θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα http://www.orionas.gr/astrosynedrio2007/ η οποία θα αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αστρονομίας και θα ανανεώνεται συνεχώς.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του "Ωρίωνα"

Βελλερεφόντης
16-01-06, 04:32
Αυτός είναι προγραμματισμός!!!!

Μήπως έχει γίνει κάποιο ορθογραφικό λάθος????

Άπαν
16-01-06, 05:15
Όχι Βελλερεφόντη,
δεν έχει γίνει κανένα ορθογραφικό λάθος.Φαίνεται ότι στη Πάτρα το έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και κάνουν προγραμματισμό πολύ καιρό πριν.Κάτι που είναι σίγουρα ξένο με τη συνήθη λογική της τελευταίας στιγμής που επικρατεί στη χώρα.Μάλιστα στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχει ο Quendi αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων που αγαπούν αυτή εδώ τη σελίδα.Θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές μου στον Ωρίωνα,την αστρονομική εταιρεία της Πάτρας.
Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και γω εκεί αλλά σίγουρα θα το προγραμματίσω λίγες μέρες πριν.Ποιός ζει,ποιός πεθαίνει μέχρι το 2007. :D

Βελλερεφόντης
16-01-06, 05:42
Ευχαριστώ apan.

Μάλιστα, πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτή και μιας και πολύ προσφάτως αγόρασα ένα τηλεσκόπιο ως τότε πιστεύω να είμαι και εγώ σε ένα αρκετά καλό επίπεδο....

quendi
16-01-06, 06:01
Μήπως έχει γίνει κάποιο ορθογραφικό λάθος????

Ναι,πραγματι ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην διευθυνση του χωρου του Συνεδριου. Ζητω συγνωμη το λαθος διορθωθηκε.

Αυτός είναι προγραμματισμός!!!!

Ναι..κ αυτο ειναι αληθεια.. :p Σοβαρα τωρα για να μην παραξενευεστε,η εταιρεια μας στο προηγουμενο συνεδριο της Αθηνας τον Σεπτεμβρη του 2005 ειχε δεσμευτει δημοσια και ως προς τις αλλες εταιρειες της Ελλαδας, που μας εκαναν την τιμη να μας ψηφισουν και να μας δωσουν την επομενη διοργανωση, οτι θα ανακοινωσουμε Ημερομηνια και Χωρο Διεξαγωγης τους επομενους 6 μηνες απο τοτε. Το στοιχημα επιτευθη και ειμαστε πολυ χαρουμενοι που ανταποκριθηκαμε στις υποχρεωσεις μας. Το Πανελλήνιο Συνέδριο απο το 1999 που αρχισε σαν θεσμος ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος μεταξυ των ερασιτεχνων αστρονομων της χωρας μας.Μονο τοτε συναντιομαστε ολοι μαζι,απο καθε πλευρα της Ελλαδας,κατι πραγματικα πολυ ομορφο.

Απαν σε ευχαριστω για τα καλα σου εως υπερβολικα λογια κ σε ευχαριστω για τις ειλικρινεις ευχες σου. Μακαρι να σε δουμε στο συνεδριο οπως κ εσενα Βαλλερεφοντη κ οσους αλλους φιλους απο εδω ελκονται απ τη μαγεια του εναστρου ουρανου..

Ποιός ζει,ποιός πεθαίνει μέχρι το 2007

Πολλοι μας το λενε αυτο τωρα τελευταια,γιατι αραγε..? :D Παντως Απαν αυτο το τελευταιες μερες να το ξεχασεις! θα υπαρχουν αυστηρα καθορισμενες ημερομηνιες αιτησεων κ δεν θα σε σωσει που γνωριζεις ατομο της οργανωτικης επιτροπης.Δεν γινονται διακρισεις για κανεναν!! :D :D

(Διερρευσες κ την πληροφορια οτι ειμαι στην οργανωτικη..αλλα δεν πειραζει. Η τελικη συσταση της θα Βγει αρχες Μαρτη)

PUCK
16-01-06, 09:23
Kαλημέρες !!!

Quenti έχουμε ξαναμιλήσει κι από κοντά για το συνέδριο της Αθήνας και τα υψηλά στάνταρντ που αυτό έθεσε.

Να ευχηθώ, έστω και πρόωρα, καλή επιτυχία και γερό στομάχι σε σένα και σε όλη την ομάδα έτσι ώστε το περσινό να βγει χειρότερο του μελλοντικού.

Ελπίζω να βρω το χρόνο και να έρθω.

quendi
18-01-06, 00:26
Να ευχηθώ, έστω και πρόωρα, καλή επιτυχία και γερό στομάχι σε σένα και σε όλη την ομάδα έτσι ώστε το περσινό να βγει χειρότερο του μελλοντικού.

Ελπίζω να βρω το χρόνο και να έρθω.

Puck σε ευχαριστω πολυ,ελπιζω ολα να πανε καλα κ να σε δουμε κ εσενα απο τα μερη μας μαζι με τους αλλους φιλους απο την ΕΑΕ!! ;)