Επιστροφή στο Forum : Σταυροί στις φωτογραφίες---offtopic
Αγαπητέ Cap-10,
θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα είχες πρόβλημα να απομακρύνω τα μηνύματα τα οποία είναι εκτός της κατεύθυνσης (γενική συζήτηση περί σταυρών στις φωτογραφίες) που θέλεις να ακολουθήσεις σε αυτό το θέμα που δημιούργησες.Εκτός αν εκτίμησα λάθος τα γραφόμενά σου ή αυτά που δεν έγραψες.
Εν αναμονή,
Α.Παν.
Αγαπητέ Φίλε
Θα εκτιμούσα να παρέμεναν όλα τα μηνύματα ως έχουν, εκτός και εάν υπάρχει ανάγκη εξοικονόμησης χώρου.
Ευχαριστώ
Cap-10
Αγαπητέ Cap-10,
τα παραπάνω τα αναφέρω σκεπτόμενος ότι δεν έχεις απαντήσει σε προηγούμενο μηνυμά μου (#50 (http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=7035&postcount=50) ) .Συμπέρανα ότι η μη απαντησή σου οδηγεί στα όσα σου έγραψα αμέσως πριν.Είμαι λάθος?
(Τα τελευταία μηνύματα θα τα διαγράψω ως εκτός θέματος αμέσως μετά τη διαλεύκανση του ζητήματος.)
Αγαπητέ apan@samos
Δεν μπορώ να καταλάβω τη βιασύνη σου να καθαρίσεις το topic από τα άσχετα θέματα. Γιατί δεν αφήνεις τον αναγνώστη να κρίνει ποιο είναι άσχετο και ποιο όχι. Εξάλλου όπως διαβάζω και σε άλλα topic υπάρχουν αρκετά άσχετα θέματα και παραμένουν (και καλά κάνουν).
Επίσης με ποια κριτήρια θα αποφασίσεις για τα ποια είναι άσχετα και ποια όχι.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό και την επιμονή σου.
Θέλω να γνωρίζεις πως είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε επέμβαση στο σύνολο των μηνυμάτων.
Επίσης στο μήνυμα σου #50 νομίζω τοποθετήθηκα πριν από αυτό. Και δεν νομίζω πως έχομε την υποχρέωση να απαντάμε σε οποιαδήποτε ερώτηση όταν πιστεύουμε πως με τις προηγούμενες τοποθετήσεις μας καλύπτουμε το θέμα.
Θα παρακαλούσα να ξαναδείς τις υποχρεώσεις σου και να αναθεωρήσεις τη στάση σου ως συντονιστή.
Cap-10
Έχεις δίκιο όποιος θέλει να βγάλει συμπεράσματα μπορεί να διαβάσει ό,τι έχει λεχθεί στις προηγούμενες σελίδες.Όπως επίσης πρέπει να αναθεωρήσω τη στάση μου όχι ως συντονιστής αλλά ως αναζητητής.Μάλλον δε πρέπει να ρωτάω και πολλά...Ας είναι,δε θέλω να ανοίξω καμία κόντρα ούτε με σένα ούτε με κανέναν.Δε θα οδηγήσει και κάπου.Για περισσότερα,παρακαλώ να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία των προσωπικών μηνυμάτων.Κάτι που έπρεπε να είχα κάνει εξ αρχής.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.