Επιστροφή στο Forum : Underworld
xontro_mpizeli
01-02-06, 01:58
Μόλις επέστρεψα από τον κινηματογράφο όπου είδα το δεύτερο μέρος της ταινίας Underworld, Underworld: Evolution .
Μία αρκετά διασκεδαστική ταινία βασισμένη κυρίως στα εφφέ της και στις σκηνές δράσης που έχει. Πιστεύω ότι όσοι έχετε δει την πρώτη ταινία θα θέλετε σίγουρα να δείτε και την δεύτερη!
Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα και πολύ. Λίγο πολύ φαντάζομαι θα ξέρετε τι περιμένετε να δείτε... Το τι θα γίνει και ποια θα είναι η εξέλιξη της ταινίας είναι πιστεύω φανερά από την αρχή. Εντυπωσιάζουν οι σκηνές δράσης και το κυνηγητό που διαδραματίζεται μεταξύ Βρυκολάκων και Λυκανθρώπων.
Οπως στην πρώτη, έτσι και στην δεύτερη ταινία, έχω ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ από την πρωταγωνίστρια! Ω, τι ΚΟΥΚΛΑ!!!! :D ( Kate Beckinsale)
Και επίσης, στο τέλος της ταινίας, αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρχει και συνέχεια, και τρίτο μέρος... Είδωμεν :)
Hastaroth666
01-02-06, 02:25
Κι εμένα μου άρεσε αρκετά(το είδα χτες) :)
Πάντως δεν θα γούσταρα κι άλλη συνέχεια,έχει παραγίνει το κακό με τα sequels :(
Χε χε, ακόμη γελάω! Βλέπωντας τον τίτλο Underworld ο νους μου έφερε αμέσως την Kate Beckinsale μιας και μάλον είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο από την ταινία! Και ανοίγοντας την υπό-σελίδα σκεπτόμουνα άμα έχει νόημα να γράψω την θέση μου και εάν θα ενδιέφερε κάποιον, όταν τα μάτια μου έπεσαν αμέσως στην πρόταση από το xontro mpizeli:
"...έχω ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ από την πρωταγωνίστρια! Ω, τι ΚΟΥΚΛΑ!!!!"
Να 'σαι καλά φίλε, με κάλυψες! Παρακαλώ να γραφτεί το περιστατικό στα αρχεία μεταφυσικών εμπειριών και να μελετηθεί, χε χε.
Φιλικούς Χαιρετισμούς
Πέρα από τα πιστολίδια και την έντονη δράση (που είναι αναμενόμενα σε τέτοιες ταινίες) και το σεξ, που χώνουν σώνει και καλά σε πάρα πολλές ταινίες ασχέτως του ύφους τους (αφού αυτά έχει προγραμματιστεί το πλήθος να καταναλώνει), η υπόθεση νομίζω ότι είχε μια καλή πλοκή και εξέλιξη των γεγονότων, συνδέοντας την πρώτη ιστορία με τη δεύτερη ικανοποιητικά.
Τώρα, εάν τελικά ετοιμάσουν και τρίτη συνέχεια (εμπορικότητα βλέπεις), τότε το πράγμα πολύ πιθανόν αρχίζει να χαλάει …
Χθες επισκέφτηκα μια κινηματογραφική αίθουσα για να παρακολουθήσω ένα ακόμη sequel, μιας ταινίας που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Η αλήθεια είναι πως όταν πρόκειται να παρακολουθήσω μια συνέχεια, είμαι άμεσα προετοιμασμένη να απογοητευτώ, αλλά κάποιες φορές δε χρειάζεται τελικά. Με το Underworld: Evolution δεν απογοητεύτηκα σίγουρα, αν και δεν μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα και πλήρως. Το βρήκα πιο σπλάτερ, πλουσιότερο σε εφέ και τεχνάσματα εντυπωσιασμού, αλλά ανεπαρκές σε θέματα story. Εντάξει, εξηγεί κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ ότι η ιστορία μπερδεύεται χωρίς λόγο. Πολύ καλή η πάντα γοητευτική Kate Beckinsale, λίγος ο Scott Speedman στο ρόλο του Michael, εξαιρετικός ο κακός Marcus (Tony Curran) και ο πατέρας του (Derek Jacobi). Θα το ξαναέβλεπα, αφού μ’ αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, απλά δεν ήταν αντάξιο του πρώτου μέρους.
Αν σας αρέσουν οι ιστορίες με βαμπίρ, λυκάνθρωπους και ατέλειωτες μάχες μεταξύ τους, να το δείτε. Αν πάλι όχι, μην πλησιάσετε ούτε κατά διάνοια στο σινεμά, γιατί την επόμενη φορά που θα πετύχω κοπελίτσα να ουρλιάζει από αηδία και τρόμο ενώ προσπαθώ να απολαύσω την ταινία, θα της κάνω ότι η Selene έκανε στο Viktor στο Underworld 1! Γκρρρρρρρ… :D
Χτες κατάφερα να τη δω και ακόμα αναρωτιέμαι αν είχε σενάριο και πλοκή. Φαντάζομαι πως το σενάριο του κάθε ηθοποιού δεν θα ήταν παραπάνω από μια ή δυο σελίδες. Παρόλα αυτά, τα εφέ σίγουρα αποζημιώνουν, αλλά κάτι του λείπει, κάτι του λείπει...
Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Elf ότι η Kate Beckinsale ήταν όλη η ταινία!Πάντως τό 2ο μέρος δεν με εντυπωσίασε και πάρα πολύ(εκτός από την γνωστή σκηνή ''αγάπης'' της Kate Beckinsale....)!!!
Μακραν καλυτερο απο το γνωστο Blade, συμφωνειτε;
Δεν ξέρω αν είχε υπόθεση παντως ο πρώτος λόγος που τις είδα (το 1ο και το 2ο) ήταν (προφανώς :p ) η πρωταγωνίστρια!!ΕΛΠΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ 3ο ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ!!!
ΦΟΡΤΣΑ KATE BECKINSALE!!! :D
τελικα στο 3ο δε παιζει η μπεκινσειλ.
ειναι υποτιθεται η αρχη της ολης ιστοριας.βασικα η εξεγερση των λυκανθρωπων σε συνδυααμο με τον ερωτα του λουσιαν και της κορης του βικτορ.
http://www.youtube.com/watch?v=A3ZhjsufqxU
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.