Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ημερομηνίες του Φόβου... (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7327)

Raistlin 21-12-12 22:44

...άργησα λίγο να γράψω αλλα η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι μόλις τέλειωσα τη τιτάνια μάχη που έδωσα για να σώσω τον κόσμο από την σίγουρη καταστροφή... Για οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία λήξης του κόσμου, μην φοβηθείτε, θα είμαι εκεί να αγωνιστώ με νύχια και δόντια. Πάντως σήμερα κοιμηθείτε ήσυχοι ;-p

22-12-12 12:29

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Δυστυχώς φίλοι μου η ημερομηνία ήταν λάθος 21-12-2012....
Η ημερομηνία που είναι ή πραγματική 31-2-2099......

Χάλκινα βιβλία το αναφέρουν που τα είδαν κάποιοι σε μυστικές βιβλιοθήκες
και μου το είπαν μυστικά πάντα....

Άντε λοιπόν όλοι σε νέους αγώνες για νέες ημερομηνίες καταστροφής....

Πέρα από το χιουμοριστικό του θέματος θα πρέπει φίλοι μου να στηλιτεύουμε
όλους τους τυχάρπαστους που θα πάνε για μιά άλλη φορά να κοροϊδέψουν
Πάντα με κόσμιο τρόπο χωρίς φανφάρες......

Ευχαριστώ.

Vakryle 22-12-12 16:55

Εγώ την σαμπάνια περιμένω!

Astral 22-12-12 17:14

http://25.media.tumblr.com/72738cdd1...9armo1_500.jpg

anastasi 22-12-12 17:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ecco (Μήνυμα 100833)
αν δεν συμβεί αυτό τι θα κανουμε; πρεπει να σκεφτούμε συλλογικά και να συγκεντρωθούμε σε κατι θετικό
ίσως μπορουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την εστίαση ενέργειας και να βγει κατι καλό από αυτό.

η ανθρωπότητα θα αυτοκαταστραφεί αν δεν συμβει κατι φανταστικό

Εστιαση ενεργειας; Οντως εγινε. Εκμεταλευση;
Καλη σκεψη αλλά...
Ποιος γιγαντιας πνευματικης δυναμης ανθρωπος, θα αναλαβει το βαρος την αποφασης για την εστιαση της ενεργειας προς καπου?
και ποιος θα εμπιστευθει καποιον αλλον να συμμετεχει σε κατι τετοιο?
Μηπως η αλλαγη του "τελους του κοσμου" σε "εναρξη της παγκοσμιας αφυπνισης " ηταν καποια τετοια προσπαθεια;

Το οτι η ανθρωποτητα ξεπερασε αλλη μια εσωτερικη πνευματικη δυσλειτουργια της , δεν ειναι λιγο κερδος, νομιζω.

Αλωστε μετα την 11η Σεπτεμβριου, πυκνωσαν οι ημερομηνιες ενεργειακης εστιασης πανανθρωπινης, δια της online παρακολουθησης παγκοσμιας ενβελειας γεγονοτων , και θα υπαρχουν κι αλλες ευκαιριες να εξελιχθει ως πνευματικη ολοτητα πλεον , η ανθρωποτητα.

Γιατι να αυτοκαταστραφει η ανθρωποτητα?
Ειμαστε σιγουροι οτι αυτοδημιουργηθηκε, και αυτοσυντηρειται, για να φοβομαστε οτι θα αυτοκαταστραφει?

Υ.Γ. Εσεις που πανηγυριζετε ειστε σιγουροι οτι ξυπνησατε στη ιδια γη που κοιμηθηκατε;;;;;;
(εκτιμηση ραγδαιας αναπτυξης στης Ελλαδα. Ο Σαμαρας "πολιτικος της χρονιας" στην Ευρωπη....)
--------------------------------------------------------

Vakryle 22-12-12 18:07

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από anastasi (Μήνυμα 100864)
Υ.Γ. Εσεις που πανηγυριζετε ειστε σιγουροι οτι ξυπνησατε στη ιδια γη που κοιμηθηκατε;;;;;;

Όχι απλά σίγουροι, αλλά έχουμε φτάσει και σε σημείο να ανεχόμαστε για πολλά χρόνια ακόμη τους νέους πεφωτισμένους αφυπνισμένους

PUCK 22-12-12 19:17

Αγαπητοί συμφορουμίται, καλησπέρα.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ... επιβιώσαμε. Να μην το πανηγυρίσουμε λιγουλάκι;

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είδα πολλά.

Ήταν ο Νιμπιρού που ερχότανε με τη μορφή που είχε το Κακό στην ταινία "Το Πέμπτο Στοιχείο" ...

Ήταν ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος που είχαν αναστραφεί και είχαν γεμίσει φραπέλληνες αραχτούς στην παραλία ...

Ήταν η ευθυγράμμιση των πλανητών και μια γιγάντια στέκα που θα τους έστελνε με snooker καραμπόλα, στη μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία ...

Κι από όλα αυτά γλυτώσαμε ... Γλυτώσαμε, με ένα συγκλονιστικό Συμπαντικό τσούγκρισμα ποτηριών.
Διόνυσος και Aegir, άκουσαν τις προσευχές του Puck και του Vakryle, και γέμισαν τα ποτήρια τους από τις σπονδές τους.
Έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο και είπαν : "ας συνεχίσουμε να σπάμε πλάκα με τους πρωτόγονους".

Κι εγένετο συνέχεια της ζωής ...

Vakryle, οι αρσενικοί μας έγραψαν στα @@ τους και οι θηλυκές στις ωοθήκες τους. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευχαριστώ, ως τώρα. Ας είναι.
Εδώ μας έδωσαν τον παράδεισο και προτιμήσαμε το μήλο.

Από την πλευρά μου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ατρόμητε συμπολεμιστή. "Ας συνεχίσουμε να σπάμε πλάκα" κι εμείς.

Επιβιώσαμε από έναν -παρ'ολίγον- Τιτανικό. Ας βροντοφωνάξουμε "We are the Kings of the world", ως άλλοι Ντι Κάπριο, με ... κορώνα Dom Perignon στο κεφάλι.

Slainte

http://www.berryplace.co.uk/storage/...=1338546366532

Viper 22-12-12 21:38

Συγκλονιστική φωτό αγαπητέ μου! Μετά από τέτοιον αγώνα για να σωθούμε ας πάει και το παλιάμπελο, θα προτείνω ν΄ ανοιχτεί μια Dom Perignion να γιορτάσουμε και να γελάσουμε λίγο περισσότερο ...:)

anastasi 22-12-12 22:40

Εχετε λεφτα για σαμπανια...?

Πολυ περιεργα πραγματα μετα τις 21 Δεκεμβριου.. Πολυ περιεργα πραγματα.

-----------------------

Vakryle 22-12-12 23:13

Εγώ, από πλευράς μου, διαισθάνθηκα την αναβάθμιση και την αφύπνιση που έχει υποστεί ο πνευματικός μου εαυτός, αμέσως μετά την 13:13. Και γι' αυτό, δε θα δεχθώ τις ευχαριστίες σας, έχω ήδη ξεπεράσει τις απλές και θνητές ιδιαιτερότητες. Ως εκ τούτου, συμforumίτη και συνημίθεε (πλέον) PUCK, ας ανηφορίσουμε την σκάλα προς τον ουρανό και ας εισέλθουμε στις αυλές των αδερφών Θεών, έχοντας την γνώση και την δύναμη που μας έλειπαν. Τα δευτερόλεπτα της εναλλαγής των λεπτών, για εμάς ήταν ώρες, ανακαλύπτοντας έτσι τα μυστικά της Dr. Ellie Arroway!

Πλέον, με απασχολεί μόνο η μοναχική μου πολεμική προετοιμασία σαν άλλος Erric Adams, για να αντιμετωπίσω τις μυριάδες Νεφελίμ που είναι έτοιμα να ξεχυθούν σε τούτο το κόσμο και να ρίξουν την Ανθρωπότητα στην αιώνια λήθη!

By moonlight... we ride.... ten thousands.... side by side....

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:03.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.