![]() |
|
Παράθεση:
Αυτό σημαίνει πολλά αρκεί να σκεφτούμε ότι όποιος προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους με την βία τις ιδεές του, τότε σίογουρα δεν είναι μυημένος δεν είναι πνευματικά ανεπτυγμένος , όπου κι αν βρίσκετε... Άρα που είναι η διαφορά μεταξύ αυτών που γνωρίζουν απόκρυφες γνώσεις αλλά σιωπούν, και εκείνων που διψούν για εξουσία; Δεν κατακρίνω αυτούς που είναι εγκλωβισμένοι στα κατώτερα πεδία, αλλά οι κατέχοντες την σοφία ξέρουν και οφείλουν να διακρίνουν τι θα επιλέξουν. |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φιλε μου ΕΛΙΣΑΙΟΣ αναφέρεις.... <<Αυτό σημαίνει πολλά αρκεί να σκεφτούμε ότι όποιος προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους με την βία τις ιδεές του, τότε σίογουρα δεν είναι μυημένος δεν είναι πνευματικά ανεπτυγμένος , όπου κι αν βρίσκετε... Άρα που είναι η διαφορά μεταξύ αυτών που γνωρίζουν απόκρυφες γνώσεις αλλά σιωπούν, και εκείνων που διψούν για εξουσία; Δεν κατακρίνω αυτούς που είναι εγκλωβισμένοι στα κατώτερα πεδία, αλλά οι κατέχοντες την σοφία ξέρουν και οφείλουν να διακρίνουν τι θα επιλέξουν.>> Η κάθε μυηση δεν είναι πανάκεια απλα πιστεύω πως δειχνει έναν δρομο που εαν θέλεις και δύνασαι να τον διαβείς... Επίσης η μύηση δεν είναι πανακεια και ούτε να γίνεις καλύτερος... Σε κάθε περίπτωση η προσπαθεια πρέπει να γινεται.... Ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό πως η μύηση δεν φτανει.... Ευχαριστώ. |
Παράθεση:
ΕΝΑΣ και μόνο ήταν τέκτονας στη χούντα (έστω και με αμφιβολίες)και αυτός ήταν ο Παττακός!Κανείς άλλος. Μην ανακυκλώνουμε τις συνωμοσιολογικές πατάτες. Αλλιώς, το ότι γίνεται εκ του ...πονηρού, βγάζει μάτι!!! Είπαμε: λίγη προσοχή στα λεγόμενά μας.... :cool: ----------------------------------------- *(η διαφορά μεγάλη κι ας το εμπεδώσετε επιτέλους: σε τεκτονικό τάγμα ΔΕΝ είναι όλοι πρόβατα- δεν υπάρχουν δογματισμοί. Υπάρχει ελευθερία σκέψεων, απόψεων, κινήσεων. Πολλοί αναγνωρίζονται μεν αδελφοί μεταξύ τους (εκτός εξαιρέσεων)αλλά δε σημαίνει πως συμφωνούν στα πάντα, δε! Ο κάθε τέκτονας είναι διαφορετικός -έχει δικαίωμα προσωπικών επιλογών, ειδικά σε ό,τι κάνει εκτός τεκτονικού τάγματος. Είναι εύκολο να μπεις-η μυητική εργασία είναι δύσκολη. Πολλοί είναι ανεπίδεκτοι μυήσεων, άσχετα εάν εν τύποις κατέχουν την "ιδιότητα". Αμάν ,αν δε το κατανοείτε αυτό -καλύτερα να μην ασχολείστε άλλο...) :( |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ποιοί τρέφουν την συνωμοσιολογία; |
Παράθεση:
1> Όσοι γυρεύουν εύκολο κέρδος (εκδ.βιβλίων, παρουσ.επί πληρωμή, κ.τ.λ.) 2> Όσοι βαριούνται και που ζουν και δεν σκέφτονται αν βάζουν αδίκως άλλους σε δύσκολη θέση. 3> Όσοι εντυπωσιάζονται εύκολα με καθετί "πιπεράτο"(χόμπυ να΄χουμε!)και αρέσκονται να αναμασούν αδιάκοπα αναληθή και διαστρεβλωτικά "γεγονότα". 4> Όσοι...όσοι... (η λίστα, δυστυχώς, μακριά...) :D ...Και λόγω προσωπικής (πλέον) εμπειρίας, δεν έχω πλέον σε θετική εκτίμηση την ασύστολη συνωμοσιολο-πληξία. Έχει ξεφύγει επικίνδυνα -σε σημείο που ιδοπεδώνει όλα και τα πάντα, με έναν εντελώς φασιστικό τρόπο. Έντυπα όπως π.χ. "Τ.Μ.",έχουν χάσει κατά πολύ σε υπόληψη και εκτίμηση σοβαρών και λογικών ανθρώπων -πλέον αγγίζουν επικίνδυνα τα όρια της παράνοιας και...άσε μη πω και τι άλλο! Καλό να αμφισβητείς το κατεστημένο, την εξουσία και να διεκδικείς δικαιώματα και ελευθερία, αλλά τούτο δεν πρέπει να γίνεται αδίκως σε βάρος άλλων και με τη λογική του "τσουβαλιάσματος". Αλλιώς, στο τέλος, δεν θα διαφέρει ο "συνωμοσιολόγος" από τον κακόβουλο εξουσιαστή και καταπατητή των ανθρώπινων δικαιωμάτων και πανανθρώπινων αξιών... :( Αυτά. |
Κάτι προσπάθησε να μας πεί ο ΑΒΑΤΑΡ αλλά δεν ξέρω αν το κατάλαβα και εγώ σωστά, θα δείξει.
Να εκφραστώ λίγο ελεύθερα, ένας σκ**ανθρωπος βάζοντας ταμπέλα μασώνου, χριστιανού, άθεου ή εγώ δεν ξέρω τι άλλο στην ουσία δεν αλλάζει. Ο οργανισμός για τον οποίο συζητάμε εδώ προσφέρει ελευθερία όπως λέει και βελτίωση του εαυτού. Έλα μου ντε όμως γιατί όλα πάνε σκατά ??? Τοοοοοοοσσαααα χρόνια τώρα ??? Δεν βελτιωνόμαστε δλδ. ? Δεν σας κάνει εντύπωση ένα τέτοιο πράγμα ? Απ'όλους αυτούς τους μεγαλοανθρώπους που θέλουν να ονομάζονται, έχετε την εντύπωση πως είναι βελτιωμένοι ??? Τότε τι πρότυπα είναι αυτά που λανσάροντε στην καθημερηνοτητά μας ??? Το κάνουν οι άλλοι ??? Που δεν είναι βελτιωμένοι ??? Πότε θα ξυπνήσουμε, κάποιος θεός θα ξέρει. |
Πάλι τσουβαλιάσματα..Αστραλ...
Ο Κόσμος πάει σκ***, εντάξει συμφωνούμε. Αλλά...όλοι κι όλα έτσι είναι; Να σου δώσω τρανταχτό παράδειγμα: ο Αλεξάντερ Φλέμινγκ, ο "πατέρας" της πενικιλίνης. Αξιοσέβαστος, χρόνια παντρεμένος με τη γυναίκα που υπεραγαπούσε, φιλάνθρωπος, ερευνητικό μυαλό,με στιβαρές ηθικές αρχές, ξεχωριστός συνομιλητής και άλλες σπάνιες αρετές (που κακά τα ψέματα, δεν έχει ο περισσότερος κόσμος) τι είναι...σκ*** άνθρωπος;;; Ο Τεκτονισμός δεν είναι..."χάπι ευτυχίας": η επιτυχία ή όχι ενός μυητικού συστήματος στον άνθρωπο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Μην επαναλαμβανόμαστε εδώ (διαβάστε προηγουμ.ποστ) Δεν είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε λίγο πιο λογικά. Τουλάχιστον να προσπαθείτε, πριν βιαστείτε να πατήσετε το πρώτο πλήκτρο... |
Παράθεση:
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:32. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.