![]() |
|
Παράθεση:
Με την διαφορά ότι όλα αυτά που αναφέρεις, παιδεία κτλ, είναι μέρος της κοινωνίας που εξελίσσεται... ενώ το άλλο είναι απλά μία ομάδα που δημιουργήθηκε από άντρες για άντρες. Αλλά αλήθεια και εγώ έχω την ίδια απορία για τους αρσενικούς στις μεικτές... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σεβ:. Μπορεί να είναι και γυναίκα ; ... |
Παράθεση:
Επίσης, από την ίδια ιστοσελίδα : Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Γιατι σε μερικους, μερικους φαινεται παραξενο το να συμμετεχουν οι γυναικες σε τεκτονικα ταγματα?μονο και μονο επειδη ιδρυθηκε ο τεκτονισμος απο αντρες ή επειδη θεωρουν οτι η γυναικα ειναι μονο για να πλενει πιατα?ελεος δηλαδη!!!
Ας μην ξεχναμε οτι στα αρχαια αιγιαπτιακα και ελληνικα μυστηρια συμμετειχαν εξισου αντρες και γυναικες!Και αυτα τα μυστηρια αποτελουν αναποσπαστο κομματι της παραδοσης του τεκτονισμου..Οποιος γνωριζει κατι αλλο ας διαψευσει αυτο που λεω.. Τωρα οσο για τους αντρες που συμμετεχουν στον μεικτο τεκτονισμο σιγουρα κατι παραπανω θα ξερουν..γι'αυτο αλλωστε τον επελεξαν.. Η στενομυαλια ειναι το χειροτερο ελλατωμα που μπορει να εχει καποιος..Αν μπορουσαμε να την αποβαλλουμε ολοι σιγουρα η κοινωνια μας θα γινοταν καλυτερη.. |
Παράθεση:
Όταν λέμε πως κάτι είναι αντρικό, είναι αντρικό.- Είτε αυτό είναι τεκτονικό τάγμα, είτε ομάδα ποδοσφαίρου, είτε ακόμη και η τουαλέτα του εστιατορίου, οι γυναίκες δεν έχουν θέση εκεί. Βέβαια, αυτό δεν στερεί το δικαίωμα δημιουργίας αντίστοιχων γυναικείων που σε τελική ανάλυση μπορεί να γίνουν καλύτερα. Ας μη ξεχνάμε πως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. … |
Παράθεση:
Στον Τεκτ.΄. τι δουλειά έχουν; Γιατί ντε και καλά να πρέπει να πάνε σε κάτι που είναι από άντρες για άντρες; Ας πάνε σε αυτά που αναφέρεις ότι είναι και για γυναίκες... Όσο για τα σχόλια περί στενομυαλιάς... βλέπεις εάν σου απαντήσω όπως πρέπει... μόνο το δικό μου post θα θεωρηθεί προσβλητικό! Καλή φάση, ε; Χώρια που τώρα που στο αναφέρω αυτό.. κάνω troling στο forum... |
Παράθεση:
Υποθέτω υπάρχει κάτι παραπάνω από το επιχείρημα "είναι αντρικό σπορ" ή "φτιάχτηκε από άντρες για άντρες". Είναι μόνο θέμα παράδοσης ή και ουσίας; |
Παράθεση:
Όχι δεν θα μπορούσε. Ο Τεκτ.'. είναι ένα κλειστό σύστημα. Δεν μπορείς να μάθεις για αυτόν κάτι εάν δεν είσαι σε αυτόν. Έτσι ήταν, έτσι είναι. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:32. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.