![]() |
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Δυστυχώς για το παρόν θέμα η παραπληροφόρηση αλλά και η έλλειψη πολύπλευρης ενημέρωσης έχει δημιουργήσει συσκότιση παρά να ρίξει φως στις υποτιθέμενες σκοτεινές πλευρές..... Ενα θέμα που υπάρχουν ένθεν και ένθεν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις... Αλλά φίλη fantasy αναφέρεις για τα ονόματα των αποθανόντων Τεκτόνων και πως αυτά που αναφέρονται είναι ψέματα... Τα στοιχεία που έχεις διαβάσει σχετικά με αυτά εάν σου είναι δυνατόν να μας τα αναφέρεις για το εάν έχουν κατατεθεί ενστάσεις ?????? Ακόμα και για τον Θ. Κολοκοτρώνη υπάρχουν Ιστορικά στοιχεία για το που μυήθηκε.... Καθώς και για πολλά μέλη της Φιλικής Εταιρείας.. Εάν σου είναι δυνατόν διάβασε απο την αρχή το θέμα και εκεί θα βρεις πολλά στοιχεία και πιστεύω πως είναι τεκμηριωμένα.... Αλλά και στα βιβλιοπωλεία δύνασαι να βρείς πολλά βιβλία όχι μόνο υπέρ αλλά και κατά του Τεκτονισμού ώστε απο μόνη σου να έχεις μια εικόνα... Ευχαριστώ. |
Και ο Γ. Παπανδρέου μυήθηκε όπως και πολλοί άλλοι στην βουλή μας και κάνουν ακριβώς αυτό που τους λένε, σαν άβουλα πρόβατα... ΜΑΤΣ=ΣΕΚΕΛ:cool:
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Astral από που γνωρίζεις αυτό που αναφέρεις ????? Ενδιαφέρον ακούγεται... Ευχαριστώ. |
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Astral προσπάθησα να βγάλω άκρη με αυτά που υπάρχουν όχι μόνο στην Ιστοσελίδα που παραθέτης αλλά και στην αρχική..... http://pages.interlog.com/~mineykok/home.html Αρχίζει απο το 1623 μέσα αναφέρει συγγένειες και γάμους με την Βασιλική Οικογένεια της Ιρλανδίας και του Βυζαντίου ανακατεύει τους Ιππότες της Μάλτας οικογένειες από Ρωσία, Γερμανία, Λιθουανία ,Πολωνία μόνο συγγένεια με τον Δράκουλα δεν αναφέρει....... Που αναφέρει ότι ήταν ή είναι Τέκτονας ό Γ. Παπανδρέου και που μυήθηκε ???? Παρά του ότι δεν διάβασα κάτι μεμπτό και συγνώμη για το περιπαικτικό λόγο μου αλλά όλα αυτά τα βρίσκω πολύ τραβηγμένα που αναφέρει.... Ευχαριστώ. |
Ότι βλέπει ο κάθε ένας απ'αυτά που διαβάζει, αγαπητέ φίλε μου AVATARGR... Εγώ σου έδειξα ένα δέντρο, εσύ μπορείς να το διαψεύσεις και να μου πεις αν είναι η δεν είναι σωστό... Εγώ πιστεύω πως είναι το δέντρο απο την μεριά της μητέρας του ...
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Astral μάλλον δεν διάβασες καλά αυτά που γράφω...... Διάβασα και την προηγούμενη σελίδα (την αρχική).... Όπως μάλλον δεν κατάλαβες ότι αυτά που περιγράφω..... <<Αρχίζει απο το 1623 μέσα αναφέρει συγγένειες και γάμους με την Βασιλική Οικογένεια της Ιρλανδίας και του Βυζαντίου ανακατεύει τους Ιππότες της Μάλτας οικογένειες από Ρωσία, Γερμανία, Λιθουανία ,Πολωνία μόνο συγγένεια με τον Δράκουλα δεν αναφέρει.......>> Εκτός από τον Δράκουλα βέβαια τα διάβασα στην Ιστοσελίδα.... Αλλά που αναφέρει πως ήταν τέκτονας ?????? Δεν με ενδιαφέρει το οικογενειακό δέντρο..... Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι προ προ προ προ προ προγονοί του απο την πλευρά τις γιαγιά του αλλά ο ίδιος.... Ευχαριστώ. |
Όταν πεθάνει και αυτός, δεν ξέρω αν θα ζω εγώ μέχρι τότε, θα τον βγάλουν και αυτόν, μέχρι τότε δεν μπορώ να σου αποδείξω και πολλά αγαπητέ φίλε AVATARGR
|
Φίλοι μου καλησπέρα...
Φίλε Astral ανέφερες κάποια πράγματα...... <<ο Γ. Παπανδρέου μυήθηκε όπως και πολλοί άλλοι στην βουλή μας>> Όπως καταλαβαίνεις περίμενα και εγώ κάποια στοιχεία...... Κατέθεσες μια ιστοσελίδα η οποία ήταν ένα συνονθύλευμα στοιχείων και μάλλον αμφισβητούμενων ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το θέμα μας.... Αλλά ούτε και ένδειξη..... (Εννοώ πάντα για τον Γ. Παπανδρέου) Ευχαριστώ. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:22. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.