![]() |
Παράθεση:
Αν εισαι στην Αθηνα και ενδιαφερεσαι, στειλε μου ΠΜ να κανονισουμε για μια βολτα στη σπηλια μεσα στο προσεχες μελλον. Ηδη εχει κανονιστει κατι για μολις χειμωνιασει (να αρθουν τα μετρα πυροπροστασιας κτλ και να ειναι και ευχαριστη η βολτα πανω και κατω το βουνο). Θα υπαρχει οδηγος-γνωστης της περιοχης, ο οποιος θα κουβαλα ενδεχομενως και καποια οργανα να γινουν και καποιες βασικες μετρησεις στην ευρυτερη περιοχη Οσον αφορα το στρατοπεδο και το πηγαδι που αναφερεις, εχεις προσωπικα στοιχεια γι αυτο, η ακουσες κατι απο καποιον που ακουσε κατι απο καποιον; Δυστυχως ο στρατος βριθει απο περιεργες τετοιες ιστοριες. |
Οk, και καλύτερα μόλις χειμωνιάσει...
(Απάντηση στην τελευταία σου ερώτηση): Προσωπικά. |
Ήθελα να πώ "Σωστός...", αλλά για να μήν θεωρηθεί "άκυρο" το μήνυμα, πρέπει να το περιγράψω πιο εκτενέστερα...
Πάντως, εγώ ήθελα να αποφύγω αναφορές στις προστριβές ή στις αναξιοπιστίες κάποιων, γιατί πολύ γρήγορα κατάλαβα οτι και σε αυτό τον χώρο (εγώ προέρχομαι από τη φυσικομαθηματική "κάστα", και όχι, τον σκύλο μου δεν τον λένε Έκτορα, με μπερδεύετε με άλλον...) ισχύει ότι ισχύει και στον έξω κόσμο. Αυτός με αυτόν, εκείνος με εκείνον, κλπ κλπ. Πιστεύω οτι τα φόρουμς είναι όντως μια πηγή πληροφοριών, καθώς με την ανταλλαγή των γνώσεων (και όποιες και άν είναι κι αυτές) δεν χρειάζεται να εφευρίσκεται κάθε φορά ο τροχός από την αρχή. Όσο αφορά τώρα τη συμβολή των Μπαλάνο/Γιαννουλάκη στην ύπαρξη αυτού του τόπικ, φόρουμ και κατά προέκταση και των συμμετεχόντων, με όποιο νίκ και να είναι, καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου και σου δίνω δίκιο. Από την άλλη λέω όμως, οτι έστω δεν υπήρχε η θεματολογία που αναπτύσουμε τώρα, πιθανότατα να υπήρχε κάτι άλλο, γιατί -ίσως να το έχεις διαπιστώσει και εσύ προσωπικά- όσοι ασχολούμαστε με αναζητήσεις το κάνουμε επειδή έχουμε το ... μικρόβιο μέσα μας. :D |
Παράθεση:
|
Sorry, man, εννοούσα ο "Τάσος". (Έκτορας είναι ο σκύλος ενός φίλου μου).
|
Όπως είδες, άφησα εντελώς ασχολίαστο ότι είπες αρχικά περί στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Είπα, θα αναφερθώ έν καιρώ. Πρίν λοιπόν σου πώ το οτιδήποτε σχετικά με όσα είπες, να σου πώ ότι με τέτοια θέματα εγώ προσωπικά δεν παίζω καθόλου - και υπάρχει σοβαρός λόγος γι αυτό.
Ξέρεις εσύ, ή όποιος τα διαβάζει αυτά, εγώ που ήμουν τότε ? χα χααα. (είναι αυτή η "μελωδία" που λέει ... μπλέ-ξα-μεεεε ) |
Απλά εύχομαι να μην είσαι κάποιος που ξέρω και που, ενώ έχει βρεθεί να συζητάει το θέμα τηλεοπτικά, και ενώ γνωρίζει πολύ καλά τα περί στρατοπέδων που ανέφερα νωρίτερα, δεν είπε κουβέντα για όλ' αυτά.
Περιμένουμε λοιπόν εν καιρώ να ακούσουμε τα σχόλιά σου... |
Α, αυτό ήταν...
Όχι, η θέση μου για τα στρατόπεδα είναι καθαρά ... εκ πεποιθήσεως. Δεν θέλψ να λέω δημόσια οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά. Ξέρεις... Λέμε όνομα, βαθμό, και αριθμό στρατιωτικού μητρώου (=ΑΣΜ). τίποτ΄άλλο ;) |
Στα πλαισια των δραστηριοτητων που θα αναπτυξει η κοινοτητα μας στα τελη του Σεπτεμβρη (βλ. θεμα για το "μεταφυσικο Σαφαρι" στην κατηγορια Νεα της ομαδας μας) σχεδιαζεται και μια επισκεψη στη γνωστη σπηλια της Πεντελης (κατι που αλλωστε τονισα και εχτες). Η ημερομηνια της επισκεψεως αυτης οριζεται η 24η Σεπτεμβριου.
Στην αποστολη θα μετεχουν σιγουρα οι beetlejuice,solonaimonas,apan@samos,xamini Voel ,καθως και ενας "γνωστης" της περιοχης με τα μηχανηματα του (που οι περισσοτεροι τον εχουν δει να συμμετεχει στα διαδικτυακα φορουμς ως Πετρος).Καλουμε επισης τοσο τον Jonathan Bright οσο και τον Justanothergoneoff ,καθως και οποιονδηποτε αλλον ενδιαφερεται να παρευρεθει. Μεσα απο αυτο το ποστ θα κανω και ενα βημα παραπανω.Θελω να απευθυνω προσκληση και στον Vril! Πιστευω οτι καποιες εποχες ανηκουν στο παρελθον. Και εφ'οσον φαινεται να υπαρχουν καλες διαθεσεις και απο τις δυο πλευρες τον καλω να μας συναντησει και απο κοντα.Αλλωστε οι διαπροσωπικες επαφες ειναι μια εντελως διαφορετικη υποθεση απο τη συνηθως ψυχρη ιντερνετικη ανταλλαγη αποψεων(και ενιοτε διενεξεων!). Προσβλεπω λοιπον στη συσφιξη των σχεσεων μου (και ολων των υπολοιπων μελων που θα παρεβρεθουν) μαζι του και του ζητω δημοσια συγνωμη εαν καποιες φορες ημουν κατι παραπανω απο αυστηρος . |
24 Σεπτεμβριου, ημερα Σαββατο; Επι της αρχης ειμαι μεσα, αρκει να τελειωσουμε σχετικα νωρις. Εχω μια κοινωνικη εκδηλωση το ιδιο βραδυ απο την οποια δεν μπορω να λειψω.
Οσον αφορα τον Πετρο, εχουμε πει να παμε αλλα δεν ξερω αν θα ειναι και αυτος συμφωνος για αυτην την ημερομηνια. Εχει αναλαβει κανεις να συνενοηθει μαζι του; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.