![]() |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα συμφωνησω απόλυτα. |
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε Tomalok κάνεις μια αναφορά για επαφές 5 τύπου.... Επαφές 5 τύπου είναι μια θεωρική άποψη για κάποιον που ψάχνει απεγνωσμένα με διάφορους τρόπους την επαφή με εξωγήινους.... Επίσης επαφή πέμπτου τύπου (Roswell) δεν υπάρχει μια και θεωρητικά υπήρχε επαφή... (Εάν υπήρχε) Ευχαριστώ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Άσχετα εαν χάνεται το συνειδησιακό επίπεδο επικοινωνίας. |
Tριγωνικός σχηματισμός στα Χανιά
Ωρα: 7 το απόγευμα- ημερ/νία: Παρασκευή, 3/1/14. Τοποθεσία: Χανιά
Το περιστατικό συνέβη όταν πήγαινα στο γυμναστήριο.Έμεινα ''παγωτό'' κυριολεκτικά όταν είδα 3 φώτα πολύ έντονου χρώματος σκούρου πορτοκαλί άγνωστης προέλευσης να πετάνε πάνω από την πόλη των Χανίων.Έρχονταν από βορειοανατολικά και είχαν κατεύθυνση νοτιοδυτικά.Η όλη θέαση κράτησε περίπου 5 λεπτά, όση ώρα δηλαδή έμειναν τα 3 φώτα να αιωρούνται πάνω από την πόλη σε τριγωνικό μάλιστα σχηματισμό.Έπειτα απομακρύνθηκαν προς την κατεύθυνση που προείπα.Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ήταν μετεωρίτης, μετεωρολογικό μπαλόνι, ή ελικόπτερο.Το είδε κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει το περιστατικό;Δυστυχώς, το κινητό μου δεν έχει κάμερα και δεν μπορεσα να τραβήξω πλάνα, αλλά λόγω αυτού θα πάρω:) |
Να σε ρωτήσω κάτι: Φαινόταν τα φώτα αυτά να ανήκουν σε κάποιο αντικείμενο, δηλαδή να βρίσκονται σε προκαθορισμένα σημεία το ένα απο το άλλο, πχ τρίγωνο, ή κινούταν ελεύθερα και για κάποια στιγμή που παρατήρησες σχημάτισαν το τρίγωνο;
|
Παράθεση:
Πάντως, το όλο σκηνικό θύμιζε χόλυγουντ.Μου ήρθαν στο μυαλό ταινίες με θέμα σχετικό με εισβολή εξωγήινων και τέτοια φάση.Αν και έχω δει διάφορα στο γιου τιουμπ, ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν μάρτυρας τέτοιου περιστατικού... |
Εχω ζήσει ενα διάστημα στα Χανιά και την πόλη την ξέρω, και την ευρύτερη περιοχή μπορώ να πω, γι αυτό και το ενδιαφέρον. Είχαμε δει κι εμείς κάποτε κάτι παράξενο, κάποιο φως που ανέρχοταν απο τον κόλπο της Σούδας, είμασταν στο κάστρο της Άπτερα εκείνη την ώρα, αργά το βράδυ.
Θα σου πω κάτι που λέω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν είμασταν αρχές του 20ου αιώνα και βλέπαμε τέτοια πράγματα τότε η πιθανότητα επισκεπτών να ήταν βέβαιη. Σήμερα το σχεδόν βεβαιο είναι οτι πρόκειται για κάποια ανθρώπινη κατασκευή, κάτι που ξέρουμε ή κάτι που αγνοούμε. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.