![]() |
Παράθεση:
Μαρκ. 13,32: «Περί δε της ημέρας εκείνης ή ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι οι εν ουρανώ ουδέ ο Υιός, ει μη ο Πατήρ» (που σημαίνει: Όσο για την ημέρα εκείνη ή για τη στιγμή που θα γίνουν αυτά, κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό ούτε ο Υιός παρά μόνο ο Πατέρας). Πιο γυαλιστερό δεν γίνεται. άρα όχι απλά είναι αδύνατο αλλά είναι άτοπο - πουθενά δε σου λέει να ψάχνεις ημερομηνίες. Τι σου λέει; Να είσαι έτοιμος γιατί όπως ο κλέφτης ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ πότε θα έρθει: "1 Σχετικά με το χρόνο του ερχομού του Κυρίου, αδερφοί, δε χρειάζεται να σας γράψουμε, 2 γιατί κι εσείς το ξέρετε πολύ καλά ότι η ημέρα του Κυρίου θα έρθει απροειδοποίητα, όπως ο κλέφτης τη νύχτα." 4 Εσείς όμως, αδερφοί, δε ζείτε στο σκοτάδι, για να σας αιφνιδιάσει σαν τον κλέφτη η ημέρα της παρουσίας του Κυρίου. Δε λέει ότι δεν θα αιφνιδιαστούν γιατί θα ξέρουν τη μέρα και την ώρα αλλά αν είναι στο φώς και δεν κοιμούνται δεν θα τους πιάσει στον ύπνο. βΔέστε, έρχομαι σαν κλέφτηςΞ μακάριος όποιος αγρυπνάει, και φυλάττει τα ιμάτιά του, για να μην περπατάει γυμνός, και βλέπουν την ασχημοσύνη τουβ (Αποκάλυψη 16:15). Πέτρου Β 3:9-10 "Δεν βραδύνει ο Κύριος την υπόσχεση του, όπως μερικοί θεωρούν αυτό βραδύτητα. ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Θα ρθει όμως η ημέρα του Κυρίου ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ" Λένε οι Γραφές ψάχνε την ημερομηνία; ΟΧΙ Λένε να είσαι έτοιμος για οποιαδήποτε στιγμή και να ζεις στο φως; Ναι! Λένε να μην πιστεύεις εκείνους που λένε "εδώ" ή "εκεί"; ΝΑΙ |
Αν έχεις στην διαθεση σου κάποια στοιχεία που συγκλίνουν (να συγκλινουν,είναι σημαντικό) πιστευω ότι και την μέρα μπορείς να βρείς,και την ωρα,και τον χρόνο που θα γίνει η συντέλεια!Δεν είναι ότι δεν μπορείς με τίποτα,είναι καθαρα θέμα αξιοπιστίας των στοιχείων που έχει κάποιος στην διαθεσή του!Αν τα στοιχεια είναι αξιόπιστα,δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,προχωράει!Αν τωρα αυτά τα στοιχεία τον προδίδουν,βρίσκεται σε πολύ ασχημη φάση!Αλλα ετσι είναι,παιρνεις τα ρίσκα σου σε ολο αυτό και...προφητεύεις!!!
|
Παράθεση:
|
Ναι βρε παιδί μου,αλλα μπορείς να βρεις πότε θα γίνει η συντέλεια από την εμφανιση του Αντιχρίστου στο παγκόσμιο προσκήνιο!Οι Γραφές λένε ''μια εβδομαδα μετα'' δηλαδή 7 χρόνια μετα!Τα λεγομενα 3,5 και 3,5!Ετσι,επαγωγικα,βρίσκεις και την συντέλεια!
|
Αυτό έκανε και ο μοναχός,αλλα δεν του βγήκε!
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Γεώργιοςκπ σε άλλο θέμα έχω καταθέσει τουλάχιστον 20 διαφορετικές ημερομηνίες ανά τους Αιώνες που προ έλεγαν περί καταστροφής του κόσμου. Εάν εσύ θέλεις να τις πιστεύεις τις διάφορες ημερομηνίες του Φόβου (που κατά την άποψή μου το βρίσκω ανήθικο αυτο αυτό που κάνουν κάποιοι το να τρομάζουν τον κόσμο) δικαίωμα σου είναι... Φίλε Pholarchos χαίρομαι που κατέθεσες τις παραγράφους απο τα Ευαγγέλια.. Αλλά νομίζω πως και παρά του ότι οι αναφορές είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ διαπιστώνουμε και πάλι την αναζήτηση τρομολαγνείας.... Νομίζω πως ότι και να καταθέσουμε δεν πρόκειται κάποιοι να πεισθούν... Εδώ δεν πείθονται με τις ρήσεις των Ευαγγελίων !!!!!!! Ευχαριστώ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.