![]() |
μηπως ηταν κατι διαφημιστικο?βλεπε μπαλονι.
περαν αυτου που καλη φωτο και μου κανει εντυπωση αυτο το συνηθες το παρατηρησα μετα τη ληψη της φωτο.ηταν μηπως εν κινηση αυτο το αντικειμενο?τοσο γρηγορη ωστε να μη το δει το ανθρωπινο ματι? |
Παράθεση:
Πολυ σωστη παρατηρηση. Γιατι το γεγονος οτι δεν το ειδε "κανεις αλλος" στη παραλια δε σημαινει ακομα οτι ειναι η δουλεια του Photoshop... Ειμαι η υποστηρικτης να πιστευω στις συμπτωσεις. Οπως σ'αυτη τη περιπτωση. Oπως παρατηρησε ο SAM. |
Κι εγώ είμαι δύσπιστος γενικά με τέτοιες φωτογραφίες (προσοχή, με τις φωτογραφίες και τις οφθαλμαπάτες και όχι με τους μάρτυρες).
Η Πιερία είναι ένας τόπος που όντως έχουν καταγραφεί διάφορα παράξενα φαινόμενα, μεταξύ των οποίων και το φαινόμενο - ζήτημα των ΑΤΙΑ, ωστόσο η φωτογραφία θα πρέπει να εξεταστεί από διάφορες απόψεις μέχρι να ισχυριστούμε ότι καταγράφει κάτι παράξενο, αλλόκοτο και δεν είναι κάτι άλλο, μια πολύ πιο "πεζή" εξήγηση, δηλαδή. Από όσο θυμάμαι δεν υπήρξε καμία αναφορά σε μέσα ενημέρωσης για περιστατικά ΆΤΙΑ εκείνο το διάστημα. Σχετικά με το εάν το είδαν και άλλοι μάρτυρες, κάτι τέτοιο οπσδήποτε θα αύξανε την αξιοπιστία του περιστατικού, ωστόσο ξέρουμε ότι όλοι οι άνθρωποι συνήθως δεν βλέπουν το ίδιο πράγμα ή μπορεί ο δίσκος να μην ήταν ορατός με το μάτι αλλά μέσα από το φωτογραφικό φακό. Ακόμα, θέλω να παρατηρήσω ότι, ενώ φαίνεται μερικοί άνθρωποι να κοιτάζουν προς εκείνη την κατεύυνση, μην ξεχνάτε ότι συνήθως όλοι μας περπατάμε και δεν κοιτάμε στον ουρανό, για αυτό μη σας κάνει εντύπωση ότι, με τον τρόπο ζωής και τους ρυθμούς μας, ακόμα και αν εμφανιζόαν ένας ιπτάμενος δίσκος στον ουρανό μιας πόλης, ελάχιστοι θα τον παρατηρούσαν. Γιατί ελάχιστοι κοιτάζουν ψηλά. |
Ο τυπος με την σακουλα δεν ειναι φιλος μου και ειναι 200μ μακρια. Με 400mm φακο ειναι η φωτο.
Προς απογοήτευση αυτων που δεν πιστεύουν στην αυθεντικότητα της εικόνας τους πληροφορό οτι υπάρχει το original RAW αρχείο 10MB της μηχανής (όσοι γνωρίζουν από ψηφιακή φωτογραφία καταλαβένουν γιατι) και διαθέσιμο σε οποινο επιθυμεί να του ρίξει μια πιο καλή ματιά και να μου ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Και οχι αν και κατα πόσο ειναι αληθηνό. Γιατί ΕΙΝΑΙ. |
Έστω ότι η φωτογραφία δεν είναι "πειραγμένη", έχουμε και λέμε:
Η ατμόσφαιρα την μέρα και την ώρα της λήψης δεν είναι καθαρή. Φαίνεται στον ουρανό αν το προσέξει κανείς. Το σφαιρικό αντικείμενο αν ήταν πράγματι μακριά θα ήταν θολό, όπως π.χ. τα δέντρα στο βάθος. Αυτό σημαίνει ότι το αντικείμενο είναι αρκετά κοντά και επομένως πρόκειται για κάτι μικρό σε μέγεθος. Άρα έχουμε ένα αντικείμενο σε μία παραλία, σφαιρικό, μικρό σε μέγεθος και με έντονα χρώματα.... Εμένα για μπάλα μου κάνει πάντως. :) |
Μπράβο, εχεις φοβερή αντίλιψη χώρου.
Παράθεση:
|
Βασίλη, βρες κάποια ιστοσελίδα με την οποία μπορείς να κάνεις host την φωτογραφία την αυθεντική και δώσε μας το link: !!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.