![]() |
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ http://img508.imageshack.us/img508/811/58388408oy2.png ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ |
Πάλι εδώ.
Φίλε μου Locus ~Ω~ μέσα απο την διαφωνία και την αντιπαράθεση στοιχείων και απόψεων γίνεται και μια πνευματικη ζήμωση... Μέσα απο εκεί δυναται να βγουν συμπεράσματα για πολλά.. Ευχαριστώ. |
Παράθεση:
ΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΑ . |
exete arxisei mia syzhthsh 2 atoma asxeta me to graffiti p to vlepete mono ap ekso to thema
|
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε μου dinos1 μια και είσαι ειδικός και ξέρεις το θέμα απο μέσα για πες που είναι οι ανακρίβειες που αναφέρω ???? Επίσης σε παρακαλω δώσε και σε μας τους άσχετους τα φώτα σου σχετικά με ιστορικά στοιχεία για το θέμα των GRAFFITI.. Ευχαριστώ. |
μπορει να ξερεις την ιστορια.δεν διαφωνω.σιγουρα ομως δν ξερεις τα απο μεσα στοιχεια.το να λεσ τους LIFO ο lifo ειναι τραγικο.επισης αυτο το ολο θεμα με τον φιγε τον lie και τον barns eιναι τραγικο.και οσο κ να ψαχνεις σε ενα site με ανθροπους ασχετους με to ολο θεμα δν προκειτε να βρεισ ποτε απαντηση
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου dinos1 σου παραθέτω την απάντηση που έδωα σε σενα στο παρεμφερές θέμα των ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ... ************************************************** ********* Φίλε μου dinos1 δυστυχώς για εσενα δεν βλεπεις αυτά που γράφεις... Αναφέρεις σε προηγούμενη απαντησή σου... <<o fige einai enas apo tous fix pou prosfata sxetika arxise na to grafei ellhnika me rola mazi me ton lie kai ton barns polles fores:P>> Στην πρόσφατη απαντησή μου αναφέρεις.. <<dn einai o lifo einai oi lifo o fige vafei tosa polla xronia p ta 4 einai liga>> Την μια λες πως πρόσφατα άρχισε και μόλις είδες αυτά που αναφέρω αναφέρεις πως είναι ποιό παλαια άρχισε πριν απο το 2004.... Σε πληροφορώ λοιπόν πως απο την αρχη γραφόντουσαν με ρολά τα "ΦΥΓΕ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ και πρόσφατα άρχισαν να τα γράφουν στα ΑΓΓΛΙΚΑ... Εχω φωτο με τα πρόσφατα ΦΥΓΕ.... >> Ευχαριστώ. ΥΓ. Απο αξιοπιστία πως τα πάμε ?????? ************************************************** ******* Τραγικά είναι αυτά που γράφω εγώ ή εσύ ????? Είναι τραγικό το λάθος που ο LIFO είναι οι LIFO ???? Ευχαριστώ. |
γαμησετο φευγω απο εδω μιας και κανεις δν θελει να δει λιγο φως
κατσε εσυ να επιμενεισ οτι υπαρχει καποιο μυστηριο πισω απο τα φυγε ta lie kai ta barns |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου dinos1 μια τα λες έτσι μια αλλιώς... Προσπαθώ και εγω να βγάλω μια άκρη με όσα λές... Λές ότι προσπαθώ να πώ πώς υπάρχει ένα ΜΥΣΤΗΡΙΟ γύρο απο αυτά.. Πες μου σε παρακαλω που είναι τα "ΦΥΓΕ" που έγιναν σπρε'ι' πρίν απο τα 4 χρόνια ?????? Εξακολουθείς να μην διαβαζεις σωστα αυτα που γράφω... Που αναφέρω για τους lie kai ta barns πώς είναι μυστήριο ????? Πές μου και θα αναιρέσω αυτα που έχω γραψει σχετικα με lie kai barns και ότι ειναι κατι το μυστήριο... Ευχαριστώ. |
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Συνεχίζω με την παρουσίαση και άλλων Ιστορικών στοιχείων σχετικα με τα GRAFFITI. Το graffiti πλέων "παει" και στον υπόγειο σιδnρόδρoμo της ΝΥ το οποίο γίνεται ένα κίνημα τέχνης και αρχίζει αυτο γύρο στο 1968-1970 απο τις γειτονιές. Εκεί αρχίζουν Saνage Skulls, Saνage Nomads, Immortals οι Black Spades όπου ήταν γνωστές συμμορίες στο Μρόνξ και τα μέλn τους είχαν την συνήθεια να γράφουν το όνομά τους στους τοίχους της γειτονιάς τους. Με τον τρόπο αυτον η τεχνική στο να γράφει κάποιος το όνομά σου στον τοίχο γίνεται διάσnμoς και βέβαια έγινε μια πρόκλnσn για όλους. Ετσι πολλά ατομα ξεκίνησαν τις υπογραφές. Πρώτοι ειναι που είναι που το ξεκίνησαν οι Stitch 1, ΤΑΚΙ 183, FRANK 207.. Ο ποιό διάσημος στην περίοδο αυτήν λόγο της συνέδευξης που έδωσε στην NEW YORK TIMES ο Ελληνοαμερικανός που υπέγραφε ΤΑΚΙ 183. Ο αριθμός δήλωνε τον δρόμο που έμενε και έγινε βεβαια σε λίγο καιρό το ίδαλμα. Μετά τον ΤΑΚΙ 183, το 1972 ο SUPER COOL άλλαξε τη μορφή των tags ζωγραφίζοντας το όνομά του με σπρέ'ι'. Τα tags, ξεκινώντας από το εσωτερικό των βαγονιών άρχισαν να ζωγραφίζουν στην έξω μεριά αλλά συμπλnρώθnκαν με διάφορα σχέδια και χαρακτήρες.. Με το πέρασμα του χρόνου ο κάθε ένας δημιούργησε από τους καλλιτέχνες των graffti το δικό του στυλ, όπου με αυτό θα ξεχώριζε από τους άλλους. Αρχισαν πολλοί να πειραματίζονται με διάφορες παραλλαγές το όνομά τους και να δnμιoυργoύν αναγνωρίσιμα λόγια με τα οποία θα μπορούσαν να διαβαστούν με μια ματιά. Ο Stay High 149 έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον σε γενιές των μετέπειτα writers με τη χρnσιμoπoίnσn της φιγούρας του φωτοστέφανου -the Saint stick- περασμένο στην υπογραφή του, καθώς και το σχέδιο με το τσιγάρο να καπνίζει. Ευχαριστώ. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.