Γεια σας φιλοι μου. Φιλη Σόφη, η προσωπικη μου γνωμη για τα ΑΤΙΑ και τους εξωγηινους σαν αμεσα συνδεδεμενους με τις η.π.α., μεγαλο ρολο παιζει και το Χολλυγουντ. Οπως ολοι μας βλεπουμε, σε καθε ταινια, η Αμερικη ειναι το επικεντρο και καλα του κοσμου. Αυτο το φαινομενο αρχισε αρκετα χρονια πριν, και συνεχιζεται με μεγαλη μπορω να πω επιτυχια γι'αυτους. Εγω ολ'αυτα τα βλεπω σαν μια προπαγανδα, με σκοπο να ανεβασει το στατους των αμερικανων απεναντι στα υπολοιπα Εθνη. Να κανει τον υπολοιπο κοσμο οπου και προβαλλονται οι ταινιες να νομιζει οτι η Η.Π.Α. ειναι ντε και καλα η "Μητροπολις" του Πλανητη. Μερος του σχεδιου της παγκοσμιοποιησης κατα την προσωπικη και ταπεινη μου γνωμη.
Εγω απ'οτι ξερω, τα ΑΤΙΑ "επισκεπτονται" την Ελλαδα περισσοτερο απο καθε αλλη χωρα του Πλανητη, κυριως σε περιοχες οπου υπαρχουν ενεργειακα πεδια, ή αλλιως αρχαιολογικοι χωροι. Οπως και Αιγυπτο, Κυπρο, κτλ κτλ. Ο Κωστας Τουρνας η τεραστια αυτη προσωπικοτητα, σε μια συναβλια του στο Αρχαιο Κουρειο (Αμφιθεατρο) στην επαρχια Λεμεσου, την ωρα του κονσερτ του, ενα ΑΤΙΑ εσκασε εκει περα, και εγιναν μαρτυρες του συμβαντος αρκετες εκατονταδες κοσμος, οπως ανεφερε και ο ιδιος σε μια συνεντευξη του πριν 3-4 χρονια περιπου (Σημειωστε οτι σε πολυ μικρη αποσταση βρισκεται και ο ναος του Απολλωνα). Τοτε ομως, πριν 20-25 χρονια που εγινε το συμβαν, δεν υπηρχαν ολ'αυτα τα ΜΜΕ και τα κινητα-καμερες, και οι ψηφιακες για να απαθανατισουν το γεγονος και να το ανεβασουν στο youtube, και μετα να βγαινουν ολοι και να λενε πως ειναι photoshop :p ...
Βλεπεις, στην Αμερικη, γινεται αυτη η τεραστια προβολη προς τον υπολοιπο κοσμο απο τα ΜΜΕ, γιαυτο κι εμεις νομιζουμε πως ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απ'αυτους. Βεβαια, υπαρχουν και οι μαρτυριες για ΑΤΙΑ να πετουν αρκετα συχνα πανω απο την Area 51 στην Ερημο της Νεβαδα. Ποιος ξερει, ισως να τα χειριζονται οι ιδιοι στο κατω κατω. Οπως και καπου αναφερθηκε προσφατα πως οι Ναζι ειχαν σχεδια κατασκευης ΑΤΙΑ! Κανεις μας δεν μπορει να ξερει αφου μας αποκρυπτονται αρκετα πραγματα. Ιδωμεν ;)
Παντως ανοιξες ενα πολυ ενδιαφερον θεμα που σηκωνει αρκετη συζητηση
Φιλικα, Γιωργος.
|