![]() |
Παράθεση:
ναι,η χρονολογια βγαίνει από τα 7 χρόνια του Αντιχρίστου που θα προηγηθουν του τέλους του κόσμου!Με τον Αντίχριστο να εμφανίζεται τον Δεκεμβριο του 2015 αμα προσθεσουμε 7 χρόνια φτανουμε τελη 2022-αρχες 2023 για Δευτερα Παρουσία!Ετσι βγαίνει το 2023! |
Παράθεση:
|
Τιποτα δεν είναι σίγουρο,απλα λεω ότι συγκεντρώνει πολλες-πολλες πιθανότητες!Αν ο Αντίχριστος εμφανιστεί στην ιδια ηλικία με τον Χριστό,(που είναι και το πιο πιθανο να γίνει ετσι) ετοιμαστείτε για τέλος κόσμου σε 9 χρόνια από σήμερα!
|
Παράθεση:
Συμβουλεύω τους χριστιανούς να αποφεύγουν την συζήτηση με τέτοια άτομα(avatar,heretic κτλ) που δυσφημούν ύπουλα τον συνομιλητή τους και φέρονται ρατσιστικά, νομίζοντας ότι έχουν την δύναμη να καθορίζουν ποιος θα γράφει και τί θα γράφει. |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Χρίστος Έλ νομίζω πως αρχίζεις να βγαίνεις πέρα απο όρια μιας συζήτησης σε καλό επίπεδο και όχι προκλητικό... Σε παρακάλεσα το θέμα να μην το κάνεις όπως και τα θέματα στο ESOTERICA.gr και να προσπαθείς να κάνεις προπαγάνδα σε δικά σου πιστεύω ως προς τον Χριστιανισμό.. Πάντα οι απαντήσεις σου είναι ένα παραλήρημα χριστιανικής επιβολής ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ απόψεων απόψεων μόνο... Καλό θα είναι λοιπόν να απαντήσεις για την Κοινωνία των Εθνών... Ευχαριστώ. |
Ποιος φέρεται ύπουλα, ρατσιστικά και δυσφημεί τον συνομιλητή του ρε παλικάρι μου; Πας καλά ή είσαι εντελώς για το Δρομοκαΐτειο; Και μετά φταίω εγώ που είχα κακοχαρακτηρίσει αυτούς που σου έριχναν φόλες στο esoterica... Οι άνθρωποι είχαν βγεί απο τα ρούχα τους. Βλέπω αν σε αφήσουν αμολητό τι ακριβώς κάνεις:
http://www.metafysiko.gr/forum/searc...earchid=139567 Εχεις σκεφτεί καθόλου ότι αυτή η παρανοϊκή "απολογητική" που έχεις εμπνευστεί και εφαρμόζεις στα φόρουμ έχει ξεπεράσει και τα όρια της κατάχρησης των χώρων που σου δίνονται και εκτός από παραχριστιανικός προσηλυτισμός 3ης διαλογής έχεις καταντήσει spammer που προσβάλει χυδαία τους αναγνώστες; Δεν πιάνεις καλύτερα κανένα πανό και βόλτα στην Αθήνα; Είναι πιο... χριστιανικό πιστεύω :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.