Η επιστήμη δεν παραδέχεται αυτά που λες και ειναι ξεκάθαρο ότι λες ΨΈΜΑΤΑ!!
Δείξε μου ΈΝΑ μονο site απο Πανεπιστήμιο φυσικών επιστημών ή από επίσημο επιστημονικό φορέα που να παραδέχεται οτι δεν μπορεί η επιστήμη να μετρήσει! Δεν υπάρχει Βασιλάκη γιατί η επιστήμη δεν υποστηρίζει αυτά που λες και ξέρει να μετράει. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι λες μαλακίες γιατί σε όλο το νήμα εγώ σου έδινα παραπομπές σε κοσμολογικά και γεωλογικά φαινόμενα που δεν εξηγούνται πουθενά στην π διαθήκη γιατί λέει ψέματα, ενώ εσύ μου πεταγες αρλούμπες με φιλοσοφικά επιχειρήματα ενώ σου ξεκαθαρίσαμε και με τον πιο επίσημο τρόπο οτι η φιλοσοφία δεν εφαρμόζεται στην επιστήμη. Μόνο η επιστημονική μέθοδος ισχύει και αμα σας αρέσει εσένα και το τσούρμο των βλαμμένων που εκπροσωπείς. |
Εχω μια πρόταση στους συνομιλητές. Αφού δεν φεύγει ο Βασιλάκης και δεν κάνει διάλογο, γιατί να μην μετατρέψουμε το θεμα σε ποτ πουρί;;
Απο δω και μπρος δεν θα του απαντήσω ξανά μέχρι να φύγει από μόνος του! Στο διάολο τα απολογίδια! |
Ας πούμε κάτι πιο ενδιαφέρον. Ο "άγιος" πρώην αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πέθανε απο κίρρωση ήπατος ως συνέπεια ηπατίτιδας γ.
Η κυρία μέθοδος μετάδοσης είναι η ανταλλαγή ενδοφλέβιων συρίγγων αλλά υπάρχει και ενδεχόμενο σεξουαλικής μετάδοσης. Παράθεση:
Με λίγα λόγια, ο "άγιος" αυτός άνθρωπος ή έπαιρνε την δόση του μαζί με άλλα πρεζόνια, ή απολάμβανε τον απαγορευμένο καρπό του σεξ! :D Για το δεύτερο έχω πληροφορίες ότι συνέβαινε. ;) Βέβαια θα έπρεπε να απέχει και να είναι ανύπαντρος ως υψηλά ιστάμενος παπάς. Ψιλά γράμματα βέβαια.... |
Παράθεση:
Την αδυναμία σου αυτή όμως δεν μπορείς να την καλύψεις. Οι πάντες έχουν διαπιστώσει την αδυναμία σου, καθώς σε βλέπουν να μη μπορείς να μετακινήσεις τον ογκόλιθο που έχει τεθεί εδώ, ο οποίος συνέτριψε τελικά το αποκεκομμένο από την Επιστήμη «πανεπιστήμιο» και το παράγωγό του την «επιστήμη», που σε κατευθύνουν. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Με ό,τι δηλαδή ασχολήθηκε η Επιστήμη εδώ και εδώ, όπου έβγαλε το οριστικό αποδεικτικό συμπέρασμά της, σχετικά με το πώς και πριν πόσο χρόνο έλαβε ύπαρξη ο κόσμος. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. |
Αγαπητέ R-b-t3r.
Για να συνεχιστεί ένας διάλογος, πρέπει η άλλη πλευρά να μας εξηγήσει πως είναι δυνατόν η ΠΔ να ισχυρίζεται πως η ηλικία του σύμπαντος είναι 7500 έτη (Χριστός κι Απόστολος) κι να υπάρχει και άλλη εκδοχή απ τον αρχιμανδρίτη που λέει 10000 χρόνια. Το "περίπου" δεν ισχύει, ή αν ισχύει, τότε θα πρέπει να το δεχθούμε ως περίπου για όλες τις προσπάθειες απάντησης των προαιώνιων ερωτημάτων. Όμως η μια πλευρά, με μπόλικη νοσηρότητα, το "περίπου" της επιστήμης το εκλαμβάνει ως αδυναμία ανικανότητα να μετρήσουν, για την δική του αφήγηση, το περίπου είναι απόλυτα φυσιολογικό και κολλάει. Αυτό σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με άναδρους και ανάξιους συνομιλητές που δεν σέβονται την κοινή λογική και κοκορεύονται διάφορες ανοησίες. Επαναφέρω κάποια ερωτήματα που αναδεικνύουν την απόλυτα ανεδαφική και αναξιόπιστη πδ. Ποια η ηλικία του συμπαντος? 7500 κατά ΠΔ ή 10000 κατά αρχιμανδρίτη? Πόσο είναι το πι? 3,33? Αφου το πηγάδι είχε δέκα πήχες το ηύρω γύρω και τρεθς πήχες η διάμετρος, τι είδους πηγάδι ήταν αυτό? Πως γίνεται τα φυτά να μην χρειάζονται φως και φωτόλυση? Τι είδους φυτά ήταν αυτά? με το σκοτάδι ζούσαν? Πως και δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τον Αυγερινό απ τον Αποσπερίτη? Σε ποιο εδάφιο η ΠΔ ή η ΚΔ υμνεί και ευλογεί την νοημοσύνη ? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Από τις παρατιθέμενες επιστημονικά τεκμηριωμένες αναφορές δεν βγαίνει κανένα "περίπου". Αυτό που βγαίνει είναι το ότι η ίδια η «επιστήμη» καθώς αυτοπαγιδεύθηκε αναγκάσθηκε να παραδεχθεί ότι όλα τα όργανα χρονομέτρησης που χρησιμοποιούσε, είναι εντελώς άχρηστα. |
|
Παράθεση:
Χρήσιμος ο Βασιλάκης και η ρητορική του από αυτή την άποψη, όντως... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:14. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.