![]() |
Karma αυτά που γραφείς είναι μονο απο το συγκεκριμένο βιβλίο ?
Η γενικά από μελέτη που έχεις κάνει σε διαφορες κοσμοθεωρίες? Μου μοιάζουν λίγο με το βιβλίο της ουραντια έχει κάποια στοιχειά από εκεί ?. Sorry για τις πολλές ερωτήσεις Δεν θέλω να σου κάνω ανάκριση απλα επειδή με ενδιαφέρει το θέμα Και θέλω να βγάλω μερικά συμπεράσματα. |
Παράθεση:
Η μελέτη που έχω κάνει πηγάζει και από το συγκεκριμένο βιβλίο (ειδικά, τα χαρακτηριστικά του Ουράνιου τύπου) και από προσωπική μου έρευνα, μέσα από βιβλία, μαρτυρίες ψυχικών κ.λ.π. Το βιβλίο που γράφεις δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου. Ρώτα με ότι θέλεις και σ' ευχαριστώ για την ένθερμη συμμετοχή σου στο θέμα! :) |
Γειά σου Κάρμα!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ίσως και οι περίφημοι "Βόριοι" να σχετίζονται με αυτό... ;) Παράθεση:
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου ελυνες τις απορίες αυτές!! Υ.Γ. Ελπίζω να σε δούμε στη συγκέντρωση!... ;) |
Κάρμα εντάξει της γηινες ενσαρκώσεις μπορεί κάποιος να τις ψάξει
Ειδικά αν είναι πρόσφατες ώστε να διαπιστώσει αν αυτά που είδε πχ Σε μια ύπνωση στεκούν τις εξωγηινες πως μπορεί να τις επαληθεύσει? |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όπως μπορούμε να δούμε τις γήινές μας ενσαρκώσεις... έτσι μπορούμε να δούμε και τις εξωγήινες! Γνωρίζω άτομα που έχουν δει και εξωγήινες ενσαρκώσεις τους! Τώρα για την επαλήθευση..... μόνο η ίδια σου η ψυχή μπορεί να απαντήσει σε αυτό... αν δηλαδή, αυτά που είδε της φαίνονται οικεία ή όχι.... :rolleyes: |
Karma έχουμε μια αποστολή ο καθένας που σαν σκοπό εχει
Την εξέλιξη μας και την τελειοποίηση της ψυχής μας o τελικός Μας προορισμός ποιος είναι συμφωνά με την ερευνα σου? . |
Παράθεση:
Από εκεί και πέρα η ψυχή μας θα αναλάβει άλλες δικαιοδοσίες, μπορεί π.χ. να γίνει οδηγός για άλλες ψυχές, διδάσκαλος κ.λ.π. |
Karma εννοείς ότι θα ενωθούμε με το θειο ? πχ κάτι δηλαδή σαν τα κύτταρα ενός
Οργανισμού? Αν ναι διατηρούμε την συνείδηση μας? |
Παράθεση:
Θα διατηρήσουμε τη συνείδησή μας! Απλά θα είμαστε μέρος της Συμπαντικής Σοφίας, του "Όλου" και της Θεϊκής ενέργειας! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.