![]() |
locos διακρίνω μια παθητικότητα. Πιάσε την κόρη της μάγισσας και κάν' την να τα ξεράσει όλα είτε με το καλό είτε με το κακό.
|
Ευγε Grayscull με τις ιδεες σου.......ειναι που ειναι το κλημα στραβο, βαζε του εσυ ιδεες να αποστραβωσει :D
|
locos
χα χα χα!!οχι φιλε μου μην ανησυχεις!δεν προκειται να κανω ποτε κατι κ ας ειναι αληθεια.σκοπος μου ειναι να μαθω κ να προφυλαξω την αληθεια!γιατι αν μαθευτει γενικα αυτο τοτε καποιοι θα παρουν το δρομο για τριπολη!ειδικα η μητερα μου δεν πρεπει να υποψιαστει(οχι να μαθει!)τιποτα!ειναι λεπτες ισορροπιες κ γι αυτο εκανα την ερωτηση εδω μεσα κ ανωνυμα.καποιοι εδω μεσα πιστεψαν οτι ειμαι κανενα παιδακι που δεν ξερει πως να φερθει.παντως ευχαριστω ολους για το χρονο σας να απαντησετε κ ας με στενοχωρησαν καποιοι.....να ειστε καλα!!
|
Το θέμα θα το καθαρίσεις, μόνον εάν γίνεις ο ίδιος ισχυρός μάγος, για να ελέγχεις εάν κάθε περίπτωση έχει ή δεν έχει "μαγική ατμόσφαιρα" και "μαγική φόρτιση", αλλιώς θα ταλανίζεσαι για πάντα στο Βασίλειο της Εικοτολογίας.
Αυτοί, λοιπόν, που σου έχουν βάλει τις υποψίες οτι "έγιναν μάγια", να σου πουν τον τρόπο που... το πιστοποίησαν, ώστε να το πιστοποιήσεις και εσύ. Ή εάν δεν έχουν γίνει, να καταλήξεις τέλος πάντων σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. |
σχετικο ασχετο..
βρηκα ενα αυγο αδειο, στην αχυρωνα, δεν εχουμε κοτες εδω και δεκα χρονια, τρυπημενο σε ενα σημειο κι απο κει τρωνε μου πανε τα πουλια το περιεχομενο. ηταν πολυ λερωμενο, αλλα πληρες. το επλυνα και το εβαλα σαν μπιμπελο. υπαρχει περιπτωαη για κατι αλλο; |
Το αυγό συμβολίζει την ζωή και την γέννηση ή και την αναγέννηση. Το άδειο αυγό ίσως σημαίνει αφαίρεση της ζωής ή την απουσία της.
Προσωπικά δεν πιστέυω σε μαγικές δυνάμεις οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο σε κάτι. Το ατύχημα που περιέγραψες πάντως δεν μου φένεται καθόλου περίεργο ή να έχει καποία ιδιεταιρότητα. Οταν ήμουν γύρω στα 13-14 είχα πάνω από το κρεβάτι μου ένα μεγάλο ράφι κολλήμενο στο τοίχο και ήταν γεμάτο βιβλία. Θυμάμαι όταν γύρισα μια μέρα από το σχολείο το είδα διαλυμένο σε μία γωνία στο σαλόνι. Ρώτησα τη μητέρα μου τι έγινε και μου είπε ότι ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στο κρέβατι. Πιθανότατα να μου είχε σπάσει το κεφάλι.Φυσίκα ήμουν πολύ τυχερός που έλειπα αλλά αν δεν είχα πάει σχολείο και είχα αρρωστήσει ας πούμε τώρα θα είχα "φύγει" πολύ άδικα και θα ήμουν άτυχος. Θέλω να πω μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις το γεγονός όπως εσύ θέλεις. |
Αν η αληθινή ερώτηση σου είναι το αν κάποιος μπορεί να προκαλέσει το θάνατο χρησιμοποιώντας μάγια η απάντηση είναι ναι.
Αν σε ενδιαφέρει και το αν αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός αυγού που του αφαιρέθηκε το εσωτερικό, η απάντηση είναι πάλι ναι. Το συμβολικό τμήμα της εντύπωσης της επιθυμίας στον ασυνείδητο νου του Μάγου είναι πεδίο σχετικά... ελεύθερο . Ειδικά το αυγό, σου απαντήθηκε θαρρώ και πιο πάνω, ως σύμβολο της ζωής ενδεικνύεται για σχετικές τελετές. Αν οπωσδήποτε θες τον φταίχτη και να ναι η δεύτερη γυναίκα του πατέρα σου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Σαφώς και η απάντηση υπάρχει αλλά δεν πιστεύω να βρεις κανέναν ταξιδιώτη που θα κάμει αυτό το ταξίδι στην Αακάσα για σένα. Αν τόσο καίγεσαι να φροντίσεις να το κάμεις εσύ, αλλά να σαι έτοιμος και να διαχειριστείς στη ζωή σου τις απαντήσεις που θα πάρεις. Μέχρι τότε είσαι υποχρεωμένος να διαχειριστείς το ζήτημα του να μάθεις να ζεις με αμφιβολία και μέχρι να το καταφέρεις, να ζήσεις κι όσα διδακτικά απορρέουν από αυτό. Το σημαντικότερο όμως όλων και είναι και ο λόγος που θέλησα να σου γράψω αν και ως απλή επισκέπτης διάβαζα την περίπτωση σου είναι τούτο: Υπάρχει μόνον ένα αντίμαγο στην κάθε μαγεία, η άρνηση της. Κι αυτή είναι και η αληθινή προστασία σου. Αφού κατακτήσεις αυτό, θα ξανάρθεις εδώ και θα ξαναδιαβάσεις τα δυο ναι που αρχικά σου παράθεσα και τότε θα νοιώσεις την αληθινή υπόσταση τους. Μέχρι τότε αν δε σε ξαναδώ, αλαφροπάτητος ο δρόμος σου...γιατί ήδη μπήκες στο δρόμο. ;) |
:confused:
Παράθεση:
\#sorr. gia ta lathakia moy ! |
Παράθεση:
Επειδη ομως ειμαστε δημιουργοι της πραγματικοτητας μας δυσκολευομαι να πιστεψω οτι χωρις την συγκαταθεση μας μπορει καποιος μεσω της μαγγανειας να μας βλαψει. Καλως σας βρηκα παιδια! The present moment is the key to unlock Everything! |
Δεν γνωριζω τι μπορει να συμβολιζει ενα αδειο αυγο.
Ειναι κατι που δεν το εχω ξανακουσει, καποιοι τρυπουν αυγα ωμα με σκοπο να τα ρουφηξουν για τις βιταμινες τους αλλα ενα ετσι αδειο κελυφος ουδολως θεωρειται προιον ή παραγωγο μαγειας ή μαγγανιας. Εικαζεαι συνηθως πως τα μαγια γινονται με προσωπικο αντικειμενο του θυματος, με τριχες, με λάδια που τα διαβαζουν, με σαπουνια που τα καρφωνουν, κλπ.κλπ. Υπαρχει ομως παντα και η περιπτωση της αυθυποβολης! Δηλαδη, πετώ εγω στον κηπο του γειτονα μου που πιστευει ακραδαντα σε μαγια, μαγεια κλπ, εναν αδειο αναπτηρα φροντιζοντας να μαθει πως και καλα τον εχω διαβασει για να του κανω μάγια και πως ο αδειος αναπτηρας ειναι ''καταραμενος''. Η πιστη του σε αυτα τα πραγματα θα τον κανει οντως να πιστευει πως ο,τι κακο και να του συμβαινει θα προερχεται απο τον ''μαγεμενο'' αναπτηρα που τελικα το μονο ''κακο'' που εφερε ηταν το να αδειασει και να ειναι αχρηστος για τον κατοχο του. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.