![]() |
|
εγω παντως δεν εχω καταφερει ποτε να κανω αστρικη προβολη....εμαθα για το φαινομενο αυτο εδω και 2 χρονια αλλα οσες φορες προσπαθησα δεν ειχα αποτελεσμα...δεν ξερω αν το προβλημα μου ειναι η διασπαση προσοχης αλλα εχω φτασει μονο μεχρι το σταδιο των κραδασμων και μετα το ''εχανα''...καποιο tip απο καποιον που μπορει και κανει αστρικες προβολες???
|
να ρωτήσω κάτι ????όταν στο όνειρο σου βλέπεις ότι πας να πετάξεις κι πραγματικά πετάς είναι αστρική προβολή σε μορφή ονείρου???το έχω ζήσει πολλές φορες κι το ζω αυτό μα δε "μαρεσει" φοβάμαι κι το σταματώ.νιώθω ότι θα peso κάπου πάνω κι θα μπερδευτώ σε σύρματα της ΔΕΗ και τέτοια.γενικά όταν νιώθω ότι peto ψιλά πιο πολύ από τα σύννεφα θέλω να κατεβω άμεσος.νομίζω θα εξαφανιστώ από τη γη κι θα χαθώ στο αχανές σύμπαν.:eek::(
|
Παράθεση:
Το οτι φοβάσαι οτι θα μπλεχτείς σε σύρματα της ΔΕΗ ή θα χαθείς δείχνει ακριβώς το αντίθετο :D Παράθεση:
|
naeb
Το ότι καταφέρνεις και πετάς δείχνει οτι εκείνες τις στιγμές έχεις μία κάποια μορφή συνειδητότητας :) Το οτι φοβάσαι οτι θα μπλεχτείς σε σύρματα της ΔΕΗ ή θα χαθείς δείχνει ακριβώς το αντίθετο :D ---- 50 50 δηλαδή e ??? xaxaxaxa έχω συνειδητότητα κι λέω ox κάτι γίνετε εδώ καλλίτερα ας κάτσω στα αβγά μου.:p:D |
Γεια σας παιδια....... επιδη εχω χαθει μεσα απο τα τοσα Posts kai comments μπορουμε να ξαναπουμε με ποιον τροπο μπορω να καταφαιρω μια αστρικη προβολη?
|
Παράθεση:
Στο internet θα βρεις διάφορες μεθοδολογίες για να επιτύχεις αστρική προβολή. Μία είναι εδώ. Όλες εστιάζουν στο να χαλαρώσεις όσο περισσότερο μπορείς το σώμα σου χωρίς να σε πάρει ο ύπνος. Το σημαντικό για να επιτύχει κανείς αστρική προβολή είναι η επιμονή που πρέπει να διαθέτει. Μπορεί να πάρει πολύ καιρό μέχρι να τα καταφέρεις αλλά αξίζει. |
Xoum .....endiaferon auto to link kai me bohthise ligo.......euxaristw polu.....pantws ontos den to exw kanei pote alla fainetai polu epimonh douleia.....
euxaristw |
Ειμαι 17 και θέλω πολύ να το πετύχω καποια στιγμή.......χτες προσπαθησα λίγο αλλά το μόνο που ΄μου συνέβει ήταν να έχω πονοκέφαλο για 5 λεπτά περίπου........ Μαζί με αυτά που διάβασα στο METAFYSIKO.GR <<7 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ>> μου διμιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα που ίσως τα έχουν και άλλοι......ΑΝ καταφαίρω να πάω στο αστρικό κόσμο μπορω να δώ τα πράγματα σε real time? Δηλαδή μπορώ να βλέπω το σωμα μου να κοιμάτε και να κανω ταυτοχρονα βόλτα σε πραγματικό κοσμο? Δηλαδή να είμαι μεσα στον κοσμο που είμαι τωρα αλλά σε άλλη μορφη? Να παρακολουθώ ίσως το τι γίνετε στο σχολείο, στην λαική αγορά, στο αεροδρόμιο και λιπα? Δηλαδη θα μπορω να παρακολουθω οτιδήποτε και να αντλό πληροφορίες?(και ολλα αυτα μετα απο μεγαλη προσπαθεια ετσι δεν ειναι?)
Και τώρα το μεγαλο ερωτημα που χρειαζομε απάνταση για να αποφασισω αν ειναι ασφαλες να συνεχισω την προσπάθεια μου..........Υπάρχουν άλλα όντα στον αστρικό κοσμο στον οποιο προσπαθω να πάω? Δηλαδη οντοτιτες που μπορω να μιλησω μαζι τους, η να μου κάνουν παρεα η να με κυνηγησουν, η ακομα και να προσπαθησουν να μπουν στο σωμα μου το οποιο εκεινην την στιγμη κοιματε?:eek: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μπορείς καταρχάς να δεις και να μιλήσεις με ανθρώπους που κοιμούνται ή που κάνετε αστρική προβολή ταυτόχρονα (και όταν ξυπνήσεις να επιβεβαιώσεις τις συνομιλίες που έιχατε στο αστρικό). Μπορείς, επίσης, να μιλήσεις με οντότητες που δεν ανήκουν στο φυσικό πεδίο. Στις διάφορες θρησκείες θα βρεις αρκετά ονόματα για τις οντότητες αυτές... Αυτό που δεν μπορεί να γίνει είναι να μπει κάποια οντότητα στο φυσικό σου σώμα ενώ κοιμάσαι και κάνεις αστρική προβολή. |
Α.Π.
Πολυ παλιο και πολυ ωραιο θεμα...εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ να κανω αστρικη προβολη...για την ακριβεια εδω και 4 μερες καθημερινα ξαπλωνω στο κρεβατι οταν εχει απολυτη ησυχεια προσπαθωντας να τα καταφερω...ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κοντευω πολυ...θα ηθελα αν μπορει καποιος απο εσας να μου πει πως φτανω στο σημειο των κραδασμων...ειμαι νομιζω 1 βημα πισω...χαλαρωνω απολυτα πολλες φορες νιωθω ολο το σωμα μου να μουδιαζει αλλα ποτε δε φτανω στο σημειο κραδασμων...αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμισω παρα πολυ:)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:50. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.