![]() |
|
Παράθεση:
|
Εγω πάλι εξακολουθω να μην εχω κανει ακομα αστρικη προβολη στην ζωη μου ......ρε παιδια τι πρεπει να κανω? τα εχω διαβασει ολλα τα εχω δει ολλα αλλα τιποτα............το μονο που καταφερνω ειναι να ποναει το κεφαλι μου μετα απο καθε προσπαθεια!!!!!!!!Βοηθεια θελω να το κανω
|
Παράθεση:
Ειλικρινα δεν ξερω τι να σου προτεινω.Το κλειδι ειναι η συγκεντρωση παντως.Αν αναπτυξεις την ικανοτητα της συγκεντρωσης σιγουρα θα διευκολυνθεις.Προσπαθησε τη στιγμη που κοιμασαι να εισαι συγκεντρωμενος σε μια μονο σκεψη.Ειναι πραγμα παρα μα παρα πολυ δυσκολο,τουλαχιστον για μενα.Ολο και κατι ασχετο θα ξεπεταχτει στο μυαλο σου,και ετσι ολα χαλανε.Μπορεις για παραδειγμα ενω εισαι ξαπλωμενος να επαναλμβανεις και να υπενθυμιζεις συνεχεια στον εαυτο σου''θα συνειδητοποιηθω στο ονειρο μου'',''θα καταλαβω οτι ειναι ονειρο''...κτλ..μεχρι να αποκοιμηθεις,προσωπικα οταν το κανω εστω και για καποιες στιγμες συνειδητοποιουμαι,αλλα δυστυχως δεν μπορω να εξαφανισω τις προβολες του νου μου..... |
Παράθεση:
Γνωρίζω όμως ότι το να είσαι διαυγής σε αυτόν τον κόσμο θα σε βοηθήσει πολύ να ζήσεις εμπειρίες. Δοκίμασε να διαλογίζεσαι τακτικά και γενικά να είσαι συγκεντρωμένος σε ο,τι κάνεις. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Θα σε βοηθήσει όμως να αποκτήσεις συνείδηση στο όνειρό σου και να συγκεντρώνεσαι στη χαλάρωση του σώματος όταν δοκιμάζεις αστρική προβολή. Προσωπικά, προσπαθώ να πετυχαίνω αστρική προβολή μέσω συνειδητού ονειρέματος. Είτε απομακρύνοντας τις προβολές του υποσυνείδητου στο όνειρο ,είτε ξυπνώντας στο κρεβάτι και πετυχαίνοντας αστρική προβολή στην φάση αυτή όπου το σώμα είναι τελείως χαλάρο. Βρίσκω αυτές τις μεθόδους πιο εύκολες. Ίσως βοηθήσουν και εσένα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Συνήθως τότε τα χρώματα γίνονται πιο ζωντανά, βλέπω σε πρώτο πρόσωπο (και όχι σε τρίτο) και μπορώ να εστιάσω στο παραμικρό. Είναι μία διαφορετική εμπειρία από αυτή του ονείρου κυρίως γιατί είναι πιο ζωντανή. Ίσως να κάνω λάθος αλλά ορισμένες φορές φαίνεται να βρίσκομαι κατευθείαν στο αστρικό χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Βρίσκομαι δηλαδή σε μέρη (πολλές φορές γύρω από το σπίτι μου) χωρίς καμία προβολή από το μυαλό μου και έχω τα παραπάνω συμπτώματα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι ανάγκη να διώξω τις προβολές του υποσυνείδητου γιατί δεν υπάρχουν από την αρχή! |
Παράθεση:
Χρειάζεται να διατηρείς την συγκέντρωσή σου αλλά με έναν ήρεμο τρόπο, χωρίς να βάζεις ένταση στο νου. |
Eίναι πραγματικά κάτι δύσκολο......η πρώτη εμπειρια μου ηταν μολις χτες!!!! Εβλεπα στο ονειρο μου (σε πρωτο πρωσοπο) οτι ημουν καπου με εναν φιλο μου και περπαταγαμε συνεχεια προς μια κατευθυνση και δεν φταναμε ποτε, στην πραγματικοτητα δεν τον εχω δει ποτε και οταν ξυπνησα βροισκομουν στην σκαλα .....ξαπλωμενος
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:17. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.