Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   UFO – Εξωγήινοι – Διαστημική (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Νήμα καταγραφής θεάσεων ΑΤΙΑ (UFOs) στην Ελλάδα (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2579)

Candela 04-12-07 21:46

Συγνωμη, στον Πειραια (στον Ρεντη -πιο συγκεκριμενα) φαινεται η οχι;;; και απο που φαινεται (προς τα που μαλλον :rolleyes: ) ???

aspirin 05-12-07 10:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από asteras
Γεια σου aspirin.Κάτι τέτοιο έχω δει κι εγώ στην Ηλιούπολη 2 ή 3 φορές.Αλλά κι εμένα μου φάνηκε για δέσμη φωτός από κάποιον προβολέα...

Μπορεί ένας προβολέας να είναι τόσο δυνατός που να φωτίζει πολύ έντονα τα σύννεφα? Αν το έχεις δεί τότε πάω πάσο. Πάντως εγώ πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.Και μάλιστα δε διέκρινα τη δέσμη φωτός που θα έπρεπε να είναι ορατή, εφόσον πρόκειται για τόσο έντονο φώς.

mauve 08-01-08 20:43

Πρόσφατη εμπειρία παρατήρησης UFO!!

Καλησπέρα σας!
Πήρα και γω την απόφαση να γραφτώ ως μέλος έτσι ώστε να εκφράσω κ γω την εμπειρία μου σε άτομα που δεν θα γελάσουν μόλις την ακούσουν. Πριν από λίγες μέρες (3 μέρες μετά τα Χριστούγεννα), αποφάσισα να πάω βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με δύο φίλες μου. Ήταν αρκετά αργά, περίπου 7 παρά δέκα το πρωί (ακόμα νύχτα έξω),κινούμασταν προς Σούνιο, και ενώ ήμασταν σταματημένες στο φανάρι, αποφασίσαμε να στρίψουμε δεξιά σ'ένα δρομάκι που θα μας έβγαζε στην παραλία. Αφού προχωρήσαμε λίγο, σταματήσαμε εκεί στην παραλία και σβήσαμε την μηχανή. Αμέσως, αστειυόμενη λόγω της ερημιάς εκεί πέρα είπα ''Καλά, εδώ μας βιάζουνε, και λέμε και ευχαριστώ!''...Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την φράση μου και ακούω την φίλη μου να λέει έντρομη ''Τί είναι αυτό;;;!''...Αστραπιαία η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι μάλλον θέλει να μας πειράξει. Αλλά γύρισα αμέσως το κεφάλι μου δεξιά και κοίταξα έξω απ'το παράθυρο...Αυτό που είδαμε (λίγο πιο πέρα, περίπου στα 500 μέτρα)ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος ο οποίος ήταν υπερβολικά χαμηλά στο έδαφος, ας πούμε γύρω στα 250 μέτρα ψηλά, και τον βλέπαμε να πηγαίνει προς τα κάτω, δηλαδή σαν να πήγαινε για προσγείωση. Ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι ήταν ιπτάμενος δίσκος, είχε κάποια κίτρινα φώτα γύρω γύρω και ένα κόκκινο από κάτω. Να τονίσω ότι πήγαινε αρκετά αργά (το όλο σκηνικό κράτησε γύρω στα 2-3 λεπτά) καθώς επίσης δεν έκανε καθόλου θόρυβο.Μα καθόλου. Για να καταλάβετε πόσο ξεκάθαρο ήταν,αρχίσαμε να φωνάζουμε καθότι είχαμε τρομάξει πάρα πολύ! Εγώ ήμουν έτοιμη να δακρύσω (καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν ένα απλό περίεργο φωτάκι, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν UFO)από το ξάφνιασμα και φώναζα στην φίλη μου να βάλει μπρος για να φύγουμε.Αφού σχεδόν αμέσως βγήκαμε στον κεντρικό δρόμο, και το βλέπαμε ακόμη πέρα στα λοφάκια (υπόψην εκεί δεν είναι τελείως ερημιά, έχει πολλά φώτα καθώς και σπίτια,ταβέρνες, κ.τ.λ)το είδαμε ξαφνικά να στέκεται ακίνητο πολύ κοντά στον λόφο αλλά επειδή είχε δέντρα μπροστά δεν μπορούσαμε πια να το δούμε και έτσι το χάσαμε. Παρ'ότι είχε έναν πάραδρομο που ίσως μας οδηγούσε κοντά του δεν θέλαμε να πλησιάσουμε... ίσα ίσα! (Παρά τα παρακάλια της μιας φίλης μου που ήθελε να πάμε όσο πιο κοντά του γινόταν).
Έτσι λοιπόν φύγαμε. Θέλω να σας ξεκαθαρίσω οτι προσπαθήσαμε να το δούμε και πιο ψύχραιμα το θέμα, μήπως ήταν κάτι άλλο..Αλλά καταλήξαμε ότι σίγουρα ήταν ιπτάμενος δίσκος και πέρα από την τρομάρα που πήραμε, νιώθουμε και πολύ τυχερές που είδαμε κάτι τέτοιο και από τόσο κοντά! Ευτυχώς ήμασταν και οι 3 μαζί (δεν είμασταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάτι τέτοιο) και είμαστε σίγουρες ότι το είδαμε και δε θα το ξεχάσουμε ποτέ..

Αν θέλετε κάντε τα σχολιά σας ή πείτε μου κάποια παρόμοια εμπειρία που είχατε.

Ευχαριστώ!!

aspirin 09-01-08 09:15

Είστε πολύ τυχερές και κακώς φοβηθήκατε. Αλλά ένα κινητό με κάμερα δεν είχατε? Κρίμα ρε γμτ.

mauve 09-01-08 12:52

Είχαμε αλλά σίγουρα δεν θα φαινόταν, τα κινητά δεν κάνουν κ τόσο καλή δουλειά! Για το μόνο που μετανοιώνω, είναι ότι, παραλίγο να έχω κανονική κάμερα εκείνη την ημέρα μαζί μου!!!

Απέριττος 12-01-08 21:30

Εμφάνιση ΑΤΙΑ στην περιοχή της Κερατέας...

Αγαπητοί φίλοι σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή απόψε το βράδυ (12.01.2008), στην θαλάσσια περιοχή της Κερατέας παρατηρήθηκε ένα γιγάντιο ιπτάμενο αντικείμενο. Ο άνθρωπος ο οποίος το αντιλήφθηκε το παρακολουθούσε για αρκετή ώρα με κυάλια.
Το αντικείμενο αυτό υπολογίστηκε ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλο και εξέπεμπε φώτα απο περίπου επτά τεράστιους προβολείς και επάνω του υπήρχαν και πάρα πολλά άλλα μικρά περιφερειακά φωτάκια.
Προς το παρόν δεν έχω περισσότερη πληροφόρηση διότι το περιστατικό μου τα ανέφερε ο αδελφός του παρατηρητή, τον οποίο τον πήρε τηλέφωνο και του δήλωσε το συμβάν επειδή ξέρει ότι ασχολείται με αυτά τα θέματα.
Ο λόγος που ανεβάζω το θέμα αυτό είναι μήπως και έχουμε και άλλον αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος θα μας επιβεβαιώσει την εμφάνιση ούτως ώστε η πληροφορία να διασταυρωθεί και ενδεχομένως να έχουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν...
Φιλικά...

aspirin 12-01-08 23:02

Μήπως πήγαινε στην εκπομπήτ του Χαρδαβέλλα που έχει σήμερα για τα Ούφο? Πέρα από την πλάκα, αν το έχει δεί κανείς, ας το επιβεβαιώσει. Πάντως στο Σούνιο και στην ευρύτερη περιοχή έχω άκουσει πολλές αναφορές για θέαση ούφο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως ο ναός του Ποσειδώνα, έχει πολύ ενεργεία.

lone_gunman 13-01-08 14:28

Όταν λες τεράστιο εννοείς μεγέθους μητρικού σκάφους ή κάτι πιο μικρό?Ευχαριστώ

Απέριττος 13-01-08 22:09

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.. ναι απο την δήλωση του ανθρώπου προκύπτει ότι αυτό που εθεάθη είχε το μέγεθος αυτού που χαρακτηρίζουμε ως μητρικό σκάφος. Όσο για την ευρύτερη περιοχή πράγματι έχουν αναφερθεί κατά καιρούς πάρα πολλές θεάσεις κυρίως στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου - Καμάριζας...

neterer 14-01-08 11:36

ΑΤΙΑ στην περιοχη του βοτανικου

Γεια σας ειναι η πρωτη φορα που κανω post εδω.
πριν απο μια εβδομαδα, καπου γυρω στις 7/1/2008 ενας φίλος μου ο οποιος μαλιστα είναι πολύ σκεπτικιστής και δεν ασχολειτε με αυτά, είδε στην περιοχή περιπου του βοτανικού ένα μεγάλο αντικείμενο περίπου στο μισό μέγεθος μιας πινακίδας της εθνικής οδου, να είναι ακίνητο στον ουρανό σε απόσταση περίπου 200 μέτρα μπροστα και 100 προς τα πάνω, χωρίς όμως να ειναι σίγουρος για την ακριβή απόσταση.Ηταν σαν ένας μεγάλος γαλάζιος δίσκος,πολύ αχνό γαλάζιο.Αρχικά ήταν ακίνητα για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά ξαφνικά αρχισε να κάνει πολύ αποτομες μετατοπίσεις και εξαφανίστικε. Δεν εδωσε βάση αρχικά αν και ηταν πολύ περιεργο, όμως καθώς προχώρισε περιπου 1 χιλιόμετρο με το αμάξι το ξαναείδε μπροστά του ακίνιτο και ξαναέκανε πολύ μεγαλες και απότομες μετατοπίσεις και ξαναεξαφανίστικε. Μου το περιέγραψε οτι ήταν ακριβώς σαν τα βίντεο που δείχνουν κατα καιρούς. Οι μετατοπίσεις ήταν πολύ εξωπραγματικές, και επίσεις όταν γίνονταν το σχήμα του ελλιπτικού δίσκου παραμορφονόταν ελαφφρός. Μου είπε οτι το είδαν και κάποιοι άλλοι οδηγοί. Εχει ακούσει κανείς τίποτα? Ηταν πολυ μεγάλο και πολύ χαμηλά για να πέρασε απαρατήρητο

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:08.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.