![]() |
Όχι καλά κάνεις και παρεμβαίνεις.
Ένα τμήμα της χώρας λένε βρίσκεται στην Ασία και το άλλο στην Αφρική γιαυτό και το συνδύασα, συνορεύει δηλαδή. Μπορείς να το ψάξεις αν θέλεις βέβαια και να διαβάσεις μέχρι και στο wiki, για τον ΟΗΕ και την Δυτική Αφρική. |
Παράθεση:
|
Έχεις να πεις κάτι άλλο φίλη μου, εκτός από το να διαφωνείς ή να συμφωνείς μαζί μου, κανείς δεν παρατήρησε την αναφορά μου στην Ασία εκτός από εσένα.
07-05-14, 18:59 Παράθεση:
Παράθεση:
|
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλες μου θα σας παρακαλούσα να μην κάνουμε προσωπικές αντεγκλήσεις και να εστιαστούμε στο θέμα μας. Πάντως αυτό που θα πρέπει να καταθέσω για το θέμα είναι μια εικόνα για το που βρίσκετε η ΝΙΓΗΡΊΑ http://www.eikona.info/images/310316...3423_thumb.gif Αυτό που αναφέρεις φίλη Ιέρεια πως είναι πιθανόν ο ανθρώπινος πόνος να επηρεάζει αρνητικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.... Ευχαριστώ. |
Να σημειωσω με την σειρα μου οτι δεν ηθελα στο παραμικρό να θίξω την φιλη Ιερεια ουτε μου αρεσει να διορθωνω τους αλλους, μια γενική παρατηρηση εκανα.
Τωρα, απο εκει και περα, δεν γνωριζω εαν καποιος επιτηδες προκαλει τα ατυχηματα ομως λενε πως μια συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση. Εκεινο παντως που με εντυπωσιαζει ειναι το γεγονος πως τα ατυχηματα αυτα λαμβανουν χωρα σε χωρες με μεγαλο πληθυσμό και μεταξυ μας ως επι το πλειστον οι χωρες αυτες ειναι οι ασιατικές. Βεβαια υπαρχουν περιπτωσεις που κανουν ''καραμπάμ'' που λενε. Ολοι γνωριζουμε την μυστηριωδη εξαφανιση του Μποιιγκ των Μαλαισιανων αερογραμμων. Ολοι αναρωτιομαστε πως ειναι δυνατον με την τεχνολογια που διαθετουμε σημερα να μην μπορουμε να βρουμε εστω ενα στοιχειο. Ισως ξεφευγω απο το θέμα ομως, αυτο εχει ξανασυμβει! Οπως ειδα σε ενα ντοκυμανταίρ του Οτε tv το 1950 μια πτηση με πολλους επιβατες κατέπεσεσε στην λιμνη Μίτσιγκαν μια απο αυτες τις μεγαλες λιμνες που υπαρχουν αναμεσα στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Η πτηση αυτη δεν ανευρεθει ποτέ, ουτε πτωματα, ουτε τα μαυρα κουτιά ουτε συντριμμια, τιποτε! Και δεν μιλαμε για τον αχανή νοτιο Ινδικό μιλαμε για λιμνη, μεγαλη μεν αλλα παντως λιμνη! Στις οχθες της δημιουργηθηκε μονο ενα κενοτάφιο, ενα μνημειο, προς μνημη των θυματων. Ειναι το επονομαζομενο και The mystery of Flight 2501 Απο εκει και περα να τονισω σχετικα με τα υπολοιπα ατυχηματα πως εαν δεν με απατα η μνημη μου μετα τα αεροπορικα ξεκινησε ενα οργιο καταρρευσης ορυχειων στην Ασια με πρωτο ενα της Κινας και ακολουθησε εκεινο της Τουρκιας. |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Mirella_S το να νευριάσει κάποιος και μάλιστα μέσα στα όρια της ευπρέπειας δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα κατά την γνώμη μου... Φίλη Mirella_S αυτό που με προβληματίζει είναι η πύκνωση των δυστυχημάτων. Θέλω να σε παρακαλέσω να μου αναφέρεις πότε έγιναν οι καταρρεύσεις των ορυχείων και πού ώστε να φτιάξω έναν κατάλογο με όλα αυτά... Ευχαριστώ. |
Παράθεση:
Κινα, Αυγουστος του 2012 Σεπτεμβριος 2012 Μαρτιος του 2013 Ρωσια (Σιβηρια) Ιανουαριος του 2013 Τουρκια Μαιος του 2014 Εκεινο που με τρομαζει προσωπικα ειναι και η πυκνωση των ατυχηματων οπως λες αλλα και ο μαζικός θανατος ανθρωπων. Εχουμε πλεον φτασει στο σημειο να ανοιγουμε την τηλεοραση και να ακουμε δεκάδες ανθρωποι να χανουν καθημερινα την ζωη τους σε ατυχηματα, φυσικες καταστροφες κλπ και θα ελεγε κανεις πως μας εχει γινει καθημερινοτητα, ρουτινα, πως εχουμε συνηθισει και μαθει να ζουμε με αυτο! |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Βλέπω τους δυό τελευταίους μήνες ένα καταιγισμό επιθέσεων σε γυναίκες με διάφορους τρόπους.... Βιασμοί "τουλάχιστον αυτούς που μαθαίνουμε" λιθοβολισμοί ακόμα και μετά τον βιασμό κρέμασαν ανήλικες... Λιθοβολισμός γυναίκας επειδή παντρεύτηκε και έγινε χριστιανή.... Βέβαια δεν ξεχνάμε που έκλεψαν μαθήτριες για να τις πουλήσουν και βέβαια για δικαιολογία έχουν πως οι γυναίκες δεν πρέπει να μορφώνονται.... Δήθεν κάποιοι έλεγαν πως θα τις ελευθερώσουν αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν έκαναν.... Το καταθέτω αυτό ακόμα μια φορά έχουμε ένα μαζεμένο πλήθος γεγονότων κακοποίησης γυναικών σε Ισλαμικά κράτη... Βέβαια κάποιος θα μου πεί πως δεν είναι πρωτοφανές και να συμβαίνει αυτό σε ισλαμικά Κράτη συμφωνώ με αυτό αλλά απλά υπάρχει πλήθος ταυτόσημων γεγονότων αυτήν την περίοδο.. Ευχαριστώ. |
Να σημειώσω με την σειρα μου πως ως επι το πλειστον τα ισλαμικα κρατη ειναι τριτοκοσμικά.
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.