Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   14/10/08!!! (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4431)

shadow 09-10-08 14:08

το τι διαβασα δεν λεγεται !

"μεσω channeling λαμβάνουν τα μηνύματα δεν νομίζω οτι ειναι όλοι τρελοι" :p
"Ακόμα και οι προϊστορικοί άνθρωποι που ούτε καν ανεπτυγμένο εγκέφαλο δεν είχαν " (!!! :confused: !!!!)
"για την ύπαρξη εξωγήινων οντοτήτων στον πλανήτη Γη, τον τρόπο που κινούνται , τα έργα τους ,
τις πράξεις τους και την επικοινωνία με το ανθρώπινο είδος" :eek:

ποσο γραφικα ακουγονται ολα αυτα....
ειναι πολυ κριμα ανθρωποι με ενδιαφερον και παθος για την αναζητηση να αναλωνονται σε θεωριες myass χωρις κριτικο πνευμα πανω απο ολα για αυτα που τους πασαρουν και να μην διαβαζουν καν λιγη ιστορια .
Φιλαρακια σας ταιζουν ξαναζεσταμενη σουπα.Το εργο ειναι του '32

http://www.youtube.com/watch?v=egudvdwtDIg

τοτε ειχε προκαλεσει πανικο στα λεγομενα "αμερικανακια" .76 χρονια μετα
πουλαει ακομα γιατι ο κοσμος ξεχνα.
Ποια ειναι αυτη η σουπερτελεια αξιοπιστη πηγη που ελαβε το μηνημα και το μεταδωσε ?
ασχοληθηκε κανεις ? οχι

"Ελπίζω κι εύχομαι η μεταφυσική αναζήτηση και η εναλλακτική σκέψη να μην περιορίζονται σε θέματα όπως αυτό. Η παραπάνω φράση μου δεν αποτελεί μομφή προς εκείνον που δημιούργησε το θέμα σε αυτό εδώ το φόρουμ αλλά σε εκείνους που το εμπνεύστηκαν αυτό το χιλιομασημένο πια κλισέ. Αντί επί τρεις σελίδες να συζητάμε τις ανοησίες, δεν το τοποθετούμε καλύτερα το ζήτημα στο παγκόσμιο πρόβλημα της πλάνης, αυταπάτης και θυμαπάτης που μας δέρνει; Αν μη τι άλλο θα ασχοληθούμε με κάτι πραγματικά σοβαρό από τη μία και δεν θα πάρουμε μέρος στη γελοιοποίηση της ουφολογίας από την άλλη."

ευγε Μιχαλακι.τα σεβη μου

shadow 09-10-08 14:34

υπαρχει και η κατωθι ιστιοσελιδα (που λεει και ο φιλος μου ο Δημητρακης)

για εγκυρη ενημερωση !!!! (μετα την espresso)

www.weeklyworldnews.com

Radzoor 13-10-08 16:34

Θα έδινα τα πάντα έστω μια στο εκατομμύριο να γινόταν αυτό. Δεν θα ήθελα τίποτα άλλο από το να δω τα πρόσωπα τον ανθρώπων που κοροϊδεύουν κάτι να αλλάζουν από το χαμόγελο κοροϊδίας σε έκφραση τρόμου. Η χαρά που θα αποκτούσα θα ήταν απεριόριστη και έτσι θα γελούσα και εγώ με αυτούς κοροϊδεύοντας τους και δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε αυτούς να γευτούν λίγο από τον χαρακτήρα τους σε όλο του το μεγαλείο. Φυσικά δεν αναφέρομαι στους αγαπητούς συνομιλητές μας που προσπαθούν να δώσουν μια νότα χαράς και γέλιου σε αυτό το θέμα με τα ευχάριστα σχόλια τους, αλλα μιλάω για ανθρώπους που αρνούνται την ύπαρξη ζωής εκτος από του πλανήτη μας με αποτέλεσμα τα μυαλά τους να έχουν κολλήσει son μεσαίωνα. Λίγες ώρες μας χωρίζουνε από αυτό και είμαι 99,9% σίγουρος ότι δεν θα συμβεί τίποτα. Όμως θα ήθελα να δω ένα δημόσιο γιαούρτωμα αυτόν που βγάλανε την φάρσα στο internet. Ελπίζω αυτή η φάρσα ελπίζω να περάσει αναίμακτα διότι τέτοιου είδους πληροφορίες φέρνουν τον κόσμο σε πανικό με αποτέλεσμα κάποιοι να φτάνουν ακόμα και σε αυτοκτονία στον φόβο και μονο αυτού που θα συμβεί. Μην ξεχνάμε την αυτοκτονία της νεαρής κοπέλας διότι πίστεψε ότι θα καταστραφεί ο κόσμος μέσο του πειράματος του CERN. :eek:

Daughter of God 13-10-08 17:05

Πως?????????

Τι? Τωρα το ακουω πρωτη φορα, αυτοκτονησε κοπελα για το πειραμα? Ρε παμε καλα, εντελως γιδια εχουμε καταντησει?

Το γεγονος για το πειραμα με απασχολουσε πολυ, και εχοντας μεγαλη τυχη σε αυτο, γνωρισα φυσικο απο το Πανεπιστημιο Πατρων που ανηκαν στην ομαδα του CERN με την ελληνικη αποστολη, και μου εξηγησε ακριβως τι θα επακολουθουσε...τιποτα το ανησυχιτικο για τον υπολοιπο κοσμο, και οσο για τις μαυρες τρυπες που τρομοκρατουσαν τον κοσμο απο τις ειδησεις, στην πραγματικοτητα θα ηταν κατι τοσο μικρο, που απλα αναφερθηκε καθαρα σαν αποτελεσμα του πειραματος, αποκλειστικα και μονο μεσα στο σωληνα-κατασκευασμα που θα γινει το πειραμα, και οχι για να εκφοβησουν καποιους και να τους προετοιμασουν για την αλλη ζωη. Την συνεχεια ελπιζω να την ξερετε καποιοι, για ποιο λογο δεν εγινε το πειραμα.....

:D λογω οτι ελληνες χακερ μπηκαν στο συστημα, καταριπτωντας τα υψηλα συστηματα ασφαλειας τους, με εντελως ειρηνικη διαθεση, απλα να τους αποδειξουν οτι ειναι ευαλωτο το συστημα, δευτεροι και καταιδρωμενοι μπηκαν οι Αμερικανοι χακερς... το πειραμα ακυρωθηκε προσωρινα για να διορθωσουν τα ελαττωματα.

Μην νομιζεται ομως οτι αυτο το πειραμα με βρισκει συμφωνη... πιστευω οτι ειναι περιττα χρηματα, και καλα για το "καλο της ανθρωποτητας" ενω την ιδια στιγμη θα μπορουσαν οντως να βοηθησουν την ανθρωποτητα με αλλα μεσα..

Ενιγουει...

Επισης φιλε Radzoor δεν ειρωνευομαστε την υπαρξη εξωγηινης ζωης, αλλα την συγκεκριμενη φαρσα, που ενδεχομενως σκαρφιστικε η συγκεκριμενη τυπισσα για να προβαλει τον εαυτο της... αυτα...

(τι κανει ο ανθρωπος για λιγα λεπτα δημιοσιοτητας ειναι απιστευτο!) :confused:

Radzoor 13-10-08 17:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Daughter of God
Τι? Τωρα το ακουω πρωτη φορα, αυτοκτονησε κοπελα για το πειραμα? Ρε παμε καλα, εντελως γιδια εχουμε καταντησει?

Το γεγονος για το πειραμα με απασχολουσε πολυ, και εχοντας μεγαλη τυχη σε αυτο, γνωρισα φυσικο απο το Πανεπιστημιο Πατρων που ανηκαν στην ομαδα του CERN με την ελληνικη αποστολη, και μου εξηγησε ακριβως τι θα επακολουθουσε...τιποτα το ανησυχιτικο για τον υπολοιπο κοσμο, και οσο για τις μαυρες τρυπες που τρομοκρατουσαν τον κοσμο απο τις ειδησεις, στην πραγματικοτητα θα ηταν κατι τοσο μικρο, που απλα αναφερθηκε καθαρα σαν αποτελεσμα του πειραματος, αποκλειστικα και μονο μεσα στο σωληνα-κατασκευασμα που θα γινει το πειραμα, και οχι για να εκφοβησουν καποιους και να τους προετοιμασουν για την αλλη ζωη. Την συνεχεια ελπιζω να την ξερετε καποιοι, για ποιο λογο δεν εγινε το πειραμα.....

:D λογω οτι ελληνες χακερ μπηκαν στο συστημα, καταριπτωντας τα υψηλα συστηματα ασφαλειας τους, με εντελως ειρηνικη διαθεση, απλα να τους αποδειξουν οτι ειναι ευαλωτο το συστημα, δευτεροι και καταιδρωμενοι μπηκαν οι Αμερικανοι χακερς... το πειραμα ακυρωθηκε προσωρινα για να διορθωσουν τα ελαττωματα.

Μην νομιζεται ομως οτι αυτο το πειραμα με βρισκει συμφωνη... πιστευω οτι ειναι περιττα χρηματα, και καλα για το "καλο της ανθρωποτητας" ενω την ιδια στιγμη θα μπορουσαν οντως να βοηθησουν την ανθρωποτητα με αλλα μεσα..

Ενιγουει...

Επισης φιλε Radzoor δεν ειρωνευομαστε την υπαρξη εξωγηινης ζωης, αλλα την συγκεκριμενη φαρσα, που ενδεχομενως σκαρφιστικε η συγκεκριμενη τυπισσα για να προβαλει τον εαυτο της... αυτα...

(τι κανει ο ανθρωπος για λιγα λεπτα δημιοσιοτητας ειναι απιστευτο!) :confused:

Πραγματικά και εγώ όταν το έμαθα λυπήθηκα αφάνταστα όχι μονο για την ζωή που χάθηκε αλλα και γιατί κατάλαβα το στάδιο που βρισκόμαστε σαν ανθρωπότητα. Να αυτοκτονούμε στον φόβο του θανάτου τους. Η πηγή απ ότιη οποια πληροφορήθηκα το γεγονός είναι αυτή http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/7609631.stm

Και τέλος δεν είπα για εσάς κάθε άλλο το διευκρίνισα πως μιλάω για αυτούς που κοροϊδεύουν την πιθανότητα ύπαρξης άλλης ζωής στο σύμπαν.

κωνσταντινα 13-10-08 20:13

Παντως και εγω συμφωνω με τον φιλο RADZOOR θα ηθελα παρα πολυ σε περιπτωση που συμβει αυτο το γεγονος(που το βλεπω λιγο δυσκολο... :( ) να δω αντιδρασεις......... :D

13-10-08 20:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από AVATARGR
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Δυστυχώς ειχαμε το 1999 μετα το 2000 μετα την καταστροφη των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ το 2004 στην Ελλάδα με μεγαλες καταστροφές...

Το 2012 και τωρα το 14-10-2008...

Τι άλλο θα ακούσουμε ?????????

Ελεος ποιά.....

Ευχαριστώ.

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε μου Radzoor με την παραπάνω αναφορά μου που έκανα ΜΟΝΟ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ και μονο....

Η Κωμωδία που παίζεται με τις διάφορες ημερομηνίες είναι κάτι παραπάνω
απο προφανείς.....
Πιστεύω πως όλοι οι φίλοι που αναφέραμε όλα αυτά σκοπο είχαμε να μην
υπάρξουν άλλοι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ που αυτοι παιζουν με τις διάφορες
ημερομηνίες...

Ευχαριστώ.
ΥΓ. Φίλη κωνσταντίνα ας περιμένουμε μεχρι άυριο το βράδυ.....
Όλοι μας πιστεύω που μαζευτίκαμε σε αυτον το τόπο της αναζήτησης
αναζητητές είμαστε........

Viktor_Belenko 14-10-08 08:47

Καλημέρα...

Το παραθέτω... χωρίς σχόλια:

Παράθεση:

2 εκατομμύρια $$$ στοίχημα ότι έρχονται εξωγήινοι
χτές | 13:41

Σαν να μην ήταν αρκετή η οικονομική κρίση, το πρακτορείο στοιχημάτων William Hill αναφέρει ότι ένας άντρας από το Wiltshire θα παραλάβει από το πρακτορείο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $ 2 εκατομμυρίων, εάν η πρόβλεψή του για μαζική εμφάνιση ΑΤΙΑ την επόμενη εβδομάδα επαληθευτεί.

http://img.pathfinder.gr/Pathfinder/...61/8129961.jpg

Ο Lawrence Tout στοιχημάτισε $ 2.000 με απόδοση 1000/1 ότι ο George Bush ή ο Gordon Brown θα επιβεβαιώσουν επισήμως στις 14 Οκτωβρίου την εμφάνιση ΑΤΙΑ.

«Το στοίχημα του κυρίου Tout είναι το μεγαλύτερο που έχει πονταριστεί ποτέ για ΑΤΙΑ, αλλά δεν φαίνεται να είναι ο μόνος που πιστεύει ότι θα μας επισκεφτούν εξωγήινοι την επόμενη εβδομάδα. Εάν κάτι τέτοιο γίνει, τότε θα πρέπει να καταβάλουμε το ποσό των $ 2 εκατομμυρίων στον κύριο Tout,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του πρακτορείου, Graham Sharpe.

Δεκάδες επιστήμονες, που ασχολούνται με τα ΑΤΙΑ, έχουν ορίσει την 14η Οκτωβρίου ως την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί μαζική εμφάνιση διαστημοπλοίων στην ατμόσφαιρα της Γης, και τα οποία θα παραμείνουν για τουλάχιστον δύο ημέρες. Άνθρωποι, που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν με εξωγήινους, δηλώνουν ότι σκοπός των εξωγήινων είναι να αποδείξουν στους ανθρώπους ότι έχουν αδέρφια εκτός της Γης, που είναι ακριβώς όπως αυτοί, βάζοντας τέλος στη θρησκευτική, ιστορική και επιστημονική χειραγώγηση των ανθρώπων από της επίγειες κυβερνήσεις, που μετρά πάνω από 2.000 χρόνια.
Πηγή.

Φιλικά.

PUCK 14-10-08 09:33

Με το που ένιωσα τον σεισμό στις 5 το πρωί σκέφτηκα : "ΝΑΙ !!! ήρθαν και μάλιστα με εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή !!!!"

Τινάχτηκα από το κρεβάτι, έβαλα μια φόρμα (τόσο δρόμο έκαναν οι άνθρωπες, μην τους υποδεχτώ με σωβρακοφανέλα) κι έφυγα σφαίρα στην ταράτσα.
Ψάχνω από δω, ψάχνω από κει, τζίφος. Εν τω μεταξύ, είχε και μετασεισμούς. Λέω, "δεν μπορεί, κάπου εδώ θα ναι. Τρίτο συννεφάκι δεξιά, ίσως; ".

Μην τα πολυλογώ, ξανάπεσα για ύπνο απογοητευμένος. Όταν σηκώθηκα μετά, άκουσα για σεισμό με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο έξω από το Μαντούδι στην Εύβοια.

Μπίνγκο !!!!!!!!!!!!!!! Δεν ήταν UFO, ήταν USO !!!! Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού ήρθε !!!!!!!!!

Τώρα, ψάχνω το ιερό τρίγωνο Όλυμπος-Μαντούδι-Αθήνα για ευνόητους λόγους, που αφορούν τους μυημένους στα περί Ομάδας Ε-Αρπαγής 144000 Αγίων-Green Lantern.
H επικοινωνία και η τελική μύηση θα γίνει μέσω φορητού υπολογιστή.

Οι έχοντες τα ώτα της ψυχής ανοιχτά, Γρηγορείτε.

+ Ευλόγησον +

14-10-08 09:36

Φίλοι μου καλημέρα σας.

Φίλε μου Viktor_Belenko και άλλες φορές στο παρελθόν έχουν γίνει κάποιες
μαζικές εμφανίσεις ΑΤΙΑ σε αρκετές χώρες....

Πιστεύω πως σε αυτό το θέμα δεν συζητάμε για παρόμοιες εμφανίσεις αλλά για
μια μεγάλη η μάλλον τεράστια σε πλήθος εμφάνιση απο ΑΤΙΑ...

Τώρα πως γίνεται (αυτό που αναφέρει το άρθρο)...
<< Δεκάδες επιστήμονες, που ασχολούνται με τα ΑΤΙΑ, έχουν ορίσει την 14η
Οκτωβρίου ως την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί μαζική εμφάνιση
διαστημοπλοίων στην ατμόσφαιρα της Γης, και τα οποία θα παραμείνουν για
τουλάχιστον δύο ημέρες.>>

Γιατί δεν βγήκαν κάποιοι απο τους "επιστήμονες" αυτους που όρισαν την
14-10-2008 να μας ενημερώσουν??

Ευχαριστώ.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:49.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.