![]() |
Για άλλη μια φορά σας έχω τα καλύτερα!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Αγαπητοί συνφορουμίτες καλημέρα.
Λίγες στιγμές έμειναν μέχρι τη Συντέλεια και, μερικές από αυτές, θέλω να τις μοιραστώ, έστω και διαδικτυακά, μαζί σας, παρέα με μία εξαιρετική μπύρα. http://4.bp.blogspot.com/-5DYBkRmggA...porter_300.jpg Δεν σας αποχαιρετώ καθώς θεωρώ πως όλοι εμείς οι θιασώτες του Μεταφυσικού, αποτελούμε μία ιδιότυπη ομάδα η οποία θα ξανασυναντηθεί στην ¶λλη Μεριά. Ισχύει για εμάς το motto των Αμερικανών μισθοφόρων : "mercenaries never die, they just go to hell to regroup". http://www.outinstyle.com/Merchant2/...RCO-6631_d.jpg όπου : hell, βάλτε κάτι καλύτερο. :) Happy last hours to everyone :) Ozzy Osbourne - See You On The Other Side Υστερόγραφο : Αν οι προσευχές του Puck (της αφεντομουτσουνάρας μου, δηλαδή) προς τον Έλληνα θεό του κρίθινου οίνου Διόνυσο, και του συνφορουμίτη Vakryle προς τον Σκανδιναβό θεό του ζύθου Ægir, πιάσουν τόπο και τούτη η Γης που την πατούμε συνεχίσει να υπάρχει με εμάς επάνω (για να ξέρετε και σε ποιους, θεούς και θνητούς, θα πρέπει να πείτε ένα "ευχαριστώ"), ραντεβού στις 22-12-2012 σ' αυτό το νήμα για να γιορτάσουμε με φίνα γαλλική σαμπάνια την ... πνευματική μας αφύπνιση. Cheers - A votre sante - Prost - Cin cin - Salud - Skål - Slainte - στην υγειά μας. |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Χθες το βράδυ είδα μια εκπομπή "ΑΝΊΧΝΕΥΣΕΙΣ" που πιστεύω πως ήταν μια όαση μέσα στις αρλουμπολογίες περί του 2012 στην ΕΤ3... Καλεσμένοι οι κκ Γραμματικάκης και Ξυραδάκης όπου και αναφερόντουσαν για το επικείμενο τέλος του Πλανήτη μας... Ο γλαφυρός αλλά συνάμα και μεστός επιστημονικός λόγος τους ήταν "ένα μάθημα ΓΙΑ ΠΟΛΟΎΣ γνώστες και ειδικούς περί του 2012"... Η αναφορά άρχισε για τον πολιτισμό των Μάγια και για το ημερολόγιό τους που έχουν συνολικά 5 διαφορετικά ημερολόγια... Αναφέρθηκαν διεξοδικά για την αλλαγή των πόλων για τον Νιμπίρου για την ευθυγράμμιση των πλανητών και την ευθυγράμμιση με τον κέντρο του Γαλαξία.... Με πολύ ευγενικό τρόπο και οι δυό είπαν πως όλα είναι μυθεύματα.... Έδωσαν και για τις τρεις περιπτώσεις τις απαραίτητες εξηγήσεις... Αυτό που με κάνει να απορώ (θεωρητικά πάντα) γιατί σε όλες αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές δεν καλούσαν αυτούς τους κυρίους αλλά παρουσίαζαν κάποιους που καθομολογία ήταν όχι μόνο άσχετοι αλλά και επικίνδυνοι με αυτά που έλεγαν... Ευχαριστώ. |
Καλησπέρα. Μα AVATARGR αν καλούσαν στα " μεγάλα" κανάλια που όλα τα μετρούν με τα μηχανάκια της κάθε AGB, δεν θα είχαν νούμερα υψηλής τηλεθέασης, ενώ με τον κάθε λογής μελλοντολόγο- καταστροφολόγο - ουφολόγο γεμίζουν τα μαγαζάκια και ας πουλάνε ψεύδη ανυπότατα ,τα νούμερα που όλοι εμείς πληρώνουμε για να μας φλομώνουν!!....
|
Γαμώ την ατυχία μου!
1 Συνημμένο(α)
Δε θα εισπράξω λεφτά από την ασφάλεια ζωής, απ' ότι φαίνεται!
|
που κανουμε παραπονα????
περιμενα μια καταστροφη σημερα κ δεν ηρθε!!!!! |
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλοι μου η καταστροφή του 2012 έγινε...... Ναι ναι ξέρετε τι καταστροφή έπαθαν οι έμποροι του φόβου ???????? ¶ντε να βρουν μια άλλη ημερομηνία καταστροφής να εμπορευθούν... Αλλά το κυριότερο είναι με τι πρόσωπο θα βγούν ?????? Έστω και ένας δεν θα βγεί να πεί πως έκανα λάθος ??????? Ελπίζω έστω και ένας να βγεί...... Αλλά ας έλθω και στα καθ' ημάς... Θα αναφέρω έναν στοίχο απο το ποίημα που Καβάφη οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ... — Γιατί νΆ αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία κΆ η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που εγίναν). Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κΆ η πλατέες, κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι; Γιατί ενύχτωσε κΆ οι βάρβαροι δεν ήλθαν. Και μερικοί έφθασαν απΆ τα σύνορα, και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν. __ Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. Τι θα κάνουμε λοιπόν ????? (όπου βάρβαροι βάλτε καταστροφή του 2012) Ευχαριστώ. |
|
Παράθεση:
Και βλέπω το εξής εκπληκτικό Παράθεση:
|
Πως σας φάνηκε η καταστροφή του κόσμου; Καλή; :D
Παράθεση:
Μην περιμένεις πολλά... Σε ένα άλλο φόρουμ τα ρίχνουμε κανονικά σε έναν - να τον πω απατεώνα; - που μας είχε πρίξει εδώ και ένα χρόνο. Δεν καταλαβαίνει όμως πράμα: το έχει γυρίσει στην τρελίτσα και συνεχίζει ακάθεκτος!!! Το ίδιο προφανώς θα κάνουν και οι υπόλοιποι. Πριν από λίγο καιρό δεν είχαμε την περίπτωση του γιώργη σε αυτό εδώ το φόρουμ; Παράθεση:
Απλό θέμα: ορίζουμε ξανά μία ημερομηνία για το μέλλον για να τσιμπήσουν και πάλι τα κορόϊδα... Οι Ιεχωβάδες, μου φαίνεται, δεν λένε για τον Απρίλιο; Ε κοντή γιορτή... Για άλλη μία φορά θα γελάμε στα μούτρα τους... Κανονικά έπρεπε τώρα να γίνουν μηνύσεις σε περιοδικά, συγγραφείς, κανάλια και ραδιόφωνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για δημιουργία πανικού και για περίπου άλλες 5 παραβάσεις του ποινικού μας κώδικα... Αλλά όπως πάντα δεν θα παρέμβει κανένας και οι απατεώνες θα συνεχίσουν τα παραμύθια τους!!! . |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.