Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Προσωπικές Εμπειρίες (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   μαγεια...επειγον (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=6956)

locos 15-03-12 19:33

μαγεια...επειγον

γεια σε ολους!παρακαλω αν ξερει καποιος κατι γι αυτο που θα πω ας μου απαντησει!!σημερα εμαθα κατι το οποιο μου ξανανοιξε μια τεραστια παλια πληγη απο ενα γεγονος που καθορισε τη ζωη μου οταν πριν απο 23 χρονια που ημουν 5 ετων εχασα 2 δικους μου ανθρωπους σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα.κ μου ειπε μια θεια μου οτι μετα απο αυτο ειχαν βρει ενα αυγο αδειο(!!)μεσα στο σπιτι μας.μου ειπε οτι το εψαξε κ καταλαβε οτι ηταν απο μαγια καποιου(ο οποιος μαλιστα απεβιωσε προσφατα)που ειχε συμφερον να γινει κακο.ειναι τραγικη ιστορια,ειμαι συγκλονισμενος κ πρεπει οπωσδηποτε να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο.τοτε κανονικα επρεπε να ημουν κ εγω σε αυτο το ατυχημα κ κατα συμπτωση κατι ετυχε 10 λεπτα πριν περιπου!να σημειωσω οτι το αυγο το θυμαμαι αμυδρα,ξεθαφτηκε απο τη μνημη μου υστερα απο καιρο αλλα δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος.βεβαια καμια υποψια δεν ειχα οτι μπορει να επαιξε σκηνικο με μαγεια...παρακαλω οποιον ξερει οτιδηποτε με μαγεια με αυγα κ τετοια να απαντησει η' αν ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω γι αυτο!!ειναι παρα πολυ σημαντικο να μαθω!εγω παντως πιστευω οτι γινονται τετοια αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα να μαθω για τετοια πραγματα κ ουτε θελω να μαθω τιποτα αλλο περα απο αυτο που ρωτησα!σας ευχαριστω

rados 15-03-12 21:20

Να ξεκινήσω με μια παροιμία.
Αν ο Θεός άκουγε τις καρακάξες θα ψοφάγανε όλα τα γαϊδούρια.

Στους χίλιους που προσπαθούν να κάνουν μάγια, την δυνατότητα να κάνει έχει ίσως ο ένας. Και αυτός δεν χρειάζεται αυγά, ούτε σαπουνια, ούτε πράσινα άλογα.
Οι επίδοξοι μάγοι που φαντάζονται ότι με κανένα αυγό θα επιρεάσουν τους άλλους είναι απλά ηλίθιοι. Το iq τους είναι μικρότερο από το νούμερο παπούστι που φοράνε και οι αγελάδες συγριτικά τέρατα εφυήας.

Δυστυχώς πολλοί εύπιστοι φαντάζονται επίσης ότι αυτοί που προσπαθούν να κάνουν μάγια, είναι και σε θέση να κάνουν.
Η μεγαλύτερη επιτυχία του επίδοξου αυγομάγου είναι να οικονομήσει ο ίδιος ένα γερό πονοκέφαλο.

Μπορεί όμως να σε επιρεάσει αυτή η χαζομάρα αρνητικά?
Βεβαίως όχι γιατί σου έκαναν μάγια, αλλά γιατί πείστηκες ότι κάτι σου έκαναν, έστω και αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο αρκεί για να χάσεις την ησυχία σου. Κοίτα πως δουλεύει η μηχανή.

Θα ψάχνεσαι και θα περιμένεις προβλήματα, και σε ένα βαθμό η ανησχιά σου μπορεί και να τα δημιουργεί. Και μια και όλο και κάτι κακό μας σημβαίνει κάποια μέρα, όταν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, θα αυξηθούν οι υποψίες σου ότι είσαι μαγεμένος. Θα τρέξεις να βρεις βοήθεια, σε κάνα παπά ή σε κανένα μάγο, και επειδή οι πιθανότητές να πέσεις σε αγιογδύτες ή κομπογιανίτες είναι εξαιρετικά μεγάλη, μπορεί να σε ξεζουμίσουν ή θα σε τρελάνουν.
Αυτοί ειναι οι υπαρκτοί κύνδινοι και όχι τα αυγουλάκια.

Πέτα λοιπόν τα αυγά στα σκουπιδια ή κάντα ομελέτα αν είναι φρέσκα. Τώρα που το λέω έχω κάτι αυγά και πατάτες. Θα είναι μαγεία για το βραδυνό....

Αυτοί που ίσως έχουν μια στάλα δύναμη, δεν την ξοδεύουν για πλάκα, ούτε σπέρνουν δεξιά και αριστερά "μπουχούρια". Σε αντίθεση με τους παντελώς ανίκανους, που χρησιμοποιούν ότι χαζομάρα διάβασαν ή άκουσαν, και που αν τους πετύχαινε καμιά επίκληση θα χαίζονταν πάνω τους.

Viper 16-03-12 06:01

Ioco, θα συμφωνήσω με τον rados και θα σου πω και κάτι ακόμα. Η απώλεια της οικογένειάς σου με έναν σοκαριστικά απότομο τρόπο δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει <<μαλακά >>,αλλά θεωρώ πως το τελευταίο πράγμα από το οποίο θα έπρεπε να πιαστείς για να εξορθολογίσεις αυτό το χαμό, είναι το άδειο αυγο. Υπάρχουν άνθρωποι σε τούτο τον κ΄οσμο που περνουν μύρια βάσανα αλλά δεν σκέφτηκαν πως έπεσαν θύματα μαγείας. Μην ταλαντευτείς ούτε στιγμή μέσα σου γι αυτό. Ο άνθρωπος έχει τόσο μεγάλη δύναμη μέσα του που μπορεί να κατορθώσει πολλά. Ο φόβος και η ημιμάθεια από την άλλη μπορούν πολύ εύκολα να <<ρίξουν>> κάποιον σε άλλους δρόμους... Εξάλλου πάντα να έχεις στο νου σου πως ΄οποιος σκάβει το λάκο του άλλου , σε αυτή τη ζωή πέφτει ο ίδιος μέσα, αργά ή γρήγορα. Και η φόρα με την οποία θα πέσει θα τον χώσει πιο βαθιά. Κοίτα μπροστά , όχι πίσω, ζήσε τη ζωή σου αναζητώντας την χαρά , την ομορφιά και την αγάπη , κάθε εμπόδιο δες το σαν ευκαιρία να ψάξεις λίγο καλύτερα κάποια πράγματα ,σαν ένα σκαλοπάτι που θα σε φέρει πιο κοντά στ να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος. Και θυμήσου πως ζούμε μόνο μια φορά γι αυτό μην σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου σε τέτοια......

locos 16-03-12 10:31

locos

ευχαριστω κ τους 2 σας για το χρονο κ τις απαντησεις σας!η αληθεια ειναι οτι αν εβλεπα το ιδιο θεμα απο αλλον χρηστη πανω κατω στο ιδιο στυλ θα απαντουσα!!σωστα φιλος λες οτι οσο ψαχνεις για προβληματα,προβληματα θα βρισκεις!μπορω να ερθω στη θεση σας....αλλα ελατε λιγο στη δικη μου!θα κανω αλλη μια αποκαλυψη να σας βοηθησω να καταλαβετε τη σοβαροτητα του θεματος!οι ανθρωποι που εχασα ηταν η μονακριβη κανονικη μου αδερφη κ η γιαγια μου που τοτε ηταν η "θετη"μητερα μου αφου οι γονεις μου ειχαν χωρισει.....κ αυτος που φαινεται να εκανε τη λαδια ηταν η προσφατη γυναικα του πατερα μου με τη μανα της(γνωστη στη τοπικη κοινωνια για μαγια κ τετοια η οποια εφυγε προσφατα απο τη ζωη).υπενθυμιζω οτι κ εγω επρεπε να ημουν στο ατυχημα κ κατα τυχη 10 λεπτα πριν με πηρε μια θεια μου που περνουσε με το ποδηλατο για να με βολταρει!τα υπολοιπα χρονια μου σημαδευτηκαν απο το κυνηγι της γυναικας του πατερα μου,ειχε γινει εχθρος μου κ εφιαλτης μου!πλεον μεγαλωσα κ ολα περασανε!πλεον τα ειχα αφησει ολα πισω κ αγαπουσα ολους τους ανθρωπους μου κ ας μου ειχαν κανει νδιαφορα πραγματα στη ζωη μου.το μονο που θελω ειναι να μαθω αν ισχυει αυτο!τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο!ας μαθω κ ας το θαψω κ αυτο στη ψυχη μου για παντα

rados 16-03-12 17:50

Το αν κάποιος ήθελε να κάνει κακό, δεν μπορώ να στο βεβαιώσω.
Αλλά και πάλι για θάνατο, δύσκολο το βλέπω να το θέλει.
Για το αν κάποιος έκανε κακό, σύμφωνα με όσα λές, ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω.

Άμα ψάξεις σε σπίτια όλο και κάτι περίεργο θα βρεις.
Μήν νομίζεις οτι είσαι ο μόνος που είχε τέτοιες υποψίες. Ανάλογες υποψίες για μάγια υπήρξαν και σε αρκετές περιπτώσεις στο συγκενικό μου περιβάλλον.
Οπότε κάτι ξέρω και εγώ από την αγωνία σου, και πολλοί πολλοί άλλοι, που μπήκαν σε τέτοια τρυπάκια. Δόξα το Θεό, υπάρχουν πάντα καλοθελητάδες, που θα αποδόσουν μυστηριακές υπερφυσικές δυνάμεις του κακού στο κάθε τι. Συχνά φοράνε και ράσο.

Αλλά τι να κάνουμε, αν υπάρχουν και δυο-τρεις σε όλη την Ελλάδα, που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, (και πάρα πολλούς σου βάζω) σιγά μην έπεσες στην περίπτωση.
Αυτοί που ίσως μπορούν να κάνουν κάτι, ξέρουν και κάτι στοιχειώδες (σύμφωνα με τις πληροφορίες ενός φίλου μου του επαγγέλματος,). Ότι κακό κάνουν θα το πληρώσουν με πόνο. Οπότε αποφεύγουν ως ο διάλος το λιβάνι, να κάνουν κάτι τόσο ακραίο, ακόμα και να μπορούν.
Αν τους πληρώσει κανένα βλήμα για να φάνε κανένα ανθρωπάκο, του δίνουν πέντε μπουχούρια και του διαβάζουν πέντε μπουρδολογίες, άντε και μερικά μαύρα κεριά αναμένα, άντε και κανένα θυμιατό να τον ζαβλακώσουν και του τα μασάνε χωρίς έλεος και χωρίς τύψεις, τέτοιο γομάρι που είναι. Χωρίς βέβαια να κάνουν και απολύτως τίποτα. Σιγά μην ρισκάρουν.

Και στο τέλος τέλος, όποιος έχει δύναμη, θα πρέπει να έχει και την ελάχιστη νοημοσύνη να μην ανοίγει τα συρτάρια με μπαλτά, υπάρχουν και κλειδιά. Ήτοι και να ήταν τόσο κάθαρμα και να είχε τις δυνάμεις, η κυράτσα δεν χρειάζονταν να ξαποστείλει στους ανθρώπους στον άλλο κόσμο, για να ξεμπερδέψει από δάφτους. Υπήρχαν σίγουρα πιο εύκολοι και κυρίως ακίνδυνοι τρόποι, για την ίδια.

Η κάθε κυράτσα που της έκαστε να φτιάξει λίγη φήμη για μεταφυσικές ικανότητες, φροντίζει να την αυγατίζει, με αυγά, με μισόλογα, με κατάρες, ματζούνια της κακιάς ώρας, αυτοεκπληρούμενες προφητείες, καλικατζούρες σε χαρτιά που το παίζουν μαγικά σύμβολα και ψάρεμα των αφελών της περιοχής.
Εδώ και να μην το θέλεις, βγάζεις όνομα. Έχει τύχει να ακούσω ότι έχω υπερφυσικές ικανότητες, που ούτε στο όνειρό μου δεν αξίωσα, απλά και μόνο γιατί ασχολιέμαι με μεταφυσικά θέματα.

Τα αυγά ξέχασέ τα, είναι για ομελέτα και για πολιτικούς.
Ούτε δεσιμετάκι σε κουτσή χελώνα δεν κάνεις τόσο εύκολα.

fantasy 16-03-12 19:19

Διάβασε το νήμα μου κι όμως μετά απ' αυτά ακόμη ζω. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πεθαίνει τη στιγμή που του ορίζει το πεπρωμένο του. Αν πέθαναν ήταν επειδή ήρθε η ώρα τους. Αν προϋπήρξαν μάγια είναι καθαρά συμπτωματικό. Αν ήταν τυχερό να ζήσουν θα ήταν στο νοσοκομείο. Για να πεθάνουν ήταν το γραμμένο τους και θα πρέπει να το δεχτείς. Τα μάγια δεν πετυχαίνουν πάντα. Πετυχαίνουν να σου αφαιρέσουν τη δύναμη, να σε κάνουν άτονο και μαλθακό, αλλά ποτέ δεν σου στερούν τη ζωή. Να σου κάνουν κακό μπορούν, αλλά όχι να σε ακοτώσουν. Όσα συνέβησαν για μένα ήταν μια καθαρή σύμπτωση φίλε μου.

Litsa 16-03-12 19:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από locos (Μήνυμα 94310)
γεια σε ολους!... μετα απο αυτο ειχαν βρει ενα αυγο αδειο(!!)μεσα στο σπιτι μας...καμια υποψια δεν ειχα οτι μπορει να επαιξε σκηνικο με μαγεια...

Γειά, εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το άδειο αυγό.

Επίσης, να πω την αμαρτία μου, υποψιάζομαι την ... ναι ναι.
όπως καταλαβαίνεις δεν τολμώ ούτε να το πω, πάντως κάποιο
ρόλο πρέπει να έχει παίξει.

fantasy 17-03-12 12:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Litsa (Μήνυμα 94387)
Γειά, εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το άδειο αυγό.

Εγώ κατάλαβα ότι μάλλον εννοεί αυγό χωρίς το περιεχόμενο του. Εννοεί τα τσόφλια. Αυτό εννοείς;

locos 18-03-12 09:11

locos

το επιμαχο αυγο το θυμηθηκα κ εγω κ ας ημουν 5-6 ετων!ηταν ενα κανονικο αυγο κοτας αλλα αδειο,χωρις περιεχομενο κ με το τσοφλι του αθικτο!οσο παει παντως εγω συνεχιζω να πιστευω οτι καποιος εκανε μαγια...κ αυτο επειδη ολο κ μου ερχονται καποιες λεπτομερειες απο την μνημη μου οι οποιες οχι πως αποδεικνυουν κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον το ενδεικνυουν!ειναι ιστορια μεγαλη παιδια.....θα αποκαλυψω αλλη μια λεπτομερεια!το δυστυχημα εγινε σε εθνικη οδο οταν η γιαγια μου κ η αδερφη μου περιμεναν στο πεζοδρομιο να περασουν απεναντι!τοτε ενα αμαξι ξεφυγε της πορειας του κ επεσε πανω τους!!ηταν τυχαιο ναι.....τυχαιο το οτι ο οδηγος εχασε τον ελεγχο κ απο ολα τα σημεια που θα μπορουσε να πεσει το αμαξι επεσε στο μοναδικο που υπηρχαν ανθρωποι....τυχαιο κ το οτι ο οδηγος δεν καταλαβε καν τι εγινε,υποστηριξε οτι σαν να εφυγε μονο του το αμαξι....τυχαιο το οτι πεθαναν απο ειδικα τραυματα ,πχ η αδερφη μου θα ζουσε γιατι δεν ειχε τραυματα σοβαρα παρα μονο μετα τη συγκρουση εκτιναχτηκε καποια μετρα παραπερα κ πεθανε επειδη χτυπησε το σβερκο στο κρασπεδο κ σπασανε οι αδενες...τυχαιο το οτι κ εγω δεν ημουν εκει....τυχαια το εμαθα κιολας το σκηνικο με τα μαγια....ολα τυχαια φιλοι μου.....ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις σας!περιμενω κ αλλες!καλη σας μερα!

ΙΑΝΕΙΡΑ 18-03-12 10:26

Σκέψου λογικά. Εάν τα μάγια που έκανε η θετή μητέρα σου μπορούσαν να προκαλέσουν θανατηφόρα ατυχήματα, ασθένειες, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς...., πιστεύεις ότι θα είχες κατορθώσει να επιβιώσει;

Litsa 18-03-12 15:57

aυτό με το αυγό, δε το καταλαβαίνω λέμε,
άδειο και ολόκληρο χωρίς να έχει σπάσει...
είναι το συγκλονιστικότερο σκέλος της ιστορίας

Vakryle 18-03-12 20:06

Παράθεση:

οσο παει παντως εγω συνεχιζω να πιστευω οτι καποιος εκανε μαγια...
Με 50Ε στα λύνω εχέμυθα και χωρίς γραφειοκρατεία. Είμαι ο καλύτερος στο είδος μου, μπορώ να σου πω και το μέλλον με 5Ε παραπάνω. Επειδή είσαι γραμμένος και στο metafysiko.gr έχω έκπτωση 2%. Αν μου φέρεις και ένα φίλο σου, η έκπτωση αυξάνεται στο 4%.

Παράθεση:

Θα τρέξεις να βρεις βοήθεια, σε κάνα παπά ή σε κανένα μάγο, και επειδή οι πιθανότητές να πέσεις σε αγιογδύτες ή κομπογιανίτες είναι εξαιρετικά μεγάλη, μπορεί να σε ξεζουμίσουν ή θα σε τρελάνουν.
Τώρα, με προσβάλλεις!
Πάντως, locos, πέρα από την πλάκα μην μπαίνεις στο παιχνίδι της μαγείας και των μαγικών σφαιρών, γιατί είναι κρίμα να δίνεις τα χρήματά σου εν καιρώ οικονομικής κρίσης σε καιροσκόπους.

Παράθεση:

το δυστυχημα εγινε σε εθνικη οδο οταν η γιαγια μου κ η αδερφη μου περιμεναν στο πεζοδρομιο να περασουν απεναντι!τοτε ενα αμαξι ξεφυγε της πορειας του κ επεσε πανω τους
Καλά, πλάκα κάνεις;
Και αναρωτιέσαι αν ήταν τυχαίο ή όχι;
Να αναρωτιώσουν αν η γιαγιά σου και η αδερφή σου ήταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ήρθε ένα άμαξι εκεί πάνω, όχι στο πεζοδρόμιο .... της εθνικής οδού!

Παράθεση:

τυχαιο κ το οτι ο οδηγος δεν καταλαβε καν τι εγινε,υποστηριξε οτι σαν να εφυγε μονο του το αμαξι
Αν εσύ οδηγούσες και για τον α ή β λόγο σκότωνες κάποια άτομα, τι θα έλεγες; Ότι το ήθελες; Εννοείται ότι θα έλεγες ότι δεν ξέρεις πως έγινε και πως λυπάσαι και όλα τα συναφή.

Παράθεση:

τυχαιο το οτι πεθαναν απο ειδικα τραυματα ,πχ η αδερφη μου θα ζουσε γιατι δεν ειχε τραυματα σοβαρα παρα μονο μετα τη συγκρουση εκτιναχτηκε καποια μετρα παραπερα κ πεθανε επειδη χτυπησε το σβερκο στο κρασπεδο κ σπασανε οι αδενες
Τώρα μιλάς σοβαρά;
2 πιθανότητες υπάρχουν. Ή να πεθάνει ακαριαία, ή να πεθάνει από αιμοραγία λίγο πιο μετά. Που είναι το παράλογο και αναρωτιέσαι;

Παράθεση:

ολα τυχαια φιλοι μου
Εγώ νομίζω ότι το τραγικοποιείς επίτηδες για να βρεις μία δικαιολογία για να εκλογικεύσεις και να υποστηρίξεις περισσότερο το θέμα της μαγείας. Θεωρώ ότι είναι πολύ σκληρό και άδικο και δύσκολο να χάνεις από ένα τροχαίο 2 αγαπημένα σου πρόσωπα και λογικό είναι να ρίχνεις ευθύνες παντού, γιατί έτσι νιώθεις. Αλλά το να φτάσεις σε σημείο να αναλύεις ένα ένα τα περιστατικά και να θεωρείς ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία, τότε θέλεις να πείσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό, ότι επρόκειτω για μεταφυσική δραστηριότητα.

Παράθεση:

το επιμαχο αυγο το θυμηθηκα κ εγω κ ας ημουν 5-6 ετων!
Στηρίζεις όλη σου τη κοσμοθεωρία σε ένα γεγονός με ένα κούφιο αυγό που στο είπε η θεία σου όταν ήσουν νήπιο και εσύ όταν ήσουν 5 ετών το είδες και τώρα στα 25φεύγα το ξαναθυμήθηκες....

Με όλη τη καλή διάθεση, ένα έχω να σου πω. Σύνελθε!

Viper 18-03-12 20:56

Loco, πιστέυω πως πως πίσω και πέρα από τα συμβάντα αυτά κρύβεται και κάτι άλλο. Είναι μια μύχια δική σου εναγώνια αναζήτηση. Το θέμα σου δεν είναι τα μάγια ,γιατί και να διαπιστώσεις πως κάτι τέτοιο υφίσταται δεν μπορείς να αναιρέσεις ότι συνέβη. Ήδη ψάχνεις μια επιβεβαίωση στην δική σου αυτοεκπληρούμενη προφητεία και δυσκολεύεσαι να δεχτείς και μια άλλη άποψη του προβλήματος. Ακομα και αν κάποιος με νοσηρό μυαλό θέλησε να κάνει κακό στους ανθρώπους σου ,τι μπορεις να κάνεις ώστε να <<αποδώσεις>> δικαιοσύνη; Θα καταφύγεις σε τυχάρπαστα αρπακτικά που εμπορεύονται την ανθρώπινη θλίψη και τον πόνο για εκδίκηση, θα προσπαθήσεις να <<συγχωρήσεις>> , θα βρεις το κουράγιο να οργανώσεις τη ζωή σου ή θα πισωγυρίζεις συναισθηματικά σε κάθε φάση της ζωής σου που θα νιώθεις ευάλωτος; Μπορεις να επιλέξεις τι θέλεις να πιστέψεις.Το θέμα είναι τελικά τι θα πράξεις μόνος σου και σε τι θα αλλάξει την ζωή σου η πράξη σου αυτή.

locos 19-03-12 01:16

locos

φιλε-η μου VIPER.....ποιος σου ειπε οτι δεν χωνεψα οτι εγινε?το εγραψα καπου?ως πριν λιγες μερες ηξερα κ απλα αναρωτηθηκα.οτι ψαχνω εκδικηση?που το ειδες???
φιλε-η μου VAKRYLE....μηπως εισαι δικηγορος στο επαγγελμα?πολλη επιχειρηματικοτητα βρε βλεπω με μεγαλο μενος για διαψευσεις.....κ αφου εισαι τοσο εξυπνος ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι το να περασω εγω τις μνημες κ τις αγωνιες μου στο πληκτρολογιο κ να τις παρεις στο κεφαλι σου οπως τις νιωθω ειναι κομματακι δυσκολο?πηρες 2-3 φρασεις μου σαν παραθεση κ μου λες τι??ενταξει παντως?ξεφουσκωσες??ευχαριστω παντως για το χρονο σου.κ συγνωμη για την επιθετικοτητα αλλα ενιωσα....προκληση!
φιλε-η μου ΙΑΝΕΙΡΑ.......αυτο για τη μητρια ηταν μια σκεψη με καποια βαση παραπανω απο τις αλλες!ειπα σκεφτομαι οτι ισως εγιναν μαγια κ αν ναι μαλλον τα κανανε αυτες....κ γι αυτο γραφω εδω!για να μαθω αν μπορει να σταθει κατι τετοιο(να γινουν μαγια δηλαδη)κ μετα δικο μου θεμα να βρω(αν θελησω να το συνεχισω)ποιος το εκανε....αλλωστε που ξερεις εσυ τι σχεση ειχα αργοτερα με τη μητρια μου?απλα ενα μερος της ιστοριας μου ειπα,οχι ολη τη ζωη μου!
προς ολους τωρα.......η ερωτηση μου ηταν αν γινεται να γινουν μαγια με σκοπο το κακο καποιου κ αν γινεται αυτο με καποιο αυγο...ολη την υπολοιπη ιστορια την ειπα για να σας βοηθησω να καταλαβετε σφαιρικα τι συνεβη(παραδεχτειτε το,ολοι θα θελατε για να μπορειτε να με βοηθησετε ουσιαστικοτερα)κ οχι για να κριτικαρει ο καθενας οτι νομιζει....βεβαια ελευθερια λογου εχουμε(ντεμεκ που λενε κ σαλονικα)ο καθενας λεει οτι θελει.πασο,εγω φταιω που εκανα το δραμα μου ευκαιρια στον καθενα να πει....."κατι"(??)!!κ αληθεια λυπαμαι που εκανα ενα τοσο σημαντικο προσωπικο θεμα αντικειμενο του καθε "ψυχαναλυτη" εδω μεσα.
εχω δει πολλα παραξενα(μεταφυσικα?)στη ζωη μου αλλα σπανια ασχοληθηκα με αυτα.αυτο το λεω αν με νομισατε οτι ψαχνομαι να εξηγησω κατι στο μεταφυσικο.εως πριν 4-5 μερες αυτο που ηξερα ηταν οτι προκειται για ατυχημα κ ξαφνικα μου ειπαν ετσι κ ετσι κ ξαφνιαστηκα-παραξενευτηκα-αναρωτηθηκα-φοβηθηκα-στενοχωρηθηκα-γυρισα κ ξαναηρθα.....εσεις τι θα κανατε??κ σκεφτηκα οτι καλο ειναι να μπω ιντερνετ κ να προσπαθησω να βρω μια ακρη.πιστευω οτι εχω αρκετο μυαλο ρε παιδια να μη μου τα φανε παπαδες κ κομπογιαννιτες,ελεος!!οποιος ανθρωπος νομιζει οτι κατι ξερει να απαντησει στην συγκεκριμενη ερωτηση ας απαντησει.οι υπολοιποι ασχοληθειτε με εξωγηινους.εγω αν μαθω οτι ναι οντως εγινε αυτο δεν προκειται να πειραξω κανεναν ουτε κατι αλλο....να ξερω θελω μονο!κατι τελευταιο....ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!παρακαλω διαψευστε με.....πειτε μου οτι δεν γινεται τρελαρα μου να κανουν μαγια με αποτελεσμα το θανατο ανθρωπων κ να εχει σχεση καποιο αυγο....η' ναι ρε φιλε κατι τετοιο παιζει-με αυτο το τροπο-εχω ακουσει-ειδα κτλ...αλλιως οπως ειπα κ πριν ασχοληθειτε με εξωγηινους.

ΙΑΝΕΙΡΑ 19-03-12 10:15

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από locos (Μήνυμα 94336)
ανθρωποι που εχασα ηταν η μονακριβη κανονικη μου αδερφη κ η γιαγια μου που τοτε ηταν η "θετη"μητερα μου αφου οι γονεις μου ειχαν χωρισει.....κ αυτος που φαινεται να εκανε τη λαδια ηταν η προσφατη γυναικα του πατερα μου με τη μανα της(γνωστη στη τοπικη κοινωνια για μαγια κ τετοια η οποια εφυγε προσφατα απο τη ζωη).υπενθυμιζω οτι κ εγω επρεπε να ημουν στο ατυχημα κ κατα τυχη 10 λεπτα πριν με πηρε μια θεια μου που περνουσε με το ποδηλατο για να με βολταρει!τα υπολοιπα χρονια μου σημαδευτηκαν απο το κυνηγι της γυναικας του πατερα μου,ειχε γινει εχθρος μου κ εφιαλτης μου!

Όπως βλέπεις η αναφορά για το είδος της σχέσης με τη μητριά σου (την οποία ανέφερα στην απάντησή μου ως θετή μητέρα σου), έγινε από εσένα αποκλειστικά.

Γενικότερα, έχεις μια τάση να διαστρεβλώνεις τα όσα σου γράφουμε... Ξαναδιάβασε από την αρχή τη συζήτηση και θα διαπιστώσεις ότι παίρνεις τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου...

Κατά τ' άλλα, εδώ που οδηγήθηκε η συζήτηση, θα συμφωνήσω με τη Litsa ότι πρέπει να σταθούμε όλοι με προσοχή στο συγκλοντιστικότερο μέρος της ιστορίας, δηλαδή το ...αυγό! Υποψιάζομαι ότι ήταν από κότα λυράτη!!!

Vakryle 19-03-12 10:24

Παράθεση:

πριν 4-5 μερες αυτο που ηξερα ηταν οτι προκειται για ατυχημα κ ξαφνικα μου ειπαν ετσι κ ετσι κ ξαφνιαστηκα-παραξενευτηκα-αναρωτηθηκα-φοβηθηκα-στενοχωρηθηκα-γυρισα κ ξαναηρθα
Ποιος σου είπε τι, μωρέ;
Μία θεία σου, σου είπε ότι επρόκειτω για μάγια με κλούβιο αυγό κι εσύ μετά απ' αυτήν την "συνταρακτική" αποκάλυψη ξαφνιάστηκες, παραξενεύτηκες, αναρωτήθηκες, φοβήθηκες, στεναχωρήθηκες, γύρισες και ξαναήρθες, επειδή το ξαναθυμήθηκες στα 30 σου, όταν αυτό έγινε όταν ήσουν 5;

Παράθεση:

η ερωτηση μου ηταν αν γινεται να γινουν μαγια με σκοπο το κακο καποιου κ αν γινεται αυτο με καποιο αυγο
Εντάξει...
Στην ερώτησή σου η απάντηση είναι όχι!

locos 19-03-12 11:27

locos

βρε ΙΑΝΕΙΡΑ μου......εισαι κ μεγαλος ανθρωπος....δεν εμαθες ποτε να σεβεσαι??οκ,εχεις δικιο!τα διαστρεβλωνω εγω κ ολα τα περιεργα.σε παρακαλω μην ξαναπαντησεις,ανθρωποι ειμαστε κ μας την φερνει απο κατω αλλα κανεις δεν θελει να τον γελιοποιουν.
ο αλλος-η VALKYRE κατι επιασε κ τον ευχαριστω πολυ που μου λεει οτι δεν γινεται,να'σαι καλα.
βλεπω αρχισε κ δουλεμα τωρα ομως..........επειδη ειμαι νεος στο site,ξερει καποιος πως να κατεβασω το θεμα να μην εμφανιζεται ξανα?γιατι ξεφυγε η κατασταση κ λεμε για λυρατες κοτες πια.παρακαλω λιγος σεβασμος....

Viper 19-03-12 12:37

Ο μόνος λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω είναι για να σου ξεκαθαρίσω πως εφόσον μπαίνεις στην διαδικασία να διαβάζεις ότι γράφεται ως απάντηση, καλό θα ήταν να το διαβάζεις ορθά. Στο post δεν σου ανέφερα πουθενά τον όρο εκδίκηση ως πρακτική αλλά ως ρητορικό ερώτημα, όπως και τα άλλα δύο που ακολουθούσαν. Τώρα τι θες εσύ να κρατήσεις και πωςθα το εκλάβεις δικό σου θέμα. Καλή τύχη στην αναζήτησή σου...

rados 19-03-12 12:42

Παράθεση:

η ερωτηση μου ηταν αν γινεται να γινουν μαγια με σκοπο το κακο καποιου κ αν γινεται αυτο με καποιο αυγο
Αναδιατυπώνω την ερώτησή σου, ώστε να ταιριάζει με τα μέχρι τώρα λεγόμενά σου.
Αν γίνεται μάγια που είχαν στόχο τον θάνατο των συγκενικών και αγαπητών μου προσώπων, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα στο νήμα, να αποτέλεσαν την αιτια για τον θάνατό τους?

Η απάντηση είναι απλή, συγκεκριμένη και σου έχει δοθεί από το πρώτο μου τυλάχιστον ποστ. Νομίζω ότι γενικά υπάρχει συμφωνία πάνω σε αυτήν. Την επαναλαμβάνω μονολεκτικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όχι

---------------------

fantasy 19-03-12 13:30

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρόκειται για αυγό ερμητικά κλειστό χωρίς περιεχόμενο. Νομίζω ότι πρόκειται για γενετική ανωμαλία ή κάποιος ρούφηξε το περιεχόμενο με καλαμάκι. Δες, υπάρχει τρυπούλα; Αν κάνεις μια τρυπούλα μικρή με καρφίτσα και αδειάσεις το περιεχόμενο τότε έχεις αυτό το αποτέλεσμα.

Grayscull 21-03-12 01:40

locos διακρίνω μια παθητικότητα. Πιάσε την κόρη της μάγισσας και κάν' την να τα ξεράσει όλα είτε με το καλό είτε με το κακό.

Voel 21-03-12 12:13

Ευγε Grayscull με τις ιδεες σου.......ειναι που ειναι το κλημα στραβο, βαζε του εσυ ιδεες να αποστραβωσει :D

locos 21-03-12 12:44

locos

χα χα χα!!οχι φιλε μου μην ανησυχεις!δεν προκειται να κανω ποτε κατι κ ας ειναι αληθεια.σκοπος μου ειναι να μαθω κ να προφυλαξω την αληθεια!γιατι αν μαθευτει γενικα αυτο τοτε καποιοι θα παρουν το δρομο για τριπολη!ειδικα η μητερα μου δεν πρεπει να υποψιαστει(οχι να μαθει!)τιποτα!ειναι λεπτες ισορροπιες κ γι αυτο εκανα την ερωτηση εδω μεσα κ ανωνυμα.καποιοι εδω μεσα πιστεψαν οτι ειμαι κανενα παιδακι που δεν ξερει πως να φερθει.παντως ευχαριστω ολους για το χρονο σας να απαντησετε κ ας με στενοχωρησαν καποιοι.....να ειστε καλα!!

Ελευθέριος Παλιγγίνης 24-05-12 22:10

Το θέμα θα το καθαρίσεις, μόνον εάν γίνεις ο ίδιος ισχυρός μάγος, για να ελέγχεις εάν κάθε περίπτωση έχει ή δεν έχει "μαγική ατμόσφαιρα" και "μαγική φόρτιση", αλλιώς θα ταλανίζεσαι για πάντα στο Βασίλειο της Εικοτολογίας.

Αυτοί, λοιπόν, που σου έχουν βάλει τις υποψίες οτι "έγιναν μάγια", να σου πουν τον τρόπο που... το πιστοποίησαν, ώστε να το πιστοποιήσεις και εσύ.

Ή εάν δεν έχουν γίνει, να καταλήξεις τέλος πάντων σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

nikosxeng 09-07-12 01:05

σχετικο ασχετο..

βρηκα ενα αυγο αδειο, στην αχυρωνα,
δεν εχουμε κοτες εδω και δεκα χρονια,
τρυπημενο σε ενα σημειο
κι απο κει τρωνε μου πανε τα πουλια
το περιεχομενο.
ηταν πολυ λερωμενο, αλλα πληρες.
το επλυνα και το εβαλα σαν μπιμπελο.

υπαρχει περιπτωαη για κατι αλλο;

Valtoxionokota 09-07-12 16:52

Το αυγό συμβολίζει την ζωή και την γέννηση ή και την αναγέννηση. Το άδειο αυγό ίσως σημαίνει αφαίρεση της ζωής ή την απουσία της.

Προσωπικά δεν πιστέυω σε μαγικές δυνάμεις οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο σε κάτι.

Το ατύχημα που περιέγραψες πάντως δεν μου φένεται καθόλου περίεργο ή να έχει καποία ιδιεταιρότητα.
Οταν ήμουν γύρω στα 13-14 είχα πάνω από το κρεβάτι μου ένα μεγάλο ράφι κολλήμενο στο τοίχο και ήταν γεμάτο βιβλία. Θυμάμαι όταν γύρισα μια μέρα από το σχολείο το είδα διαλυμένο σε μία γωνία στο σαλόνι. Ρώτησα τη μητέρα μου τι έγινε και μου είπε ότι ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στο κρέβατι. Πιθανότατα να μου είχε σπάσει το κεφάλι.Φυσίκα ήμουν πολύ τυχερός που έλειπα αλλά αν δεν είχα πάει σχολείο και είχα αρρωστήσει ας πούμε τώρα θα είχα "φύγει" πολύ άδικα και θα ήμουν άτυχος. Θέλω να πω μην προσπαθείς να ερμηνεύσεις το γεγονός όπως εσύ θέλεις.

Iokasti 24-07-12 03:49

Αν η αληθινή ερώτηση σου είναι το αν κάποιος μπορεί να προκαλέσει το θάνατο χρησιμοποιώντας μάγια η απάντηση είναι ναι.
Αν σε ενδιαφέρει και το αν αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός αυγού που του αφαιρέθηκε το εσωτερικό, η απάντηση είναι πάλι ναι. Το συμβολικό τμήμα της εντύπωσης της επιθυμίας στον ασυνείδητο νου του Μάγου είναι πεδίο σχετικά... ελεύθερο . Ειδικά το αυγό, σου απαντήθηκε θαρρώ και πιο πάνω, ως σύμβολο της ζωής ενδεικνύεται για σχετικές τελετές.
Αν οπωσδήποτε θες τον φταίχτη και να ναι η δεύτερη γυναίκα του πατέρα σου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Σαφώς και η απάντηση υπάρχει αλλά δεν πιστεύω να βρεις κανέναν ταξιδιώτη που θα κάμει αυτό το ταξίδι στην Αακάσα για σένα. Αν τόσο καίγεσαι να φροντίσεις να το κάμεις εσύ, αλλά να σαι έτοιμος και να διαχειριστείς στη ζωή σου τις απαντήσεις που θα πάρεις.
Μέχρι τότε είσαι υποχρεωμένος να διαχειριστείς το ζήτημα του να μάθεις να ζεις με αμφιβολία και μέχρι να το καταφέρεις, να ζήσεις κι όσα διδακτικά απορρέουν από αυτό.
Το σημαντικότερο όμως όλων και είναι και ο λόγος που θέλησα να σου γράψω αν και ως απλή επισκέπτης διάβαζα την περίπτωση σου είναι τούτο:
Υπάρχει μόνον ένα αντίμαγο στην κάθε μαγεία, η άρνηση της.
Κι αυτή είναι και η αληθινή προστασία σου.
Αφού κατακτήσεις αυτό, θα ξανάρθεις εδώ και θα ξαναδιαβάσεις τα δυο ναι που αρχικά σου παράθεσα και τότε θα νοιώσεις την αληθινή υπόσταση τους. Μέχρι τότε αν δε σε ξαναδώ, αλαφροπάτητος ο δρόμος σου...γιατί ήδη μπήκες στο δρόμο. ;)

ονομα χρηστη 02-05-14 02:58

:confused:
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Litsa (Μήνυμα 94423)

....... δεν ... καταλαβα... αρκετα.. εως,, και καθολου,,, ηχα ,, καπηα.. γνωση.. για μαγια με αυγα,, αλλα δεν περιμενα.. πως,, τα αυγα.. θα καναν,,, παταγω,,, παιδια,, μια μικρη βοηθια,, μπας.. και σπαση,. ηδεζμη τον... ηχνων... δλδ... αν δεν τα πιστεβουμε.. δεν γινονται... και αν τα πισταιβουμε.. και τα λεμαι σε καπιους και εκηνει.. δεν πιστεβουν.. και κραζουν???!! εκη τι γινεται.. διναμονη..??? η φαση?!?

\#sorr. gia ta lathakia moy !

Infinity 03-05-14 12:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Litsa (Μήνυμα 94423)

Και ομως εκει ειναι το φανταζι της υποθεσης! Περα απο την πλακα το αυγο της κοτουλας πρωταγωνιστει Αιωνες στα ξορκια ξεπαστρεματος, σε αρκετες κουλτουρες.
Επειδη ομως ειμαστε δημιουργοι της πραγματικοτητας μας δυσκολευομαι να πιστεψω οτι χωρις την συγκαταθεση μας μπορει καποιος μεσω της μαγγανειας να μας βλαψει.

Καλως σας βρηκα παιδια!

The present moment is the key to unlock Everything!

Mirella_S 03-05-14 15:20

Δεν γνωριζω τι μπορει να συμβολιζει ενα αδειο αυγο.
Ειναι κατι που δεν το εχω ξανακουσει, καποιοι τρυπουν αυγα ωμα με σκοπο να τα ρουφηξουν για τις βιταμινες τους αλλα ενα ετσι αδειο κελυφος ουδολως θεωρειται προιον ή παραγωγο μαγειας ή μαγγανιας.
Εικαζεαι συνηθως πως τα μαγια γινονται με προσωπικο αντικειμενο του θυματος, με τριχες, με λάδια που τα διαβαζουν, με σαπουνια που τα καρφωνουν, κλπ.κλπ.
Υπαρχει ομως παντα και η περιπτωση της αυθυποβολης!
Δηλαδη, πετώ εγω στον κηπο του γειτονα μου που πιστευει ακραδαντα σε μαγια, μαγεια κλπ, εναν αδειο αναπτηρα φροντιζοντας να μαθει πως και καλα τον εχω διαβασει για να του κανω μάγια και πως ο αδειος αναπτηρας ειναι ''καταραμενος''.
Η πιστη του σε αυτα τα πραγματα θα τον κανει οντως να πιστευει πως ο,τι κακο και να του συμβαινει θα προερχεται απο τον ''μαγεμενο'' αναπτηρα που τελικα το μονο ''κακο'' που εφερε ηταν το να αδειασει και να ειναι αχρηστος για τον κατοχο του.

emerald 05-05-14 16:26

εγω θα σε συμβουλευα να πας σε εναν παπα να του πεις οτι σου εχει συμβει.

Ευσταθια 05-05-14 21:13

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πως λειτουργει η μαγεια :D , και φυσικα κανοντας την παραδοχη απο πριν οτι οι μαγικες τεχνικες ειναι αποτελεσματικες και βρισκονται περισσοτερο κοντα στο φασμα επιρροων υλικων πραγματων, παρα στο αντιστοιχο φασμα επιρροων των εσωτερικων δυναμεων αυθυποβολης.

Δηλαδη τι γινεται κοβωντας τριχες απο το υποψηφιο θυμα μαγειας;
Λεω τωρα εγω που δεν ξερω, ειναι δυνατον η αλλαγη της ιδιοσυχνοτητας λειτουργιας του μοριου του dna των τριχων, να επηρεασει την ιδιοσυχνοτητα λειτουργιας στο μοριο dna του συνολου του οργανισμου του θυματος; ή μηπως μεταλαξεις σε καποια στοιχεια της δομης των τριχων μπορουν να περασουν στην δομη του ενεργου dna του ζωντανου οργανισμου; η τελικα τιποτα απο ολα αυτα;

Ενταξει ξερω απο το πειραμα Ασπεκτ συσχετισμενων σωματιδιων (κοινης συχνοτητας) , κατα το οποιο οι αλλαγες στην συμπεριφορα του ενος σωματιδιου περναγαν ως αλλαγες ακαριαια και στο αλλο σωματιο ανεξαρτητα αποστασης του ενος σε σχεση με το αλλο, οτι αυτο ειναι δυνατο.

Εκει ομως ο συσχετισμος γινονταν μεσω λειζερ το οποιο αφου συντονιζε στην ιδια συχνοτητα τα δυο ανεξαρτητα σωματια, και απο την στιγμη που αυτα απομακρυνονταν, παρα την απομακρυνση λειτουργουσαν ως ενα κοινο σωματιο (με κοινη και συγχρονισμενη συμπεριφορα).

Με ποιον τροπο ο μαγος αλλαζει , αν αλλαζει την συχνοτητα του dna και τι ποσοτητες υλικου δειγματος απαιτουνται για να περασει ο συντονισμος δειγματος-οργανισμου, στον απομακρυσμενο ζωντανο οργανισμο ;

Μηπως συμβαινει κατι αλλο , μηπως η μαγεια ειναι ενα μεγαλο ψεμα;;;;:D

Mirella_S 06-05-14 09:41

Εικαζεται οτι:
Μαγεία οπως εμεις την αντιλαμβανομαστε γινεται σε καποιες χωρες της Καραιβικης π.χ. οπου παιρνοντας τριχες ή προσωπικα αντικειμενα του θυματος,κανουν καποια τελετη-επικληση σε καποια σκοτεινη αρνητικη οντοτητα, κατασκευαζουν κατοπιν μια κουκλα κερινη ή πάνινη που νομιζω οτι την ονομαζουν ''βούλτ'' και η οποια φερει μεσα της ή τις τριχες ή κομματι απο το προσωπικο αντικειμενο του υποψηφιου θυματος και κανοντας κακο στην συγκεκριμενη κερινη ή πανινη κουκλα (καψιμο, τρυπηματα με βελονες), το κακο αυτο, τον πονο δηλαδη, τον αισθανεται πανω του αυτοματως και το θύμα.
Στα δικα μας μέρη, στην Ελλαδα δηλαδη, η παραδοση θελει πέρα απο τα παραπανω υλικά, την μαγεια να απαιτει λαδι απο καντηλι του ταφου καποιου νεκρου, ή την παραδοσικακη κορδελλα με την οποια τυλιγαν το κεφαλι του νεκρου για να μην ανοιγει το στομα, σαπουνια διαβασμενα και καρφωμενα με καρφιά και πολλα αλλα.
Σημαντικο προιον για τους εξασκουντες την ''τεχνη'' της μαγειας θεωρειτε και ειναι πανακριβο σαν αποτελεσματικοτατο υλικο το μανόγαλο.
Το γαλα δηλαδη που προερχεται απο μητερα και κορη οταν ειναι και οι δυο λεχώνες, να εχουν δηλαδη γεννησει ταυτοχρονα.
Το ακριβό του εν λογω προιοντος ειναι γιατι προκειται για κατι εξαιρετικα σπάνιο.
Το σημαντικο για τους πραττοντες τα μαγια ειναι αυτα να μην μπορεσουν ποτέ να ανευρεθουν και να ''λυθουν'' απο ατομα που και παλι συμφωνα με την παραδοση μπορουν να ανιχνευσουν που εχουν κρυφτει τα μάγια και με μια καταλληλη τελετη να τα ''λυσουν'' απελευθερωνοντας ουσιαστικα το θυμα. Η τελετη αυτη εικαζεται πως γινεται στην θάλασσα και πως το υλικό το οποιο χρησιμοποιουσαν προς επιλυση της μαυρης τεχνης επρεπε να το περασουν 40 κυματα, εκφραση που χρησιμοποιειται και σημερα για καποιους λογους.
Για τον λογο αυτο οι καλά μπασμένοι στα κολπα αυτα φροντιζουν να θαψουν τα μαγια σε ταφους ιερωμενων, καλογηρων κλπ διοτι λένε οτι ποτέ δεν τους ανοιγουν για περισυλλογή των οστων.
Επειδη δε ενα απαραιτητο στοιχειο προς την εξασκηση της μαγειας θεωρειται και το χωμα απο νεκροταφειο παλαιοτερα εριχναν οι υπευθυνοι του κοιμητηριου αλάτι στο χωμα (για αυτο και η τελετη επιλυσης στην θαλασσα) το οποιο αποτελει υλικο που καταπολεμά και αποτρεπει την μαγεια.
Προσωπικα ΔΕΝ πιστευω στην μαγεια, πιστευω ομως στην κακή αρνητικη ενεργεια που μορει καποιος να εκπεμψει προς καποιον αλλον.

Ευσταθια 06-05-14 14:00

Ναι αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο το πραγμα, και παντα βεβαια υπο την προυποθεση οτι ολα αυτα εχουν καποια πρακτικη φυσικη βαση που εχει αποτελεσματα στα υλικα αντικειμενα.

Για παραδειγμα γιατι με το θαλασσινο νερο και με το αλατι γινεται λυσιμο; λυσιμο τινος πραγματος ; και με ποιον τροπο γινεται η επενδυση αυτης της ενεργειας-φορτισης στα υλικα στοιχεια απο τον μαγο;

Ξερω οτι το θαλασσινο νερο ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου εξαιτιας των αλατων που περιεχει χλωριο, νατριο, καλιο κτλ. Το αλατι ομως σε ξηρη μορφη μονο αν γινει διαλυμα με την βοηθεια του βροχινου νερου (το οποιο ειναι κακος αγωγος του ηλεκτρισμου) μπορει να αποκτισει τις ιδιοτητες του θαλασσινου νερου. ΄Η μηπως συμβαινει κατι αλλό;

Εχω αποριες...:D

Mirella_S 06-05-14 14:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Ευσταθια (Μήνυμα 108996)
Ναι αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο το πραγμα, και παντα βεβαια υπο την προυποθεση οτι ολα αυτα εχουν καποια πρακτικη φυσικη βαση που εχει αποτελεσματα στα υλικα αντικειμενα.

Για παραδειγμα γιατι με το θαλασσινο νερο και με το αλατι γινεται λυσιμο; λυσιμο τινος πραγματος ; και με ποιον τροπο γινεται η επενδυση αυτης της ενεργειας-φορτισης στα υλικα στοιχεια απο τον μαγο;

Ξερω οτι το θαλασσινο νερο ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου εξαιτιας των αλατων που περιεχει χλωριο, νατριο, καλιο κτλ. Το αλατι ομως σε ξηρη μορφη μονο αν γινει διαλυμα με την βοηθεια του βροχινου νερου (το οποιο ειναι κακος αγωγος του ηλεκτρισμου) μπορει να αποκτισει τις ιδιοτητες του θαλασσινου νερου. ΄Η μηπως συμβαινει κατι αλλό;

Εχω αποριες...:D

Ειλικρινα δεν το γνωριζω!
Να υποθεσω οτι το αλατι θεωρειται υλικο κατα της μαγειας επειδη πανω στην θαλασσα περπατησε ο Χριστος?
Επισης δεν γνωριζω εαν η επονομαζομενη θαλασσα της Γαλιλαιας πανω στην οποια λεγεται οτι περπατησε ειναι αλμυρη διοτι ουσιαστικα προκειται για λιμνη.
Φυσικα λιμνη ειναι και η Νεκρα θαλασσα αλλα εχει πολλη μεγαλη περιεκτικοτητα σε αλατι.
Παντως γενικα, οι κανοντες επικλησεις και σε δαιμονες τις κανουν μεσα σε εναν κυκλο απο αλατι που εχουν ριξει στο πατωμα για προστασια απο αυτους.
Αντιθετως εικαζεται πως οι δαιμονες λατρευουν κυριολεκτικα την ζαχαρη , η λαικη παραδοση θελει τους μαγους να ταιζουν με ζαχαρη μαυρες γατες για να προσελκυσουν τους δαιμονες.

Ευσταθια 06-05-14 17:55

Μαυρες γαααατες :eek: αχααααα :D

Ας κανουμε καποιες σκεψεις και μερικες εικασιες.

Ξερουμε οτι τα ζωα και ιδιαιτερα οι αγαπημενες μας γατες εχουν πολυ ισχυρη αντιληψη. Ενας απο τους λογους για τους οποιους η αντιληψη τους ειναι τοσο ισχυρη ειναι τα εξαιρετικα οξυμενα αισθητιρια οργανα τους. Τωρα ειδικα για τις μαυρες γατες ισως η επιλογη του χρωματος δεν ειναι μονοσημαντα απλη και ισως εχει κατι παραπανω απο τον απλο φαινοτυπο. Ισως δηλαδη ο εξωτερικος φαινοτυπος μιας μαυρης γατας να υποδηλωνει ενα ισχυροτερο πλαισιο αποκρισης των γονιδιων που εχουν σχεση με την ενισχυμενη ή με την πιο ενισχυμενη αντιληψη αυτων των γατων σε σχεση με τις αλλες γατες. Λεω εγω τωρα...

Μετα αυτο με την τροφη για γατες που ειναι καθαρη ζαχαρη μπορω να κανω αλλες σκεψεις...Θεωρω οτι εξαιτιας του γατισιου βελτιστου μεταβολισμου η ενεργεια της ζαχαρης που προσλαμβανεται ως τροφη απο την γατα, μετασχηματιζεται 100% στο ενεργειακο εγκεφαλικο καυσιμο που ειναι η γλυκοζη και εχει ως πρωτη υλη την ζαχαρη. Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τον ανθρωπο , ο οποιος ομως λογο χειροτερου μεταβολισμου δεν μπορει να μετατρεψει παρα μονο ενα ελαχιστο μερος της ζαχαρης που προσλαμβανει μεσω τροφων , σε καθαρη γλυκοζη ως καυσιμο για εγκεφαλικες λειτουργιες (σκεψη- αντιληψη κτλ). Αρα υποθετω οτι ο βελτιστοποιημενος μεταβολισμος της γατας καταφερνει να μετατρεπει ολη την ζαχαρη σε καυσιμο εγκεφαλικο γλυκοζης , και με αυτον τον τροπο αυξανει ακομη περισσοτερο τις αισθητηριακες και κατ επεκταση εγκεφαλικες δραστηριοτητες της πετυχαινοντας ετσι βελτιστοποιοιμενη γατισια αντιληψη επι των ασθενων ενεργειακα φαινομενων...(μπορει να βλεπει τα αορατα) :D

Παμε τωρα στο αλατιιιιιι...
Οι μεγαλυτερες ποσοτητες αλατιου που χρησημοποιουνται ειναι κυριως απο ορυκτα αλατια και οχι απο αληκες ανα τον κοσμο. Επομενως το αλατι ειναι αλατι και απο το ορυχειο. η κτυσταλλικη του δομη ειναι απλη . Αποτελει δειγμα ετεροπολικης ενωσης ενος θετικου στοιχειου (κατιον νατριου) και ενος αρνητικου στοιχειου (ανοιον χλωριου). Οπως ειπα και πιο πανω το διαλυμα αλατονερου αποτελει καλο αγωγο του ηλεκτρισμου. Αν τωρα φανταστω οτι αυτα τα μορια αλατιου δωνουνται σε μια Α ιδιοσυχνοτητα, ισως παραγουν και μια Α ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ή πιθανον να αποροφουν ανα συγκεκριμενο μηκος κυματος ακτινοβολιας που μπορει να ειναι εξαιρετικα ασθενες ως προς την ενταση του, αλλα οι αμεσες και αμμεσες επιδρασεις του να οδηγουν σε μεγαλης κλιμακας πολυπλοκες επιδρασεις επι διαφορων ασθενων υλικων φαινομενων που ομως κατω απο καταλληλες ενισχυσεις μπορουν να οδηγησουν σε πρακτικα μακροσκοπικα αποτελεσματα επι των βιολογικων οργανισμων....Λεω τωρα εγω ...:D

Μετα η δομη και λειτουργια των κυτταρων του οργανισμου ειναι στηριγμενη στην αποκριση των κυτταρων στην πολωση και εκπολωση τους που ειναι αποτελεσμα διαυλων νατριου και χλωριου τα οποια επιτρεπουν στα κυτταρα να φορτιζονται και να εκφορτιζονται. Δηλαδη το αλατι στον οργανισμο μας αποτελει την πρωτη υλη για τα πιο ουσιαστικα λειτουργικα φαινομενα που του επιτρεπουν να δημιουργει ηλεκτρικες ωσεις και επικοινωνια. Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ειναι τα νευρικα κυτταρα τα οποια χρησμοποιουν τους διαυλους νατριου, χλωριου , ασβεστιου και καλιου γαι να στελνουν σηματα και να δημιουργουν επικοινωνιακες δομες μεταξυ τους. Αυτααααα....

Mirella_S 06-05-14 19:47

Θα περιγραψω μια προσωπικη μου εμπειρια απο επισκεψη σε μαγο -τουλαχιστον ετσι τον αποκαλουσε η φιλη μου που με πηγε- απλα για επισκεψη διοτι τον γνωριζε προσωπικα.
Εχουν περασει χρονια απο τοτε, ομως ηταν μια επισκεψη που μου εμεινε αξεχαστη.
Κατοικουσα τοτε στην πλατεια Αμερικης και ενα μουντό απογευμα του Νοεμβρη η φιλη μου προτεινε να τον επισκεφθουμε.
Μην φανταστειτε οτι εμενε μακρυα απο εμενα ο εν λογω κυριος, εμενε καπου στην οδο Ιεροσολυμων, ενα δρομο παραλληλο με τον δικο μου, στον πρωτο παραλληλο απο εμενα δηλαδη.
Εμενε στο ισογειο και πλησιαζοντας στην εισοδο της πολυκατοικιας μπορεσα να διακρινω μεσα απο την κλειστη λευκη κουρτινα κερια αναμμενα.
Ομολογω πως φοβομουν λιγο, η φιλη μου μου ειχε εμπιστευθει πως ο τυπος εμενε πρωτα στον Καναδά και πως ειχε φυγει απο εκει γιατι τον κυνηγουσε η αστυνομια.
Μπηκαμε στην πολυκατοικια, ανεβηκαμε 3 σκαλια στην εισοδο και φτασαμε στην πορτα του που ηταν στα αριστερά.
Ειδα την φιλη μου να κανει τον σταυρο της πριν του χτηπησει το κουδουνι και ομολογω πως ενοιωσα ενα ριγος φοβου να με διαπερνα.
Ακουσα βηματα σε παρκέ, την πορτα να ξεκλειδωνει και υστερα να ανοιγει.
Χωρις να θελω στο παραμικρο να υπερβαλω ειδα εναν ανδρα ψηλό, αδυνατο, με ματια διαπεραστικά, οπως ακριβως ο Κριστοφερ Λή στον Δρακουλα του 1958.
Δεν γνωριζω εαν επιτηδες ειχε κανει καποια πλαστικη επεμβαση στα αυτια του ή αν ηταν εκ του φυσικου τους ετσι ομως εμοιαζαν κερινα σχεδον και λιγο μυτερα στο πανω μερος.
Μας καλωσορισε ευγενικα και μας ειπε να περασουμε στο σαλονι να τον περιμενουμε γιατι ειχε μεσα καποια πελατισα.
Το σαλονι? Ποιο σαλονι?
Ενα πολυ μεγαλο δωματιο, κενό απο επιπλα, που στον ενα τοιχο του υπηρχε ενας πολυ μεγαλος καναπές.
Καθησαμε εκει σιωπηλες και σε λιγο εσκυψα και ψιθυρισα στο αυτι της φιλης μου: ''Γιατι ο χωρος αυτος ειναι ετσι αδειος''?
Η απαντηση της φιλη μου ηταν οτι τον χωρο αυτο τον χρησιμοποιει για να καλει δαιμονες και μου εδειξε κατι που με αφησε κυριολεκτικα εμβροντητη!!
Το ταβανι ηταν σε καποια σημεια γεματο με ιχνη ποδιου με πέντε δαχτυλα οπως εκεινα των πιθηκων.
Θα σας γελασω ομως νομιζω πως καπου πηρε το ματι μου κρεμασμενο στον ιδιο χωρο εναν υφασματινο κυκλο που ειχε πανω του τα 12 ζωδια και που τον εστρωνε στην μεση αυτου του χωρου σαν κυκλο προστασιας μεσα στον οποιο εμπαινε εκεινος για να προστατευθει απο τις σκοτεινες αυτες οντοτητες.
Μαλιστα θυμαμαι οτι η φιλη μου μου ειχε πει πως χρησιμοποιουσε κι ενα ραβδί για να τους χτυπα εαν πλησιαζαν πολυ τον κυκλο προστασιας.
Τελικα καποια στιγμη η πελατισα εφυγε και εκεινος μας φωναξε μεσα.
Μπηκαμε στο δωματιο του κι εκεινος αρχισε να μιλα με την φιλη μου αφου μας συστησε , σε πολυ φιλικο επιπεδο.
Τα ματια μου πλανηθηκαν και περιεργαστηκαν τον χωρο.
Το γραφειο του στην μια πλευρα, απεναντι ενας καναπες που προφανως τον χρησιμοποιουσε και σαν κρεβατι ενω στον αλλο τοιχο υπηρχαν πολλα ραφια.
Πανω σε αυτα τα ραφια υπηρχαν πολλα βαζακια με χωμα, (νεκροταφειου να υποθεσω?), παρα πολλες φωτογραφιες ανθρωπων ανδρων και γυναικων, με καρφωμενες βελονες πανω τους, κερια μαυρα αναμμενα και.............εικονες, ναι εικονες αγιων της εκκλησιας!!!!!!!!!!!!!
Ηταν τοση η απορια και η εκπληξη μου οταν τις ειδα που τον ρωτησα.
Η απαντηση του ηταν οτι:
Οι δαιμονες, τα δαιμονια, οι σκοτεινες δυναμεις γενικα ελκυονται απο τις διαφορες υβρεις και εξευτελισμους απο τον μαγο προς τις εικονες αυτες!
Θυμαμαι ακομη οτι μου ειπε πως την Μεγαλη Παρασκευη κανενας μαγος δεν κανει επικλησεις σε δαιμονες διοτι ειναι η μονη ημερα οπου το κακο ειναι πανισχυρο λογω του ''θανατου'' του Θεου ημερα οπου η ασβεστος λυχνια που υπαρχει πανω στην Αγια Τραπεζα παραμενει σβηστή μεχρι το ξημερωμα του Μεγαλου Σαββατου οπου ειναι ημερα Αναστασης η λυχνια θα ξαναναψει και οι δαιμονες θα αποχωρησουν πανικοβλητοι.
Αληθεια? Ψεμματα???
Αυτα μου ειπε αυτα διηγουμαι.
Το μονο που δεν μπορεσα ποτε μου να ξεχασω ηταν τα ακρως διαπεραστικα ματια αυτου του ανθρωπου, ενα βλεμμα που κυριολεκτικα σε παγωνε ως μεσα.

Ιέρεια 06-05-14 20:07

Αν σκεφτούμε ότι το θαλασσινό νερό μας βοηθάει να επιπλέουμε σε σχέση με το απλό νερό για παράδειγμα της πισίνας, αυτό τα λέει όλα, η θάλασσα έχει αυτή την πλούσια δομή και περιεκτικότητα, οπότε γιαυτό και είναι και ποιο εύκολο να την περπατήσει κανείς αφού το θέτουμε έτσι.

Τώρα για τον κύκλο που κάνουν με το αλάτι οι μάγοι, το αλάτι ανέκαθεν θεωρείται ότι ξορκίζει το κακό, ή και διώχνει και τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, αυτό ξεκινάει από πολύ παλιά από την Αρχαία Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι πρόσφεραν αλάτι στις θυσίες προς τους θεούς, μάλλον σαν ένδειξη αιωνιότητας γιατί αυτό συνδέεται βέβαια μάλλον και με τους Αιγύπτιους, όπου οι Αιγύπτιοι κάλυπταν πρώτα τα σώματα των νεκρών με αλάτι και στη συνέχεια τα εμβάπτιζαν σε έλαιο από απόσταγμα κέδρου, σύμφωνα με νέες μελέτες Γερμανών επιστημόνων, για να τους ταριχεύσουν.

Χωρίς όμως το χλωριούχο νάτριο ο άνθρωπος δε θα μπορούσε να ζήσει, το άλας έχει και ασηπτικές ικανότητες (γιαυτό και αναφέρω και ποιο πάνω ότι είναι ένδειξη ζωής) και γι αυτό δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, αν σκεφτούμε ότι οι δαίμονες κυριεύουν τους ανθρώπους, πως γίνεται αυτό;

Κάποια ιδιότητα θα έχουν και μάλλον θα είναι κάτι σαν ένα πολύ μικρό οργανισμό που αφήνουν και θα έχει σχέση με τον εγκέφαλο αν το δούμε διαφορετικά, γιατί δεν νομίζω να κατοικούν έτσι απλά μέσα στον άνθρωπο και μην ξεχνάμε τίποτα δεν είναι άυλο.

Τώρα για τις γάτες σύμφωνα με μελέτες, δεν έχουν της αίσθηση του γλυκού από ότι έχω διαβάσει οπότε και δεν το τρώνε, κατά περίεργο λόγο η γάτα μου είναι γκρι και μονόχρωμη και της αρέσουν τα γλυκά, γούστα είναι αυτά.

Τα μάγια όντως εμφανίζονται κατά την διάρκεια του Πάσχα και εκδηλώνονται μεγάλη παρασκευή μου έχει συμβεί και εμένα προσωπικά, όπως και το αντίθετο δεν πιάνουν και ξορκίζονται τα Θεοφάνια αν έχουν γίνει μάγια λύνονται.

Ευσταθια 07-05-14 02:14

Παράθεση:

Τώρα για τον κύκλο που κάνουν με το αλάτι οι μάγοι, το αλάτι ανέκαθεν θεωρείται ότι ξορκίζει το κακό, ή και διώχνει και τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, αυτό ξεκινάει από πολύ παλιά από την Αρχαία Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι πρόσφεραν αλάτι στις θυσίες προς τους θεούς, μάλλον σαν ένδειξη αιωνιότητας γιατί αυτό συνδέεται βέβαια μάλλον και με τους Αιγύπτιους, όπου οι Αιγύπτιοι κάλυπταν πρώτα τα σώματα των νεκρών με αλάτι και στη συνέχεια τα εμβάπτιζαν σε έλαιο από απόσταγμα κέδρου, σύμφωνα με νέες μελέτες Γερμανών επιστημόνων, για να τους ταριχεύσουν.

Χωρίς όμως το χλωριούχο νάτριο ο άνθρωπος δε θα μπορούσε να ζήσει, το άλας έχει και ασηπτικές ικανότητες (γιαυτό και αναφέρω και ποιο πάνω ότι είναι ένδειξη ζωής) και γι αυτό δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, αν σκεφτούμε ότι οι δαίμονες κυριεύουν τους ανθρώπους
Μα αν ισχυε αυτο τοτε και υπο την προυποθεση τι η μαγικη επιρροη ειναι αληθινη και φυσικα εχει αρνητικη χροια, η κατοχη εστω και ελαχιστης ποσοτητας αλατιου απο το θυμα ή ακομα και απο τπ υποψηφιο θυμα θα απετρεπαι την μαγικη επιδραση και αρα οι αρνητικες επιρροες δεν θα μπορουσαν να υλοποιηθουν. Δηλαδη θα αρκουσε η "επενδυση" λιγου αλατιου πανω μας για να αποτραπει η καθε αρνητικη παρενεργεια που εκπορευται απο κακη επιβουλη.

Επομενως εδω η μαγικη ιστορια εμφανιζει αντιφαση , και η αντιφαση ειναι ουσιωδης, πραγμα που με κανει να σκεφτω οτι το ολο πραγμα ειναι πλανη και απλα γινεται για να υποστηριξει ενα μεγαλο ψυχολογικο ψεμα...

Mirella_S 07-05-14 09:27

Να συμπληρωσω για τις γατες (οχι τις μαυρες αλλα ολες), πως καποιες θρησκειες οπως οι αρχαιοαιγυπτιακες (η θεά Μπάστ ή Μπάστεκ) τις θεωρουν ζωα ιερα διοτι εικαζεται οτι πατουν με το ενα ποδι σε αυτην την ζωή και με το αλλο στην επόμενη!
Οντως οι γατες δεν τρωνε γλυκο γιατι ο εγκεφαλος τους δεν αναλυει την αισθηση του, αντιθετα με τα σκυλιά που λατρευουν τα γλυκα μολονοτι δεν κανει στο παραμικρο να τα τρωνε!
Αγαπητη Ιερεια η δικη μου ψιψινα (μια απο τις 5 που εχω, απο διασώσεις ολες), αρεσκεται στο να πινει φραπέ εαν τον ξεχασω πανω στο τραπεζι!!!!
Ειναι κατι που ειλικρινα μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση!

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:06.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.