Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   11/9 2001: Ο όρος τρομοκρατία στην παγκόσμια σκηνή 4 χρόνια μετά (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=484)

beetlejuice 11-09-05 04:38

11/9 2001: Ο όρος τρομοκρατία στην παγκόσμια σκηνή 4 χρόνια μετά
 
11/9/2001

Η επίθεση στους Διδυμους πυργους της Ν.Υ επιφερει τρομακτικες αλλαγες στην παγκοσμια πολιτικη σκηνη. Ο ορος τρομοκρατια ειναι πλεον αρρηκτα συνδεδεμενος μεταξυ των "πιστων χριστιανων" και των "αλλοθρησκων μουσουλμανων" ,μεταξυ των "καλων συμμαχων" και των "κακων αντιπαλων" κ.ο.κ .
2 μεγαλοι πολεμοι εχουν πραγματοποιηθει μεσα σε αυτη τη χρονικη περιοδο (Αφγανισταν ,Ιρακ) και εχουν κυριολεκτικα ισοπεδωσει αυτες τις χωρες... Νεα "αντιτρομοκρατικα" μετρα εμφανιζονται παγκοσμιως (ακομη και εδω στην Ελλαδα , η παρουσια των καμερων εχει ηδη μπει στη ζωη μας) μειωνοντας κατα καποιο τροπο τις ελευθεριες των πολιτων.
Και μεσα σε ολα αυτα ,οι φοβοι για μια νεα επεμβαση στο Ιραν ολοενα και πληθαινουν με μια Κινα να αναπτυσσεται ραγδαια και μια Ρωσια να ξεπερνα σιγα σιγα το σοκ της διασπασης της πρωην Σοβιετικης Ενωσης. Η Ευρωπη απλα παραμενει απαθης σε ολο αυτο το παιχνιδι μιας και τα εμποδια που φερνουν χωρες (οπως π.χ η μεγαλη Βρετανια -κυριοτερος συμμαχος των ΗΠΑ) δεν της επιτρεπουν να αναπτυξει εννοια πολιτικη...
Η πτωση των διδυμων πυργων σηματοδοτησε τεραστιες αλλαγες στον πλανητη.Εγιναν αραγε τα πραγματα ετσι οπως μας τα ειπαν; Ο Μπιν Λαντεν και η παρεα του εριξαν τους Πυργους; Για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο "Η Αλικη στη χωρα των θαυματων" του D.Icke (εκδ. Εσοπτρον) ,αλλα και παμπολλες μελετες που κυκλοφορησαν τα τελευταια χρονια η απαντηση ισως να μην ειναι τοσο ευκολο να δοθει...

paul 11-09-05 11:56

Να τονίσω πως οι πολεμικές «πράξεις» αυτές, δεν ισοπέδωσαν μόνο το Ιράκ και το Αφγανιστάν, αλλά γενικά ολόκληρος ο πόλεμος ενάντια στη τρομοκρατία τείνει να ισοπεδώσει και τις ΗΠΑ (οικονομικά κυρίως). Ίσως για αυτό και να είναι ουδέτερη σχεδόν η Ευρώπη.



Πέραν όμως αυτού, με τη λήξη του πολέμου, η δημοκρατία δεν θα είναι η ίδια πλέον. Βλέπετε μαζί με το πόλεμο ενάντια στη τρομοκρατία ξεκίνησε και ο πόλεμος ενάντια στην ελευθερία. Την ελευθερία του απλού πολίτη. Ενώ παλιότερα είχαμε τους κομουνιστές για τους δυτικούς και τους καπιταλιστές για τους ανατολικούς, τώρα έχουμε ένα κοινό «εχθρό», τους τρομοκράτες.



Τρομοκράτης μπορεί να είναι ο καθένας. Άρα ο πόλεμος ενάντια στη τρομοκρατία απειλεί και τρομοκρατεί το καθένα. Ποιόν άραγε πρέπει να πολεμήσουμε; Δεν γνωρίζω απλά γνωρίζω ότι μειώνονται τα προσωπικά μου όρια ελευθερίας. Θα μου πεις τι φοβάσαι; Αν είσαι τρομοκράτης μόνο τότε έπρεπε να φοβηθείς….



Εγώ απλά απαντώ ότι δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Δε γνωρίζουν να κρίνουν και φυσικά όπως έγινε στο παρελθόν, πολλοί αθώοι χαρακτηρίστηκαν κομουνιστές ή προδότες του καθεστώτος έτσι και στο μέλλον, προβλέπω στο όνομα του να μην χαρακτηριστεί κάποιος τρομοκράτης, να δέχεται την όποια μορφή εξουσίας του επιβάλουν.



Πολύ σκοτεινό το μέλλον της ανθρωπότητας φαντάζει… δε ξέρω… δε ξέρω..

agaliarep 11-09-05 18:46

Το χθες και το αύριο
 
Αυτό που χθες ήταν ηθικό σήμερα είναι ανήθικο και αυτό που σήμερα είναι ανήθικο αύριο θα γίνει ηθικό. Αυτό που κάτι χθες ήταν ελευθερία του λόγου αύριο μπορεί να είναι προτροπή σε ανήθικα πράγματα και αυτό που χθες ήταν απελευθερωτικός αγώνας σήμερα είναι τρομοκρατία. Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσε ο Μπους το 1821 η Ελλάδα θα ήταν το πρώτο άντρο τρομοκρατίας και ο Κολοκοτρώνης ο Μπιν Λάντεν τις εποχής, ο Κανάρης ο αντίστοιχος καμικάζι και ο απελευθερωτικός αγώνας εναντία στους Τούρκους θα ήταν χτυπήματα κατά της «ελευθερίας» και του Τουρκικού (αμερικανικού) τρόπου ζωής. Τα πράγματα αλλάζουν οι ανάγκες αλλάζουν ο σκοπός πάντα παραμένει ο ίδιος η δύναμη και η εξουσία.

zepellin 11-09-05 20:34

Μάλλον ταιριάζεις τον Μπούς με τον σουλτάνο, ωραία παρομοίωση :D
Και ο Σουλτάνος εκείνη την εποχή τα ίδια πιθανότατα πιστεύω οτι θα έλεγε, αφού οι Τούρκοι σήμερα κάτι παρόμοια διδάσκουν στην ιστορία τους.
Δυστυχώς η απληστία της εξουσίας βαπτίζει ανθρώπους τίμιους και αγωνιστές που αγωνίζονται για την πατρίδα τους τρομοκράτες, ενώ τους πραγματικούς τρομοκράτες τους βαπτίζει ελευθερωτές ή υπερασπιστές της παγκόσμιας ειρήνης, ασφάλειας και τάξης. Απο την στιγμή που εισέρχεται στην μέση ο τομέας προπαγάνδα τα πάντα μπορείτε να ακούσετε χωρίς να σας φανεί τίποτα παράξενο. Όσο είναι ο κάθε λαός ευάλωτος στην προπαγάνδα δέν πρόκειται να αλλάξει ποτέ η σημερινή κατάσταση.

agaliarep 12-09-05 08:23

Δυστυχώς ο κόσμος για να μην είναι έρμαιο της προπαγάνδας πρέπει να υπάρχει μια φωνή που να μπορεί να λέει κάτι ελεύθερα. Δυστυχώς καθώς μοιάζει να πηγαίνουμε στον Αμερικάνικο τρόπο ζωής όλο και πιο πολύ δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν ελεύθερες φωνές και όσες μπορεί να υπάρχουν φιλτράρονται πριν βγουν στο γυαλί, το ράδιο και στο τέλος μοιάζουν γραφικές. Όταν πριν από μερικά χρόνια ένας από τους πιο σημαντικούς Δημοσιογράφους της Αμερικής χάνει την δουλειά του επειδή τόλμησε να διαφωνήσει στην τηλεόραση για τον πόλεμο, όταν οτιδήποτε περνάει από επιτροπή πριν βγει στην δημοσιότητα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ο κόσμος να μάθει την αλήθεια ή την άλλη άποψη και γίνεται θύμα ότι του προσφερθεί για αλήθεια. Οι Αμερικανοί δεν είναι κακοί είναι χαζοί… Ή μάλλον, είναι κατευθυνόμενοι… Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κατευθυνθεί και τότε οι επαναστάσεις γίνονται τρομοκρατία και τότε το σωστό γίνεται λάθος ή το λάθος σωστό και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο. Στον πόλεμο της Σερβίας τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έδειχναν τους κακούς Σέρβους να σκοτώνουν παιδιά. Όχι ότι δεν ήταν έτσι αλλά υπήρχε και η άλλη πλευρά του νομίσματος που δυστυχώς δεν γύρισε κανείς για να δει.

Isabel 12-09-05 10:46

Και ενώ χτες συμπληρώθηκαν τα τέσσερα χρόνια από την επίθεση της 11ης Σεπτέμβρη με τελετές μνήμης στη Νέα Υόρκη στο « Σημείο Μηδέν » και στον ίδιο το Λευκό Οίκο παρουσία του προέδρου Μπους φυσικά, συμβαίνουν τα εξής:
Ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Colin Powell δηλώνει μετάνοια (!) για τους ισχυρισμούς του, το Φεβρουάριο του 2003 ενώπιον του ΟΗΕ, ότι οι Ιρακινοί διέθεταν όπλα μαζικής καταστροφής και μάλιστα ότι η λανθασμένη του κρίση εκείνη την περίοδο αποτελεί στίγμα στην καριέρα του!
Αυτή την περίοδο το Πεντάγωνο επεξεργάζεται ένα σχέδιο αναθεώρησης του δόγματος των ΗΠΑ για τις πυρηνικές επιχειρήσεις, το οποίο προβλέπει τη χρήση πυρηνικών για να προληφθεί επίθεση του εχθρού με όπλα μαζικής καταστροφής και επιδοκιμάζει τη χρήση τους σε όλο το φάσμα των στρατιωτικών επιχειρήσεων.
Έτσι είναι για να έχουμε μια καλή δικαιολογία (την οποία ουσιαστικά δεν χρειαζόμαστε!) μάλλον όπλα εσείς σίγουρα όπλα εμείς ... :confused:

Συμφωνώ ότι η προπαγάνδα είναι ένα ισχυρότατο όπλο το οποίο στα χέρια κακόβουλων μπορεί να αποβεί μοιραίο ...

xontro_mpizeli 17-10-05 01:53

Θεωριες Συνωμοσιας Γia Tiς 9/11
 
Με αφορμή το τεύχος 10 του περιοδικού Hellenic Nexus, θα ήθελα να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την 9 Σεπτεμβρίου του 2001 .
Τα παρακάτω γράφονται στο περιοδικό ( το οποίο κυκλοφορεί μαζί με dvd) καθώς επίσης και στο http://www.nexushellas.gr/articleview1.php?id=361.
Ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω link για να συζητήσουμε και να δώσουμε λίγο πιο πολύ έμφαση στις θεωρίες συνωμοσίας της τρομοκρατούμενης εκείνης μέρας.

GIWRGOS 20-10-05 12:18

Τα τελευταια χρονια ειμαστε μαρτυρες της συνομοσιολογικης στρατιωτικης εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ ,για την προωθηση των συμφεροντων τους σε ολη την υφηλιο.
Καποιες φορες με νομιμο.... τροπο(κατω υπο πιεση στον ΟΗΕ) ,ειτε με την δικαιολογια για παραπλευρες ενεργειες με στοχο πολιτες (Αμερικανους) απο τρομοκρατικα χτυπηματα.
Δεν σας κανει εντυπωση οτι αυτοι οι αθλιοι τρομοκρατες μπορεσαν να κανουν οτι εκαναν στην μοναδικη υπερδυναμη του κοσμου τοσο ευκολα και οργανωμενα ,και επεφεραν τετοιο κακο..?Χωρις να μπορεσουν να αντιδρασουν εγκαιρα οι Αρχες (CIA,FBI ,Κ.Τ.Λ.Π).....!!!!
Παντως για μενα υπαρχουν πολλα ερωτηματικα και δεν ειναι τοσο Αθωοι οσο θελουν να δειξουν..!

agaliarep 27-06-06 13:29

Έχει περάσει καιρός από το χτύπημα στους πύργους και ενώ οι Αμερικανοί είναι ακόμα στο Ιράκ, οι Ιρακινοί εκτελούν κατά συρροή αντιπροσώπους κρατών (χθες 4 Ρώσους) και η Αμερική κάνει παρακολουθήσεις σε λογαριασμούς τραπεζών με μεγάλα ποσά στο όνομα της τρομοκρατίας και ετοιμάζει το έδαφος για έναν ακόμα πόλεμο με το Ιράν. Οι νεκροί των πύργων μοιάζει να έχουν ξεχαστεί από όλους εκτός των οικογενειών τους και θα ξεθαφτούν στον επόμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας από τον επόμενο πλανητάρχη. Η Αμερική συνεχίζει τα σχέδια της και δεν μοιάζει πουθενά ότι η επίθεση στους πύργους να έφερε κανένα πλήγμα ουσιαστικά στο κράτος αντίθετα τους έδωσε ένα άλλοθι (εδώ υπάρχουν ερωτήματα) για να αλωνίζουν με σκάφη πολεμικά και μη, βομβαρδίζοντας κάθε σπιθαμή γης που δεν τους ανήκει, βάζοντας χέρι σε πετρέλαια και κάνοντας απαγωγές με την ένοχη σιωπή των υπόλοιπων χωρών.

morfi 09-08-06 14:45

Τρομοκρατια δεν υπαρχει... οταν θα σταματησει η αμερικη και οποια αλλη χωρα ειναι μαζι της να σκοτωνουν κοσμο με το ετσι θελω θα σταματησουν και οι "τρομοκρατικες επιθεσεις" (το γραφω ετσι γιατι για μενα δεν ειναι επιθεσεις... ειναι αμυνα). Οι πραγματικοι τρομοκρατες ειναι οι ΗΠΑ, η CIA, η αγγλια και οποιος αλλος υποστηριζει τις εγκληματικες τους ενεργειες...


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:36.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.