Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Προσωπικές Εμπειρίες (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   δαιμονισμενος; (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=7671)

freddo 10-10-13 19:28

δαιμονισμενος;

διαβαστε την προσωπικη μου εμπειρια γιατι πραγματικα τα εχω παιξει και δεν μπορω να την ξεχασω με τιποτα. πεστε μου την γνωμη σας γιατι πραγματικα δεν ξερω ποιον να ρωτησω.. πριν περιπου 4 μηνες κοιμομουνα με εναν αντρα που μερικα βραδια παθαινε κατι παρα πολυ περιεργο. την ωρα που κοιμομασταν αρχιζε να κανει εναν περιεργο θορυβο με την αναπνοη του που οσο περναγε η ωρα ανεπνεε ολο και πιο βαθυα και αν τολμαγα να τον φωναξω η να τον σκουντησω για να τον ξυπνησω γυριζε το κεφαλι :eek: και με κοιταζε και αναστατωνοτανε και σηκωνοτανε καθιστος και μουγκριζε αγρια και με κοιταζε αγρια!! καποιες φορες προσπαθησα να μην με καταλαβει αλλα παλι με κοιταζε, μια φορα ανοιξα και το φως και αναστατωθηκε ακομη πιο πολυ. τελος παντων για να μην τα πολυλογω ενα βραδυ που ξεκινησε παλι αυτο και με κοιταζε και μουγκριζε τρομαξα παρα πολυ και ετρεξα στο μπανιο και κλειδωσα και περιμενα να του περασει γιατι μετα απο λιγο οντως του περναγε και με ρωτουσε γιατι δεν κοιμαμαι και γιατι νιωθει τοσο κουρασμενος και να ποναει η μεση του.. τελος παντων αφου κλειδωθηκα και περιμενα τον ακουγα και δεν ηρεμουσε.. μετα απο περιπου δεκα λεπτα ειχε ηρεμισει και τον φωναξα αλλα δεν απαντουσε. με την ψυχη στο στομα πηρα την αποφαση και ανοιξα και τον ειδα καθιστο στην δικη μου πλευρα του κρεβατιου :eek: και να κοιταζει κατω. μολις με αντιλιφθηκε γυρισε παλι και με κοιταζε!! κλεινω παλι την πορτα την κλειδωνω και εκανα τεραστια προσπαθεια να μην λυποθυμισω .. μετα απο αλλα δεκα λεπτα ακουσα δυο δυνατα χτυπηματα που δεν εχω ιδεα πως εγιναν και μετα ενα μωρο να κλαιει και κατι να λεει που δεν καταλαβαινα χριστο!! και ξαφνικα μετα απο λιγα λεπτα τον ακουσα να με φωναζει που ειμαι και λεω ενταξει του περασε και βγηκα και παλι δεν θυμοτανε τιποτα και λεει πως τον δουλευω.. πεστε μου τι ηταν αυτο γιατι δεν τον δουλευω. το εζησα και πηγα να παθω καρδια. επισης ξεχασα να αναφερω πως ενα βραδυ τον φωναζα με το ονομα του και μου ελεγε με μια πολυ αγρια φωνη δεν με λενε ετσι εσυ ποια εισαι;; ανατριχιαζω ακομη που το σκεφτομαι..

libero 11-10-13 09:22

Αν δεν σε πιστευει να τον βιντεοσκοπήσεις με το κινητό σου και να του το δείξεις.

space cowboy 15-10-13 03:31

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από freddo (Μήνυμα 106720)
διαβαστε την προσωπικη μου εμπειρια γιατι πραγματικα τα εχω παιξει και δεν μπορω να την ξεχασω με τιποτα. πεστε μου την γνωμη σας γιατι πραγματικα δεν ξερω ποιον να ρωτησω.. πριν περιπου 4 μηνες κοιμομουνα με εναν αντρα που μερικα βραδια παθαινε κατι παρα πολυ περιεργο. την ωρα που κοιμομασταν αρχιζε να κανει εναν περιεργο θορυβο με την αναπνοη του που οσο περναγε η ωρα ανεπνεε ολο και πιο βαθυα και αν τολμαγα να τον φωναξω η να τον σκουντησω για να τον ξυπνησω γυριζε το κεφαλι :eek: και με κοιταζε και αναστατωνοτανε και σηκωνοτανε καθιστος και μουγκριζε αγρια και με κοιταζε αγρια!! καποιες φορες προσπαθησα να μην με καταλαβει αλλα παλι με κοιταζε, μια φορα ανοιξα και το φως και αναστατωθηκε ακομη πιο πολυ. τελος παντων για να μην τα πολυλογω ενα βραδυ που ξεκινησε παλι αυτο και με κοιταζε και μουγκριζε τρομαξα παρα πολυ και ετρεξα στο μπανιο και κλειδωσα και περιμενα να του περασει γιατι μετα απο λιγο οντως του περναγε και με ρωτουσε γιατι δεν κοιμαμαι και γιατι νιωθει τοσο κουρασμενος και να ποναει η μεση του.. τελος παντων αφου κλειδωθηκα και περιμενα τον ακουγα και δεν ηρεμουσε.. μετα απο περιπου δεκα λεπτα ειχε ηρεμισει και τον φωναξα αλλα δεν απαντουσε. με την ψυχη στο στομα πηρα την αποφαση και ανοιξα και τον ειδα καθιστο στην δικη μου πλευρα του κρεβατιου :eek: και να κοιταζει κατω. μολις με αντιλιφθηκε γυρισε παλι και με κοιταζε!! κλεινω παλι την πορτα την κλειδωνω και εκανα τεραστια προσπαθεια να μην λυποθυμισω .. μετα απο αλλα δεκα λεπτα ακουσα δυο δυνατα χτυπηματα που δεν εχω ιδεα πως εγιναν και μετα ενα μωρο να κλαιει και κατι να λεει που δεν καταλαβαινα χριστο!! και ξαφνικα μετα απο λιγα λεπτα τον ακουσα να με φωναζει που ειμαι και λεω ενταξει του περασε και βγηκα και παλι δεν θυμοτανε τιποτα και λεει πως τον δουλευω.. πεστε μου τι ηταν αυτο γιατι δεν τον δουλευω. το εζησα και πηγα να παθω καρδια. επισης ξεχασα να αναφερω πως ενα βραδυ τον φωναζα με το ονομα του και μου ελεγε με μια πολυ αγρια φωνη δεν με λενε ετσι εσυ ποια εισαι;; ανατριχιαζω ακομη που το σκεφτομαι..

Αυτο συμβαινει μονο οταν κοιμαται μαζι σου η και μονος του? Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις? Γινεται μονο σπιτι σου,στο δικο του η και στα 2? Στις διακοπες πχ που αλλαζουν οι παραστασεις και χαλαρωνουμε συμβαινει? Παντως ενα μαγνητοφωνο πραγματι θα βοηθουσε.

anna. 15-10-13 12:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από space cowboy (Μήνυμα 106817)
Αυτο συμβαινει μονο οταν κοιμαται μαζι σου η και μονος του? Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις? Γινεται μονο σπιτι σου,στο δικο του η και στα 2? Στις διακοπες πχ που αλλαζουν οι παραστασεις και χαλαρωνουμε συμβαινει? Παντως ενα μαγνητοφωνο πραγματι θα βοηθουσε.

Οντως εαν συμβαίνουν ολα τα παραπάνω, θα πρεπει να ερευνηθεί κατα κάποιο τρόπο.
Ειδικότερα στις διακοπές οπου το μυαλό είναι αλλού
δεν θα έπρεπε να υπαρχουν τέτοια φαινόμενα,
επίσης ήθελα να ρωτησω έχεις-( ειχες ) κάποιον να τα συζητήσεις ολα αυτά? Ξέρεις έχει ουσια να εχεις κάποιον δικο σου να τα λες, γιατί πλεον
τα αδειασματα είναι ποιο σύνηθες φαινόμενο δυστυχώς...

Grigorios o Ellhn 15-10-13 18:55

----

Σκέφτηκες την πιθανότητα χρήσης ναρκωτικών? στο στρατό είχαμε ενα παλικάρι που χαπακωνότανε συχνά πυκνά με περίεργα σκευάσματα άγνωστα σε μας και είχε κάποια απο τα συμπτώματα που περιγράφεις. Δε χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό, αλλά έχε το κατά νου.

Tomalok 15-10-13 21:28

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Grigorios o Ellhn (Μήνυμα 106827)
Σκέφτηκες την πιθανότητα χρήσης ναρκωτικών? στο στρατό είχαμε ενα παλικάρι που χαπακωνότανε συχνά πυκνά με περίεργα σκευάσματα άγνωστα σε μας και είχε κάποια απο τα συμπτώματα που περιγράφεις. Δε χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό μας στο κακό, αλλά έχε το κατά νου.

οποιος εχει κάνει στρατό , τελικά εχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο φαινόμενο. Νεοι ανθρωποι που δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν ή που οταν ξυπναγαν δεν ηξερες αν κοιμόνται ακόμα.
:cool:

Viper 15-10-13 22:01

Υπάρχουν κάποια κενά που πρέπει να καλυφθούν καταρχήν. 1) εξακολουθείς να είσαι μαζίμε αυτό το άτομο; 2) τα φαινόμενα όπως ο ήχος σπασίματος και το κλάμα του μωρού ήταν επαναλαμβανόμενα ή συνέβησαν μόνο μια φορά; 3) για όση ώρα σε κοιτούσε "αγριεμένα" είχες την ψυχραιμία να διακρίνεις τις κόρες των ματιών του;4) έτυχε ποτέ να παρατηρήσεις τις ώρες που δεν αφορούσαν τον ύπνο, "υποτροπιάζουσα" συμπεριφορά"; Επίσης μπήκες ποτέ στην διαδικασία όταν τον κάλεσες με το όνομά του και σου απάντησε πως δεν τον λένε έτσι να ρωτήσεις ποιό είναι το όνομα που θέλει να τον καλούν; Υπάρχει μια μερίδα διαταραγμένων προσωπικοτήτων οι οποίες ανάλογα με την έκταση και το βάθος εξαιρετικών τραυματικών εμπειριών, "δημιουργούν"πολλαπλές προσωπικότητες. Κάποιες από αυτές έχουν τον ρόλο του "ηγέτη" ,κάποιες άλλες αναδύονται όταν η κυρίαρχη μορφή βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας. Σχεδόν σετην πλειονότητα των περιπτώσεων το άτομο δεν θυμάται τις εναλλαγές από την μια στην άλλη. Ερεύνησε λίγο περισσότερο το ζήτημα και ενημέρωσέ μας. Δεν αποκλείω τίποτε καθώς η κατοχή ανθρώπων από πνεύματα δεν υφίσταται στην σφαίρα της φαντασίας, αλλά πρωτίστως αναφέρομαι δια του αποκλεισμού στην επιστήμη.

emerald 02-05-14 09:31

Γεια σας, ειμαι νεο μελος και εκανα εγγραφη μονο κ μονο για πω πως εχω ζησει κ εγω το ιδιο με τον συντροφο μου. ειμαστε μαζι 2 χρονια, και πριν περιπου 6 μηνες αργα το βραδυ που κοιμομασταν ξαφνικα ανασηκωνεται λιγο με την πλατη του να ακουμπαει το προσκεφαλο κ με το ενα του χερι τεντωμενο σαν κατι να ηθελε να πιασει, μπορει κ μενα.. τα ματια του ηταν ανοιχτα, γουρλομενα δεν ανοιγοκλεινανε. ηταν ανοιχτα αλλα σαν να μην εβεπε ομως τιποτα. σα να κοιταζε ενα κενο. ηταν παγωμενο βλεμμα. του μιλησα να ξυπνησει αλλα μου απαντησε σε μια γλωσσα περιεργη που δεν υπαρχει τουλαχιστον σημερα. τρομαξα παρα πολυ. μετα απο λιγο που συνηλθε δεν θυμοταν τιποτα. κ του περιεγραψα ακριβωσ τι συναιβει αλλα δεν ειχε καταλαβει απολυτως τιποτα, ισα ισα που με ρωτησε γιατι τον ξυπνησα κ γιατι ηταν ανασηκωμενοσ. εγω εν τω μεταξυ τσιριζα πρεπει να με ακουσαν οι γειτονες αλλα αυτοσ δεν ακουσε τιποτα. και εχτεσ το βραδυ παλι την ωρα που κοιμομασταν τιναχτικε σαν να του βγηκε ολη η ενταση απο μεσα του και ειπε κ μια λεξη που δεν καταλαβα. τον ξυπνησα να του το πω κ παλι μου ειπε οτι δεν καταλαβε τιποτα.

Mirella_S 02-05-14 12:11

Δεν γνωριζω εαν θα απαντησω σωστα, θα πω ομως μια δικη μου προσωπικη εμπειρια και πιστεψτε με δεν ειμαι δαιμονισμενη.
Ο,τι θα διηγηθω δεν θα το ξεχασω ποτε! Ηταν ομως κατι πολυ πιο ''ελαφρύ''.
Ηταν αργα, προχωρημενη νυχτα, ανοιξη του 2011, εγω κοιμομουν βαθεια στην κρεββατοκαμαρα ενω ο συντροφος μου ηταν στο σαλονι κι εβλεπε τηλεοραση.
Προφανως ειδα καποιον εφιαλτη (κατι που τωρα δεν το θυμαμαι), το οποιο ομως ηταν τοσο ζωντανο που αρχισα να ουρλιαζω μεσα στον υπνο μου μεχρι που πεταχτηκα αλαφιασμενη, ανακαθισα στο κρεββατι ενω......συνεχισα να ουρλιαζω απο τρομο!
Ο συντροφος μου εντρομος ετρεξε κι ενω εγω ειχα καπως ηρεμησει του ειπα οτι ειχα δει εφιαλτη και του ζητησα να μου φερει ενα ποτηρι νερό.
Παρ'ολα αυτα και ενω επινα νερο κι ενω ηξερα οτι απλα ηταν μονο ενας εφιαλτης, το υποσυνειδητο μου μου ''εστελνε'' ακομη εικονες λες και αρνιοταν να ξυπνησω και να περασω στην εγρηγορση!
Ειχα κρυψει το προσωπο μου αναμεσα στα χερια μου κι ελεγα στο συντροφο μου που ειχε καθησει διπλα μου :" Χριστε μου ακομη το βλεπω, ακομη εχω εικονες, λες και αρνειται ο εγκεφαλος μου να ξυπνησει''.
Μεχρι που τελικα ηρεμησα.
Θελω λοιπον να ρωτησω, μπορει να ειναι κατι τετοιο?
Η' μπορει να γινεται αναδρομη σε καποια προηγουμενη ζωη?
Με μπερδευει λιγακι το σημειο με το μωρο που κλαιει, ο ιδιος παρηγαγε το κλαμμα του μωρου?
Και αν υποθεσουμε οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι δαιμονισμενος, ο δαιμονας, η σκοτεινη ή μη οντοτητα τελος παντων απο που προηλθε?
Νομιζω πως θα ηταν σημαντικο να μας πει η νηματοθετης τι γνωριζει για το παρελθον του? Υπαρχει ακομη ιστορικο υπνοβασιας του συγκεκριμενου ανθρωπου?

Εκπτωτος Αγγελος 04-05-14 09:37

Freddo συνεχιζει τελικα να το κανει αυτο ο συντροφος σου τα βραδια ή σταματησε;

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:13.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.