Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-06, 16:36
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Antonia
Εγώ αυτό που θα ήθελα εδώ να θέσω σαν ερώτημα είναι αν τελικά όλα αυτά τα "γιατροσόφια" και οι "τελετουργίες" (όπως το λεγόμενο "ρίξιμο του λαδιού") ή ακόμα και το γαλάζιο μάτι (ή θαλασσία χάντρα) βοηθούν; Δηλαδή είναι πραγματικά αυτά που κάνουν τον "ασθενή" να νιώσει καλύτερα; Ή κατά βάθος αυτό που συμβαίνει είναι ο ίδιος από μόνος του, επειδή ακριβώς πιστεύει, να γίνεται καλά;
Η αυτοσυγκέντρωση και η χαλάρωση ή η "αντεπίθεση" δε θα μπορούσαν να είναι λύσεις στο πρόβλημα;
Αντωνία, είναι πολύ σωστά και πολύ λογικά τα ερωτήματά σου. Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο άνθρωπος να βρίσκει μέσα του τη δύναμη να "μονώσει" τον εαυτό του ή και να αντεπιτεθεί ενεργειακά. Ίσως πάλι, όλες αυτές οι τελετουργίες, οι γαλάζιες χάντρες και τα λοιπά, να φορτίζονται ενεργειακά εφόσον πιστεύουν στις ιδιότητές τους οι άνθρωποι, δεν ξέρω.
Πάντως, μάλλον σίγουρα έχει να κάνει με ενέργειες, γιατί έχω διαπιστώσει πως μπορώ πλέον, μετά από 15 χρόνια που ξεματιάζω, να αντιλαμβάνομαι αν σε ένα χώρο βρίσκεται κάποιο "ματιασμένο" άτομο.
Απάντηση με παράθεση