Λοιπόν διαβάζοντας όλα τα μηνύματα και έχοντας ψάξει γενικά για την Μόρα θα έλεγα ότι αυτά που μας επιτίθενται μπορούν να ανήκουν σε δυο περιπτώσεις. Νομίζω πως η Μόρα προέρχεται σχεδον πάντα απο εμάς τους ίδιους και είναι το Εγώ μας που εκφράζεται και επιδρά πάνω μας. Τώρα το γιατί συμβαίνει μόνο σε κάποιους ανθρώπους έχει να κάνει σχέση πιστεύω, με το πόσο ευαίσθητος είναι κάποιος ή αν έχει αρνητικά συναισθήματα μέσα του εκείνη την περίοδο ή γενικά, δλδ άγχος, φόβο, κακία, αρνητικά συναισθήματα γενικά.
Όχι πως δεν υπάρχουν και εξωτερικές οντότητες, όπως πχ δαίμονες κλπ, αλλά αυτές οι οντότητες δεν θεωρώ ότι βγαίνουν απο το σκοτάδι και αρχίζουν και επιτίθενται στον κόσμο όταν ξαπλώνει στο κρεβάτι του. Συνήθως καλούνται απο μύστες της μαύρης μαγείας για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό τους. ΟΙ συγκεκριμένοι τώρα μάγοι, μπορεί να ασχολούνται μεν με το κακό αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι εξελιγμενοι πνευματικά, προς την κακή πλευρά όμως, και δεν πιστεύω ότι καλούν δαίμονες για πλάκα, έτσι να τους στέλνουν να τρομάζουν τον κόσμο. Συνήθως υπάρχει και κάποιο τίμημα για την κάθε "εξυπηρέτηση". Νομίζω λοιπόν πως το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι αυτό. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να στείλουν ενα δαίμονα σε κάποιον αλλά θα υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό, θα έχουν ίσως ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του και θα θέλουν το κακό του και θα του κάνουν έτσι πράγματι κακό, όχι απλά να τον τρομάξουν.
Αλλά πόσες απο τις περιπτώσεις που έχουν εμπειρία απο Μόρα είναι πιστεύετε τετοιες?? Νομίζω καμιά. Γιατί αυτοί που τους έχει σταλεί μια εξωτερική κακή οντότητα απο κάποιον πιστεύω πως το γνωρίζουν, γιατί σίγουρα έχουν μπλέξει είτε με τέτοιες πρακτικές, ή με ανθρώπους που τις ασκούν και με τους οποίους έχουν προσωπικά θέματα.