σχετικα με τους αγγελους, αν σε καλυπτει αυτη η εξηγηση της εκκλησιας, εχει καλως...
εμενα δεν με καλυπτει, κ με βαση τις δικες μου ερευνες κ λογικη, κατεληξα σε αυτα τα συμπερασματα....
δεν θελω να σε πεισω για το δικιο μου, μπορει να κανω κ λαθος, απλα δεν θελω να τρωω αμασητα οτι μου προσφερουν...θελω να το ψαχνω, να το ερευνω, κ με βαση την δικη μου λογικη, να καταληγω σε συμπερασματα...
το οτι εσυ το δεχεσαι ετσι απλα ειναι καθαρα δικο σου θεμα κ δεν θα προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο...
εισαι λιγο μπερδεμενος ως προς το τι ειναι φαντασια κ τι πραγματικοτητα....
για απαντησε μου σε αυτο...
ενα σπιτι πριν φτιαχτει...δεν βρισκοταν στην φαντασια του αρχιτεκτονα?
αυτο που θελω να σου περασω, ειναι το οτι ο ανθρωπος, ειναι φτιαγμενος να δημιουργει...κ βασικο εργαλειο του ειναι η φαντασια....
σκεψου λιγο τι ελεγε στην αρχη της η παλαια διαθηκη...
εν αρχη ειναι ο λογος...
ο λογος απο που προερχεται? απο την σκεψη....αρα ο ανθρωπος εχει την ικανοτητα να δημιουργει πραγματικοτητα μεσω της σκεψης...
κ εκει ακριβως στηριζονται ολα αυτα που σου λεω....
αν δεν τα δεχεσαι ειναι οκ...δεν με πειραζει...αλλα μην προσπαθεις να μου περασεις αυτα που λεει η εκκλησια, κ προπαντων μην ξενιζεσαι οταν δεν δεχομαι αυτα που λεει...
ο δικος μου τροπος ειναι πιο επιστημονικος, κ βαση αυτου εγιναν ενα σωρο ανακαλυψεις...
οποτε λεω ακομα να τον κρατησω...μεχρι να βρεθει κατι καινουργιο κ αναθεωρησω....
φιλια πολλα κ καλη χρονια!!!!
αα κ κατι που ξεχασα...σχετικα με τον διαβολο, οι απαντησεις σου, συμφωνουν με αυτο που λεω...ο σαμαελ, η θανασης η γιαννης, οπως θελετε να τον πειτε...επεσε οταν δημιουργηθηκε ο ανθρωπος...αλλα οπως ειπες κ εσυ, δεν παιζει ρολο η χρονικη στιγμη...σημασια εχει οτι ειναι ο αγγελος των ανθρωπων κ αυτην την στιγμη ειναι εκπτωτος!!! αν πιστεψουμε οτι οντως υπαρχει..οπως ειπα πριν...σαν εναν αντιπροσωπο της ανθρωποτητας ας πουμε...μια ενεργεια που αντιπροσωπευει τον χαρακτηρα της....κατι τετοιο ειναι για μενα...