Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-13, 19:16
anastasi Ο χρήστης anastasi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anna. Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν βλεπω ανταποκριση εγραψα καπου λαθως? Ειμαι και καινουργια...
σε λιγες ωρες ανησυχησες? Πραγματικος χρονος, ιντερνετικος χρονος, διαφορετικα πραγματα.

Παράθεση:
Μορα πως λεγεται εμφανισα στο λυκειο ετσι μου ειπε ο παππας τουλαχιστον που αναγκαστηκα να απευθηνθω γιατι ειχα αρχισει να φρικαρω πραγματικα. Ξεκινησε καποια στιγμη που πηγα να κοιμηθω δεν ειχα πεσει ομως σε βαθυ υπνο με την εννοια οτι καταλαβαινα ακομα τα εξωτερικα ερεθισματα και βασικα τα παντα γυρω απλα ειχα τα ματια μου κλειστα.. ετσι λοιπον ενα πολυ δυνατο βοητο και τρομαχτικο διαπερνουσε τα αυτια μου και ταυτοχρονα κατι με εσπρωχνε βαθεια μεσα σε κατι που δεν μπορω να εξηγησω και παρελυα δηλαδη δεν μπορουσα να κουνησω χερια ποδια. Ηταν πραγματικα τοσο τρομαχτικο που ακομα και σημερα ανατριχιαζω οταν το σκεφτομαι. Καταλαβαινα οτι ηταν κατι πολυ κακο και ξεκινουσα να λεω το πατερ ημων με ολη την δυναμη της ψυχης μου αφου ενιωθα αυτο το κατι με τραβαει και να χανω το υποσυνειδητο μου... μετα απο πολυ ψυχικη δυναμη και αρκετα πατερ ημων συνερχομουνα... Να συμειωσω οτι ουδεποτε πηρα φαρμακα ουτε αντιμετωπισα ψυχολογικα προβληματα. Ουτε ειχα εννοιες, μαθητρια καλη και ηρεμη ζωη... Αυτο συνεχιστηκε για αρκετο καιρο μεχρι και την στιγμη ποια που αναγκαστηκα να μιλησω στην κολητη μου και μην ξερωντας τι αλλο να κανω σε εναν παππα του σχολειου μας. Αν θυμαμαι μου ειχε πει να βαλω 1 μαχαιρι και ψωμι κατω απο το μαξιλαρι μου και πραγματικα το εκανα.. Μην τα πολυλογω με πολυ προσευχη και τα παραπανω δεν ξαεμφανιστηκε το φαινομενο αυτο

Υπαρχει μια νοσος "Υδρωψ εσου ωτος" η αλλιως νοσος μενιερ. Προκαλει εμβοες (κανε αναζητηση στη βικιπαιδεια). Αλλα και αλλες διαταραχες του αυτιου προκαλουν εμβοες. Και συχνα αισθηση ιλλιγγου. Δεν χρειαζεται να εισαι αρρωστη, φτανει και μια δυσκολη μερα.

Αισθηση αιωρησης κινησης και διαφορων αλλων κινητικων φαινομενων οταν εισαι μισοκοιμισμενη ή πολυ ηρεμη καθως και εμβοες σε ησυχο περιβαλλον, ειναι φαινομενα σχετικα συχνα, και σιγουρα οχι μεταφυσικα.

Λαβυρυνθος, εμβοες, εσω ους, διαβασε στην Βικιπαιδεια.

Για το αλλο σκελος του μυνηματος, δεν ξερω, αλλοι φιλοι ισως σου πουν.

Μην βιαζεσαι ομως , ισως και δεν ξερει καποιο μελος.

-----------------------------------------------------------------------

ειμαστε αντηχεια
Απάντηση με παράθεση