Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nightfairy
Καλησπέρα!! Το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ και ήθελα να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία..
Πριν κάποια χρόνια άρχισε να μου συμβαίνει κάτι εντελώς ανεξήγητο για μένα. Κάποια βράδια την ώρα που κοιμόμουν, ένιωθα καποια παρουσία κοντά μου. Όταν εμφανιζόταν αυτή η σκιά, το σώμα μου παρέλυε. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να ανοίξω τα μάτια μου, να μιλήσω, παρότι είχα πλήρη επίγνωση των γεγονότων γύρω μου. Ένιωθα αυτή την σκιά να με πλησιάζει και να γέρνει απο πάνω μου. Θα ορκιζόμουν οτι ένιωθα και την ανάσα της στο προσωπό μου. Πάντα προσπαθούσα να παλέψω με όλη μου την δύναμη να σηκωθω, και όταν κατάφερνα να ανοίξω τα μάτια μου, αυτο εξαφανιζόταν. Μετα απο κάποιες κουβέντες που έκανα με κάποιους, έμαθα για το "φαινόμενο" Μόρα. Δεν ξέρω αν αυτό που με επισκεύτηκε εκείνες τις φορές ήταν η Μορα αλλα σίγουρα ήταν πολύ τρομαχτικό.
|
Οτι ξέρω θα πω : το καλοκαίρι είχαμε πάθει "κάτι" με την παρέα μου και τα ψάχναμε αυτά...λοιπόν η μορα ειναι ένας μύθος που προέρχεται απο την Ιταλία (και αυτο το καταλαβαίνεις απο το όνομα ;ρ) πρόκειται για μια γριά γυναίκα με μαύρα ρούχα η οποία είτε προσπαθεί να σε προστατέψει είτε να σου πάρει την ζωή με κάποιο τροπο...οταν σε επισκέπτεται νιώθεις τσιμπήματα στην πλάτη αλλα και στο σβέρκο σου η έστω κάτι να σε πλακώνει στους πνεύμονες και δεν μπορείς να αναπνευσεις...η μορα επισκέπτεται κυρίως παιδιά μικρής ηλικίας γιατί απ οτι διάβασα σε μια σελίδα δεν είχε δικά της παιδιά η τα σκότωσε κάποιος...ειναι περίεργη ιστορία...αν κανείς μια αναζητηση στο google και γράψεις παράδειγμα : μορα ύπνος και πατησεις το πρώτο αποτέλεσμα θα δεις...έχει και βίντεο αλλα δεν μπορω να τα δώ γιατί μετά...θα έχω πρόβλημα χαχα ;ρ πάντως ειναι ωραίο θέμα ψαξτο!!
Καλημέρα