Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-13, 15:30
sotirisbe Ο χρήστης sotirisbe δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Herstal στο Βέλγιο
Προεπιλογή Ο σκοπός (της οργανώσεως Sharia4Belgium) είναι να κάνουν το Βέλγιο ισλαμικό.

Καλησπέρα σε όλους,
Φίλε
AVATARGR, Μεταφράζω όπως μπορώ την ιστοσελίδα που σΆ άρεσε, αν κάποιος μεταφράζει καλύτερα, θα είμαι ευτυχής να διαβάσω τη δική του μετάφραση. Κρίμα που οι βιβλικές θρησκείες δεν καταλήγουν σε συμφωνία, για νΆ αφήσουν τους φτωχούς ανθρώπους να ζήσουν ειρηνικά! (Αυτά πρόσθεσα εγώ).

Δημοσιεύτηκε 17 Απριλίου 2013 από Elisa Ελίζα Αριθμός επισκεπτών: 319. Μετά από επίσημη ανάκριση που αφορά της δραστηριότητες της ισλαμικής ομάδος Sharia4Belgium, η ομοσπονδιακή εισαγγελία είναι τώρα σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ο σκοπός αυτής της οργανώσεως είναι να ανατρέψει το κράτος και να κάνει το Βέλγιο Ισλαμικό, ένας σταθμός στη θέληση τους να προσφέρουν την παγκόσμια υπεροχή στο Ισλάμ. Αποτέλεσμα, η Sharia4Blgium δεν είναι παρά ένας κλάδος μιας απέραντης διεθνούς οργανώσεως. Για να πετύχουν τα σχέδια τους, τα μέλη της Sharia4Belgium προσπαθούν να στρατολογήσουν και να εκπαιδεύσουν νεαρούς Βέλγους που θα συνταυτιστούν με της ομάδες των djihadistes. Επίσης έχουν οργανώσει και βιαιοπραγίες στο Βέλγιο. Εγκωμιάζουν μια επιστροφή στο καθαρό Ισλάμ σύμφωνο με την ιδεολογία των φονταμενταλιστών του salafisme djihadiste. Αποτέλεσμα της δράσεως μεγάλης εκτάσεως που έγινε στης Βρυξέλλες και στην Αμβέρσα αυτή την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, τέσσερα μέλη της Sharia4Belgium εξ ων ο ομιλών για λογαριασμό τους FouadBelkacem, συνελήφθησαν. Source, Ιστολόγιο, Πηγή που το βρήκε η Elisa Ελίζα, η εφημερίδα: LaProvince, laprvovince.be

Source, Ιστολόγιο, Πηγή που το αντέγραψα εγώ: http://www.mondial-infos.fr/actualite/justice/lobjectif-de-sharia4belgium-islamiser-la-belgique-181132552