Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anastasi
@gabriel
Τι ακριβως εννοείς , περίγραψέ το, π.χ. σαν να βλεπεις μεσα απο μπουκάλι, κάτι άλλο΄; Η έλλειψη συγκεκριμένης ορολογίας και ορισμών είναι ένα πρόβλημα.
Η δικη μου θολουρα ηταν οπως η θολουρα που εχεις μεσα στο νερο στην θαλασσα,δηλαδη βλεπεις τα πραγματα αλλα θολα και αυτο σε εμενα κρατησε πολυ λιγο,μερικα βηματα απο την κρεβατοκαμαρα ηταν αρκετα..
@veyro
Αφου οι αισθήσεις λειτουργούν κανονικά και στα δυό, πως διαχωρίζεις τις καταστάσεις φυσικο, αστρικό? Έχεις δεί ποιά στοιχεία έχει η πραγματικότητα μόνον και η αστρική προβολή μόνον.? Τι είναι αυτό ή αυτά που σου λένε οτι τώρα που διαβάζεις το μηνυμα είσαι στό φυσικό πεδίο κι όχι στο αστρικό?
Η ερώτηση απευθύνεται βέβαια και σε όποιον άλλο φίλο τόψαξε..
-------------------------------------
|
Οι φορες που ημουν στο αστρικο χωρις να εχω γνωση και της καταλαβαινα οταν ανοιγα τα ματια μου, τουλαχιστον 3 φορες κατα τους προηγουμενους 2-3 μηνες ηταν πραγματικα αδιαχωριστο. Π.χ ημουν στο κρεβατι μου και κατι ακουσα στην αυλη μου. Σηκωθηκα να ριξω μια ματια (το παραξενο ηταν οτι ενιωθα και κοπωση απο την εργασια μου και ηθελα να κοιμηθω) ξεκλειδωσα την πορτα ειδα οτι δεν υπηρχε τιποτα στην αυλη. Ξαναπαω στο κρεβατι μου να ξανακοιμηθω και βλεπω οτι εχουν παει οι 2 γιοι που εχω,και μονολογο οτι παει,τον εχασα τον υπνο και τσαμπα σηκωθηκα. Μετα ανοιγω τα ματια μου και βλεπω οτι αυτο που εζησα ηταν αστρικη προβολη. Φυσικα ειχα το εντονο βουητο και κατα το γλιστρημα απο το σωμα μου φοβομουν μην πεσω απο το κρεβατι ,πριν απο ολη την εμπειρια, και ελεγα στον εαυτο μου να χαλαρωσει και να προσπαθησει να βγει αλλα δεν το περιμενα,το καταλαβα μετα το τελος της εμπειριας οπως ειπα. Τωρα για την ερωτηση σου ειναι οτι εχεις γνωση και συνηδειση οτι εισαι σε αστρικη προβολη. Δηλαδη τωρα ξερω οτι δεν ειμαι σε αστρικη προβολη γιατι δεν εχουν προηγηθει τα συμπτωματα,βουητο,γλιστρημα και εξοδος απο το σωμα. Αν βιωνα πρωτα αυτα και μετα εγραφα εδω θα ηξερα οτι ημουν στο αστρικο πεδιο.Μετα την εξοδο εχω την συνηδειση και την γνωση οτι ειμαι στο αστρικο πεδιο.
Υστερα απο αυτην την εμπειρια που βιωσα το σαββατο βραδι ξημερωτα κυριακης,χωρις να προσπαθω ιδιαιτερα περιμενω να ξανασυμβει η αστρικη προβολη με την ιδια επιτυχια ωστε να μπορεσω να εξερευνησω οτι αλλο μπορω.