Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-13, 19:48
Το avatar του χρήστη rajaram69
rajaram69 Ο χρήστης rajaram69 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Πολλές φορές μου έχει συμβεί από μικρό παιδί και ενώ βρισκόμουν σε άλλη πόλη, τώρα είμαι στο χωριό μου, το εχω αποδεχτεί ότι μου συμβαίνει ΚΑΙ εμένα. Αυτό το αίσθημα που δεν μπορείς να κουνηθεις, να μιλήσεις - φωναξεις και συνεχίζει να μου συμβαίνει , πλέον καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά πριν ξυπνήσω. Είναι λές και έχει φτιαχτεί ένα όνειρο - παγίδα στο οποίο πέφτω θέλοντας και μη (με τη βοήθεια της οντότητας αυτής μάλλον), για να καταλάβετε, ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είμαι ξαπλα και παραδίπλα μου η μάνα μου (νόμιζα) και μου λέει ήρθα να δω τι κάνεις... όπα λέω η μάνα μου είναι ταξίδι (όντως ήταν διακοπές) δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω αυτή τη σκέψη , εξαφανίστηκε και γέμισε ο τοίχος απέναντι που έβλεπα με αίμα και κάτι έγραφε. Εκεί ήταν που πηγα να ξυπνήσω και δεν μπορούσα... Ας μου εξηγήσει κάποιος σας παρακαλώ! Άλλες φορές τυχαίνει να ξυπνήσω μέσα σε όνειρο ξανά και πάλι να νομίζω ότι όλα καλά ξύπνησα, αλλά σύντομα καταλαβαίνω ότι είμαι σε όνειρο πάλι και συμβαίνει αυτό το πάγωμα να το πω... Βοηθήστε με κάπως.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rajaram69 : 18-07-13 στις 19:52
Απάντηση με παράθεση