Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από freddo
διαβαστε την προσωπικη μου εμπειρια γιατι πραγματικα τα εχω παιξει και δεν μπορω να την ξεχασω με τιποτα. πεστε μου την γνωμη σας γιατι πραγματικα δεν ξερω ποιον να ρωτησω.. πριν περιπου 4 μηνες κοιμομουνα με εναν αντρα που μερικα βραδια παθαινε κατι παρα πολυ περιεργο. την ωρα που κοιμομασταν αρχιζε να κανει εναν περιεργο θορυβο με την αναπνοη του που οσο περναγε η ωρα ανεπνεε ολο και πιο βαθυα και αν τολμαγα να τον φωναξω η να τον σκουντησω για να τον ξυπνησω γυριζε το κεφαλι  και με κοιταζε και αναστατωνοτανε και σηκωνοτανε καθιστος και μουγκριζε αγρια και με κοιταζε αγρια!! καποιες φορες προσπαθησα να μην με καταλαβει αλλα παλι με κοιταζε, μια φορα ανοιξα και το φως και αναστατωθηκε ακομη πιο πολυ. τελος παντων για να μην τα πολυλογω ενα βραδυ που ξεκινησε παλι αυτο και με κοιταζε και μουγκριζε τρομαξα παρα πολυ και ετρεξα στο μπανιο και κλειδωσα και περιμενα να του περασει γιατι μετα απο λιγο οντως του περναγε και με ρωτουσε γιατι δεν κοιμαμαι και γιατι νιωθει τοσο κουρασμενος και να ποναει η μεση του.. τελος παντων αφου κλειδωθηκα και περιμενα τον ακουγα και δεν ηρεμουσε.. μετα απο περιπου δεκα λεπτα ειχε ηρεμισει και τον φωναξα αλλα δεν απαντουσε. με την ψυχη στο στομα πηρα την αποφαση και ανοιξα και τον ειδα καθιστο στην δικη μου πλευρα του κρεβατιου  και να κοιταζει κατω. μολις με αντιλιφθηκε γυρισε παλι και με κοιταζε!! κλεινω παλι την πορτα την κλειδωνω και εκανα τεραστια προσπαθεια να μην λυποθυμισω .. μετα απο αλλα δεκα λεπτα ακουσα δυο δυνατα χτυπηματα που δεν εχω ιδεα πως εγιναν και μετα ενα μωρο να κλαιει και κατι να λεει που δεν καταλαβαινα χριστο!! και ξαφνικα μετα απο λιγα λεπτα τον ακουσα να με φωναζει που ειμαι και λεω ενταξει του περασε και βγηκα και παλι δεν θυμοτανε τιποτα και λεει πως τον δουλευω.. πεστε μου τι ηταν αυτο γιατι δεν τον δουλευω. το εζησα και πηγα να παθω καρδια. επισης ξεχασα να αναφερω πως ενα βραδυ τον φωναζα με το ονομα του και μου ελεγε με μια πολυ αγρια φωνη δεν με λενε ετσι εσυ ποια εισαι;; ανατριχιαζω ακομη που το σκεφτομαι..
|
Αυτο συμβαινει μονο οταν κοιμαται μαζι σου η και μονος του? Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις? Γινεται μονο σπιτι σου,στο δικο του η και στα 2? Στις διακοπες πχ που αλλαζουν οι παραστασεις και χαλαρωνουμε συμβαινει? Παντως ενα μαγνητοφωνο πραγματι θα βοηθουσε.