Εμενα μου τρεχει μια χαρα (βεβαια εχω 10μπιτ) . Το ειδα το βιντεακι. Πρεπει να πω, πως εχω μια επιφυλαξη σχετικα με το βιντεο. Οχι οτι δεν ειναι αληθινο απλα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε εχω καποια εμπειρια ειτε με αναλογα βιντεο ειτε με διαστημικη(?). Το σιγουρο ειναι οτι αναλογες εικονες δεν εχουν δημοσιευθει ποτε. Ειδικα αν προσεξει κανεις την παρακολουθηση ενος ΑΤΙΑ (που στην αρχη εχει ενα πρασινο χρωμα) με την καμερα ενος διαστημοπλοιου η δορυφορου η κινηση του αντικειμενου σιγουρα δεν παραπεμπει ουτε σε καπιο γνωστο φαινομενο ουτε σε καποιον αλλον δορυφορο. To video παντως ειναι πολυ ενδιαφερον και αξιζει να το δειτε. Αν μπορει να το δει ο Ηλιας που σαφως ειναι ο τομεας του μας εξηγησει τα φαινομενα που παρουσιαζονται στο βιντεο θα ηταν πραγματι πολυ κατατοπιστικο.
Το πιο ενδιαφερο βιντεο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι εινα ενα press conference του disclosure project που παιρνουν μερος πρωην πρακτορες, στρατιωτικοι δημοσιογραφοι και δημοσιοι υπαλληλοι αλλα και ερευνητες και επιστημονες και παρουσιαζουν στοιχεια αδιασειστα σε μια αιθουσα μπροστα στο τηλεοπτικο φακο. Η σελιδα καθως και τα βιντεο υπαρχουν σε αυτη τη σελιδα
http://www.disclosureproject.org/