Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-14, 09:31
emerald Ο χρήστης emerald δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Γεια σας, ειμαι νεο μελος και εκανα εγγραφη μονο κ μονο για πω πως εχω ζησει κ εγω το ιδιο με τον συντροφο μου. ειμαστε μαζι 2 χρονια, και πριν περιπου 6 μηνες αργα το βραδυ που κοιμομασταν ξαφνικα ανασηκωνεται λιγο με την πλατη του να ακουμπαει το προσκεφαλο κ με το ενα του χερι τεντωμενο σαν κατι να ηθελε να πιασει, μπορει κ μενα.. τα ματια του ηταν ανοιχτα, γουρλομενα δεν ανοιγοκλεινανε. ηταν ανοιχτα αλλα σαν να μην εβεπε ομως τιποτα. σα να κοιταζε ενα κενο. ηταν παγωμενο βλεμμα. του μιλησα να ξυπνησει αλλα μου απαντησε σε μια γλωσσα περιεργη που δεν υπαρχει τουλαχιστον σημερα. τρομαξα παρα πολυ. μετα απο λιγο που συνηλθε δεν θυμοταν τιποτα. κ του περιεγραψα ακριβωσ τι συναιβει αλλα δεν ειχε καταλαβει απολυτως τιποτα, ισα ισα που με ρωτησε γιατι τον ξυπνησα κ γιατι ηταν ανασηκωμενοσ. εγω εν τω μεταξυ τσιριζα πρεπει να με ακουσαν οι γειτονες αλλα αυτοσ δεν ακουσε τιποτα. και εχτεσ το βραδυ παλι την ωρα που κοιμομασταν τιναχτικε σαν να του βγηκε ολη η ενταση απο μεσα του και ειπε κ μια λεξη που δεν καταλαβα. τον ξυπνησα να του το πω κ παλι μου ειπε οτι δεν καταλαβε τιποτα.
Απάντηση με παράθεση