Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-14, 12:11
Το avatar του χρήστη Mirella_S
Mirella_S Ο χρήστης Mirella_S δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens-Greece
Προεπιλογή

Δεν γνωριζω εαν θα απαντησω σωστα, θα πω ομως μια δικη μου προσωπικη εμπειρια και πιστεψτε με δεν ειμαι δαιμονισμενη.
Ο,τι θα διηγηθω δεν θα το ξεχασω ποτε! Ηταν ομως κατι πολυ πιο ''ελαφρύ''.
Ηταν αργα, προχωρημενη νυχτα, ανοιξη του 2011, εγω κοιμομουν βαθεια στην κρεββατοκαμαρα ενω ο συντροφος μου ηταν στο σαλονι κι εβλεπε τηλεοραση.
Προφανως ειδα καποιον εφιαλτη (κατι που τωρα δεν το θυμαμαι), το οποιο ομως ηταν τοσο ζωντανο που αρχισα να ουρλιαζω μεσα στον υπνο μου μεχρι που πεταχτηκα αλαφιασμενη, ανακαθισα στο κρεββατι ενω......συνεχισα να ουρλιαζω απο τρομο!
Ο συντροφος μου εντρομος ετρεξε κι ενω εγω ειχα καπως ηρεμησει του ειπα οτι ειχα δει εφιαλτη και του ζητησα να μου φερει ενα ποτηρι νερό.
Παρ'ολα αυτα και ενω επινα νερο κι ενω ηξερα οτι απλα ηταν μονο ενας εφιαλτης, το υποσυνειδητο μου μου ''εστελνε'' ακομη εικονες λες και αρνιοταν να ξυπνησω και να περασω στην εγρηγορση!
Ειχα κρυψει το προσωπο μου αναμεσα στα χερια μου κι ελεγα στο συντροφο μου που ειχε καθησει διπλα μου :" Χριστε μου ακομη το βλεπω, ακομη εχω εικονες, λες και αρνειται ο εγκεφαλος μου να ξυπνησει''.
Μεχρι που τελικα ηρεμησα.
Θελω λοιπον να ρωτησω, μπορει να ειναι κατι τετοιο?
Η' μπορει να γινεται αναδρομη σε καποια προηγουμενη ζωη?
Με μπερδευει λιγακι το σημειο με το μωρο που κλαιει, ο ιδιος παρηγαγε το κλαμμα του μωρου?
Και αν υποθεσουμε οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι δαιμονισμενος, ο δαιμονας, η σκοτεινη ή μη οντοτητα τελος παντων απο που προηλθε?
Νομιζω πως θα ηταν σημαντικο να μας πει η νηματοθετης τι γνωριζει για το παρελθον του? Υπαρχει ακομη ιστορικο υπνοβασιας του συγκεκριμενου ανθρωπου?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mirella_S : 02-05-14 στις 12:11
Απάντηση με παράθεση