Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-14, 10:19
Το avatar του χρήστη anna.
anna. Ο χρήστης anna. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elenlepen Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σας πω και την δικη μ εμπειρια!
Φετος, θα πηγαινα σε μια εκκλησια να κοινωνησω! Ημουν ετοιμη ψυχικα γτ ειχα εξομολογηθει και ειχα κανει κ
Νυστεια! Με λιγα λογια δεν ακουσα το ξυπνητηρι μ
Κ ετσι ξυπνησα στις 10:00 . Οταν ξυπνησα απογοητευτικα κ εκεινη την ωρα ακουσα μια φωνη να μου λεει ( ουδετερη φωνη σαν 5 χρονου) 1,2,3 πηγαινε τωρα εκκλησια! Κ μ το ειπε αυτο 3 φορες εκεινη την στιγμη τρωμαξα κ δεν μπορουσα να μιλησω ουτε να κουνηθω..αφου περασαν καποια δευτερολεπτα σηκωθηκα τρωμαγμενη κ πηγα τρεχοντας στην πιο κοντινη μ
Εκκλησια! Ειχε τελειωσει η λειτουργια..κ με δακρυα στα ματια τα ειπα ολα στον παπα κ αυτος με τρωμαξε πιο πολυ μ ειπε οτι ισως χρειαστει να μ κανουν αγιασμο στο σπιτι! Στην συνεχεια πηγα τρεχοντας σε μια αλλη εκλλησια κ εκει προλαβα για ενα τεταρτο λειτουργια αλλα δεν προλαβα να κοινωνησω...εκει το ειπα στον παπα αυτο με την φωνη και ο παπας αυτος μ ειπε οτι ειμαι πολυ αθωα. Κ να μην δινω σημασια σε αυτα!
Αλλα το εχω απορια τι φωνη μπορει να ηταν αυτη; Που με τρωμαξε τοσο;;;;

Ότι και να ήταν ο Θεός βλέπει και ακούει τα πάντα από εκεί υψηλά που βρίσκεται, συνεπώς και κάτι κακό να ήταν ο Παναγαθος το γνωρίζει!. Ίσως να ήταν μύνημα από τον ίδιο, έχει δίκιο ο παππάς να μην δίνεις σημασία.
Δεν υπάρχει λόγος να προβληματιζεσαι και να αγχώνεσαι άδικα....
Απάντηση με παράθεση