Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-14, 14:02
demi Ο χρήστης demi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Bernie Rico Jr Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είπα ποτέ πως κατέχω την απόλυτη αλήθεια.

Δεν γελειοποίησα κανέναν, απάντησα με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι απευθύνθηκαν στο άτομό μου. Ας το σκέφτονταν πριν σφάλουν με αυτό τον τρόπο. Η αναφορά μου σε όσους μίλησαν με σεβασμό πχ. στην Ιέρεια και τον Pholarcho έγινε με απόλυτο σεβασμό.

Δεν χαλάω καμία έρευνα. Ίσα ίσα που παρέθεσα βαρυσήμαντα στοιχεία με ημερομηνίες και λεπτομέρειες όπως ακριβώς τα θέλετε. Οι ειρωνίες και οι γενικότητες χαλάνε το κλίμα, πάλι σε λάθος άτομο απευθύνεσαι.

Είπα κάπου πως απορρίπτω την εξήγηση του βάλε για το σύμπαν? Είπα πως έχω αμφιβολίες.

*είπες δεν θα μου ξαναπαντήσεις...

αλλα λεν τα χειλη σου κ αλλα τα γραπτα σου!!

αλλα μαλλον αρχιζω κ καταλαβαινω τον λογο που δεν συνεννοουμαστε..αλλα λεω, αλλα καταλαβαινεις...ειπα εγω οτι απορριπτεις την εξηγηση του βαλε για το συμπαν??? ειπα για την δικη μου εξηγηση για τα ατυχηματα που παρεθεσα το συμπαν του βαλε...εκει ειναι που μιλαω για αυτονοητα....χμμμ...

ειπα, ξειπα, μηπως μου αφαιρεις κ το δικαιωμα να αλλαζω γνωμη? ελα, παραεγινε το κακο με εσενα...αρχιζω κ αμφιβαλλω για τους σκοπους τους οποιους γραφεις στο φορουμ κ σε καταγγελλω δημοσιως...ξηγησου....