Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από heretic
Ilaeira, δεν υπάρχει οτιδήποτε το γενετικό στην πνευματική αφύπνιση, ούτε υπήρξε ποτέ. Διαφορετικά θα είχαμε "indigos" από την εποχή της καταγεγραμμένης ιστορίας. Μια στημένη ιστορία ήταν, για να πουλήσει βιβλία o συγκεκριμένος απατεώνας που έβγαλε και την ιστορία του Kryon. Μάλιστα το γεγονός ότι έχεις πειστεί για ιδιαίτερη "ράτσα" στην πνευματική αφύπνιση είναι ένδειξη πνευματικής συσκότισης. Μην περιμένεις να βρεις σοβαρή ανταπόκριση ακόμα και στο χώρο του εσωτερισμού.
|
Όχι δεν ήταν ο Lee Carrol που πρώτος μίλησε γι αυτά τα άτομα. Ήταν η Nancy Ann Tappe.
Το γεγονός ότι κάποιοι πήραν την ιδέα αυτή της Tappe(που κατά την ίδια βασιζόταν σε παρατηρήσεις της αύρας πολλών παιδιών) και την έκοψαν κι έραψαν στα μέτρα τους έτσι ώστε να την προωθήσουν με σκοπό το κέρδος δεν σημαίνει ότι το φαινόμενο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
Από εκεί και πέρα αυτό που λες περί γενετικής και την (ουδεμία)σχέση της με την πνευματική αφύπνιση, δεν ξέρω που το στηρίζεις, πάντως ακόμα και η επιστήμη δεν θα συμφωνήσει μαζί σου. Κι εξηγούμαι: το DNA ως γνωστόν περιέχει & μεταφέρει κωδικοποιημένη πληροφορία. Στον κόσμο μας υπάρχουν ομάδες, φυλές, ράτσες ή οπως αλλιώς θες να το πεις, κάθε μια από τις οποίες μεταφέρει στο DNA της διαφορετικού είδους πληροφορία ως προς κάποια θέματα. Γι αυτό και υπάρχουν τόσες κατηγοριοποιήσεις.
Οπότε κι αυτό που λέω εγώ το δέχεται- κατά βάση - ακόμη και η επιστήμη (που γενικά είναι σε πρωτόγονο στάδιο αν τη συγκρίνουμε με όσα υπάρχουν εκεί έξω που δεν μπορεί να ερμηνεύσει ή καν να αντιληφθεί): τα Indigos περιέχουν στο DNA τους κάποιες πληροφορίες σε ενεργοποιημένη μορφή που σε άλλους είναι σε λανθάνουσα και πιθανόν σε κάποιους δεν υφίστανται καν στην παρούσα ενσάρκωση(τουλάχιστον μέχρι τώρα)
Εξάλλου αν διάβασες προσεκτικά τις προηγούμενες αναρτήσεις μου πουθενά δεν είπα ότι τα Indigos είναι κι οι άλλοι δεν είναι. Απλά τα χαρακτήρισα προάγγελους μιας Συνειδησιακής Επανάστασης. Μιας Επανάστασης που συντελείται με αρκετά αργούς ρυθμούς αλλά όταν φτάσει σε μια ικανή κριτική μάζα ανθρώπων θα γίνει το μεγάλο ξέσπασμα/άλμα της Ανθρωπότητας σε ανώτερα επίπεδα επίγνώσης.
Τέλοσπάντων, μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη αλλά από τη στιγμή που δεν είσαι ο Παντογνώστης Θεός, καλό θα ήταν αντί να απορρίπτεις κάτι που δεν έχεις βιώσει και να το κάνεις με τόση σιγουριά, να αφήνεις ένα παραθυράκι μέσα σου ανοιχτό στην πιθανότητα αυτού που λέω να ισχύει.