-Είμαι άτομο σοβαρό που δεν δίνει μεγάλη σημασία σε κάτι τέτοια, και τα γεγονότα αυτά ούτε κάν με απασχολούσαν κατά τη διάρκεια της ζωής μου.
Υπόλογος, δεν είσαι σοβαρό άτομο. Αν ήσουν σοβαρό άτομο δεν θα έγραφες τα παρακάτω:
-Το φαινόμενο που ονομάζουμε ΜΩΡΑ και στην Διεθνή Βιβλιογραφία αποκαλείται OLD HAG/SLEEP PARALYSIS μου εσυνέβαινε τακτικότατα (τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα) όσο δεν πίστευα και δεν προσευχόμουν.
Πρώτα απ' όλα μιλάμε για την Μόρα και οχι για την Μώρα ή τα μωρά ή οτι άλλο εννοείς. Δεν υπάρχει διεθνής βιβλιογραφία που να συσχετίζει μεταφυσικά θέματα με νευρολογικά/ψυχιατρικά. Για τα πρώτα οι ερμηνίες βασίζονται σε υποκειμενικές εκτιμήσεις και δεδομένου οτι ο χώρος είναι αβαθή θολά νερά, όποιος και να είσαι, θα δώσεις την δικά σου ερμηνεία, που δεν έχει καμία υπόσταση αντικεμενικότητας.
-Οταν λέω ότι είμαι σοβαρό άτομο, εννοώ ότι δεν πιστεύω σε συνομωσίες, θεωρίες συνομωσιών, μεταφυσικές μπαρούφες και πράσινα άλογα.
-Κατά την ταπεινή μου γνώμη IMHO πρόκειται για όντα τα οποία η Εκκλησία ονομάζει "δαίμονες" και άλλοι "πνεύματα". Νομίζω ότι σκοπό έχουν να κάνουν κακό και με κάποιο τρόπο να "μπούν" μέσα στο σώμα μας εξού και οι "εμπειρίες".
Ποιές είναι οι θεωρίες συνομωσιών, οι μεταφυσικές μπαρούφες και τα πράσινα άλογα; Ολα αυτά που πιστεύουν ο άλλοι; Γιατί για κάποιους άλλους, μεταφυσικές μπαρούφες είναι αυτά που λεει η εκκλησία. Τα οποία αναπαράγεις εσύ, και το χειρότερο σε ελεύθερη μετάφραση. Πάντα imho.
-Δεν μ'ενδιαφέρει το πώς θα το πάρετε, βασικά έχω περάσει το στάδιο εκείνο το οποίο μ'ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε τυχόντα.
-Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι είμαι αθλητής part-time, δεν πίνω αλκοόλ, δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν έχω προβλήματα υγείας. Επισης είμαι επαγγελματίας, και έχω μια σταθερή και σοβαρή δουλειά η οποία έχει μεγάλες ευθύνες.
Με το καλημέρα που συστήνεσαι σε ενα φόρουμ, εσύ ο χρήστης με την 1 δημοσίευση, μας πετάς στα μούτρα οτι δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε τυχόντα, και απο κάτω πετάς και ενα μίνι βιογραφικό, το οποίο μπορώ να σου πω πολύ ευγενικά οτι δεν μας ενδιαφέρει τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς έκανες με όλα τα παραπάνω, θα σου έλεγα οτι εσύ είσαι ο πρώτος τυχόντας εδω μέσα, και εκεί βρίσκεται το πρόβλημά σου και οχι στην Μόρα, στην Μώρα, στους Σατανάδες της εκκλησίας, και στους αυτοσχέδιους παραεκκλησιαστικούς εξορκισμούς.
-Θα συμβούλευα όποιον ταλαιπωρείται απο αυτήν την ιστορία να δοκιμάσει την ανωτέρω προσευχή.
-Ελπίζω να βοήθησα κάποιον με το παρών.
Δεν ξέρω ούτε αν βοήθησες τον εαυτό σου. Αν πάντως θέλεις να μιλήσεις σοβαρά για μεταφυσικά θέματα, πάρτο αλλιώς το πηδάλιο, γιατί έτσι πάει ντουγρού να βρεί στην προβλήτα. Εντάξει κ. επικελευστά;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 03-04-15 στις 08:44
|