Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikodhmos
Καλά, αν όντως ισχύει αυτή η ιστορία είσαι μεγάλος! Αυτό το στιλ «μπορώ αλλά αρνούμαι να σου δείξω γιατί η επιστήμη με κομπλάρει/ με εμποδίζει/ δεν μπορεί να με μετρήσει» είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα τσαρλατάνων.
|
Kαλησπέρα αγαπητέ nikodhmos ...
καταρχήν συγχαρητήρια για το στυλ που σε διακατέχει.
Η αλήθεια είναι ότι που και που (δεν κανω τίποτα το ιδιαίτερο, σιγά το πράγμα) εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν ακούω πράγματα που δεν αποδεικνύονται.
Ειδικά όταν οι "αυτουργοί" έχουν και την "πόζα" του πρωταθλητή της γνώσης. Σίγουρα ανάμεσα σε όλους αυτούς (αναστενάρηδες)
θα υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που η πίστη (αυτό το πράγμα που αν είναι το ίδιο, εγώ το βλέπω ως θέληση) τους οδηγεί σε σημαντικά γεγονότα.
Φυσικά αυτούς τους παραδέχομαι, τους υπόλοιπους τους περιφρονώ.
Ας μην ξεχνάμε και το τι είχε γίνει με το νερό του Καματερού...μια εποχή.
(αηδίες και ξεράσματα)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pholarchos
Από επιστημονική άποψη ένα φωτογραφικό φίλμ μπορεί να σου δείξει μια φωτογραφία που περιέχει αλλά αν ανοίξεις (χωρίς όρους, όπως να'ναι) το πορτάκι τη μηχανής να το βγάλεις... θα καεί η φωτογραφία - είναι δηλαδή δυνατόν να συμβαίνει το "μπορώ να σου δείξω αλλά..." το ζόρι είναι να ξεχωρίζεις πότε είναι τσαρλατάνικη δικαιολογία και πότε περίπτωση φίλμ.
|
Καλησπέρα αγαπητέ Pholarchos...
είσαι άξιος συνομιλητής αλλά επέτρεψέ μου να σου πω ότι έχεις μια τάση να δικαιολογείς το "άγνωστο". Νομίζω ότι "γέρνεις" ελαφρά
και πιστεύω ότι δεν σου χρειάζεται αυτό μιας κι έχεις τα προσόντα (όπως όλοι μας) απλά και μόνο να το αξιολογήσεις "ξερά".