Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-16, 00:29
caramel Ο χρήστης caramel δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από olgaki93 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά σας!
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για έναν απαίσιο εφιάλτη ο οποίος δεν ήταν στα πλαίσια του κλασικού ονείρου.

Είδα ότι ξύπνησα στο δωμάτιο στο σπίτι του του συντρόφου μου και μέσα στο σκοτάδι σηκώθηκα και έψαχνα τον διακόπτη, μόλις τον βρήκα και τον πατούσα το φως δεν αναβε .Κανένα φως δεν αναβε. Αντιληφθηκα ότι σήμερα κοιμήθηκα στην μάνα μου και ότι είμαι αυτή τη στιγμή εκεί και κοιμάμαι στο κρεβάτι του δωματίου μου. Προσπαθούσα να με κάνω να ξυπνήσω αλλά δεν μπορούσα. Κάποια στιγμή είδα το μπαλκόνι έτσι σκοτεινό και σκευτικα να φύγω από εκεί αλλά φοβήθηκα ότι η ψυχή μου θα χαθεί. Μετά από πολύ προσπάθεια μπαίνω στην τουαλέτα του του συντρόφου ανοίγω την βρύση τέρμα βάζοντας το κεφάλι μου μέσα στον νυπτηρα για να ξυπνήσω αλλά .... πάλι δεν ξυπνάω.... Γίνεται ανυποφορο ένας πραγματικός εφιάλτης όλα να είναι σκοτάδι. Έχω κολλήσει ανάμεσα σε 2 κόσμους και είναι πολύ τρομακτικό . Αρχίζω και ουρλιαζω με όλη μου την δύναμη και χωρίς σταματημο μαμααααααα ελπίζοντας να φωνάζω και στον ύπνο μου έτσι ώστε να την ξυπνήσω και να με ξυπνήσει αυτή . όση ώρα ουρλιαζω ακούω ρομποτικες φωνές να μιλάνε ασταμάτητα στα αγγλικά λες και είμαι μέσα σε βίντεο παιχνίδι σε διαστημικό σταθμό και εγώ να αιωρουμαι στριφογυριζοντας με δύναμη.
Σε όλο το όνειρο είχε σκοτάδι και εγώ δεν ένιωθα να έχω βάρος ούτε σώμα (νοητα το φανταζόμουν και ούτε ο σύντροφός μου ήταν στο σπίτι του όπως και δεν ήταν στην πραγματικότητα)
για αστρικη προβολη μου κανει... ειχα παρομοια εμπειρια
Απάντηση με παράθεση