Θέμα: Hostel
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-06, 12:21
Το avatar του χρήστη freya
freya Ο χρήστης freya δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Η ταινία μπορεί να περιγραφεί με μία και μόνο λέξη. Αρρώστια!!! Και όχι με την θετική έννοια... Θα την θάψω και δεν πρέπει καθώς άγιες μέρες πρέπει να είμαι καλή. Αλλά όχι κυρίες και κύριοι! Δεν θα αντέξω εγώ να γνωρίζω και να μην μιλάω...

Το πρώτο μισό της μία ελαφριά μπούρδα. Ολίγον από sex, ολίγον από drugs, ολίγον από αμερικάνικη βλακεία. Το δεύτερο μισό της σκέτη παράνοια! Η χαρά του πνευματικά άρρωστου ανθρώπου! Το Saw ήταν κορυφαίο, είχε και μία λογική και έναν σκοπό. To Hostel... ήμαρτον!

Σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο! Θέλετε να σκοτώσετε κάποιον? Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις άρρωστες ορέξεις σας έναντι κάποιου ποσού. 25.000 για αμερικάνο. Διαλέχτεεεεε!

Είχε και μερικές καλές στιγμές (η σκηνή με το αυτοκίνητο ειδικότερα) αλλά αυτό δεν μπορεί να την σώσει. Πραγματικά χίλιες φορές να είχα πάει να δω το "Easter bunny" παρά αυτό. Σίγουρα όχι για κινηματογράφο, εγώ θα το περίμενα να βγει σε dvd.

Y.Γ. Προς ενημέρωση του ανδρικού κοινού εχτές στο σινεμά ήταν ως επί το πλείστον γυναίκες. Για να μην λένε μερικοί μερικοί...